../images/Emo80.gif !! MY MY MY MY MCweekend
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Not Alone - Live
Bubble Wrap POV DGAO TCFC
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
וואי חרשתי השבוע על פראמור O: Paramore - Ignorance Paramore - I Caught Myself - חרישות מטורפות *~* הקאבר שהם עשו ליוס סומבאדי של קינגס אוף ליאון *___* -אינלי כח לכתוב באנגלית- Saosin - Seven Years
[חה הפעם זה לא באקוסטית !] Saosin - Voices
Paramore - Decode
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק, פארמור, סאוסן [או איך שלא כותבים XDDD] . חרשתי השבוע עליהם O:
קליפ שעשה לכן את זה:
הקליפ של דאגי והארי שהם נותנים עצות לקריירה מצליחה XDD יואווו דאגי כזה חמוווווווד שםםם *________*
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
כמעט מלאכים עונה 3 [עד כמה שהיא משעממת ומעצבנת אותי ולא דומה לאחרות] האנה מונטנה עונה חדשה ג'ונאס בובספוג XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שאתמול נשכבתי על המיטה וראיתי האביר האפל ונירדמתי וקמתי ב7 וחצי בבוקר עם בגדים, טלוויזיה דלוקה ומחשב דלוק >< ופיספסתי את כל האביר האפל ;;;;;;;;;;;;
משהו ששימח:
שזה היה השבוע הכי מצחיק בבצפר עד עכשיו
שעוד פחות משבועיים ישלי יומולדת D: ועם יש לך יומולדת ואת גם אובססיבית ללהקה זה אומר.....מתנות מקפליי !!!! ווהווו !!!
משהו שהעציב:
שכ"מ מעצבן אותי
ציטוטיה:
"טלהלהלהלהלהלה ~תנועות ידיים~" -אפחת לא תבין וטוב שכך XD] "נונונונונונונווו וואי וואי וואי וואי וואי ?!??!?! האעאעאעאע" ג'קסון בפרק השני בהאנה מונטנה XDD ~זורקת על מיכאל נייר וזה נתקע לו בשיער~ ~מתחילה להקרע מצחוק~ ~יניב מביא אגרוף לברך כדי שאני אסתום~ "אאוץ' !!!" יניב: "סליחה, יש לי רפלקסים ביד !
" מיכאל: "יניב....? Oo" ~ממשיכה לצחוק~ יניב: "סורי, יש לי רפלקסים ביד. רוצה שאני אדגים לך?
-מסתכל עליי-" ~ממשיך להביא לי אגרופים לברך ולוחש לי "סתמי כברררר"~ וואי היו מלא השבוע, אבל אני לא זוכרת כלום XD אבל הכי חשוב - הבאתי למישהו מ י' אגרוף לעין כשניסיתי להרים לו את החולצה XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
פראמור - דקוד סאוסן - סוון ירס סאוסן - ויסס פראמור - אי כאט מייסלף פראמור - איגנורנס פראמור - יוס סומבאדי רואות שאני חורשת רק על השירים האלה כל השבוע ?
המלצת השבוע:
אל תדביקו מסטיק לכסא של המורה כשהיא עם טייץ או שאתן ממש רוצות לשלם על טייץ חדש OO"
התמונה הכי חמה:
התמונת שבוע שלי היא התמונה של טום ושל מרווין ושמו אותה כבר אז אני אשים את התמונה של הארי מהטוויטר *____*