the hook

M a a y a n K

New member
../images/Emo6.gif

מגיבה לשתיכן: נועה, זה הופיע פעמיים!!! איך פספסת?! שחר, דמעות של גאווה יורדות לי מהעיניים...חחח...

Rose131

New member
הייתי מרוכזת בקליפ?../images/Emo12.gif

ותתחדשי על הקעקוע!!!1

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יאפ. פעמיים חחחח

כי בפעם הראשונה בטעות זה כתב list בהתחלה כי כבר שכחתי איך שולחים לזה SMS וכתבתי ווישליסט במקום רק וויש חחחחחח

M a a y a n K

New member
עשיתי עוד קעקוע

אבל אני לא ממש יכולה לשים תמונה שלו כי הוא באמצע הגב...
אבל הוא כל כך יפה!! (כוכב עם מילוי בצבע תכלת) אז צפו לתמונה, אבל יותר מאוחר (כי מישהו צריך לצלם את זה וזו לא יכולה להיות אני...)

תתחדשי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני עושה כנראה ליומולדת 15, באסה שזה עוד 7 חודשים ;; אבא לא מרשה!@@$$^&%)@%@#

Shot To Pieces

New member
תחדשי!!!!!

יא איך אני אוהבת לחקור קעקועים של אנשים
עשית סתם ליופי או שעומד מאחורי זה משהו?

M a a y a n K

New member
הממ...

הראשון היה מתנה לגיל 18, פשוט התאהבתי בציור... את זה תכננתי כבר כמה חודשים, אמממ...יש משהו מאחורי זה, בערך...

M a a y a n K

New member
הנה

שוב, איכות חרא... ולא, זה לא כוכב ים (פשוט כולם חושבים שזה כוכב ים אבל זה לא)

M a a y a n K

New member
חחח...כן

גם המקעקע צחק עליי שעד גיל 30 הגב שלי יראה כמו שמיים, אבל אמרתי שזהו, זה הכוכב האחרון זה טרייבל כזה של כוכב לא כוכב ים (כוכב ים נראה אחרת, גם כל הצלעות שלו שוות בד"כ)

IRBaB00n

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמי בא מלחמת מים?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

24/05/07 - מסיבת אפטר שבועות ענקית באלטרנטיב |לכבוד חג השבועות הבא עלינו לטובה כדאי שתכינו את עצמכם למצב ספיגה קרבות מים חסרי רחמים ייערכו בכל פינה במועדון גבינות יין ואבטיחים יחולקו בין החוגגים הנחה כפולה למגיעים בבגדים לבנים לרגל החג רחבה אלטרנטיבית Alternative, Rock, Grunge ג'קי שרגא [102FM] שחר שפירא רחבת ניו מטאל Funk Metal, Hardcore, Metalcore, EMO קימל ופאולו דרור טייכר רחבת מטאל .Heavy, Thrash, Power, Death, Brutal, Black, Doom, Goth etc. עידן רייטן וגיא לאוב מני וערן [B.O.B.] רחבה בריטית BritRock, BritPop, Indie, MTV2 שחר שפירא שי צפריר
אלכוהול (בירות, וודקה תפוזים, טקילות) ושתיה קלה חינם
פינת צ'ילאאוט עם נרגילות חופשי
שוטים של ייגר ב-10 ש"ח בלבד
לפרטים והנחות לפנות ב ICQ: 103129314 msn: [email protected] או בפלאפון 0523757927

lestatgirl

New member
מי בא להכניס אותי אפילו שחסר לי 4 חודשים ל18?

אה..? אפחד? זה מה שחשבתי...

shim1110

New member
מישו יודע אם יש ל30 סקונדס טו מארס קומונה או

פורום?! אני נואשת לשיתןף!!!

למעלה