Shapo
בתפוז
אנשים

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif לא חשבתי ^^

כמו תמיד בריל, כמו תמיד... את צריכה להתרגל! רוני, לא חושבת!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDD

ייקח לי זמן להתרגל

sweet shir

New member
לנו היה את הנושא הכי מעפן בתולדות היקום-

בזוקה. >>" לונורא, אני כתבתי את 'יום טיפוסי בכיתה ט'1' ויצא משעשע. XD וואי, כיתה ט' נשמע לי מההה זההה קטן פתאום! O: מוזר חחחחחחחחח כולה כמה חודשים שאני י'ניקית. לול

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואי איזה רעיונות מגניביםם DD:

כאילו כל כיתה עשתה אחד מהדברים הנ"ל? והדוג' שנתת בתור מה הם עשו את? כאילו ציירו את עצמם בתור גיבורי-על וכאלה? ><" כן גמנחנו נואשים לרעיונות לספר מחזור, רק הצטלמנו ברביעיות וזה די משעמם אבל גם לא נראלי שהמורה עכשיו תבטל את זה או משהו
ואני יצאתי זוועה
אז אולוויז. אוו ואממ תודה על הרעיונות זה גם עוזר לי.. חחח

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifחיחי כה זה רעיונות מהספר מחזור של אחשלי

נמנמ שמו את הראש של התמונה וציירו גוף [בגיבורי על] ובבקשה

hooba

New member
../images/Emo80.gifבדיוק היום היו לנו צילומים לספר מחזור!!

אמממ... הכיתה שלי, אנחנו עושים כאילו סרט צילום.... נגיד בדף אחד יש 3 ילדים. לכל ילד יש סרט צילום כזה... כמו במצטלמים במכונות האלה בקניון? ויש 4 תמונות שונות?! אז כזה.. רק עם מסגרת של סרט צילום... ויש 3 תמונות שכל ילד יכול לעשות מה בא לו... אפשר אפילו לעשות אנימציה.... ולהצטלם עם שלטים ומסרים סמויים וכאלה.
אבל אם את גונבת, קרדיט לנו.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מה נתנו לכל ילד דף משלו? ../images/Emo12.gif

קונספירציה.
. אותנו תקעו 4 בדף! מגניב הרעיון אבל DD:

hooba

New member
../images/Emo80.gifלא אנחנו 4 בדף ולכל אחד סרט צילום משלו

screamin pittas

New member
אצל אחותי בכיתה

עשו את זה כמו בית כלא ואז עשו על כל תלמיד משהו בסגנון של- האסיר:[ואז המציאו עוד שם חוץ מהשם המקורי שלו] סיבת המעצר: ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifLOL אח שלי עשה את זה בט'..

זה די גרוע את האמת XD

YuvalJones

New member
אני אגיד לך מה עשו במחזור של אחשלי:

הם עשו אתזה בנושא בתים, כל אחד כאילו על הבית שלו אבל בסגנון מגניב ממש. נגיב על אחשלי כתבו שישלו בית עם ארבעים חדרים, כולם אצלו תמיד ישנים. אביב אוהב לנגן בתופים, ואף פעם לא ישכח להרביץ לאנשים.. זה נשמע מעפן. אבל זה היה ממש טוב. ^^"

m i c k e y 15

New member
מזתומרת? יעני ביחד עם.. עוד משהו?

אצלי יש ביצפר שהוא רק חטיבת בינים וביצפר שהוא תיכון בנפרד יעני..

חצמבוש

New member
גם אצלי זה ככה

שהחטיבה ותיכון ביחד זה יותר טוב כי אז אין את הלחץ של המעבר לתיכון כי אז זה ישירות>.<

חצמבוש

New member
גם אצלי זה ככה

אבל שמעתי שהחטיבה ותיכון ביחד זה יותר טוב כי אז אין את הלחץ של המעבר לתיכון כי אז זה ישירות>.<

למעלה