Tarja's Open Letter ומשהו נוסף:)

LadySilkworm

New member
אוי זה כזה משעשע XD

לווילה יש מבטא בריטי קצת או שזה סתם הדמיון שלי? P: בכל מקרה יש לו אנגלית טובה.. למרות שאין לי מושג מה הוא אמר.

Blade Of Fire

New member
כנראה שהכריחו את וילה

להגיד עליהם משהו "כן.. הם.. אהה.. שילוב.. גשר... רוקנרול..." כשכל מה שהוא רוצה זה שיניחו לו להדליק את הסיגריה שהוא מחזיק

Super Alonit

New member
קול:] תודה על העידכון!../images/Emo24.gif

כתוב איזה סיגנון האלבום הולך להיות?~עצלנית~

mary06

New member
../images/Emo5.gif

למה? פשוט..למה? נגמרו הבלדות בעולם שהיא הייתה צריכה להפוך את סמלס לייק טין ספיריט לאחת?! זוועה..לא שרדתי עד הסוף /:

blacknwhite

New member
פיכס../images/Emo5.gif

ראיתי את זה לפני מלא זמן, ועכשיו כשראיתי שזה זה ישר סגרתי את החלון. אני עדיין בטראומה. בעע

היויו

New member
ראיתי, הזדעזעתי ,נגעלתי,סגרתי אחרי דקה וקצת

זה פשוט בלתי נסבל. עד כמה שאני אוהב את טאריה, זה היה פשוט סיוט. אני, בתור אחד מאלו ששמעו את SMELLS יואצ בפעם הראשונה לרדיו, לMTV, מתנגן במועדונים פשוט לא יכולתי לראות את זה. זה היה ממש עצוב

Itay Simons

New member
היא לא הראשונה שעושה מזה בלדה...

טורי איימוס עשתה זאת לפניה. זה...מפחיד. היא הצליחה להפוך את אחד השירים היותר שמחים לשיר שבקלות אפשר לחתוך לצליליו
ו....זה מזעזע, ללא ספק

Itay Simons

New member
של טורי אכן מדהימה,

לא ברור לי איך היא הצליחה להפוך את השיר הזה לשיר חותך
אני חושב שגם אם יתנו לה את האקונה מטטה היא תצליח להפוך אותו לאובדני.

lacrimosa girl

New member
לא! שמעת את החומרים האחרונים שלה?

הם היו ממש, אה, שמחים יחסית לטורי...
[ואו, קאבר שלה להאקונה מטטה יכול להיות גאוני!
]

lacrimosa girl

New member
האקונה מטהט כמו טירוףףף חושייייייםםם!

שלא תדאג עוד עד לסוף הימים יאאאא נסדר לך תורת חיים- האקונה מטטה

Amir Noy

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא קראתי! תודהההה

The wonderful music we created together won’t be touched by recent events. העעעעעעעעעעעעעע ): מעניין איך האלבום ישמע O= הוו אופרה!! טאריהה חוזרתתתת P:

למעלה