:0 הוא כזה חמוד אבל אני רואה את הכוכב נולד השנה רק בגלל אדיר, יש לו קול כל כך מיוחד
S ScreamingForSomethin New member 5/7/07 #98 :0 הוא כזה חמוד../images/Emo223.gif אבל אני רואה את הכוכב נולד השנה רק בגלל אדיר, יש לו קול כל כך מיוחד
:0 הוא כזה חמוד../images/Emo223.gif אבל אני רואה את הכוכב נולד השנה רק בגלל אדיר, יש לו קול כל כך מיוחד
S sha na na revol New member 4/7/07 #88 על גבול החש. לא אהבתי אותו עד לפרקים האחרונים הוא הגירסה הגברית של מארינה, כאילו.
S ScreamingForSomethin New member 5/7/07 #99 אוי לא../images/Emo223.gif אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא סובלת אותה! אלוהים יודע מה השופטים מוצאים בה זה היה כל כך מבאס לשמוע את הדואט שלהם ביחד ובסוף הוא אפילו לא שר שיר לבד דאמט
אוי לא../images/Emo223.gif אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא סובלת אותה! אלוהים יודע מה השופטים מוצאים בה זה היה כל כך מבאס לשמוע את הדואט שלהם ביחד ובסוף הוא אפילו לא שר שיר לבד דאמט
G GD ROCKS New member 4/7/07 #83 ../images/Emo163.gif../images/Emo196.gif../images/Emo199.gif Yeah Yeah Yeahs The Strokes Arctic Monkeys The View Klaxons
../images/Emo163.gif../images/Emo196.gif../images/Emo199.gif Yeah Yeah Yeahs The Strokes Arctic Monkeys The View Klaxons
C chronophobia New member 5/7/07 #97 ../images/Emo175.gif 1. klaxons 2. the strokes 3. arctic monkeys 4. babyshambles 5. the enemy