The Bells of St. John

מוגלי7

New member
The Bells of St. John

The search for Clara brings the Doctor to London, where something deadly is in the Wi-Fi.

הפרק ממש עכשיו שודר בבריטניה.
אני ממש אהבתי, לא יכול לזכור עכשיו הכל אבל בקצה הקרחון - חייב להודות שהתרגשתי מהספר של איימי, זה היה מגניב שהאויב הוא (שוב) the great intelligence, רק שזה לא יקרה שוב פעם בזמן הקרוב חח. וקלרה מדהימה, אדירה, יפהייפיה, מקסימה, מתוקה, מה שאתם רוצים.
תגובה מפורטת יותר על הפרק תבוא אחרי צפייה שניה.

ItsMeiri

New member
מאוד אהבתי - ספוילר שימו לב

הפרק היה חמוד. וזהו. בלי יותר מדיי עומק, בלי עלילה יותר מדיי כדי שלא יהיה כבד.
קלרה-
אהבתי אותה הרבה יותר באסיילום ובכריסטמס, פה הרבה פחות, אבל כנראה ציפיתי ליותר מדי, אולי בהמשך היא תשתפר..

אני חושב שהדוקטור יכול להיות אבא מעולה.

Next Time-
הטריילר של הנקסט טיים עניין אותי.
הוא לא מגלה לנו יותר מדיי, אבל קיוויתי מאוד..
זה נראה כמו הנקסט טיים של האסיילום, שאז אמרתי שלא אוהב את הדינוזאורים וצדקתי.. הרגשה שיהיה אותו דבר.

יעלי1232

New member
גם אני מאוד אהבתי את הפרק

הוא היה מותח ומעניין ולא היו בו רגעים דלים.
ואני אוהבת את קלרה, ולדעתי יש לה המון פוטנציאל להיות אחלה קומפניין.

נחכה ונראה.
עכשיו יש רק שבוע

יעלי1232

New member
וקצת יותר עם

אז חפירה חפשית :

הרעיון של ה WIFI היה גאוני בעיניי. אהבתי את הרעיון ואת הביצוע שלו.

אני אוהבת את קלרה אוסוולד. היא מקסימה. והיא בריליינט. והיא לא נשבית אחרי הדוקטור. והיא הרבה יותר מסתורית ממה שנראה לנו, ויש לה חיים וחלומות. היא לחלוטין לא מזכירה לי אף קומפניין אחרת, שזה טוב וטוב מאוד. ואני גאה בכותבים שמצליחים גם בקומפניין החמישית להפתיע. אותי בכל אופן.

אהבתי את הדוקטור ברגעי הקלברנס שלו, פעמיים גם כשהוא מצליח להחזיר את קלרה בפעם הראשונה, וגם אחר כך שהוא מגיע אליהם בהפוכה עם האופנוע, כשהוא הוויפי-פיפל. זה היה מעולה וממש קיפצתי מהתלהבות - גו דוקטור !

אהבתי את הסוף של הוויפי- אבריבדי ליבס. כן, צריך פרקים שאינם שוברי לב. וכל כותב יש לו את הייחודיות שלו, ואני מעריכה במופאט את הקלברנס שלו.
אהבתי את השיחה שלו עם קלרה ושהיא אומרת לו שיבוא מחר ושהוא מהרהר ולא מבין למה היא לא רוצה לבוא. בעצם , בכלליות אני אוהבת שיש לקומפניין חיים מחוץ לדוקטור.

מחכה לשבוע הבא
ויש עוד 7 פרקים... וזהו ואז לחכות עד נובמבר. ויאי דוקטורוז.
למרות שזה בטח יהיה הדוקטור האנושי ורוז. ואני מניחה שהם יצילו את הייקום שלהם באיזושהי דרך עם הקלברנס של ההיומן דוקטור, ואיכשהו יתלכדו העולמות והם יפגשו עם הדוקטור. ובכלל, רק קצת דוקטורוז לוורידים יעשה אותי מאושרת. וכמה שיותר יותר טוב .

ailag

New member

אינם שוברי לב? דוקא זה שהרעה נלקחה-נחטפה כשהיתה ילדה קטנה וכל החיים שלה עברו כמישהי ששולטים לה על המוח היה נורא עצוב...

יעלי1232

New member

זה היה עצוב, אבל זה לא היה שובר ברמה של RTD. היא לא הייתה דמות שנקשרת אליה במהלך הפרק. ורק במחשבה שניה את (אני בכל אופן) מבינה כמה זה באמת עצוב. ועדיין, זה תוספת עצב קטנה כזו. זה לא פרק עצוב.

לדעתי

ailag

New member
כמה פעמים כבר (לא
אבל נניח שכן)

RTD סיים פרק ככה שהיית עצובה על הרשע בצורה שוברת לב?

יעלי1232

New member
באופן כללי,
למחמירים בלבד

להיות עצוב על הרשע, זו גאונות של הכותב. ומופאט אכן גאון בדברים האלו.

