חחח ואייי איזה עולם קטןן!! XDD
T TheBalladOfShani B New member 12/9/09 #92 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח כל החיפאיות ישר קופצות חחחחח XD
T TheBalladOfShani B New member 12/9/09 #95 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחחחח כן . הוא מהבצפר של סיון לא? חח ואני כזה קוראת מה שסתיו כתבה ואז אני כזה:"בוא נראה אם הוא חתיך כמו שהיא אומרת " ואני כזה:"אמגגגגגגגגגגגג מיכההההההההההה" חח זה היה מצחיק
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחחחח כן . הוא מהבצפר של סיון לא? חח ואני כזה קוראת מה שסתיו כתבה ואז אני כזה:"בוא נראה אם הוא חתיך כמו שהיא אומרת " ואני כזה:"אמגגגגגגגגגגגג מיכההההההההההה" חח זה היה מצחיק
S stavik love mcfly New member 12/9/09 #122 ../images/Emo73.gifחח אבל שמעתי את אמא שלו קוראת לו עומר או עמרי משהו כזה
S stavik love mcfly New member 12/9/09 #132 ../images/Emo73.gifאז לא נראלי שזה הוא >< כי אני כמעט בטוחה ב 100 % שקוראים לו עומר או עומרי אני הייתי ממש לידו כשאמא שלו קראה לו >< =\
../images/Emo73.gifאז לא נראלי שזה הוא >< כי אני כמעט בטוחה ב 100 % שקוראים לו עומר או עומרי אני הייתי ממש לידו כשאמא שלו קראה לו >< =\
S stavik love mcfly New member 12/9/09 #141 ../images/Emo73.gifשאלת אותו? מה אמרת לו? לא הזכרת אותי נכון? *פאדיחות*
S Serena16 New member 13/9/09 #191 זה שלח בלי תוכן זה חברה של אחותי שאלה יש לה את האייסי שלו ומתחתיי אינלי מסנ יש לי איסי 551074973
T TheBalladOfShani B New member 13/9/09 #192 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאיןלי איסי |: תגיייידי . איזה בצפר את בחיפה ? :O
T TheBalladOfShani B New member 13/9/09 #195 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif אני גרה ולומדת בטירת כרמל D: אבל אףאחד כאן לא יודע על קיומה של טירת כרמל אז אני אומרת חיפה גם ככה חצי מהזמן שלי אני שמה ולא בטירה ככה שזה לא משנה חחח D: אני לומדת בשיפמן אגב . [ ]
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif אני גרה ולומדת בטירת כרמל D: אבל אףאחד כאן לא יודע על קיומה של טירת כרמל אז אני אומרת חיפה גם ככה חצי מהזמן שלי אני שמה ולא בטירה ככה שזה לא משנה חחח D: אני לומדת בשיפמן אגב . [ ]
F FairytaleNightmare New member 13/9/09 #196 ../images/Emo109.gifהיי את בשכבה שלי?../images/Emo6.gif גמאני בריאלי..ואני בת 16 XD
S Serena16 New member 13/9/09 #200 אז כנראה שכן ../images/Emo3.gif עברתי השנה לחיפה לא הספקתי להיות הרבה בבצפר כי אני עוברת לחוגים אבל אם אני יהיה מחר אני יחפש אותך
אז כנראה שכן ../images/Emo3.gif עברתי השנה לחיפה לא הספקתי להיות הרבה בבצפר כי אני עוברת לחוגים אבל אם אני יהיה מחר אני יחפש אותך