Severance - ניתוק - עונה 2

Lhuna3

Well-known member
1737119471182.png

לא, עוד לא ראיתי את פרק 2X01
כי אני עושה קודם צפיה חוזרת בעונה 1.
ובמקביל קוראת דברים שכתבנו על הפרקים שלה, אז למי שגם רוצה להזכר, זה מתחיל בשרשור הזה:
(אני אוסיף קישורים לאיפה זה ממשיך אח"כ)

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא, עוד לא ראיתי את פרק 2X01
גם אני לא. הייתי עסוק כל היום
כי אני עושה קודם צפיה חוזרת בעונה 1.
בעיקרון הייתי רוצה לראות את הכל כי אני מרגיש שאני לא זוכר מספיק.
אבל חוץ מעניין השקעת הזמן אני גם לא בטוח שאני רוצה לראות הכל שוב כי זכור לי שזה היה מאוד מדכדך ואני לא רוצה הרבה דיכדוך בבת אחת.
ובמקביל קוראת דברים שכתבנו על הפרקים שלה, אז למי שגם רוצה להזכר, זה מתחיל בשרשור הזה:
(אני אוסיף קישורים לאיפה זה ממשיך אח"כ)

רגע, אבל בשרשור דיוני סדרות #87 אנחנו מדברים רק עד פרק 4 בטח דיברנו גם מעבר לזה.

Lhuna3

Well-known member
זהו |מזיע| ישבתי כמעט כל היום וצפיתי מחדש בכל עונה 1!
ואני ממש שמחה שעשיתי את זה, ואפילו חשבתי בהתחלה שבטח יהיה לי קצת משעמם ואני אריץ שוב הרבה מהקטעים, ובסוף לא היה לי משעמם לרגע ולא הרצתי מהר כלום ואפילו כמעט בלי הפסקות טלפון!
זה לא היה רק בשביל לזכור את הפרטים (שתכלס עידו ישעיהו סיכם די מושלם בסיכום בוואלה) אלא גם ויותר את ההרגשה שלי כלפי הכל ואת הדמויות.
וזו עונה מעולה פשוט.
למרות שבסופה מאוד התעצבנתי מכמה מעט תשובות קיבלנו (כלומר כמעט כלום, חוץ מהאמת על אאוטי-האלי שמסבירה גם למה היא היתה כל כך נחושה להמשיך). ועוד לא ידענו אפילו שנצטרך כל כך הרבה זמן לחכות לעונה 2.
אני כל כך מקווה שבעונה 2 יהיו תשובות ושהן יהיו טובות!

מתלבטת אם לראות עכשיו את פרק 2X01 כי במילא יש לי נדודי שינה או לחכות כבר למחר (כלומר היום אבל אחרי שאני אולי אצליח לישון מתישהו).
ראיתי גם את 2X01 כמובן.

נערך לאחרונה ב:
למעלה