STAR WARS ROCKS!!!

pakapaka

New member
כנראה שאתה זה שלא שם לב לעלילה

לידיעתך המקרה השני שציינת שהמתנקשת נהרגה זה לא בגלל טיפשות בכתיבה. אם היית שם לב נאמר למתנקשת שהיא תענש על ביזיון נוסף שהיא תגרום אם לא תצליח במשימה שאותה קיבלה - להרוג את הסנטורית. היא נכשלה ולכן נרצחה - נשמע לי הגיוני ביותר מאשר לנסות לרצוח את הג´דיי בתחילה ולעורר מהומות כשכל מסדר הג´דיי קם נגד המתנקש. כנראה שאתה לא שם לב לפרטים בעלילה וחבל כי לוקאס ידוע בסגנון כתיבה סוחף. ועובדה שעדיין בסרט ה5 בסך הכל בסאגה של מלחמת הכוכבים עדיין הוא ממלא אולפני קולנוע ושובר שיאים בכל פעם מחדש.

xon25

New member
חוצמזה

אם יהרגו את הג´דיים עכשיו לא יהיה סרט המשך!:)))

ושניכם התעלמתם מכך שאם אחד

מהג´דיים היה המטרה, הם היו מרגישים בכך ובולמים/משמידים את החץ. ככה הכוח פועל - הוא חזק בהרבה בהגנה על בעליו, מאשר על דמות שנמצאת לידם.

pakapaka

New member
עובדה שכשה"תולעים" ניסו

לפגוע באמידאלה הם מיד חשו בזה והצילו אותה אפילו שהם היו חדר ליד. ניסתרות הן דרכי הכוח.

לא מדויק.

א) זה לא היה מייד. ב) הם כיוונו במודע את תשומת ליבם וכל ריכוזם אל החדר ההוא. הם לא הרגישו דווקא במשהו שמאיים על אמידאלה, אלא במשהו זר בחדר. איום על הרוצחת הם לא חיפשו באופן פעיל.

pakapaka

New member
שוב לא מדוייק

זה היה מייד כשהתולעים היוו סכנה לחייה של אמידאלה כשהם הסתובבו בחדר הם לא היוו סכנה לאף אחד, ברגע שהם התקרבו לאמידאלה ורצו לתקוף הג´דיי חשו בזה. ובנוסף לזה בהתחשב בעובדה שהחדר אטום לגמרי מפני גורמים חיצוניים עובדה שהפרוב (Probe) שנשלח להביא את התולעים עשה חור בשביל להכניסם לחדר מה שמראה שנוכחות זרה היא בהכרח איום על חייה של אמידאלה.

לא מדוייק (עדיין)

לקח להם זמן להרגיש כיוון שהאיום לא היה על חייהם. התולעים איימו על אמידאלה מרגע שנכנסו לחדר. אם הג´דיי היו מתחילים לזוז כשהתולעים היוו איום מידי על חייה, הם היו מאחרים. הם הגיעו בדיוק בזמן להציל אותה כיוון שהתחילו לנוע לפני שהתולעים היוו איום מיידי.

Obi Wan Kenobi

New member
ישנת בזמן הסרט??

הדוגמאות שלך לא מראות כתיבה גרועה בכלל! העובדה שהבאת את הדוגמאות האלו מראה על כך שאתה לא ראית את הסרטים וגם אם כן ראית אז לא ממש התמקדת בהם! בהקשר לחוקי הפיסיקה - הג´די כולם שולטים ב"כוח" לפי ההגדרה ה"כוח" הוא מן שדה כח שנמצא בכל מקום ובכל אחד מאיתנו. הג´די יכולים לשלוט בו לכן לזוז במרחב זה לא הבעיה שלהם. כפי שראינו הם יכולים לקפוץ ממש גבוה אז בטח שהם יכולים להאט את הנפילה שלהם או להתנגד לחוקי הפיסיקה! ניתן להגיד אפילו שבעזרת ה"כוח" הם יכולים לבטל כמה מהחוקים האלה! בקשר לרעיון של הסרט.. זה רעיון ממש עמוק! אני חושב שהרבה מאוד רואים את הסרט דווקא בגלל כל הרעיון שעומד מאחורי - ה"כוח" והג´די ששולטים בו. ואגב בשבילך בקשר לזה שאמרת שרואים את זה בגלל האפקטים... אם היית רואה את הסרט הרביעי היית יודע שהאפקטים שם היום נחשבים לאפקטים ממש ישנים ועובדה שכשה יצאה הגרסה המחודשת של הפרק בקולנוע אנשים עדיין באו לראות אותה ונחש מה? אנשים עדיין רואים את הפרק הרביעי היום למרות שיש לו אפקטים משנת 1977!!!

Pippin

New member
בקשר לנפילה

של אובי-וואן שנבלמה על ידי הרכב של לוק... עוצמת ההתנגשות תלויה בהפרש בין המהירות של הרכב ומהירותו שו הנופל עליו... בזמן שאובי-ואן פגע ברכב, גם הרכב נפל, כך שעוצמת הפגיעה חלשה יותר... (תאמי לי, לכל אורך הסרט ניסיתי למצוא בעיון פיזקאליות, אבל מלבד מספר מקרים של תנועה לא אמינה [ההמראה של החללית הנבואית מטטואין] הכוח [שאותו ססיפנדתי במודע מלכתחילה] ומהירות גבוהה ממהירות האור [שממנה החלטתי להתעלם מראש] לא היו יותר מדי חורים פיזקאלים, בטח לא מה שציינת...)

Almost me

New member
כנראה במיעוט - לא משהו

כאמא עייפה בחלק הראשון - כמעט ונרדמתי. החלק השני היה חי יותר, מעניין יותר וזורם יותר. ללוקס יש יתרון אחד והוא לא ממש ניצל אותו - אין לו תסריט כתוב לסרט (בניגוד לסרטים שמבוססים על ספרים) חבל

צו

New member
עצוב...../images/Emo10.gif

לא ראיתי את אימת הפנטום(אז זה נראה לי סרט טיפשי...9 ושראיתי שיש המשך נורא התלהבתי והייתי עצובה שלא ראיתי את הסרט הראשון... אבל.. לחברה שלי שיש את זה בוידאו ואני אראה את זה ביום חמישי וביום ראשון אלך לקולנוע כדי לראות את ההמשך!!! עכשיו אני מאושרת
נ.ב אז מה אם זה לא מעניין אתכם...

Dorfl

New member
גם לי זה ברור, אבל משום מה

כמה אנשים שדיברתי איתם מסרבים להשתכנע.

Boojie

New member
זה אותו שחקן, בשם אלוהים!!!

קוראים לו פלפטיין בשני המקרים, בשם אלוהים! מה עוד צריך? אז בסדר. יכול להיות שבפרק השלישי פתאום יתברר לנו שהקיסר הוא בעצם אחיו התאום המרושע של סנטור פלפטיין (המרושע גם הוא), אבל בחיאת.

Kobbie Williams

New member
מה נסגר אתכם באמת?../images/Emo3.gif

הרי זה כל כך הוא שזה מפחיד... אבל נכון,כמה מסרבים להודות בכך! עוף מוזר.

SaidinsTaint

New member
לי גם ברור שזה הוא

אבל אם אני לא טועה בcredits לא מופיע שמו של השחקן. כלומר לא רשום מי משחק את המסטר של דארת´ מול.

למעלה