Shapo
בתפוז
אנשים

LironPoynter

New member
חחחחח

אמא שלי התלהבה מדאגי רצח בהופעה, היא אפילו אמרה שיהיו לנו ילדים יפים ביחד.D: אח, דאגי. הימים הטובים של ההופעה.XD אה אמוריק? (איפה את?! חחח)

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

.כמה בנות נסעו להופעה? אין לי שמץ 2.איך ידעתן מתי ההופעה? מספייס? 3.כמה הופעה עולה? 27 פאונד עם כל המשלוח וכל החרטה ברטה 4.כמה עולה הdvd שםם ודיסקים....? אממ אני קניתי רק תDVD של וונדרלנד ועלה 11 פאונד 5.כעיקרון אני צ'כה לדעת כמה כסףף אני (יותר נכון אמא שלי) צ'כה לחסוךך..הרבה 6.אם אפשר לשלוח להם הודעות וזהה..אימייל אנא ערףף...חח..אז לאן אפשר..? ניסיתי למספייס, בחיים לא קיבלתי תשובה 7.איך הזמנתן כרטיסים (שיווואווו איזו סתומהה זו השאלה הראשונה שהייתי צ'כה לשאול..חחח...)להופעהה...? טיקטמסטר

kelly7i

New member
חח הלואי שאותי היו משחדים ככה

בחים לא יגידו לי שאם אני יעשה משו טוב כלשו יטיסו אותי להופעהXD

גרבע

New member
יאיאיאיי

מזל שלתמי יש את מעריב לנוער XD מה פתאום הם כותבים עליהם.?

גילולית

New member
../images/Emo205.gifכן!!!!!!זה יהיה רעיון טוב לכתוב להם..

מכתב תודה ושיש מלא מעריצים של מקפליי שכל שבוע אנחנו מחכים וזה?? כי אולי זה ייתן להם פוש לשים עוד דברים על מקפליי! או שנכתוב כמה בנות כל אחת מכתב משלה ואז הם יקבלו הרבה בבת אחת ויבינו שיש הרבה מעריצים למק!! מה אתן אומרות?

קניתי היווווווום../images/Emo70.gif

D: והתמונה ממש ישנה
טוב - זאת גמככה הפעם הראשונה שמעריב לנוער כותב עליהם משו חחח היה כייייייף לענות על הכול ולדעת שצדקתי בהכול D:

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifגמאני קניתי! גמאני קניתי!

איזה חמודים שכמותם

גרבע

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

דוגי :) תגידו זה בסדר בכלל שאני מפרסמת כפתורים?

גרבע

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

תמונה מדהימה

גרבע

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

לטוום באמת לא מתאים הכובע OO" זה עושה לו ראש כדורי כזה

../images/Emo207.gif ../images/Emo222.gif תמונות

אני מעלה כל מיני תמונות חדשות של מקפליי מהאתר deviantart

למעלה