Tarja's Open Letter ומשהו נוסף:)

LadySilkworm

New member
Tarja's Open Letter ומשהו נוסף:)

מצאתי את המכתב הזה לפני כמה ימים בויקיפדיה ותהיתי לעצמי- האם מישהו מהפורום אי פעם קרא את זה? בתגובות שם נכתב שהמכתב הוא מהאתר הרשמי של טאריה.. אז נכנסתי לארכיון של האתר והמכתב פורסם ב25.10.05, אבל הקישור שלו נעלם, אז כנראה מישהו הוציא אותו. מצד שני, באתר של המכתב רשום שהוא יצא לציבור יומיים לפני שהוא פורסם שם.. בכל מקרה, המועדון מעריצים שם הוא מפינלנד, אז אפשר להניח שתרגמו אותו מפינית או משהו. בכל מקרה אני לא יודעת כמה זה רלוונטי, אבל למי שרוצה לקרוא את הצד של טאריה..אז הוא מוזמן. חשבתי אולי גם לתרגם את המכתב, אבל השאלה היא האם שווה לטרוח או שזה לא מעניין אף אחד. :) וחדשות טאריה! אפשר להגיד עכשיו "ווהו!!!" או "ביי ביי טאריה?" טאריה חתמה על עסקה עם חברת התקליטים Universal Music, שבין היתר חתומים בה אמנים כמו Maroon 5, The Killers, ועוד הרבה. לפי האתר של טאריה, היא הולכת להקליט באולפן הקלטות באירנלד שבין היתר הקליטו בו אמנים כגון REM, מייקל ג'קסון ו Manic Street Preachers. האלבום החדש של טאריה ייקרא "My Winter Storm" , והסינגל הראשון מתוכו שייקרא I Walk Alone ייצא באמצע אוקטובר. לעוד מידע, כנסו לפה.

box 5

New member
במטאליסט היה כתוב שהאלבום החדש שלה

כנראה יהיה פחות או יותר בכיוון של נייטוויש... מסקרן משהו

LadySilkworm

New member
גמאני קראתי את זה

וזה לא מסקרן אותי בכלל.. כי השיר שלה עם nuclear blacht [איך שלא כותביםP:] היה ממש מזעזע

box 5

New member
nuclear blast? עוד לא יצא לי לשמוע...

אבל לעומת זאת השיר שמרקו שר בו נחמד לאללה

LadySilkworm

New member
רוצה לשמוע? P:

אני יעילה ביותר.. בכל מקרה הנה השיר- http://www.youtube.com/watch?v=aox7rLjWyZg השיר הזה ממש נמרח ולא אהבתי איך שטאריה נשמעת שם.. מישהו כתב בתגובות ובצדק, שלא מתאים לה לשיר מטאל בלי נייטוויש.. לדעתי היא צריכה לשיר יותר עם מוזיקה קלאסית. לא חייב אופרה או משהו, אבל עם כלים שקטים כאלה..

ש נ י1

New member
אוי זה שיר משעמם../images/Emo178.gif

והסאונד דיי מגעיל... מקווה שהאלבום שלה ישמע יותר טוב

אוי היא חמודה, נחמד לשמוע גם את הגרסה שלה :]

אם זה באמת קרה כפי שהיא תיארה את זה אז זה ממש לא נחמד מצידם :S ואני ממש מחכה לשמוע את האלבום הזה... עד עכשיו לא ממש התלהבתי מהפרוייקטים שלה. (חוץ מleaving you for me
)

Super Alonit

New member
אכן! זה היה שיר מגניב לאללה!../images/Emo99.gif

ובא לך לתמצת לי מה היא אמרה? אין לי כוח לאנגלית...

shirlapes

New member
חשבתי שהיא כבר הקליטה? טעיתי.

...בכ"מ, יפה לה.
אבל מי כותב את החלק של החדשות באתר שלה? את מי הם בידיוק מנסים לשכנע...את המעריצים שלה?
לא זוכרת למה המכתב שלה הורד מהאתר, רק יודעת שהוא גם פורסם בכל מיני מגאזינים... היא הוציאה את עצמה דיי בסדר שם, אבל מה שבעלה כתב אח"כ דיי הרס להם, לפחות לדעתי. אני כרגע לא מוצאת את זה.

למעלה