The Knight in White Satin Armor/ Más מרץ 2025 – שרשור חודשי 🛌☃️📹🍼🦧

Lhuna3

Well-known member
|מריו|משימות סיזיפיות שאתם הכי נהנים מהם - אני לא נהנית ממשימות סיזיפיות אבל נגיד שהכי קרוב לזה שיש לי זה שתמיד בימי כיפור כשהיינו מרכיבים פאזלים, תמיד הייתה לי העדפה ברורה לחלקים שכולם באותו הצבע (נגיד ים או שמים) הייתי שונאת פאזלים שקורים בהם הרבה דברים. משהו בצבע אחיד הרבה יותר קל לי להרכיב. הייתי מסדרת את כל החלקים בערימות מסודרות לפי כמה בליטות יש להם ובאיזה כיוון. היה לוקח לי שעות לסדר, אבל ברגע שהחלקים מסודרים הרבה יותר קל לבנות את הפאזל.
יפה! לי יש בעיה כי באמת אין לי סבלנות לחלק הזה של המיון.
|מריו|תקלות בעת בישול, כאלה שאירעו לאחרונה (או זכורות ביותר) - אממ, לא היו לי הרבה תקלות ממש משמעותיות. בטח לא לאחרונה. אבל הייתה איזה פעם שהכנתי עוגיות שושנים, שאלו העוגיות האהובות עליי אז הכנתי אותן די הרבה פעמים בעבר, אבל פעם אחת כשהכנתי עבר די הרבה זמן מאז הפעם האחרונה וחשבתי שאני זוכרת מספיק טוב כדי לא להסתכל במתכון ושמתי בבצק בטעות גם את החלבונים ולא רק את החלמונים. לא היה לי מספיק חמאה כדי להכין שוב ולא היה לי כוח לנסוע לסופר אז זרמתי עם הבצק ככה. ואז בקצף בטעות שפכתי את כל הסוכר בבת אחת במקום בהדרגה. לאף אחד שטעם מהעוגיות לא היה אכפת מכיוון שהן עדין היו טעימות אבל מבחינתי זה היה כישלון.
אבל האם זה יצא שונה באופן מורגש מהטעם והמרקם הרגיל של זה?
ואם כן אז האם זה היה טעים פחות מהרגיל או אולי דווקא טעים יותר?
|מריו|וידיאו קליפ, טיפ לחיים וכדומה - אל תאכלו wedding cookies באוטו. האבקת סוכר תתפזר בכל מקום ואתם לא רוצים שיעצור אתכם שוטר עם אבקה לבנה חשודה על המושב שלכם🙈
חחחחחחחחחחח טיפ חשוב.

Lhuna3

Well-known member
חתונמי זה הגילטי פלז'ר שלי, אז את לא תגידי לי לא |שפם|
ואם כמו שהבנתי את התחלת את מסע אגדי עונה 1 ולא אהבת - you're the problem ולא עדי|חזיר| הפעם.

ציטוט של מי זה?
שלי.
התחלתי לשמוע היה לי כיף ואז נהיה לי כאב ראש ממנו.
אני לא לוקחת אחריות על כלום.

זה שיהיה לזה יום לא אומר שאנשים יבינו אותו. זה פשוט יתן לגיטימציה לכל האנשים שכבר עכשיו אומרים שיש להם OCD לחשוב שהנה יש להם יום.
אבל נגיד בתוכניות בוקר וכאלה אז יזמינו מישהו שמסביר את הטעות ומה זה באמת ויהיו לפחות קצת אנשים (רובם פנסיונרים אבל גם זה משהו) שכן יבינו סופסוף.

פוטבול עם מחבטים נשמע פשוט רע:-D
כן הא? יש איזה נספח לספר שבו הסופרת מסבירה את החוקים של המשחק הזה בפירוט, אבל לא היה לי כוח לקרוא את זה.
זה מזכיר לי שאבא שלי לפני איזה חודשיים התווכח איתי שאני אוהבת בייסבול כשתיקנתי אותו שזה פוטבול והמשיך להתעקש שאני בכלל אוהבת בייסבול. כאילו שאני לא יודעת מה אני אוהבת?! ואז המשיך לנסות להסביר לי שפוטבול והסופרבול זה שני משחקים שונים:-D
:-D

didalf

Well-known member
סרטים:
- My Old Ass
- My Policeman
יאססס|מאוהב|
את מצטיינת החודש!
- Spider-Man: Into the Spider-Verse (לא צפייה ראשונה)
|כן|
סדרות:
- Good Omens - עונה 2
יאיי|לב|
אגב הם בהחלט מצלמים כרגע את העונה/חלק 3 אין מה לדאוג.

