Lhuna3
Well-known member
יפה! לי יש בעיה כי באמת אין לי סבלנות לחלק הזה של המיון.משימות סיזיפיות שאתם הכי נהנים מהם - אני לא נהנית ממשימות סיזיפיות אבל נגיד שהכי קרוב לזה שיש לי זה שתמיד בימי כיפור כשהיינו מרכיבים פאזלים, תמיד הייתה לי העדפה ברורה לחלקים שכולם באותו הצבע (נגיד ים או שמים) הייתי שונאת פאזלים שקורים בהם הרבה דברים. משהו בצבע אחיד הרבה יותר קל לי להרכיב. הייתי מסדרת את כל החלקים בערימות מסודרות לפי כמה בליטות יש להם ובאיזה כיוון. היה לוקח לי שעות לסדר, אבל ברגע שהחלקים מסודרים הרבה יותר קל לבנות את הפאזל.
אבל האם זה יצא שונה באופן מורגש מהטעם והמרקם הרגיל של זה?תקלות בעת בישול, כאלה שאירעו לאחרונה (או זכורות ביותר) - אממ, לא היו לי הרבה תקלות ממש משמעותיות. בטח לא לאחרונה. אבל הייתה איזה פעם שהכנתי עוגיות שושנים, שאלו העוגיות האהובות עליי אז הכנתי אותן די הרבה פעמים בעבר, אבל פעם אחת כשהכנתי עבר די הרבה זמן מאז הפעם האחרונה וחשבתי שאני זוכרת מספיק טוב כדי לא להסתכל במתכון ושמתי בבצק בטעות גם את החלבונים ולא רק את החלמונים. לא היה לי מספיק חמאה כדי להכין שוב ולא היה לי כוח לנסוע לסופר אז זרמתי עם הבצק ככה. ואז בקצף בטעות שפכתי את כל הסוכר בבת אחת במקום בהדרגה. לאף אחד שטעם מהעוגיות לא היה אכפת מכיוון שהן עדין היו טעימות אבל מבחינתי זה היה כישלון.
ואם כן אז האם זה היה טעים פחות מהרגיל או אולי דווקא טעים יותר?
חחחחחחחחחחח טיפ חשוב.וידיאו קליפ, טיפ לחיים וכדומה - אל תאכלו wedding cookies באוטו. האבקת סוכר תתפזר בכל מקום ואתם לא רוצים שיעצור אתכם שוטר עם אבקה לבנה חשודה על המושב שלכם
![]()