super hero

juggernaut

New member
פאק.

soulz

New member
את קוראת לעצמך גיקית?

ואת לא משחקת במשחקי מחשב? האם אף פעם לא היית משחקת עד 5 לפנות בוקר ב baldurs gate 2, ואז היית הולכת למבחן שלא התכוננת אליו ובכל זמן המבחן היית אומרת לעצמך "אני אעשה load, אני אעשה load..."?

Greebo

New member
אני הייתי רוצה להיות מאושר תמיד P:

אם זה לא כוח על טיבעי אני לא יודע מה כן.. בנוסף עם כל השאר באה אחריות גדולה ובול שיט קיטשי שכזה.. וול פאק ט'אט.. תנו לי נאצ'וס טלוויזיה 70 אינץ' ואת האפשרות להחליף שלטים בעזרת מיצמוץ.. או משהו.. P: כוחות אל זה overated..

soulz

New member
אתה ללא ספק סובל מהבעיה של...

שמיעת יותר מדיי פאור מטאל...

EdisonGirl

New member
אני ממש נצרכת להם בחיי היומיום../images/Emo70.gif

הייתי רוצה שיהיו לי את כל הכוחות העל-טבעיים הקיימים, כמובן כשבידיי השליטה עליהם, אבל אלו כוחות שאני צריכה כבר עכשיו, בחיי הפרטיים (מישו מתכוון להגשים לי את'זה?
): 1. יכולת התעופה (כמו פיטר פן או סופרמן)! 2. היכולת להיות רואה ובלתי-נראית! 3. היכולת לראות מבעד לחפצים (כן, כן, כמו שהיה לסופרמן..) 4. לא להזדקק לשינה, לאכילה ולמקלחת. מבזבזים שעות מהיום! 5. לשלוט בכל דבר בעזרת המחשבה. 6. התעתקות ממקום למקום (כמו בהארי פוטר..
). 7. היכולת לראות ולשמוע משהו שקורה במקום אחר בכל רגע נתון בזמן שאני לא נמצאת שם. ואם נצמצם את כל אלה לכוחות שאני כמעט כל יום נזכרת שאני צריכה אותם, אז זה יהיה 1, 2, 6 ו-7.

לא בעיה

רואה ובלתי נראית - גיליתי מזמן איך עושים את זה. אוכל להסביר לך בהזדמנות
זה כמעט תמיד עובד. לא להזדקק לשינה אכילה ומקלחת - נו, מי באמת צריך לאכול ולהתקלח? ><. מיותר. יש גם שהצליחו לוותר על הקטע של שינה, או ליתר דיוק - שינה מרובה, אבל זה כבר מעבר להתמחות שלי

EdisonGirl

New member
בהזדמנות? מה בהזדמנות?

ברגע שאת קוראת ת'הודעה הזו! בפקודה!

הממ פשוט מאוד

נגיד ואת בחדר מלא באנשים.. דמייני שאת לא באמת נמצאת בסיטואציה הזאת, את רק צופה בה מהצד. כמו ריאליטי שואו. לפעמים גולשים להרגיש ככה באופן טבעי כשנמצאים איפשהו, כמו סוג של היפנוזה. את צריכה להכנס להרגשה שאין לך לחלוטין שום השפעה על מה שמתרחש בחדר, לאנשים בחדר אין שום השפעה עלייך, ואת בכלל לא שם.

EdisonGirl

New member
../images/Emo6.gif האמת שיש בזה משהו..

איכשהו דווקא הייתי מגלה לעיתים קרובות שאני לא נמצאת בתמונה שהצטלמתי בה או שלא חשים בקיומי. זה היה נחמד.. אבל דווקא כשאת לא רוצה- נזכרים פתאום שאת קיימת. יש להם בעיה קשה בתיזמון.. מבחינת התחושות שלי, אני מבינה את מה שאת מדברת עליו. זה כיף לעשות את זה..
אבל זה מצליח בצורה טובה בד"כ רק כשאף אחד מהסובבים לא ממש מכיר אותך..

יש לי כמה../images/Emo131.gif הייתי רוצה לדעת לדאות ולרחף. לעוף אני לא רוצה,כי זה מצריך מאמץ פיזי חזק כמו בריצה. לדאות נראה לי נורא כיף,כי זה בעצם גלישה על גלי רוח.גם לרחף זה מגניב,וזה לא צריך לדרוש יותר מדי אנרגיה. גם להזיז דברים עם המחשבה זה ממש מגניב,וגם מאוד שימושי^__^. הייתי רוצה גם ראיית רנטגן,שהייתי יכולה להפעיל שאני רוצה לברר מה יש מאחורי קיר או קופסא. וכמובן,מי לא היה רוצה גם לדעת להיות רואה ובלתי נראה?

RoseOfDoom

New member
הכל נשמע כל כך נחמד אבל

לדעתי הכוח לעשות save ו load לחיים הכי טוב. ככה אני אוכל לנסות כל דבר, לחיות כל רגע, בלי לדאוד מפשלות או סכנה. ככה אני אוכל לקפוץ מהמרפסת בקומה 19 (שבה אני גרה), שזה דבר מ-א-ו-ד מזמין לעשות, בלי לדאוג מהמוות. אני אוכל לנהוג, לטוס לאן שאני רוצה, לשבת על המעקה של בניין גבוה - בלי לפחד או לדאוג. בלי לחשוב. חוץ מזה, ככה אני אוכל להתוודות על רגשות שלי מול חברים וידידים ולראות את התגובה שלהם. אם היא הייתה שלילית, לחזור אחורה ללפני המעשה. אמנם אני לא אוכל להמשיך לתקשר עם קרובי משפחה או חברים לאחר שימותו, אבל זה לא נורא - Life must go on.. - כמה אירוני שהודעה כמו זאת, שבה אני מספרת שאני רוצה לעצור את החיים ולשחזר אותם, נגמרת ככה -

../images/Emo85.gifלקרוא מחשבות

ואז אדע מה כולם חושבים עלי
כי יש לי הרגשה שברוב הפעמים [אם כבר חושבים עלי] זה דברים מוזרים/לא טובים במיוחד

Acripela

New member
כוחות? משלי? אוקי..

טלפתיה: תמיד רציתי!! טלקינזיס {נראה לי מגניב ברמות...} פסיכוקינזיס {עוד יותר מאגניב!!} לעוף ו........ לראות דרך דברים..אני חושבת שזה יהיה דיי נחמד.. אוו וול, כוחות על-טבעיים.. הכי פורום חנונים..

לא להצטרך שינה

להיות מסוגל לחשב משוואות ממעלה חמישית בראש(בלי לטעות) לגרום לאנשים להתעניין באיזה נושא שאני רוצה(חובבי מד"ב השתלטו על העולם!) להמיר כל חומר לחומר אחר לא לשכוח אלא אם כן אני רוצה

למעלה