super hero

super hero

2 guys walking in the wood, when sudenly a giant grizly bear jumping before them A: "fuck! a grizley bear! what will we do?" B: "don't worry! i have super powers!" A: "really? what?" B: "I can fly!" A: "well that's good for you... but what about me?" B: "no you didn't understand... i said i can fly!" A: "ha?!" B: *raises hands in dramtecly way, saying some weird words* the grizly bear becoms a fly שרשרו לכאן כוחות על הזויים שהייתם רוצים שיהיו לכם

NekoBunta

New member
לאכול את הכלב שאכל לי את הש"ב..../images/Emo70.gif

אל תחשוב ששכחתי אותך, רקסי

להפוך לבלתי נראית,

להיות בכמה מקומות באותו זמן, להביא אליי דברים בכוח מחשבה [גם $.$ נכלל פה^^] להיות עם יותר שדיים? D:

ailag

New member
יש לי כבר, תודה

ומסתבר שזה לא כיפי במיוחד. אני מתקפלת.

juggernaut

New member
כמו חנון אמיתי -

רגישות לפורס. וכל מה שבא עם הרגישות הזאת(הזזת חפצים, תגובה מהירה, ריצה מהירה, בלה בלה בלה) (ג'דיי או לא ג'דיי?!?!)

שינוי ושליטה במבנה מולקולרי של חומר

זה יאפשר לי לעשות כמעט כל דבר שאני ארצה
(אני מהמתחכמים שאם יבקשו מהם להגיד 3 משאלות הם יבקשו במשאלה הראשונה עוד 10 משאלות)

noname202

New member
את יודעת שזה אסור לפי חוקי

הג'יני?
קראתי על זה פעם איפשהו...אני אחפש

אני בן ../images/Emo13.gif

אין כזה דבר ג'יני מה חוקי ג'יני את רואה יותר מדי סרטים
בכל מקרה, מה שביקשתי כרגע הוא עדיין טוב.

noname202

New member
חחח

נו קראתי את זה איפשהו אבל אנלא מוצאת...[סליחה לא הסתכלתי על הכינוי
...] בכל אופן זה היה משהו על זה שאם היתה אפשרות לבקש כמות גדולה יותר של משאלות, איך אפשרי שמישהו ימצא ג'יני? הרי לפחות אדם אחד לפניו בטוח היה מבקש את זה....וזה אסור לפי חוקי הג'יני
אני אנסה שוב עוד כמה דקות...אבל לא נראה לי שאני אמצא

אין צורך למצוא

זה במילא הכל דמיוני מותר לי לחשוב שיהיה אפשר לבקש כזה דבר
בכל מקרה, הבקשה הראשונה שלי היא טובה מספיק

כוחות מיוחדים

לא להזדקק לשינה. למחוק לחלוטין זכרונות שאני רוצה למחוק מהזכרון. לזכור לנצח זכרונות שאני רוצה לזכור. דברים קטנים למדי אבל משנים כל כך הרבה.

Ana1 9

New member
"אם הקירות היו יכולים לדבר.."

אז זהו, שאני רוצה שיהיה לי כוח כזה, לדעת לתקשר עם קירות, (כן מתוקים, בדיוק כמו מה שאני עושה איתכם) אבל באמת.. תארו לכם שהיה לכם הכוח לשוחח עם הקיר ולדעת כל דבר שנעשה בחדר וכל מה שנאמר על ידי איזה קיר או קירה שטינקר אחד שיכל לספר לכם הכל. זה אחלה כוח לדעתי. ואם הם באמת יאהבו אותי אז הם גם יתנו לי ליראות דרכם אבל זה כבר סיפור אחר...

למעלה