LeAnnDylan
Well-known member
לי הרבה יותר קל לשנוא דמויות ממך אז אני שונאת את כולםממש לא שנאתי אותו. הוא היה קצת מעצבן אבל לא ברמה כזאת.
אני חושבת ששנאתי קצת את ג'ון האם כשזה נהיה ברור שהוא שתל האזנות סתר אצל ברדלי ואלכס.
והרגשתי שאני אמורה לשנוא את מיץ' ואת פרד, אבל לא ממש הצלחתי. אולי את פרד קצת.
סתם לא. האמת שגם אלה שמעצבנים יש להם רגעים משעשעים. אבל אני מניחה שפרד הכי מציק. בעיקר בעונה 3. פחות הפריע לי הקטע שהוא אמור להיות נבל גדול יותר ממיץ'. יותר הציק לי שהוא ניסה לעזור לפול לפרק את UBA
חוץ ממנו אני שונאת גם את אמנדה.
מיץ' והאיטלקיה שלו בעיקר התישו אותי אבל לא שנאתי אותם. גם דניאל וכריס סתם מתישים.
אבל אם את מכריחה אותי לבחור טופ 5 של דמויות שאני שונאת אז :
1. פרד/אמנדה
2. מרת'ה (אמא של קורי)
3. האל
4. אודרה
5. ליזי (הבת של אלכס)
טוב נראה לי שיש לי אותה חמישיה כמו שלך רק קצת שינויים במיקומים-טוב אחרי שהפרדתי בין סוגי האהבה, אז אני לא יודעת את מה להחשיב יותר גבוה.
כי קראש זה קראש, רציתי לראות ממנו הכי הרבה, אבל מצד שני יכולתי לחיות עם זה שהוא יפסיד במאבקי הכוח שם כל עוד הוא ישאר חמוד לעומת זאת הפסד של ברדלי היה לי קשה הרבה יותר. אז את מי לשים ראשון?? נגיד ככה:
1. קורי וברדלי
2. אלכס
3. לורה כשהיא היתה חמודה עם ברדלי
4. ינקו
עכשיו את.
1. ברדלי
2. קורי
3. לורה
4. אלכס
5. ינקו
האמת שתלוי בפרק אבל ינקו, מיה וסטלה יכולים להתחלף בניהם במקום החמישי.
יכול מאוד להיות שזה היה מבאס אותי, אבל אז זה היה מסתיים מהר כזה והייתי מתגברת (או שלא) אבל כשמרחו אותנו, נתנו לנו מלא טיזרים שלהם וגרמו לנו לחכות שנתיים רק בשביל להתעלם מזה זה פשוט מרושע. איך אתם כותבים סצינה כזאת בלי לתת לנו את התגובה של הצד השני. אוףכן אני מבינה אותך, וואי איזה מתסכל זה בטח היה!!
אבל אם היא היתה מגיבה זה יכול היה להיות לא פחות מבאס, בהתחשב בזה שהיא לא הרגישה כלפיו ככה בחזרה
אני חשבתי שדווקא הקפיצת זמן הזאת, הזמן שהיא בילתה עם לורה והיחס של לורה כלפי המשפחה של ברדלי לעומת היחס של קורי יגרום לה לחזור לרגע הזה ולהבין שהוא האנדגיים שלה והיא תפסיק להתעלל בי. אבל לאאאא.בכל אופן בגלל שאני ראיתי את זה רצוף אז אני פשוט קיבלתי את זה ככה, שהיא לא הגיבה כי הטלפון "הציל אותה" באותו רגע ואז הם הלכו לבי"ח והיא הלכה לטפל בהאל ומאז הם לא דיברו על זה, עד שהיא הרגישה כבר לא נעים שזה נשאר באוויר ביניהם, וניסתה לדחות אותו אבל בצורה עדינה שמאפשרת לו לסגת בכבוד.
סתם נו ברור שאני מבינה מה את אומרת ואני מסכימה איתך, פשוט הסברתי למה הסצינה הזאת לא תהיה במקום ראשון אצלי.
אגב אם כבר, בדיוק חזרתי לחתימה המקורית שלי. (שיניתי אותה רק כשכבר הגעת לפרקים שזה יכול לספיילר אבל עכשיו אני יכולה לחזור אליה בנחת ולהתמוגג כל פעם שאני קוראת הודעה שלי) אבל לפני ששיניתי קלטתי כמה אני אוהבת גם את הסצינה של I'm on your side. Always. לא פחות מוידוי האהבה שלו. ולפחות בסצינה הזאת קיבלנו חיבוק שלהם בסוף אז זה בהחלט מוסיף לה נקודות.
זה בהחלט מבאס שבילי לא יהיה, אבל גם לא הכי מפתיע אותי כי אחרי שהסתיימה שביתת התסריטאים/שחקנים, הם עשו כמה פאנלים כאלה והוא לא היה באף אחד מהם. לפחות הפעם יש לו סיבה. באחרים אני לא ממש יודעת למהOMG
יואו איזה כיף לך!
אבל בו"ז גם מבאס שבילי לא יהיה!
את מתכוונת לתכנן איזה שאלה למקרה שיתנו לך הזדמנות לשאול?
ומתי זה?
זה ב-12 באפריל. אין לי מקום כזה טוב כי חיכיתי די הרבה זמן עם קניית הכרטיסים. מכמה סיבות, העיקרית היא כי יש הופעה של בילי ג'ואל באותו יום שמאוד רציתי ללכת אליה אבל זה בסן דייגו ואין לי כוח לנסיעה המתישה הזאת ועוד בשישי בערב יקח לי שנה להגיע לשם. וגם זה יומיים לפני הטיסה שלי ולא רציתי להוציא יותר מידי כסף לפני, וגם כדי להגיע לזה אני צריכה לצאת מוקדם מעבודה ומכיוון שלקחתי כבר יומיים נוספים שלא אישרו לי לחופשה הזאת, חשבתי שהבוסים שלי יהרגו אותי אם גם אצטרך לצאת מוקדם יותר מהעבודה לפני הטיסה אבל בסוף החלטתי לשיםעל הכל ולסגור כרטיס. (הכי חשוב שאני החלטית... )
ולא, אין לי כוונה לשאול שאלה. אני לא אוהבת לדבר בדברים כאלה.