אני רק אומרת, שלהיות עצוב עליו, כאן, באופן ספציפי, הגיע לי ממש לשבריר שניה , ורק אחר כך כשהתחלתי להדיין איתך על זה, חשבתי על זה יותר וזה נהיה עצוב. לכן אני לא מגדירה אותו פרק שובר לב.
וכן, RTD כתב פרקים שלפחות בעיניי היו שוברי לב ממש . ברמה של SOBBING... (גם מופאט, בעונות 1-4 בעיקר אבל גם בעונות הבאות. )

זו היתה הנקודה שלי.
היה בפרק משהו קטן עצוב, זה נכון. וכשחושבים עליו יותר הוא יותר מקטן וזה באמת מאוד עצוב. וזו גאונות.

זה פשוט לא היה *פרק עצוב* כמו למשל הספריה ששם בכיתי את עצמי לדעת אפילו בלי להכיר את ריבר, או הנערה באח, או הפרק על האוד בעונה 4 , הפרק על ואן גוך, המלאכים לוקחים את מנהטן... ורשימה של פרקים שהיו עצובים בעיניי. *זה* לא.

ItsMeiri

New member
מסכים עם הכול חוץ מ-

דוקטורוז.
אל תבינו אותי לא נכון, אני באמת שמח שהם חוזרים.
אבל מותחים את הביחד שלהם ליותר מדיי זמן. מבחינתי הן שתי דמויות
שונות, גם אם הוא הדוקטור האנושי.
זה מעצבן אותי כשאומרים דוקטורוז, כי הם דוקטור ורוז. שהיו יותר מדיי זמן ביחד. זה הכול. אבל אולי זה רק אני

limors2

Active member

ותגובה מפורטת יותר תבוא מחר כי צריך לקום בבוקר לעבודה ויש הרבה התארגנויות לעשות.

Oukami Kun

New member

פרק מצוין. אין לי כממש מה להרחיב כרגע, אני רק אגיד Anti-Grav-Olympics.

גם אהבתי, אבל לא אובייקטיבית...

וגם אני כמו כמה מגיבים זקוקה לצפיה נוספת, מה זה אומר על הפרק?
זה כמו לא אהבה ממבט ראשון, אלא יותר משהו שמתפתח?
כאילו סידרו דייט עם מישהו שווה אבל לא עפו ניצוצות , היה מעניין אך לא היתה תשוקה, אבל ברור שיש פוטנציאל אז נמשיך לדייט הבא

ailag

New member
אוסף תגובות אקראיות

נדיר שאני אשכרה צוחקת בקול רם מול פרק. ספציפית על הקטע עם ארל'ס קורט שזה הטארדיס שאני כל הזמן מקטרת עליה.
(שהם אומרים שהיתה תקרית שהם חשבו שטארדיס הופיעה בארל'ס קורט וזה בעצם תיבת המשטרה שתמיד יש שם)
אבל גם בכ"כ הרבה מקומות אחרים!
אה, וכשכל כך קשה לו לנפנף אותה כשהיא מתקשרת לתמיכה טכנית שהוא פשוט נותן תמיכה טכנית..

אני צופה עוד סעיף לרשימת הזהויות, האם אני מי שאני או המידע שהכניסו לראשי?
לחובבי תאוריית ה"אפשר להעלות את ריבר מהספריה בחזרה" הנה משהו שמאשש אותה.

הרגע הזה של הגאווה כשרגע אחרי ששאלתי "הגעת אחרון בתחרות אופנועים אנטי-כבידתיים כי אתה לא טורח לגרום לו לעוף?" הוא נוסע במעלה הבניין..

ולעומתו הרגע הזה שהייתי צריכה לנחש שזה דוקטור-כפית, במיוחד שהרגע ראינו דוקטור-כפית, ובמיוחד שהרגע שאלתי "רגע, הוא פשוט זרק את הגוף שלה בבית הקפה?" אבל זה לא קרה כי מופאט יודע לשים perception filters על דברים.

והקטעים האלה שהם מקלידים דברים מהר אז אני דוקא צריכה לעשות PAUSE ולנתח אותם. רק השגתי את ה IP שהוא כנראה של השרת שלהם והוא בדנמרק ככה"נ.

אני מאוכזבת אבל שקלרה לא חכמה מטבעה (אם כי פיקחית כן)
יחד עם זה שלאישה שמפקחת על הכל יש גבר שמפקח עליה זה חוזר לבעיות - אם כי ברור שלא מכוונות - של פמיניזם מול מופאט.

והשארד קצת מעצבן אותי. עכשיו הוא מעצבן יותר. (בגלל מחירי הכניסה). את הגדה הדרומית של התמזה, לעומת זאת, ספציפית איפה שהם נחתו, אני ממש אוהבת, לא יודעת אפילו למה בדיוק.

