Shapo
בתפוז
אנשים

lolalolalola1

New member
שאלה!!! סוף סוף מישהו שיכול לענות ../images/Emo10.gif

רציתי לשאול למה דני בכה בתמונה הזאת?

הפי טרי פרינדס ב-../images/Emo43.gif אנשים

גב' אדוה עצמון ליברמן, מורה בהכשרתה ומנהלת מעון במשך 21 שנים, תתארח הערב בפורום הורים לפעוטות ותשיב לשאלות בנושא יחסי מעון-הורים-ילדים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1934&msgid=111099232
ביום רביעי במהלך היום יתארח בפורום רפואה סינית, טמיר אפשטיין, מומחה לרפואת ילדים סינית מבית "רפואות מדיטף" ויענה על שאלות הגולשים בנושא מחלות ילדים והטיפול בהן ע"י הרפואה הסינית. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1812&msgid=111188312
מחר ב-20:00 יגיע בועז שטיין, מעמודי התווך וראש חץ מוביל בענף ותעשיית האיפור המקצועי בישראל ומחוצה לה להתארח בפורום איפור וציור גוף. בועז יענה לשאלות הגולשים בנושא איפור, טכניקות, סודות המקצוע ושאלות כלליות כמו גם על שאלות בנושא HD מייק אפ - טכניקת איפור חדשנית מבית חברת בועז שטיין. הכנסו כבר עכשיו ושרשרו לבועז שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=413&msgid=111163029
שלב ההצבעה בתחרות הדמות האולטימטיבית הגיע בפורום הפי טרי פרינדס! זה הזמן שלכם לבחור את הדמות המוצלחת ביותר ואת הגולש הזוכה מתוך השרשור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1830&msgid=111149041
ספרו לנו על הדרך בה הודעתם לבני משפחתכם על הכניסה להריון בפורום אמהות ומרזות הדרך הכי מקורית/מעניינת/משעשעת - תזכה את הגולש/ת בספר: אחות גדולה אחות קטנה מתנת מטר ילדים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1892&msgid=111137162
בוחרים את התמונה הכי מיוחדת של שרית חדד, מסבירים למה הי הכי מיוחדת ויכולים לזכות בפרס: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1038&msgid=111195919
עדכוני SMS עקב שדרוגים של מערכת ה-SMS ועל מנת למנוע מצב של חיובים כפולים, אופסו העדכונים לכולם. אם אתם עדיין מעוניינים לקבל עדכני SMS מהאתר, אנא הרשמו שנית. אנו מתנצלים על אי נוחות שנגרמה.

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo26.gifמקפליי במעריב לנוער!!!!../images/Emo36.gif

בגלל שאני מנויה ל"מעריב לנוער" אז אני מקבלת יותר מוקדם, אז עכשיו כשחזרתי מביצפר סתם עברתי על הדפים ופתאום אני רואה את התמונה שלהם!!! זה שאלות "מה אתם יודעים על מקפליי", אני אנסה להשיג את התמונה או משהו..

../images/Emo207.gif כנסוווווו !!

אל תשאלו למה אני בבית עכשיו...אני "חולה"...נכנסתי לדיכאון
ואין לי כוח ללכת לביצפר...אני שמנה ויש שיעור ספורט ו...אוףףףף שונאת תחיים האלו...
טוב אממ...לא ידעתי אם אפשר לנצל"ש אז...סליחה אם אי אפשרר... לעיקררר... אממ..אמא שלי אמרה לי שאם אני אהיה תלמידה חרוצה (חחח...כן בטחח..)
היא תשלח אותי להופעה של מקפליי !!!!!!
אז אני צ'כה להשקיעע... אז רציתי לדעת (וסליחה על החפירה שתהיה ) 1.כמה בנות נסעו להופעה? 2.איך ידעתן מתי ההופעה? 3.כמה הופעה עולה? 4.כמה עולה הdvd שםם ודיסקים....? 5.כעיקרון אני צ'כה לדעת כמה כסףף אני (יותר נכון אמא שלי) צ'כה לחסוךך..חחח... 6.אם אפשר לשלוח להם הודעות וזהה..אימייל אנא ערףף...חח..אז לאן אפשר..? 7.איך הזמנתן כרטיסים (שיווואווו איזו סתומהה זו השאלה הראשונה שהייתי צ'כה לשאול..חחח...)להופעהה...? סוריייייייייייי על החפירההה..!!!
אוהבתת ותודה למי שתענהה..! =]] אממ...טימטום בע"מ...חחח..
עמיתת
מכורה אליו...אאחחחחחח

O0NoNi0O

New member
בגלל שהוא היה בבית חולים

וראה שם את כול הילדים חולי האיידס שרוב הסיכויים שהם ימותו מזה.. אז הוא בכה הפשוש הקטן. אבל זה עבר לו והאדיוט לא מפסיק לחייך
לא סתםXDDDD אבל אמ..זה הסיפורXD בכול אופן פעם הבאה יהיה יותר קל לכולן אם תנצלשי וכאלה

