Tatal eclips
the heart

Robin Sparkles

New member
חחחח זה מזכיר לי משו..

שנה שעברה ביום שישי ה-13 דודים שלי היו אצלינו וישבנו בחוץ. פתאום הייתה הפסקת חשמל בכל האיזור להרבה זמן ובת דודה שלי (שאז היה לה שיער ממש ארוך)שמה אותו על הפנים שלה והיא נראתה כמו הילדה המפחידה מהבאר בסרט "הצלצול" חח.. והיא עמדה ככה באיזור חשוך אבל רואים בו טיפה והיא אומרת לי "כרמית תראי!" חחחחחחחחחחחחחח

linoy7

New member
ושיהיה לנו בהצלחה, זה הכי חשוב!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

Robin Sparkles

New member
קרה לי משו מצחיק בבגרות..

באמצע חפירה באחת השאלות הייתי צריכה לכתוב "משהו" וכתבתי במקום זה "משו" חחחחחחח מזל ששמתי לב ותיקנתי. זה נורא הצחיק אותי.. ובשאלה של אנטיגונה לקראת הסוף אני מנסה להיזכר שעה אם כתבים אפר עם א' או ע' חחח בהתחלה חשבתי ע' אז תיקנתי ואח"כ הבנתי שזה א' (כמו מאפרה) ותיקנתי שוב חח. עכשיו אתן,בנות חכמות,תגידו לי-זה עם א' או עם ע'??

linoy7

New member
../images/Emo6.gifאממ.. אלו 2 מילים שונות.. יש עפר ויש אפר..

זה תלוי למה התכוונת במשפט.. אבל בהקשר לסיפור אני מניחה שהתכוונת לעפר

Robin Sparkles

New member
שיט. אוף למה אני טיפשה?!?!

בדקתי והתכוונתי לעפר כמו שאמרת..לא יכולים ללמד עברית בבצפר הזה?!!?

Robin Sparkles

New member
עכשיו יש לי שקט

עד הבגרות במתמטיקה ב-23. אבל אני אלמד רק ב-22 ואולי קצת ב-21 כי זה 3 יחידות ו-002 אני יודעת מצוין ו-003 אני גם יודעת טוב אבל יש דברים שאני צריכה לחזור עליהם (כי אני יודעת רק 3 נושאים כמו שצריך
).. איזה כיף שבוע בלי כלום בתקופה הכי נוראית בשנה:)

just adiki

New member
אין לך אנגלית?

או שסתם הורדת את זה מהרשימה כי זה לא מציך למידה? חח... עושים לכם 2 בגרויות בו זמנית? גם את 003 וגם את 002? ובהצלחה שיהיה לך
.

Robin Sparkles

New member
הורדתי כי לא צריך ללמוד..

כן,עושים גם 02 וגם 0003.. בתחילת שנה שעברה אמרו שבי"ה נוכל להשלים ל-4 יחידות אבל נראה לי שסתם דיברו.. טוב אולי יש לי פה מלא טעויות כי אני רואה סקס אנד דה סיטי להלהללולו

Robin Sparkles

New member
איזה מתכונת הזויה הייתה חחח

הביאו לנו איזה בוחן זקן שלא שומע כלום חח. אני וחברות שלי ישבנו בסוף והעברנו דפים,הסברנו אחת לשנייה חח. כשקמתי להגיש את המבחן מישהי שישבה מצד ימין שלי רצתה להעביר דף עם תשובות למי שישבה מצד שמאל שלי ואני פשוט העברתי חח והיינו באמצע מול הבוחן שלא רואה כלום!
כשמישהי הגישה את המבחן הוא אמר לה "לכי תעזרי לה" חח וחברה שלי קמה להוציא דף והיא בינתיים מדפדפת במחברת.. חברה שישבה לידי רצתה שאני אסביר לה משו אז התחלתי לסביר לה בשקט והיא אמרה לי "זה בסדר את יכולה לדבר חזק הוא גם ככה לא שומע" חחחחחחח

just adiki

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"זה בסדר את יכולה לדבר חזק הוא גם ככה לא שומע"
אני תמיד אומרת את זה בשיעורי ג"ג על המורה שלי... יש בוחנים שנותנים להעתיק חופשי ולא בטוח שהם לא רואים חח.. במה היתה המתכונת?

Robin Sparkles

New member
מתמטיקה

אה וחברה שלי גם שאלה משהו (אחרי שהיא קראה לו מליון פעמים בערך חח..) והוא אמר לה "אפשר להעתיק,אני לא ראיתי כלום". הוא באמת לא ראה כלום

just adiki

New member
חחחחחחחחחח...

טוב, יצא לכם טוב. איך הייתי צריכה כזה בוחן, בעצם-מה זה היה עוזר לי? אף אחד לא ידע כלום
. ובקשר למה שלינוי כתבה למטה, גם לנו לא מביאים בוחן מבחוץ במתכונות, המורים בביה"ס שומרים...

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה, גם במתכונות מביאים לכם בוחן מבחוץ?

לנו רק בבגרויות.. אוף, גמאני רוצה בוחן כזה שלא רואה כלום

Robin Sparkles

New member
גם לנו רק בבגרויות

בדר"כ במתכונת מביאים מורה שלא מלמד את המקצוע.. כנראה בגלל שזה היה יום שישי (ואין ף אחד בבצפר כי אנחנו לא לומדים ביום שישי) אז הביאו את האנשים האלה..

למעלה