super hero

Ana1 9

New member
אממ כן אבל מחשבות שונות משיחה

בין אנשים שהתקיימה בחדר בדלתיים סגורות. אני לא רוצה לדעת מה אנשים חושבים ממש בתוך הראש נגיד באותו הרגע שאני מדברת איתם, מעין לדעת דברים אישיים, חלק טובים וחלק רעים שאישית אולי יפגעו בי, כשלאדם באמת יש משהו חשוב להגיד לי שהוא חושב עליו אז הוא יגיד. לעומת זאת, שיחה בין אנשים, זה שונה, כי היא התקיימה ויכול להיות יש בה פרטים שאולי קשורים אליי כי השתחררו למציאות ויכולים להיות די משמעותיים לעומת מחשבה שהיא יותר לדעתי חדירה לפרטיות... ... נדמה לי.

juggernaut

New member
אז..

את פשוט רוצה שתהיה לך את היכולת לדעת מה אנשים אומרים עליך וכדומה. כדי למנוע פגיעה...?

Ana1 9

New member
או לפגוע באנשים שאומרים עליי דברים

וכדומה? אמ.. לא לפגוע בדיוק, אבל לדעת מה מתרחש מתחת לאף שלי כשצריך ליתר ביטחון, כי אני האדם הכי אדיש שקיים ובדרך כלל הרבה דברים עוברים לי מתחת לאף , וזה די מבאס. פשוט מאוד, שאני אדע רק את מה שאני צריכה לדעת. מחשבות... אני מניחה שמחשבות אישיות של אנשים אפשר לדעת, בדר"כ אדם חושף אותן כשהוא מאוד קרוב ואוהב אותך או להיפך, בדר"כ זה כשהוא קרוב ואוהב, ואז בדר"כ זה בא מכל הלב (יא חרוז). (*לא רוצה לדעת מחשבות רעות שאנשים שומרים לעצמם אלא אם כן זה ביקורת וצריך לדעת ואז האדם בדר"כ ידאג שהשני ידע)

../images/Emo140.gif אוי זה נחמד

לעוף, לשלוט בזמן, לניות טלפאטיתוטלקינזיס (אם ככה רושמים
)

juggernaut

New member
איזה מין חנונית את?

טלפתיה=קריאת מחשבות טליקינזיס=הזזת עצמיםבעזרת כח המחשבה בלבד (חפצים שהאדם יכול לראות) פסיכוקינזיס=כנ"ל כמו טליקינזיס רק שפה מדובר על חפצים שהאדם אינו יכול לראות באופן ישיר.

noname202

New member
קודם כל לעוף

קריאת מחשבות, לעבור דרך דברים....להזיז דברים בכוח המחשבה זה הכי מגניב

noname202

New member
נו באמת לא ראית אף פעם סרטים מצוירי

מצויירים? יש איזה אחת נראה לי באקס מן או משהו כזה...היא יכולה לשלוט בזה...היא עושה את זה מתי שבא לה ולא קבוע

כן שיערתי שלזה התכוונת ../images/Emo13.gif

במחשבה שנייה - הייתי מבקש להיות אלוהים. זה הכוח הכי גדול אני משער - כי כולם יעשו מה שאני אגיד להם.

noname202

New member
אחלה רעיון../images/Emo3.gif

טוב אני כבר אלוהים. הרובוטים במסנג'ר [הם היחידים בינתיים...ש]מסכימים עם זה

Jerald_Admonds

New member
אני

יכולת ריפוי מיידי של כל חולי אצל אחרים. יכולת שליטה מוחלטת בכל אספקט של הגוף שלי- כן כמו ב'זרע פרא' ואף יותר.

darklighter

New member
זה הולך להיות ארוך../images/Emo122.gif../images/Emo121.gif

לשנות צורה, טלקינזיס (הזזת חפצים), האטת+האצת מולקולות, יכולת לעבור ממקום למקום, קריאת מחשבות/שליטה במחשבות, לרפא, לחזור בזמן...

soulz

New member
אני זקוק רק לכוח אחד ויחיד...

הכוח לעשות save/load בחיים האמיתיים...

למעלה