The Indie Chart

oshriti123

New member
../images/Emo41.gifכמה התיעצויות.... אם אתם נחמדים תיכנסו

יש כמה להקות שהייתי רוצה להוסיף למצעד אבל אני לא כ"כ בטוחה לגביי כמה שהן מתאימות. אז אתם מכירים אותן יותר טוב ממני, רק תגידו לי אם הן נחשבות אינדי? yourcodenameis:milo LCD Soundsystem Modest Mouse ביפי קליירו אדיטורס Bright eyes דה קילרז? Cols War Kids מקסימו פארק האדוקן היו עוד אבל שכחתי
עוד משהו, ג'ק פנטה וגיימי טי - להכניס אותם למרות שהם לא להקות[או שג'ק כן?]? עוד משהו 2, הליברטינס. אני יודעת שאתם נוראאאא אוהבים אותם אז רוב הסיכויים שהם יוכלו להמתקם במקום נחמד שם למעלה אבל.. הם קצת התפרקו
לא ממש נשמע סינגלים או דברים אחרים חדשים מהם בזמן הקרוב.. ואולי זה לא ממש פייר ללהקות שכן פעילות.. אז מה דעתכם? להכניס או לא?

Djerry

New member
אממ

אני חושבת שאדיטורס זה אינדי, לגבי השאר אני לא בטוחה (אבל זה יהיה נחמד אם ברייט אייז יהיו במצעד ;] )

lestatgirl

New member
כן לליבס, כי פיט וקרל הקליטו שיר ביחד החודש

כאילו לפני שבועיים, והם הופיעו ביחד לפני חודשיים והם בקשר תמידי. ויש מצב לאיחוד ואפשר אולי להצביע לחבילת הליברטינז שכולל בהצבעה אחת את הליבס השמבלס דפט ורייזורלייט ויטי ואז ככה הם יהיו במקום הראשון תמיד חוצמהקילרס קולדוורקידס וביפי אין לי בעיה עם השאר שיהיו [פשוט מון דה ביף יותר רוק מאינדי והקילרס ממדש לא אינדפנדנט יותר כנ"ל לגבי הCWKת אפשר להשאיר את משתתפי פרסומות פוקס במצעדים אחרים?] ג'ק וג'יימי בהחלט כן, העובדה שאין חלק מלהקה לא עושהב אותם נחותים, זה פשוט שהם לא נראים כזה טוב ובלהקה הם היו נבלעים ביופי של בסיסט\מתופף\כפיותף והיו מתעלמים מהם] ואולי אפשר להפוך את השם של המצעד הזה לדה רד בוטון צ'ארט של הפורום והשני יהיה הרוק צ'ארט של הפורום? כי ג'יימוש YCNI:M וLCDSS והאדוקן הם טיפה רייביש כאלה אבל עדיין מגיע להם להיות כאן כי הם טובים

t a o t a o

New member
../images/Emo45.gif לגבי האיחוד של חבילת ליבס

רד בוטום צ'ארט
naughty

Luna Sphere

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תמיד יש לך הברקות נהדרות גם אם את לא מתכוונת D:

lestatgirl

New member
../images/Emo9.gif אוי נו דיי, בסוף אתם

תהרסו לי את תדמית כלבת הנינג'ה של הפורום...

oshriti123

New member
בקשר ל-CWK

זה כ"כ מעצבן שעכשיו כולם מתיחסים אליהם בתור ההם מהפרסומת של פוקס.. אני מכירה אותם עוד לפני הפרסומת ויש להם עוד שירים טובים, פשוט חבל שככה זוכרים אותם... אהבתי את הרעיון לשם
אבל אולי משהו קצת יותר מקורי כמו דה אורנג' בוטון צ'ארט או משהו? יכול להיות מגניב ואממ צודקת לגבי הליבס.. צפו לראות אותם בשבועות הקרובים

lestatgirl

New member
אני יודעת ואהבתי תשיר הראשון שלהם מאווווווווד

אבל איך שהוא לאט לאט הם הצליחו לעצבן אותי, ואחרי הפרסומת בכלל.. אולי זה שהם אמריקאים אולי זה שהם אמרו הערה שלא אהבתי באיזה ראיון, בכל מקרה אם הם יכנסו במקום השמבלס או הליבס או כל אחד שאני אוהבת שם למה [ואני אוהבת את כולם] איי וויל נוט בי אה האפי קאמפר! אפשר לעשות דה פינק בוטון צ'ארט כדי לספק את היצרים של נועה.. יאיי!![רגע זה חבילת ליבס או רק הם ברגיל כי בתכלס אני רואה את השמבלס נעלמים מפה בקרוב כי משו לא בסדר בפורום הזה...וDPT לא יצליחו להיכנס לבד ומגיע להם, ובונא רייזור חייבים לחזור, ג'וני שלי הו ג'וני לא יעלם את ראית את השער של האנאמאי השבוע? |ריר|
]

oshriti123

New member
הם אמריקאים? ../images/Emo12.gif

אוקיי זה חדש.. ממ אפשר לעשות צבע שונה כל שבוע או משהו XD ו..רק הם
השמבלס יכולים להישאר ודפט יכולים להיכנס אם רק תצביעווו וגם ככה נראה לי שעכשיו בקושי יצביעו אחרי שאמרתי שמי שלא אוהב אינדי שלא יצביע
אז היי, מי יודע אולי הם יהיו מקום ראשון שבוע הבא? אוקיי אולי לא ראשון כי המאנקיז באמת שולטים כאן..אבל מקום טוב? D: או שיודעים מה, אפשר לעשות משהו כזה. שארבעת הלהקות האלה יחשבו כלהקה אחת אז כשאתם שמים אותם במקום מסוים אתם שמים את כולם ביחד במקום ראשון נגיד והם מקבלים אותו ניקוד, ואח"כ גם במצעד הם באותו מקום. ואם הם יוצאים אז כולם יוצאים... רוצים?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifyourcodenameis:milo../images/Emo99.gif

על שם הכינוי שלי במסנ חחח פתאום נזכרתי בהם.. לא משנה. אממ.. לא משדרים אותם הרבה.. בקושי ראיתי אולי 4 פעמים בMTV2 רק בחצי שנה האחרונה. ועוד איזה 10 פעמים [חודש לפני] באותו שבוע בMTV רגיל חחחחח אממ.. שאר הלהקות נראות לי אינדי.. וזה לא חייב להיות להקה - גם אומן אינדי נחשב. ניראה לי. דה קילרס וביפי הם להקה מספיק גדולה ומוכרת כדי להצליח במצעד הרגיל, לא?

לא ידעתי שיש אותם בערוץ../images/Emo12.gif../images/Emo223.gif

אני מכירה שיר אחד שלהם והם נחמדים עד כמה שאני זוכרת.. אני צריכה לשמוע עוד ומקסימו פארק גם יכולים להתאים למרות שהם השתנו קצת מאז אור ולוסיטי והחדש של ביפי כבר לא ממש אינדי.. הם גם שלטו במצעדים בערוץ בזמן האחרון

למעלה