suppppp ע-י-ר הנוער!!!

MiToOsH

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo104.gif

התקשרתי אליהם אתמול והם אמרו שאין שום מצב שהם מוכרים לי כרטיס...

The Macker Girl

New member
כי אף אחד לא ייתן לך להזמין

כרטיס שעולה 10 שקל. אנחנו הלכנו וקנינו בקופות.

PunkRaa

New member
תעזרו לי בבקשה......

אתם יכולים לתת לי פרטים על ההופעות האלו? אני מבין שזה היום...אז בבקשה תנו שעה ,מי מופיע,כמה עולה כניסה ואיפה?....

double M

New member
זה שוב אני, לא המעפנה...

הניקים במחשב הזה קצת דפוקים וכאלה סחם. נם....

בהביבו

New member
אואואואואואואוואווא ../images/Emo98.gif

צלצלי שאת שם.. וכן.. נפשית אני כבר מוכן

הורס שמחות ../images/Emo7.gif

אני אתקשר בן... או כשתראה חברוה של ילדות חסרות חיים ... תדע שזה אנחנו

The Macker Girl

New member
דברי בשם עצמך!

יש לי חיים!!! הנה, היום בצהריים, למשל, הצטרפתי לחברה שלי שאבא שלה שלך אותה לעשות קניות בסופר. אם זה לא חיים, אז מה כן???
טוב, טוב... הלכתי... נתראה ב'עיר הנוער' :)

עיר הנוערררר ../images/Emo124.gif

תשרשרו לכאן את כל התגובות מי שהיה... מדהים!!!!!!!! אני ראיתי את בן
ואתם לא... אבל בסוף הוא הבריז מלהגיד שלום. אני קיבלתי 3 נשיקות מבן ואתם לא
נה נה
אני אכתוב את הביקורת שלי בשלבים... שלב ראשון ממש מצויין שהכל עלה 10 שקל כי זה היה שווה... המון הופעות המון אנרגיות היה מגניב לאלללה... אז כבוד לעיריית חיפה ומועצת הנוער של חיפה ולבלה בלה כל מי שעזר על אירוע מדהים בכזה מחיר. ועכשיו לסיפור
הגענו לחיפה חנינו בחניון של הקניון ואז הייתי צריכה להטיל את מימיי אז הלכנו לתחנת דלק הצמודה ושם כשרצתי לפגוש את סיון והדר נפלתי ופתחתי ת'ברך (התחלה מצויינת
) ירד מלא דם ושיט.... היה קשה לי ללכת ויש לי חור בגודל אנטרטיקה בברך. וההמשך... כשאני אקום משינת הפציעה שלי

חחחחחחחח ! זה היה כזה מצחיק !

מסכימה עם זה שהיה מדהים ! לא מסכימה עם זה שקיבלת מבן 3 נשיקות ( מצטערת להודיע לך אבל אלו לא היו נשיקות !!) למרות שמוקי עלה אחרון וזה היה כבר אחרי ערב שלם שהסתובבתי בלי קיבוע נהנתי מאודדדדדד ( למרות שצליל נהנת יותר...נכון " ילדה סוכר ?? אני פשוט אוהבת לעשות לך את זה !:)) אוי ! וההומר שלו זה משהו היסטרי !! אחרי ההופעות אני וסיון החלטנו לצאת לטיול שנתי...אחרי שעה של הליכה בחיפה ( כי סיון נמשכת לכל מיני מקומות אפלים חסרי אור ושוממים...) הגענו לתחת רכבת המהממת של חיפה קלטתי ששוב נקעתי את הרגל ! כבוד לי ! אני שולטתתתתתתתתתתתתת !!! טוב...מה שנשאר זה רק תודות... אז ככה...לסיון שהיה לה את האומץ לצאת איתי לרחוב למיכל שהיא נפלה ועשתה פתיחה מצחיקה לערב מהנה במיוחד לצליל שהיא פשוט מקסימה !!! חולה עלייך בובה ! ולבן שהוא פשוט חתיך !!

אויייי נו.... ממש תודה באמת.... ../images/Emo4.gif

פעם הבאה אני אשתדל לפתוח את הראש ושהמח שלי ינזל החוצה....

סיונול

New member
גם אני קיבלתי נשיקות מבן!! יאמי:)

תעשה לי חמישייה!! חחחחחחחח נם!!! הלכו משם ילדים גם!!! אז מה אם זו לא הייתה הדרך וכמעט הגענו לכביש החוף בלי דרך חזרה..:/ לא נורא!!! בסוףמצאנו ובכינו מרוב צחוק, מה לא שווה?:)

בטח שווה !!! צריך לעשות את זה יותר

לאאאאאאאאאאאאאאאאאא !! חוץ מזה שנראה לי שעוד פעם אחת כזאת וחבר שלי רוצח אותך :)

למעלה