suppppp ע-י-ר הנוער!!!

ההמשך (בשבילך צלילה ../images/Emo3.gif)

אחרי שנפצעתי קשות ... המשכנו במסע הארוך לעבר עיר הנוער! הלכנו והלכנו והלכנו והגענו (הרגל עדיין שותתת דם
) ואז הגענו לשם וראיתי אבן... הרמתי... סתם סתם... אין לי כוח להרחיב על כל אחד מהאמנים שהיו שם כי עשו את זה כבר... כולם הצליחו להרקיד ולהלהיב... היהודים זה... לא יודעת אנשים הגזימו קצת.... טוב שלא דחפו לי מרפקים ללבלב והרגו אותי... כמובן הגדול מכולם מוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק היה ע-נ-ק אין הוא פשוט יודע לתת הופעה!!! אבל היה ממש בא לי לשמוע את "כל הקופה" אז בכל שיר התחלתי לשיר כל הקופה לעצמי...
צלילה - כבוד
זה בטובות הנאה זה??? יצא לי להכיר המון בנות מתוקות מהפורום של שב''ק מיוזיק אבל אין אין אין על צליל הדר וסיון. סיון אני חולה עלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייך
אין עלייך את שולתתתתתתתתתתת בלעדייך ובלי המשרוקיות היה הרבה פחות טוב. אני יעלה תמונות בקרוב כי צילמתי קצת... אני מקווה שיצא סביר... למרות שאני יודעת שהתמונות מרחוק. בקיצור עיר הנוער מי שלא היה הפסיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! החור ברגל שלי מוסר ד''ש ונשיקות.

שיטטטטטטטטטטטטטטט../images/Emo70.gif

שכחתי את הכי חשוב!!! אחרי ציפיות רבות ולהקה של פרפרים בבטן פגשתי את בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
והוא כזה מאמי... אבל הוא גם סנוב... מה נסגר עם כל הסנובים??? ואווווווווווווווווו ואני נישקתי אותו מוווווווווווואהההההההההההההה
אווווווווווווווווו
תעשה לי כלב

סיונול

New member
נם אני גם אוהבת אותך!!!!!!!!!!!

ומשרוקית שלי שולטת בהחלט!!!!!!! ואת התמונות שלי נא לא להעלות לפני שהם עוברות אישור שלי!!

ישנתי 15 שעות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ישנתי כל יום שישי.... המוח שלי באקווריום. ולא יצאתי
וכל השעון הביולוגי שלי התבלגן. אני ישנה בימים...

The Macker Girl

New member
הלוואי עליי!

אחרי "עיר הנוער" הלכתי לישון ב-7 בבוקר וקמתי ב-11 בבוקר. אני לא מצליחה! האקסטזה בעיצומה! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!

למעלה