Tatal eclips
the heart

NITSAN6

New member
../images/Emo45.gifבאמת לא נורא../images/Emo110.gif

אני מעדיפה לא לדעת כמה קיבלתי בזה

Robin Sparkles

New member
אני רוצה להבין..

מה זה לעזאזל האנסין התקוע הזה?!?!!? אבל חוץ מזה היה בסדר. על אנטיגונה חפרתי 3 עמודים אני מקווה שהציון שלי יהיה בהתאם

linoy7

New member
איזה אנסין?../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

בנוסף יש לכם גם אנסין? ויאללה, העיקר שעבררררררר
מחר מתכונת בחיבור
3 שעות על התחתתת נחשו מה? אני לא יודעת לכתוב אחד כזה!

Robin Sparkles

New member
הנה מה שהיה לי בבגרות

שירה,דרמה וסיפור קצר (מהם בוחרים שניים),רומן ואנסין.

linoy7

New member
אה, היה לנו את זה שנה שעברה..../images/Emo41.gif

אבל זה לא היה חובה אצלנו..

linoy7

New member
תודה!../images/Emo23.gif בהצלחה גם לך!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

Robin Sparkles

New member
מה חמוד בו?

סתם בנאדם פתטי. המצאתי את כל התשובה. אני בספק אם מישהו מקבל את כל 10 הנקודות.. העיקר שהלך לי טוב עם אנטיגונה אהובתי

just adiki

New member
זה לא פתטי...

זה היה אנסין ממש נחמד... אין לי כח להתחיל לספר על הכוונות מאחוריו עכשיו אבל הרעיון הכללי היה ממש ממש חמוד!

linoy7

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif חמוד זה טוב../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
איזה יום מטורף../images/Emo178.gif

באמת שזה מטורף. בגרות בספרות מורחב וברגיל....... ז'יזס! איזה מתוקה המורה שלנו, יו אני מתה עליה
היא הביאה לנו מלא מלא מלא מלאאאא אכול בזמן שחיכינו בין ספרות מורחב לספרות רגיל. היא פתחה לנו כתה וישבנו שם והיו מלא מיצים וקולה והיא הביאה את הדבר הענקי הזה עם מים רותחים וקפה והביאה מלא עוגיות ובייגלה ובמבה ומלא אוכל ומי שרצה היא ענתה לו על שאלות לקראת הבגרות בספרות רגיל... היא כזאת נשמה
ממש עצוב לי שזאת היתה הפעם האחרונה שישבנו איתה...
אחרי הבגרות במורחב קיבלנו את הציונים באנגלית והייתי בכזאת אופוריה בשעתיים האלה שאחרי הבגרות בספרות רגיל כאב לי הראש בשביל שתי הבגרויות
. הבגרות במורחב למי שעשה: היה מזעזע. לא הבגרות עצמה אלא המזל שלנו אלוהיייםםם... מהפרק הראשון היה סבבה כי למדנו 2 סיפורים והיה צריך לבחור אחד. אבל בשירים מתוך 10 היה צריך לבחור 2 ולמדנו מהרשימה שהופיעה רק 2 שירים!! ככה שלא היתה לנו בחירה בכלל! בפרק השלישי גם לא היתה לנו בחירה, למדנו על מגדר ושאלה אחת היתה על מיתולוגיות שלא למדנו את הנושא הזה ככה שכבר לא היתה לנו בחירה גם בפרק הזה ובשאלה הראשונה היינו צריכים להשוות בין מגדר מודרני למגדר ע"פ חז"ל ולא למדנו לעשות השוואה ביניהם! למדנו על כל אחד בנפרד. אני הסתדרתי עםזה איכשהו כי פשוט ספרתי על רומאן ועל סיפור מדרשי והשוותי ע"פ דעתי. וגם בשאלות שלא היו לי בחירה הסתדרתי איתן... אבל בכל זאת-זה ממש מבאס. בבגרות השניה כבר היתה הרבה בחירה והיה ממש נחמד וחביב
. מחר מתכונת בחיבור
[אלה יומיים מלאים של כתיבה...]

linoy7

New member
וואי, איזה כיף../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

איזה סיפוק זה לסיים 5 יחידות בספרות, הא?
אלה יומיים מלאים של כתיבה?! את לא יודעת מה הולך להיות לי בשבוע הבא
ראשון- בגרות בתנ"ך- שעתיים וחצי על 7 ספרים. ותנ"ך דתי זה בכללללל לא קל. שלישי- אנגלית- 2 שאלונים- אז אני תקועה בבי"ס כמה שעות טובות.. רביעי- מתכונת בעיצוב- 3 שעות על חומר של שנתיים! זה היסטוריה! וזה פשוט לא נורמלי
כן כן, במקום להיות בבית וללמוד לעיצוב ביום שלישי אני בבי"ס עושה בגרות באנגלית
אוף, זה מטורף! שיעבור כבר השבוע הזה

just adiki

New member
ראשון-../images/Emo5.gif

שלישי-
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה
רביעי-בהצלחה
חח... מה שיעבור השבוע הזה? הוא אפילו לא התחיל. אני אומרת, מחר יום שישי ה-13-קחי סרט אימה טוב עם חברות, אל תשני בלילה והכל בסדר. האמת, אני שונאת סרטי אימה...

linoy7

New member
תודה../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

חחחחחחחחחחח
גם את מאמינה בשטויות האלה על יום שישי ה- 13?
נו באמתתתת
אחח סרטי אימה

just adiki

New member
את אוהבת סרטי אימה?

מה זה לא מתאים לך
. באנגלית זה מבאס כי יכול ללכת לך מצויין אבל מספיק שטעית באמריקאי והלך עלייך... בגלל זה תמיד שנאתי את השאלות האמריקאיות באנגלית
זה הלחיץ אותי. המורה של הכתה שלנו פרגנה בציוני הגשה והמורה של הכתה המקבילה ממש לא. את רואה את כל האנשים אצלנו מאושרים ושם כולם עם הראש בתחת... אין מה לעשות, יש מורות שלא יכולות לפרגן:/ תנסי לדבר איתה...

linoy7

New member
את לא מכירה אותי מספיק../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

מה, תמיד בקולנוע כולם צועקים ורק אני צוחקת.. חחחחחחחחחח
והמורה שלי לא נחמדה
תופסת תחת כשמדברים איתה בטלפון...
אני מקווה לראות אותה ביום ראשון או שני.. מקווה שזה לא יהיה מאוחר מידי

linoy7

New member
אה, ולגבי אנגלית../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif

המורה שלי יצאה ממש מגעילה
אני עושה את D ו- E במתכונות לא כ"כ הצלחתי.. 73 ב- D כי לא הלך לי כ"כ טוב בחיבור.. מה לעשות שעשו לנו אותה אחרי המתכונת ב- E.. מה נראה להם שיש לי ראש לכתוב חיבור אחרי E? לא, אני סתומה.. מה לעשות?:D 74 ב- E- אני לא מבינה איך.. הלך לי כ"כ טוב
הבעיה ב-E שכל שאלה שווה מיליון נקודות וזה דופק! בל מקרה, בשניהם היא מגישה אותי על 80!!!!! E לא כ"כ אכפת לי.. אבל D?! שזה שאלון קל?! כאילו מה, בכוונה לדפוק אותי?! ואני בתמימותי חשבתי שהיא אוהבת אותי.. אבל לא, מסתבר שלא. אוף, כ"כ התבאסתי היום בגלל זה

למעלה