The Bells of St. John

נטאשKה

New member
ברחה לי התגובה

לא מבינה מה משמעות התגובה הפאסיב אגרסיב הזאת. אם את לא מסכימה איתי, כתבי למה. זה בסה"כ דיעה. גם שלי וגם שלך. לקחת את זה קצת רחוק מדי.

יעלי1232

New member
דיברתי על Broadchurch בין היתר,. וגם

על המופע המדהים שלו עם קת'רין טייט במהומה רבה על לא דבר בתיאטרון בלונדון. מדהים.
וגם באב יחיד או בכל דבר אחר שהוא עושה.

אבל ברודצ'ארצ' נהדרת. ומחר יש פרק. ואני ממש במתח.

limors2

Active member
אופס עוד לא הגבתי.

אהבתי. ממש. אבל לא ציפיתי לא לאהוב כי זו קלרה וזה פרק פתיחת עונה (סוגשל) וזה מופאט ויאי. אז יאי

אבל ההתלהבות הראשונית עברה כי עברו כבר כמה ימים ולא בא לי לחפור יותר, אז רק כמה דברים-

הספר עם הגילאים המחוקים של קלרה היה נפלא. וגיל 23 לא מופיע שם. בגלל שזה מופאט אני משערת שזה חשוב. וגם האישה בחנות שנתנה לה את המספר של הדוקטור חשובה.

קלרה אוסוולד פור דה ווין. אוסווין!

והסנוג בות'

ItsMeiri

New member
23

שימי לב,
היא פספסה את 23 בספר שלה
היא לא הצליחה לכתוב בסיסמה לוייפיי 23, יצא לה 24.
פרק הספיישל החמישים של דוקטור הו יתקיים ב- 23 בנובמבר.
פרק הכריסטמס התרחש בתאריך 23 לדצמבר.
וגם, קלרה נולדה בתאריך 23 לנובמבר 1866, נכון לפרק הכריסטמס.

נראה אותך ישנה עכשיו בלי לחשוב על מה מופאט יעשה לנו!

יעלי1232

New member
מעולה.
מופאט.

היה חסר גם גיל 16 אם אני לא טועה.
אני מחכה לראות איך מופאט יבוא לנו בהפוכה עם כל הספקולציות, ויביא משהו שאף אחד מהפאנדום לא חשב עליו

limors2

Active member
וואע. על כל אלה לא חשבתי.

אינסומניה עד נובמבר!

שירטע

New member
אז באיחור רב ראיתי את הפרק

ואעע איזה כיף שזה חזר

פרק מעולה לפתיחת עונה! (סוגשל... החצי הראשון של העונה היה לגמרי סוגשל עונת מעבר כזאת - כמו שהיו הספיישלים אחרי עונה 4 שנועדה להפרד יפה מאיימי ורורי. רק בספיישל כריסמס התחילה העונה באמת, וגם זה היה פרק מאוד כריסמסי אחרי הכל עם המון דמויות אורח והרבה כריסמס ולא באמת פרק פתיחת עונה. אז זה לטעמי פרק פתיחת העונה האמיתי).
בכלמקרה-
אני נורא מחבבת את קלרה עד עכשיו. היא חמודה ומגניבה והרבה יותר בוגרת מאיימי. ואהבתי את זה שהיא לא ישר קופצת לטארדיס עם הדוקטור אלא אומרת לו שיבוא מחר ואולי היא תגיד כן. היא הזכירה לי את דונה בקטע הזה. נראה שיש לה הרבה פוטנציאל, וכמו שכבר אמרו פה לפניי - היא לא דומה לאף קומפניון אחרת. ויש לה קסם משלה

האויב של הפרק היה ממש מגניב עם האנשים שמטעינים אותם ועם הוויי-פיי ועם התחנות בסיס הקריפיות האלה שנראות כמו אנשים מקדימה ואז מאחורה אין כלום
ושהם האקינג לאנשים (כי "פורצים" לא נשמע טוב בהקשר הזה) ומגבירים אצלם כל מיני תכונות ואעע זה מגניב.
עד כה הגרייט אינטלג'נס לא נראה מגניב וקריפי יותר מידי, לא כמו הסיילנס למשל. מקווה שלא יעשה מזה משהו מעפן כמו הסדק... אבל הבנתי שהוא אויב ישן אז נחכה ונראה.
מה שכן - הפתיח החדש מביך מרוב שהוא גרנדיוזי
כאילו, כן, הוא יפה ומהמם מבחינת הגרפיקה וכל זה, אבל כל כך לא מתאים לסדרה הזאת. זה כל כך לא הדוקטור. הפתיח של 4 העונות הראשונות היה פשוט ומושלם. גם הפתיח של עונות 5-6 היה סביר. זה פשוט...

נטאשKה

New member
הפתיח החדש

הוא סוג של מחווה לסדרה הישנה... גם אני לא אוהבת אותו

May2112

New member
קצת שאלות :)

טוב אני חדשה וזה.. נראלי מובן XD
יש משהו שממש הפריע לי בפרק- תמיד בדוקטור יש חוק ברור של אי אפשר לזוז על הקו זמן שנמצאים בו אבל בפרק הזה הדוקטור וקלרה פשוט מדלגים על הלילה! זה לא אמור להיות לא אפשרי או משהו?
וזה היה בעוד כמה מקומות שאני לא ממש זוכרת..
tאה ואם מישהו יכול להסביר על הקטע עם ארל'ס קורט זה יהיה להיט כי לא הכי הבנתי למה התכוונתם

ailag

New member

אסור לחצות את קו הזמן של עצמך, כי אז יש סכנה של פרדוקס סבא (אם תעברי אחורה בזמן ותרצחי את סבא שלך בילדותו, לא תוולדי, ואז לא יהיה מי שירצח אותו, ואז כן תוולדי וכו'. יש לזה פתרונות אבל לא כ"כ בפיזיקה של דוקטור הו)
לפעמים עושים את זה - ב Smith & Jones הוא מתבדח שאסור לעשות את זה אלא אם זה בשביל טריקים זולים :)

במקרה הזה זה פשוט יותר - הם עוברים קדימה בזמן, לא אחורה. זה כמו לישון כל הלילה, רק בלי הלישון. אין שום בעיה במסע קדימה בזמן לפי הפיזיקה של התוכנית, וגם את ואני נוסעות בזמן - שניה אחת קדימה לעתיד בכל שניה.

-=-

Earl's Court זאת בדיחה חצי-פנימית. יש ליד תחנת הרכבת התחתית בארל'ס קורט בלונדון יש תא משטרה מושבת, שנבנה שם לכבוד התוכנית. מה שגב' קיזיט אומרת בפרק זה שיבדקו טוב טוב שהטארדיס שהופיעה על גדת התמזה באמת הופיעה שם עכשיו, כי כבר היתה להם בעבר פדיחה שהם הסתערו על ה"טארדיס" בארל'ס קורט והתברר להם שזה סתם.

הסיבה שאני תמיד ממורמרת עליה היא שגרתי לידה כמה חודשים, עברתי לידה כל יום ולא ממש ראיתי את התוכנית אז אפילו לא שמתי לב אליה. Perception filter?

למעלה