איזה יום מטורף../images/Emo178.gif
באמת שזה מטורף. בגרות בספרות מורחב וברגיל....... ז'יזס! איזה מתוקה המורה שלנו, יו אני מתה עליה
היא הביאה לנו מלא מלא מלא מלאאאא אכול בזמן שחיכינו בין ספרות מורחב לספרות רגיל. היא פתחה לנו כתה וישבנו שם והיו מלא מיצים וקולה והיא הביאה את הדבר הענקי הזה עם מים רותחים וקפה והביאה מלא עוגיות ובייגלה ובמבה ומלא אוכל ומי שרצה היא ענתה לו על שאלות לקראת הבגרות בספרות רגיל... היא כזאת נשמה
ממש עצוב לי שזאת היתה הפעם האחרונה שישבנו איתה...
אחרי הבגרות במורחב קיבלנו את הציונים באנגלית והייתי בכזאת אופוריה בשעתיים האלה שאחרי הבגרות בספרות רגיל כאב לי הראש בשביל שתי הבגרויות
.
הבגרות במורחב למי שעשה: היה מזעזע. לא הבגרות עצמה אלא המזל שלנו אלוהיייםםם... מהפרק הראשון היה סבבה כי למדנו 2 סיפורים והיה צריך לבחור אחד.
אבל בשירים מתוך 10 היה צריך לבחור 2 ולמדנו מהרשימה שהופיעה רק 2 שירים!! ככה שלא היתה לנו בחירה בכלל! בפרק השלישי גם לא היתה לנו בחירה, למדנו על מגדר ושאלה אחת היתה על מיתולוגיות שלא למדנו את הנושא הזה ככה שכבר לא היתה לנו בחירה גם בפרק הזה ובשאלה הראשונה היינו צריכים להשוות בין מגדר מודרני למגדר ע"פ חז"ל ולא למדנו לעשות השוואה ביניהם! למדנו על כל אחד בנפרד. אני הסתדרתי עםזה איכשהו כי פשוט ספרתי על רומאן ועל סיפור מדרשי והשוותי ע"פ דעתי. וגם בשאלות שלא היו לי בחירה הסתדרתי איתן... אבל בכל זאת-זה ממש מבאס. בבגרות השניה כבר היתה הרבה בחירה והיה ממש נחמד וחביב
. מחר מתכונת בחיבור
[אלה יומיים מלאים של כתיבה...]