STAR WARS ROCKS!!!

כן, אבל בחיפה למשל בדיוק כשזה הוסבר

היתה הפסקה, והסרט המשיך אחרי שזה הוסבר

preacher

New member
did you have two brakes?

I remember at least two times where yoda said that the dark side blinds them so they cant see what is really happening. camino wha invisible to the force. and yoda didn´t know if what count dookoo said, that the senate was ruled by a sith, was right.

EverMan

New member
אתם שוכחים משהו אחד

ידוע שפאלפין (או מה ששמו לא יהיה) הוא גם ג´דיי לשעבר. ככה שה´כוח´ שמרגישים ממנו יכול להיות מזה.

mara jade

New member
STAR WARS ROCKS!!!

אוקיי אני ראיתי את הבכורה של סטאר וורס ולוקאס עשה את זה שוב פשוט סרט גאוני ויודה טוב יודה שולטטטט

mara jade

New member
משהו ממש מבאס...../images/Emo7.gif

ככל שאני חושבת על זה זה יותר מדכא אותי....זהו יצא הפרק השני...עוד 3 שנים השלישי...וזהו...ו..ו..אני אהיה בצבא ולא אוכל לבוא מחופשת לבכורה של סטאר וורס שוב!!! אם אני אשבור רגל ישחררו אותי נכון?? ואם לוקאס יתן לספילברג להמשיך את סטאר וורס זה לא יהיה אותו הדבר כי טוב בואו נודה בזה...לוקאס גאון! גם ג´ון וויליאמס אבל זה זה קשור.. גם ספילברג גאון לא קטן אבל הוא לא לוקאס..ללוקאס יש את הספייק הזה...שלספילברג אין.... אבל בינתיים אני מניחה שתמיד אפשר לשבת בבית ולצפות בכל הסרטים ולעשות קרבות עם לייטסייברים... MAY THE FORCE BE WITH US!

Leia Organa

New member
את ממש חמודה...../images/Emo24.gif

ובנוסף לזה את גם קצת מזכירה לי את עצמי ! נכון,לוקאס גאון,בתור יוצר,הוגה,איש בעל חזון,בלה בלה בלה... אבל בואו נודה בזה... אסור לו לביים!
בתור מפיק,הוא אחלה.. אבל ראו את "אימת הפאנטום" ואת "תקווה חדשה"..סרטים שבבירור לא היו טובים כמו האחרים... וגם ש"מתקפת המשובטים" באמת היה סרט פצצה מגע ידו של לוקאס ניכר בקטעי הקיטש ובעוד מיני פיצ´יפקעס
בקיצור,יכול היה להיות מעניין אם היה נותן לספילברג את שרביט הבימוי... אבל נגיד תודה ונשתוק.

Obi Wan Kenobi

New member
A solution will present itself

יש סיכוי גדול שהפרק ייצא בחופשה או משהו ואז תהיי בחופשה מהצבא ותוכלי ללכת לשם.. חוץ מזה מי יודע מה יקרה בעוד שלוש שנים? אולי לא יהיה צבא.. אולי לא תהיה ישראל! לדעתי הסרט יהיה תלוי במידת המעורבות של לוקאס.. הוא מינימום צריך לפקח וכמובן לספק תסריט עם הוראות ברורות מאוד! אני קודם כל מקווה שתהיה עוד טרילוגיה.. אחרי שנדע שיש אפשר להתחיל לדאוג מי יביים אותה..

Rogue 7

New member
אל תדאגי

אני בצבא כבר 4 שנים (מסלול מסויים) והצלחתי לצאת לבכורות של שני הסרטים האחרונים. פשוט מחליפים שבתות חודשיים מראש ומודיעים לפיקוד שתהיי במשבר פסיכולוגי אם לא תלכי לבכורה,(סתם, בקשר למשבר, לא לשבתות. באמת תנסי להחליף חודשיים מראש) אבל זה אפשרי להגיע. לגבי תפקידים ביצירת הסרט, בסרט הנוכחי לוקאס מחל על כבודו ושיתף אחרים (כולל להכניס בקשות/ספקולציות של האוהדים) והשילוב לוקאס- שפילברג יהיה רק טוב (ראי ערך אינדיאנה ג´ונס!!!).

Rogue 7

New member
דרך אגב

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את התסריטים של הסרטים?

on drugs orange

New member
הצבעים של הלייט סייברס../images/Emo35.gif

זה אולי נושא קצת אינפנטילי אבל שמתי לב שלג´די יש צבעי לייט סייבר שונים האם יש לצבעים איזושהי משמעות?