*סיבות לחגוג החודש- החטופים שחזרו
|כן|

*משימות סיזיפיות שאתם הכי נהנים מהם - לשלם דברים באינטרנט כשאני לא צריכה לנהל תקשורת אנושית
אבל זה לא ההפך מסיזיפי?
זה הדבר הכי טוב בעולם שאפשר לשלם את כל הדברים האלה באינטרנט בלי לדבר עם אף אחד לא מבינה מה אנשים עשו פעם.
*תקלות בעת בישול, כאלה שאירעו לאחרונה (או זכורות ביותר)- לא מבשלת

*הכינוי הכי מעליב או מוזר שהיה לכם- *שם פרטי* רבים *שם משפחה עם שינוי* ה-"רבים" (מלשון ריב) התייחס לחזה שלי (ממה שהסבירו לי, היה רווח גדול מדי בין השדיים שלי ולכן "רבים"), והשינוי בשם משפחה גם התייחס לצורה של החזה שלי (אבל אני לא אפרט כי אני לא רוצה לחשוף את שם המשפחה שלי)
8-*
וזה משהו שהפריע לך?
*וידיאו קליפ, טיפ לחיים וכדומה-
הקליפים שלהם תמיד כאלה גאוניים.

Lhuna3

Well-known member
כן, להיות אדם מבוגר זה לא כיף. אחת הסיבות שאני אוהבת לגור בקומפלקס שלי זה שיש אפליקציה של תחזוקה ואם משהו לא עובד בדירה, פשוט פותחים בקשת עבודה באפליקציה והם באים לתקן כשאני בעבודה ואני לא צריכה לדבר עם אף אחד או לחכות בבית עד שיגיעו.
את לא מבינה את בכלל רמת הקנאה שעוררת בי עכשיו.

סליחה רגע אני רוצה לערער על ההנחה: מי בכלל קבע שתחפושות זה פאן? |שפם|

אאאאאא את כותבת בסוויפט???
אז לא ידעתי את זה אחרת הייתי זוכרת דבר חשוב כזה!
אז צר לי לבשר לך שיצאת ניק, או שיצאת |אליהו| (תבחרי מה האופציה העדיפה מבחינתך).
כי אני זוכרת בוודאות שכבר כתבתי את זה ואת הגבת!

תמסרי דש בשם הפורום תגידי להם שחבורת ווירדוס בישראל אוהבת אותם:-D
חחחחחח כשלונות שלנו "שרפתי את המטבח" כשלון של דילן: "העוגיות המורכבות שלי יצאו קצת לא יפה"|שפם|
:-D

didalf

Well-known member
הקיפי הזה מזכיר לי את דיוויד קוק.
חחחח קיפי
1741023214521.png
:-D מדהים!
(כשיבוא לפה מישהו שיגיד שזה פורום של חסרי חיים, יהיו לנו את הסיפורים שלך להוכיח לו שהוא טועה)
דילן חיה בשביל כולנו.
ואם כמו שהבנתי את התחלת את מסע אגדי עונה 1 ולא אהבת - you're the problem ולא עדי|חזיר| הפעם.
איימ נוט דה פרובלם הפעם? יאיי|זורו|

אבל נגיד בתוכניות בוקר וכאלה אז יזמינו מישהו שמסביר את הטעות ומה זה באמת ויהיו לפחות קצת אנשים (רובם פנסיונרים אבל גם זה משהו) שכן יבינו סופסוף.
את אופטימית מידי:-(
סליחה רגע אני רוצה לערער על ההנחה: מי בכלל קבע שתחפושות זה פאן? |שפם|
אני. זה שמח זה צבעוני זה מיוחד. זה כיף.
אז צר לי לבשר לך שיצאת ניק, או שיצאת |אליהו| (תבחרי מה האופציה העדיפה מבחינתך).
מעדיפה |אליהו| רק לא ניק:-0
כי אני זוכרת בוודאות שכבר כתבתי את זה ואת הגבת!
טוב אני אלך לעמוד בפינה ולחשוב לאן נעלם הזיכרון שלי:-(

למעלה