Shapo
בתפוז
אנשים

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifעמייתת!!../images/Emo24.gif

מקווה שאת זוכרת..XD איזה כיף לך..!! אני לא יודעת כלום..רק פשוט התגעגעתיי!!
חחח.. אז בהצלחה לך..מקווה לך שתלכי

חחחח =]

אמממ...אני מזהה מצטערת אבל מה זוכרת?... גמאניי התגעגעתיי !!! אני מקווה שאני אקבל שכל והציונים יהיו טוביםםם !!! חחח..

אני?...

וואייי מזהה סליחהההההה !!!!! אבל אני לא זוכרתת...
סלחיי ליייי אני ממש סנילית וטיפשהה.... אני לא זוכרת מה אכלתי אתמולל...
תזכירי לי ?
ועוד שאלההה הם כותבים מתי יש הופעהה נכון? (כן...חחח..) אבל צריך להתקשר ולהזמיןן ואני צ'כה לחכות עד לחופשה כלשהי נכון? (כן...חחחח XDD) והם מודיעים הרבה לפני שיש הופעה?? כאילוו אני צ'כה לעדכן את ההורים שלי ולא ליפול עליהם "אמא שבוע הבא יש הופעה ואני טסה לראות אותם אז תביאי לי ת'פרטים של הכרטיס אשראי ומזומן ואני עפהה לארגן ת'מזוודה" חחחחחחח...הלוואיי שזה יקרהה (כןן...בטחח... תמשיכי לחלוםם...חחח..עזבוו לא מבינה מה עובר עלייייייי XDDD ) אזז כמה זמן לפני הם מודיעים ונגיד ש...אממ..מה החופשה הכי קרובה שיש לנו?...(לתיכונים?..) אוקיי לא חשוובבב... בקיצוורר אם למישי בא להסביר איך היא הזמינה וכמה זמן לפניי ואתןן יודעות לשפוךך את כל הסיפורר אזז אני מחכה =]] בבקששהה אל תתעצלוו...חחח.. אוהבתת עמית =]]

rox love BSM

New member
הם מפרסמים הרבה זמן לפני ההופעות

לפחות 3 חודשים לפני אולי אפילו יותר ובמספייס יש את הלוח עם כל התאריכים נראה לי הכי כדאי לך ללכת על וומבלי או על אסטוריה שניהם בלונדון אבל וומבלי זה אוריינה זה הרבה יותר גדול ואני חושבת שאם האלבום החדש ייצא בקיץ (אמרו משהו כמו מאי יוני) אז הסיבוב יהיה בערך בתאריכים האלו ואולי זה ייצא גם על החופש הגדול.

אאמממממ...

סוריי על כל השאלותת והחפירהה הזאתת... אבלל אממ..איפה כתובב את כל התאריכים של כל ההופעות שלהם?...אם באלך שלחי לי ת'לינקק ואם לא אזז רק תרשמי איפהה רק אם בא לך...

rox love BSM

New member
במיספייס הרשמי שלהם

יש עכשיו לא כתוב שם כלום חוץ מהתאריכם של ההקלטות ושל היציאה של האלבום החדש אבל כשהם ייקבעו תאריכים לסיבוב הופעות אני בטוחה שזה יהיה כתוב במיספייס שלהם.

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאני הלכתי איתך ועם בת דודה שלך..

אחריי שכולם הלכו לסנטר
ואז חברה שלי קנתה את הדיסק ג'אסט מיי לאק.. ונראה לי שזאת את..
אם לא פאדיחותת..XDD

חחחחחחחח XDDDDDD

ווואיייי ואני הרגשתיי מזהה פאדיחותת חשבתי שאני באמת מכירה אותך וששכחתייי.... מאמיי מצטערתתת זאת לא הייתה אני ....חחח... =]] ולא פאדיחותת קורה
אוהבתתת !! קרועהה אחתת אבל בכל מקרה אני סנילית חחחחח...
מצטערת הייתי חייבת להשים תתמונה הזאתתת וואייייי אני כ"כ
במושלם הזהההה הלכתי עכשיו לשכנע ת'הורים שלי לקנות לי גיטרההה...חחחח... כןןן כאילו שזה הולךך לקרותת (גם הופעה גם גיטרה גם 21 אלףף דברים שאני רוצה מהםםם..חחחחחחח...) מותר לפנטזז לא ?!
חפירהההההההההההה

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif~פאדיחותפאדיחותפאדיחותפאדיחות~

אופסיי
XDDDDDDD LOL זה כ"כ מצחיקק..XDDDDD טוב נו.. קורה..~מנסה לעודד את עצמי~ XDDDDDDDDDD

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאני יודעת למה טעיתי..

