Tarja's Open Letter ומשהו נוסף:)

LadySilkworm

New member
לא יודעת, אבל הם כותבים מלא שם. |:

את התשובות לשאלות שמרסלו כתב אפשר למצוא בויקיפדיה ובטח בארכיון של טאריה ונייטוויש ..

shirlapes

New member
זהו, חיפשתי שם, לא מצאתי.

עוגיה למי שמוצא
בכ"מ, זה היה ממש מזעזע מה שהוא כתב שם. בקצרה לכל אלה שישנו מתחת לסלע: הוא טוען שתומאס שיקר והגזים במכתב שלו, שהם העיפו אותה כי תומאס היה מאוהב בה קשות ובגדול הוא ממש יורד עליהם (יש מצב שאני מפספסת עוד כמה נק' חשובות, אבל זה היה מסמך ארוךךךך). לדעתי, הוא עשה שם גול עצמי כי זה לא באמת תרם למעמד של טאריה.

box 5

New member
לסיכום, מרסלו חתיכת פוץ

ואם הוא לא היה מתחתן עם טאריה, תומאס היה מתחתן איתה, ועדיין היה נייטוויש. אוף.

LadySilkworm

New member
הנה

http://www.tarjaturunen.com/fans.html ואני יודעת, קראתי הכל בכמה ימים P: הוא ממש רושם שם שטויות לדעתי.. אחרי שקראתי את התשובות תמכתי עוד יותר בנייטוויש.. למרות שאני מניחה שגם הם לא היו מושלמים ממש.

shirlapes

New member
אוקיי, אני חייבת לך אחת. ../images/Emo13.gif

סביר להניח שכל הצדדים היו אשמים, אנחנו גם לא היינו שם אז אף פעם לא נדע מה *בידיוק* קרה. וכן, גם אני, אחרי שקראתי את זה, תמכתי בלהקה ולא בטאריה.

The Cat Woman

New member
../images/Emo207.gifקורעעעעעעע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

http://www.mekusharim.co.il/album_image_show.asp?fileID=7059147&picID=2784859 !~{{-MegaDave-}}~! אומר/ת: איתי נראה כמו ערס! ! Inbarit In Chains ! אומר/ת: חחח איתי?? ערס??? !~{{-MegaDave-}}~! אומר/ת: לגמרי.. ! Inbarit In Chains ! אומר/ת: ראסמי נכון... בתמונה הזאת הוא נראה כמו ערס בברית של אחיו הקטן איתי, אתה חתיכת ערס!!! תחליף את התמונה הראשית שלך יא ערססססס!!!!!!

Super Alonit

New member
רק כי אמרת, אחרת לא הייתי שמה לב.../images/Emo6.gif

ויותר מפתיע אותי שיש לו מקושרים.

Itay Simons

New member
זה מהProm ../images/Emo7.gif

איך ציפיתם שאני אתלבש
עכשיו אני קולט שזה דייב
תגידי לו להוסיף אותי

The Fantasy

New member
../images/Emo207.gifחחחח משהו מצחיק שמצאתיXD

MCR מקבלים [זה ב2005 אני חושבת] את פרס Kerrang! ללהקה הכי טובה או משהו כזה, ומי מביא להם את הפרס? מרקו ותומאס!!!!
הייתי על הרצפה שראיתי את זה חחח זה כזה הזוי
http://www.youtube.com/watch?v=SP1nyoBmJVg&NR=1 שימו על דקה 29 בערך, ומשם תוכלו לראות אותם אי שם מאחורה

Super Alonit

New member
זה חזק!../images/Emo6.gif

אבל מה זה צריך להיות? הם אמורים לקבל את הפרס, לא לתת אותו!

LadySilkworm

New member
יש סרטון שבו הם קיבלו פרס דווקא P:

הגרמי הפיני.. emma gala נראה לי.. אני אמצא אח"כ

שוב רואה את זה!

ווילההההה קורעעעע XD אין לו מילים לתאר אותם XD ומארקו כזה מסתכל ואומר לתומאס בפינית:"תראה את החנון הזה מהצד..." ותומאס נקרע מצחוק!!! XDDD תומאס ומארקו לוחצים ידיים לג'רארד ופראנקי XDD רק עכשיו שמתי לב לזה XDD

The Fantasy

New member
חחח כן וילה הרג אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא מבינים כלום ממה שהוא אומר XDD והסולן של BFMV רררר
הוא כזה סקסי וגם אותו לא מבינים בכלל

lacrimosa girl

New member
איזה חמודים../images/Emo23.gif

יש MCR איפשהו?? אימואים? לא ראיתי, השער [והזקן
] של מרקו הסתירו לי.
[ראיתם את הקטע שהוא "מסדר" את השיער שלו?
זה כזה נשי! XDDDDD]

למעלה