ואת הספר שהילד קורא, ש11 הכי טוב בו ובוכים בו, כתבה אמיליה וויליאמס!!!!1111!1!1!!!!
Summer Falls - רמיזה ל fall of the 11th? כלשהי? שוב יש מים. אם כי אין דגים אז אולי זה לא בכוונה. מעניין אם תהיה התכתבות עם Reichenbach Falls כמו בסוף עונה 6.

וניחשתי שסנט ג'ון יהיה קשור לסמל על הטארדיס! *גליה נותנת לעצמה מדבקה עם סמיילי*

ואולי אפשר להתחיל לסדר את הפאזל של קלרה (שאגב, מזל טוב! לא מתה הפעם. אבל אמא שלה כן). נניח שהיא עוברת בין זמנים ואו שוכחת או לא מגלה שהיא עוברת.
(1) פוגשת אותו בגן השעשועים כילדה קטנה.
(2) הפרק הזה
(3) פרק חג המולד
(4) דאלקים
ואולי אפשר להחליף בין 3-4.
[ כתבתי את זה בפייסבוק, ובעקבות תגובה של מישהו שהזכיר את אמא שלה שמתה הוספתי - ] זה מבלגן את הסדר שניסיתי לעשות כי בדאלקים היא כביכול אופה את הסופלה בשביל/לכבוד אמא שלה ו"מדברת" איתה בלי להשמע כאילו היא מדברת לאדם מת.
(בכל מקרה אמא שלה לא תשמע אותה אבל היא היתה בוחרת מילים שונות)

האינטליג'נס חזר. זה אומר שצריך לראות את הפרקים המקוריים איתו. טוב נו. רק שקלרה לא תהיה חלק ממנו או משהו כזה, אני לא אתן לך מופאט, UNDER MY PROTECTION.

אה, ולא הבנתי למה העלה הוא הדף הראשון. נראה כמו משהו שכולם הבינו חוץ ממני...

והיא לגמרי לא תהיה שם למחרת.

והקטע בסוף שהיא נלקחה כשהיתה ילדה קטנה כל כך עצוב וכל כך מופאטי.

OKDeSign

New member
אאהההה זה למה ארלס קורט!

אני כזה "אוקי זה אזכור! אני יודעת שזה אזכור!" ולא הצלחתי להיזכר למה הוא מתכוון :D
גם הריוט שעשע אותי (שזה היה ההסוואה למשהו של החברה הזאת)

הפרק היה בכלליותו כיפי ונחמד וקרלה הוה קרלה אני אוהבת אותך.
אבללללללללל

מלא מחזור, באמת, זו קצת עצלנות כתיבתית של מופאט =\
עוד לא החלטתי אם העובדה שהרשע זה האינטלג'נט זה מגניב או לא, כנרה שבסדר במיוחד כי אני לא באמת מכירה אותם

וכ"כ כעסתי על הערכה על 11 ו10 ואו (למרות שהסופרת זה מגניב). חחחח. לא מופאט! אתה לא זוכה לצאת בהצארות כאלה!

הקטע עם העלה, אה, זה בגלל שהיא כבר התחילה לטייל? וזה היה החוויה הראשונה שלה או משהו כזה? לא ייחסתי לצערי יותר מידי חשיבות חח

Lhuna1

New member
שאלה

לפי מה אמא שלה מתה? אני רק שמעתי אותה מספרת שהיא אומנת של הילדים כי אמא -שלהם- מתה. פיספסתי משהו?

timetraveler900

New member
לא פספסת

לא הוזכר בשום שלב שאמא שלה מתה. היא דיברה על האמא של הילדים.

ItsMeiri

New member
תגובות לתגובות שלך

"אני מאוכזבת אבל שקלרה לא חכמה מטבעה (אם כי פיקחית כן)"

אני גם הרגשתי ככה.
זה כאילו שכל הקסם שהיא השאירה עלינו היה לא אמיתי,
אבל מצד שני אולי כל פעם שהיא מתה, אז היא בתור קלרה אחרת
זוכרת משהו בגנים שלה.
זה רק מאשר את הטענה שהפרק הזה התקיים לפני הדאלקים ואנשי השלג.
זה שהיא יכולה להשתלט על כל המחשוב של הדאלקים ואינטלקטואל מאוד מפותח,
כנראה מזה שחלק מידע מהמחשב עבר עליה.

אבל טענה מנוגדת לזה היא ה- RYCBAR.
שזה רק אומר שחג המולד יתקיים לפני זה.
אף אחד נורמלי לא יזכור סיסמא לפי זה, לפי ההגיון הבסיסי,
מה שלא קיים הרבה בתכנית הזאת.
אבל בכ"ז, בחג המולד היא פוגשת את הדוקטור והיא מוקסמת,
ואז נפלט לה Run you clever boy and remember.
ואני חושב שזה מה שנשאר לה בגנים אחרי זה.
מה דעתך?

"וניחשתי שסנט ג'ון יהיה קשור לסמל על הטארדיס! "

טוב אני לא, מה זה אומר?

למעלה