כי לאותה ילדה יש אותו כינוי.. רק יובל LOVE דאגי.. XDDDDD סורי..

white in Angel

New member
אה... רעיון טוב!! אפילו מצוין!../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

רעיון מצוין לא חשבתי על כזה דבר... נתת לי רעיון מצוין עמית!! [למרות שאני לא מכירה אותך] אולי אני אנסה לשכנע את ההורים שלי שירשו לי לנסוע עם אחותי [כן,בטח רק לי ולה שהיא לומדת באוניברסיטה] בהתחשב בכול הנסיבות [האפסים והשלילים שהיו לי מכיתה ז' עד כיתה ח'] ועכשוו התעודה שלי 80+ אז.. (אה כן ואפילו שני 100 בתעודה) אני חושבת שאולי אני אשכנע את אבא שלי... מצוין רעיון גדול כי הוא שאל אותי איזה מתנה גדולה את רוצה לסוף שנה כי את מסיימת ט' ועולה לתיכון וכו' וכו' [כן, זה נשמע מאוד דוחה אבל זה יעיל] טוב.. אני מצטערת על החפירה במקדחה... אז להית'!!!

Fall Out Inbar

New member
ס'כייף לך! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

את לא צריכה להיות מבואסת, למרות שלכולנו יש התקפי דיכאון כאלה.. נו, גיל ההתבגרות יו נואו! אני ממש לא יכולה לעזור לך ^^ אבל נראה לי שהרבה כן עזרו לך, וחסר לך שאת אל מעלה מלא תמונות-של-דאגי-נוטף-זיעה!

חחחחחחחחחחחחח =]]

תודההה ודוווקאא כןן עזרת כל תגובהה עוזרת לי כי אני רואה שאני לא לבד בעולם המחורבן הזהה וב"ההההההההההה
אם אני אטוסס יהיו פה פולללללללללללללללללללל תמונות של דאגיייששששלייי
נוטףף זיעהה
ושל דני וטום והאריי כי לא יאפההה..חחחח...
ואולי אפילו תמונה שיראו איך אני מתחילה להרביץ
שם לשומרי ראש שלהם
שיתנו לי לעלות לבמהה כמו הילדהה
שעלתה ושרה איתםם
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |פנטזיונריתתת ברמותת קשותתתת| אוהבתתת
עמית =]] והנה תמונות בינתייםם עד שאני אטוסס...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... גמאנייי רוצה לצלם אותו בתמונות שמחרמנות אותי רצחחחחחחחחחח XDDDDD

Fall Out Inbar

New member
LOL

התרגומים של המילים והאייקונים שלך נורא הצחיקו אותי. :]] שמחה שעסרתי, ושאת בסדר עכשיו.

אמממממממממממממממ...

בואי נגיד שזה עדיין בגדר של שכנוע של ההוריםםםם...אחחח...(נאנחת....) כעיקרון אמא שלי אמרה לי שאם התעודה תהיה טובהה (ואין לי מושג למה היא התכוונהה ונקווה לטוב...
אבלל אני יכולה לשכנע אותהה שאני אטוס בחופשה כלשהי... אזז אני יכולה להמשיך להתפלל ולקוות שהיא תהיה ממש אבל ממש נחמדההה..חחחחחח.. למרות שהיא גם חושבת שדאגי חתיךךך !!!!!!! חחחחחחח...והיא אמרה לי שהיא באהה איתייי...חחח... כאילו שהיא תתן לי לנסוע לבד ללונדון להופעה ולראות תעיר המדהימה הזאת לבדד... אוףףףףף...אני מקווה שאני לא סתם מתלהבת כי אם בסוף אני לא אסע זה יהיה בשביליי..
ואפילו יותר גרועעעע...אני לא אפסיק לבכותת..!!! בקיצור תתפללו בשבילי...
אוהבתת..!! ותודה לכל הבנות שענו איןן עליכןן !!!!!!!!!

למעלה