The MCweekend is here !

polly88

New member
../images/Emo181.gifמקוויקנד!!!!!!D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: Too Close For Comfort,LONELY,LITTLE JOANNA:) כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:AMR- gives you hell הלהקה המגניבה של השבוע:מקפליי המושלמים!!!בואו כבר לישראל!!! קליפ שעשה לכן את זה:אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:החוש השישי הילד ממש אבל ממש מוכר לי והוא מזה חמוד P: משהו שהכעיס אתכם השבוע:אין D: משהו ששימח:פעולת פתיחת שנה בצופים:] משהו שהעציב:מקפליי עדיין לא בארץ :( ציטוטיה:אין מתנגן בראש / בפלייליסט:STAR GIRL המלצת השבוע:אין התמונה הכי חמה: איזה חמווודים!!!מתגעגעת לתקופה הזאת!

גרבע

New member
../images/Emo105.gifהילד בחוש השישי קריפי O.O

הילדים האלה שמשחקים בסרטי אימה כל כך מפחידים >.<

McLife135

New member
../images/Emo55.gifלא נכון ../images/Emo2.gif בבן של השטן הילד מהממם *-*

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח לגנוח בייסורים.

אבל את לא תעליבי את בלוש!
אלא אם רק העלבת את כישורי המשחק של קריסטן סטויארט ואז אני מאשרת.

../images/Emo204.gifחחח

לא, זה כישורי המשחק של קירסטן סטיוארט. זה בעצם הדבר היחיד שהיא עושה לאורך כל הסרט. XDD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifMMMMMMMMMMMMMMMMY MCweekend../images/Emo105.gif

:
מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא שמעתי אותם.אני דיי עמוק בקטע של טיילור סוויפטO:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Miss Invisible-Taylor Swift Taylor Swift-You belong with me Taylor Swift - White Horse The Fray - You Found Me Taylor Swift - I'd Lie
הלהקה המגניבה של השבוע:
Taylor Swift בייבי.
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
שארק
,על טבעי,האנה מונטנה,דריק וג'וש,המפץ הגדול
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שיעורים דאמט.יש לי עוד חיים חוץ מלהטות פעלים כל היום >.<
משהו ששימח:
שיש לנו ילדים ממש חמודים בבצפר.שיש לנו שכבה ממש חמודה.שיש לי חברים ממש חמודים.*-* ו.רגע!האימו החמוד ההוא.הו,כן.
משהו שהעציב:
נאממ.
ציטוטיה:
חח סתם איזה ילדה מפגרת אחתXD ג'סיקה:"תגידי,למה הגבות שלה חומות והשיער שלה בלונדיני?" אני:"כי....היא בריטית." ג'סיקה:"בריטית..?" אני:"...מבריטניה" ג'סיקה:אלו שעשו את השואה????" אני:"לא...זה גרמניה" ~בוהה בה~
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif הציטוט עליי XD ../images/Emo9.gif

אני הבלונדינית עם הגבות החומות/שחורות <: ג'סיקה סתם מפגרת XD

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: וואי בקושי שמעתי OOO: נוט אלון נראלי.
שדרך אגב סטפי,שלחי לי אותוXD כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: דה דיורי אוף ג'יין
הלהקה המגניבה של השבוע: ממ..בלינק,הצלצול של ההודעה שלי וכשמתקשרים אליי זה של בלינק אז זה נתקע לי מוחחח קליפ שעשה לכן את זה: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מממממ...זאקודי? D: על טבעי 2... וכמעט מלאכים..D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: שאנחנו לא בבנין שלנו,המבחן במתמטיקה,החתיך מכיתת ספרוט,-הדגש- סטפיייייייייייייXDD משהו ששימח: החתיך מכיתת ספורט,שיעורי ספורטXDD,שיעורי מדעים עם גלית!! DDD: ללכת לבצפר הישן *-* משהו שהעציב: שהייתי היום בבצפר וראיתי את מירי אבל לא יכלתי ללכת לראות אותה כי היא הייתה בחדר מורים, ושראיתי את מאיה במאפיה אבל הלכתי בדיוק לעשות גבותXD ציטוטיה: *שיעורי כישורי חיים עם נינה,ישבנו במעגל ואמרנו איך היה השבוע הראשון* "איך בכיתה עומר?" "בסדר.." "המורות..החטיבה..בכלל?" "המורות בסדר...חוץ מרות....O_O" "מה יש ברות?" "אמממממ.....קודם כל הצורה שלה.." XDDDD חח כמה נקרענו ילדה מעצבנת מהקמפוס: "אני מכירה מישהי שעשתה 3 עגילים באף,על כל האוזן שלה,ואז על השפה 3 " תומר: "אוי אני שונא את הדברים האלה זה מגעיל" אני:"כן...בטח המישהי הזו הפסידה בהתערבות.." תומר:"תראי את הציפור הזו" אני:"איככססס איזו מכוערתתת היא שחור לבן כזה שמנה ו-" תומר:" ציפור דלמתית" זה מזה הצחיק אותיXDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: הצלצול של הבית ספררררר האהארהאהרא המלצת השבוע: תאכלו חמאת בוטנים בתוך לחם זה מזה טעים.^-^ אבל עדיף בלחם גבינה.לא קוטג'.זה יפול. טהטהטהטה התמונה הכי חמה: אני בקושי מצטלמת\מצלמת יותר.;; יאללה,מחרתיים אני ויובלה נצטלם בחטיבה ונחשוב אולי נשים תמונה שליXDD

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifהייתכן ששני תעלה תמונה שלה לפורום ?

אם את מעלה אני מעלה ! מוחע ! -אני יודעת שלא תעלי XD- -וגם אם כן, אני בכל זאת לא שמה-

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif תפוזבל.><

כתבתי שאולי רק תמונה ממש ממש ממש ממש ממשששש מרחוקXD

למעלה