slackware, 8

תודה רבה .. ../images/Emo13.gif

אבל אני מעדיף לריב איתו .. אני עושה את זה אחת לכמה זמן .. לוקח מחשב שהתמיכה בו הינה בעייתי .. ו"הולך איתו מכות" .. ככל זה יותר ארוך , יותר מייגע ויותר קשה - זה בסופו של דבר יותר מעניין .. ספציפית למחשב הזה .. אני כבר מבין את הבעיה אך לא מצאתי את הדרך לתקוף אותה .. אבל גם זה יימצא בסופו של דבר.

וכי למה ??

דווקא יש לו מנועי סילון חביבים ...(לא שזה מצדיק את המחיר שהם רוצים עליו..)

אגב, חשבתי לקרוא לו "דרדס" ..

אבל זה נראה לי יומרני מעט ביחס ל"דרדס" האמיתי .. http://www.hpcu.ac.il/dardas_config_gen.html (האמת שזה נראה כמו מטוס קרב רב מנועי ..)

ezaton

New member
הם מריצים רדהאט 6.1

מעניין אם יש לו את הפגיעויות הרגילות של 6.1... האם הם תיקנו אותן, לדעתכם? רוצים חשבון עליו?
Ez

האמת .. רציתי לקנות אחד כזה ..

או שתיים .. או 70 .. אבל נגמר לי הכסף הקטן ..
כן הוא סובל ממחלות כמו הרבה לינוקסים אחרים .. מצד שני ישנם לא מעט דברים שכן עבדו עליהם .. חשבון עליו .. ממ ... דווקא אפשר לארגן .. הם לא נותנים חשבון "סתם ככה" אבל במידה ויש סיבה ויש את היכולת לעשות על כזה דבר משהו אז אני חושב שניתן לקבל חשבון .. אל תשכח שתוכניות רגילות לא ממש יעבדו עליו טוב .. צריך לקחת את התוכנית ולמקבל אותה , על מנת שהיא תוכל "להתפזר" על כל כוח העיבוד הזה ..

ezaton

New member
למעשה

כל תוכנה שפועלת ב Multi Proccess תוכל לנגן עליו כמו חייה קטנה. אבל חשבון, אתם יודעים, רק כדי להיות בטוח... אם, נגיד, תרצו לפצח קובץ סיסמאות, מה יכול להתאים יותר מזה? תוכנת פיצוח שכתובה היטב, קצת חורי אבטחה במחשב שמאפשרים לכם ( / לנו / לי ) לשרוץ בפנים, ולשחק במחשבים נוספים, בעוצמה שמושגת מריבוי מעבדים תחת ידינו. ככלל, ליבות SMP תומכות (להבדיל מחלונות) בניצול אופטימלי של המעבדים, על ידי חלוקת פרוססים מונחית קרנל, ולא על ידי דרישה של התוכנות עצמן לשימוש בריבוי מעבדים. שורה תחתונה - זה יעבוד מהר מאוד
Ez

lizard

New member
אגב פריצות וכדומה

בTAU התקינו לפני כמה שנים מחשב על סיליקון גראפיקס, נדמה לי מקסימום 128 מעבדים. משהו מפלצת. האמריקאים הסכימו למכור רק בתנאי שיהיה עליו את הפיירוול הכי טוב שיש ושמדעני אטום לא יעשו בו שימוש. מדהים לא ? יש להם שם גם קלאסטר ממחשבי סיליקון שמריצים לינוקס. רציתי ללכת לראות אבל לא יצא. מיכה

התמונה היא של ה cluster ..

האמריקאים מכרו אגב 2 אם אני לא טועה, אחד היה אמור להיות ב tau והשני ב bgu בגלל קרבתו של bgu לדימונה , נשרו שניהם במרכז.. תחת מעטפת שנקראת מחב"א - מרכז חישובים בין אוניברסיטאיים .. תחת אותו מרכז יכולים חוקרים לקבל שרותי עיבוד גדולים - שלא קיימים באוניברסיטאות .. מי שעינו חדה יכול היה לראות בעמוש של מחב"א שניתן ליצור קשר עם אחד האחראים שם (אם אני לא טועה הוא סגן מנהל המרכז) .. מהסיבה הפשוטה , שרותי עיבוד אלו יכולים להינתן גם לארגונים עסקיים מכוון שחלק ממימון אותו sgi clustar הגיע ממשרד התעשיה והמסחר, כמובן שאם מבקשים סתם ככה לעבוד עליו לא מקבלים - צריך סיבה ממש טובה לשם כך .. לדעתי אגב הדבר הכי "זנותי" שאפשר לעשות עם כזה מחשב זה להתקין עליו אמולטור כל שהוא ולשחק עליו סוליטר ...
תחשבו על זה . לשחק סוליטר על מחשב על ..

beitar

New member
אני לא הייתי מתנגד לרדת לזנות.

אם זו המשמעות של העניין...

lizard

New member
התקנתי פעם

DELL עם 4 מעבדים,2 גיגה RAM ומה לא. רציתי לראות אם לינוקס יכולה לטפל ב4 מעבדים. (לא בדיקות רציניות,רק לפשפש ב/proc/cpuinfo) אחרי ההתקנה לא היה לי ממש מה לעשות איתו אז ישבתי עליו (מפלצתון) ושיחקתי שש בש ומאג´ונג. היה נחמד
מישהו מכיר תוכנות עיבוד גראפיות (סגנון מאיה ו3DSTUDIO) ללינוקס ? אני מת לבדוק ביצועים לעומת חלונות. תודה מיכה

maCr0T

New member
גם אני מחפש תוכנות עיבוד גרפיות

לתלת מימד בלינוקס, עם לינוקס עשו את SHREQ.... אני בעבודה מנהל קומפאק אלפאסרבר GS160, מקסימום 16 מעבדים, קנינו 12 מעבדים, כזה סוס.... אתה חייב לבוא לראות... maC

beitar

New member
נדמה לי שעם לינוקס עשו גם את

טיטאניק. בקשר לתוכנות גרפיות "במשקל כבד", נדמה לי שרק לאחרונה יצאה גרסא של מיה ללינוקס !

lizard

New member
זה נראה כמו מחשב של

2U. לסולריס יש נטרות חדשות קטנות של 1U. בערך בעובי של מגש פיצה (מפה בא השם PIZZABOX) גם לIBM יש משהו. צריך להיות מעניין להריץ על זה קלאסטר, רק מה הקלסטר של לינוקס נועד לצרכים אחרים בפעם האחרונה שבדקתי (כלומר צרכים אחרים משהיו לי באותו זמן) מי יודע מה המצב כיום ? מיכה

maCr0T

New member
לא הבנת...

זה אומר שהוא גדול וישן, אבל מעולה בזמנו.... maC

הפוך על הפוך ..

ככל שאני יודע יש כמה גרסאות לדגם .. אני לא יודע למה אתה מתכוון ... אני מתכוון לזה ...

האמת היא שהייתי שמח לעוד כמה

ייצורים מהגן חיות שלהם .. http://www-1.ibm.com/servers/eserver/pseries/ יש להם מכונות ....חבל"ז

למעלה