בעקרון, לג´די הטובים יש צבעים קרים

כמו כחול, ירוק, וכו´. למייס ווינדו (סמואל אל ג´קסון) יש לייטסייבר סגולה בגלל שהוא משתמש בקריסטלי אלקטרום בלייטסייבר, בעוד שכל שאר הג´די משתמשים בקריסטל שנקרא "אדג´אן". הסית´ משתמשים בקריסטל שנקרא "קליאן", ועל כן הלהב שלהם אדומה.

Leia Organa

New member
צבעים של light-sabres

בעיקרון,לסמואל יש צבע סגול כי הוא נידנד על זה ללוקאס.

אין חוקיות מסוימת

אפילו לצד האפל לא יהיה בעיה להרוג מישהו אם חרב אור אדומה
הכוונה היא שמה שמייצג תרשע זה האדום והטוב הכחול אבל לוקאס הכניס את הירוקה בסוף הפרק השישי חוץ מזה מי שמשחק במשחי מלחמת הכוכבים ראה בטח מלא צבעי חרבות אור אז בעקרון לרעים יש אדומה,כתומה,סגולה ולטובים ירוק כחול וגם צהוב אין ממש חוק אבל הנפוצים זה ירוק כחול אדום ועכשיו לוקאס דחוף את הסגולה ככה שבפרק הבא נוכל אולי לראות אפילו חרב אור כתומה שתהיה ללורד סידיוס הכל פתוח

עמיחלק

New member
כרגע חזרתי מהסרט...

יש לי הרגשה שביזבזתי את כספי. הסרט חלש! יש מעט קטעים מעניינים, אבל בסך הכל חוץ מהישג הטכנולוגי (של עשיית הסרט והאפקטים) זה סרט חלש. תמיד ישנה בעיה כאשר מייצרים סרטי המשך, אבל אני חושב שבסופו של דבר רואים ששיטת "סרט המשך ´קודם´" זו לא מצליחה. כחסיד נלהב של סידרת SW (אני מחזיק 2 סטים של הסדרה, ישנה וחדשה) אני מאוכזב. אהבתי יותר את הפרק הקודם. יותר מידי "עמוס" בקטעי הקרבות, מי מאמין שסצינת הקרב בזירת הקרבות יכולה ולו במעט להיות מציאותית, שהרי זו ההרגשה שכן ניתן היה לקבל בסצינות אחרות בסיגנון ´אחד על אחד´ (ראה ערך יודה, ממש נראה כמו פרפר בעת ביצוע הקרב). בא להקיא מקטעי הטלהנובלה בין אנקין לאהובתו הסנטורית (יוצאת עם קטינים), ממש כמו בצלילי המוסיקה/שראק (בסצינת השדה) . לשחקנים יש הרבה מה ללמוד כדי שנוכל יותר להזדהות איתם. לסיום, כחסיד הסידרה, אין לי ברירה אלא לתת ציון גבוה לסרט, לפי דעתי 8-8.5 ולו בגלל הגרפיקה. חוות דעתכם?

2 הערות

קודם כל, זה שאתה חסיד של הסדרה לא אומר שאתה חייב לתת לסרט ציון גבוה.. מה ההגיון פה.? דבר שני וזו בטח שאלה טיפשית, אבל אני לא ממש מעורה בסאגה, למה הסרטים יצאו בסדר לא כרונולוגי? זה לא מסובך לעקוב אחר העלילה כך. (ראיתי אתמול את מתקפת המשובטים ודווקא די נהניתי).

pakapaka

New member
למה הם לא בסדר כרונולוגי...

בהתחלה לוקאס כתב את הסיפור שהתרחש בפרקים 4-5-6 הוא רצה לעשות מכל הסיפור סרט אחד אבל זה היה סיפור ארוך מידי אז הוא חילק את זה ל3 פרקים, מאוחר יותר החליט שלסיפור שלו יש גם רקע (על הרקע הוא כתב בהתחלה בקצרה אך החליט להתעלם ממנו) מאוחר יותר ולאור ההצחלה של הטרילוגיה 4-5-6 החליט ליצור את הטרילוגיה שאמורה להיות לפניה בתקווה שהיא תצליח כמו קודמתה. ולא כזה קשה לעקוב, הפרקים הישנים הם 4 - 5 - 6 ועכשיו יש את 1 - 2 ובהמשך גם את 3

למעלה