גרבע

New member
../images/Emo207.gif נאמנאמ שאלה+כפתורים../images/Emo113.gif

יצאו כפתורים ..אני אפרסם פה אוה ויש לי שאלה-מישהי אמרה שיש במעריב לנוער כתבה על מקפלי?! אם כן איזה גליון?!אעא אני מתחילה עם הלא חדשים.אין לי מושג מה הם עושים שם אבל אני מפרסמת בכל מקרה

JuSt My LuCk

New member
היי אני לא היחידה שנשארה בבית היום! ../images/Emo6.gif

אוקי קודם כל אני לא ממש מכירה אותך אבל אני חייבת להגיד שאסור לך לדבר ככה על עצמך
אני מכירה את זה,תאמיני לי שאני מכירה את זה יש לי את ההרגשה שלך יש לפחות פעמיים בשבועיים XD (זה בא בגלים כאלה
) את צריכה לדבר עם חברות/הורים משהו שיעביר לך את המצב רוח(כמו לשמוע את WONDERLAND XD זה תמיד מעודד אותי :) ) קיצור אני מקווה שזה יעבור מהר
ועכשיו למה ששאלת XD : 1) אני לא יודעת בדיוק כמה נסעו אבל השנה אני חושבת שנסעו 6 משהו כזה... 2) כתוב במייספייס שלהם ובאתר הרשמי :) אני ידעתי דרך המייספייס
3) 26 פאונד בערך 4) הדיוידי עולה משהו כמו 18 פאונד.. והדיסקים 8 ככה.. 5) אמממממ די הרבה כי אנגליה ממש ממש יקרה, כשאני טסתי עוד היו מבצעים כי זה היה לפני הקריסמס (ואז עוד התלוננו XD) 6) דרך המייספייס שלהם אהה ויש להם תיבת דואר דרך חברת התקליטים שלהם :) 7) הם פירסמו במייספייס שלהם אתר אני אבדוק אם שמרתי אותו ואשלח לך להודעה הבאה :) (גם את המייספייס שלהם והתיבות דואר :) ) מקווה שעזרתי XD

YuvalJones

New member
אני נסעתי D:

אני גם חושבת שמשהו כמו שש בנות נסעו.[כולל אותי אופקורס.] 2 כנ''ל. 3 מתקנת, בד''כ 23 פאונד. אבל אני חושבת שזה לפי מקומות. 4 הדיוידי עלה לי 14 פאונד אם אני לא טועה, ועל הדיסקים היו הנחות של שתיים ב-10 פאונד [קניתי ב-HMV] והשאר כבר נכתב D: סתם רציתי לחזור עלזה ^,^

YuvalJones

New member
כי |כנסי אם מעניין אותך לדעת D: |

אני נהייתי חולה בלונדון, לכן באחד מן הימים בערב פשוט חזרתי עם אמאשלי למלון לנוח. ובתדודה שלי [לירון שכבר לא כ''כ פעילה פה.] ואמשלא נסעו וראו את וירג'ין. וגם כי זה היה פשוט הכי קרוב D:

OneStepCloser

New member
חחחחחחחח

וואי, איזה באסה זה ליהיות חולה בלונדון \: טוב, נו, העיקר שהיית שםD: XD

LironPoynter

New member
חחח אני דווקא כן פעילה../images/Emo69.gif

סתם לא, נכנסתי כי משעמם לי. בוהו. והמחירים היו ממש זולים בHMV. רק הדיוידי של הגרייטסט היטס עלה 120 שקלז, אבל למי אכפת. החנות הזאת מושלמת.

yael0000

New member
לא אורמים כאלה דברים!../images/Emo211.gif

נוו באמת
אממ בוירגיון לא יכולתי להות מוכרים ולבקש מהם עזרה

JuSt My LuCk

New member
הדברים ../images/Emo3.gif

אוקי של הדואר ---> של כולם| LY c/o Universal Island Records Ltd, 22 St Peter's Square, London, W6 9NW של טומי
Tom Fletcher.McFly c/o Universal Island 22 St Peters Square london W6 9NW של דני
Danny Jones.Mcfly c/o Universal Island 22 St Peters Square London W6 9NW של דאגי
Dougie Poynter, McFLY Prestige Management 14 Princess Park Manor Royal Drive London N11 3F1 Dougie Poynter, McFLY Island Records Group 364-366 Kensington High Street London W14 8NS (אני מקווה שזה עדין מעודכן
כי זה די ישן
) נ.ב אני מקווה שהקישורים יעבדו XD

JuSt My LuCk

New member
חעחע כנ"ל XD

האמת שבכלל לא הייתי אמורה להישאר היום אבל הפסדתי את ההסעה של שעה 1 אז התארגנתי לשעה 2 והרגשתי לא טוב אז התקשרתי לאמא כדי להישאר וגם ממש הייתי צריכה מנוחה מבי"ס XD אז אמא לא ענתה אז התקשרתי לחוליה החלשה של הבית(אבא... XD) והוא הסכים
בתנאי שאני אלמד.... אז אני לומדת XD חחח (אוי איזה חפירה
)

למעלה