היום אני אור ואחותי בדרך לבצפר ראינו חתול מת ,אז היא כזה "איכס צור בואי הנה יש שם חתול דרוס!" אני:"אוי מגניב איפה?" היא:"נו שמה באמצע הכביש!" אור:"אוי .." אני:"האהא יורד לו דם" היא:"איכסה ימגעילה!עכשיו כל היום שלי יהרס בגללך!" אני:"אל תדאגי בטח יש לו עוד נשמות" היא"ומה אם הוא בזבז את כולם?" אור:"בעיה שלו?." XDD הוא היה שחור אז מגיע לו..
תראו מה מצאתי
http://tickledsunlight.livejournal.com/4829.html#cutid1 מחר מבחן בספרות\= יש לנו מורה כל כך מגניבה וחמודה XD היא שונאת ללמד אז היא עושה צחוקים
חתולים שחורים הם חתולים טובים ובדיוק כמו כל חתול אחר! גזענות@@#$$%$&*&^^$%#$@#!~~ [בצחוק אופקורס D:] הייתה לי חתולה שחורה[אם כתם לבן פצפון ברגל] אבל היא נדרסה. ויש חתולה בבצפר שלי שחורה נשמה קפרא עלייה אחרי לידה. וישלי חתול שחור לבן בבית שנראה כמו פרה. ~חופרת~
איך היית באירנלד 3 חודשים?! XD יאוו כמה זה עלה?? XDDD רגע...את בת 18, ואין בית ספר? XD כי למשל שאני אהיה בת 18 כבר לא יהיה לי בית ספר XD ברוכה השווה יא כוסע!! אירלנד
יאו יא יא...
שמחה שנהנית.. היה לך איזה רומן קטן עם בריטי שקסי כל שהו? היתקלות במקפליי? XD
איך היית באירנלד 3 חודשים?! XD יאוו כמה זה עלה?? XDDD רגע...את בת 18, ואין בית ספר? XD כי למשל שאני אהיה בת 18 כבר לא יהיה לי בית ספר XD ברוכה השווה יא כוסע!! אירלנד
יאו יא יא...
שמחה שנהנית.. היה לך איזה רומן קטן עם בריטי שקסי כל שהו? היתקלות במקפליי? XD