הפרק הזה הכניס אותי לחרדות קיומיות. אחרי שצפיתי בו ישבתי בטראומה על המיטה מבלי לזוז במשך שעה. מה לעזאזל אתם עושים לי?!?! אמאל'ה הלב שלי לא מספיק חזק בשביל כל הטלטלות הרגשיות האלה וואט דה פאקקקק.
טוב מההתחלה.
לורה חולמת על רגעים מאושרים עם ברדלי רק כדי להתעורר בבהלה. זה מה שלהיות במיטה עם ברדלי עושה לך גברת? צקצוק
אבל אוף זה היה חלום כזה גאה וחמוד
מצחיק אותי שפול קורא לאלכס "לוי" מה היא שחקן כדורגל?
אלכס נראית מוטרדת, פול שואל מה יושב עליה והיא בתגובה "אני חושבת על השריפות בקליפורניה" הצחיק אותי שהוא כזה "as one does" אבל אחרי שעת סיפור קצרה היא מגיעה לעיקר - אנחנו שורפים חברה שקיימת 80 שנה. "חברה שנתנה לי את הקריירה שלי" פול מתקן אותה ואומר "חברה שנתנה לך עבודה" את הקריירה שלך בנית בעצמך. שזה סוג של נכון וגם לא נכון. היא לא הכי משתכנעת אבל הוא אומר לה שכשהיא תקים חברה משלה היא תוכל לקחת איתה את מי שהיא רוצה מ-UBA.
ברדלי מנסה למצוא לכלוך על פול מרשימת לידים שצ'יפ השיג אבל אף אחד לא מוכן לדבר. ברדלי וסטלה מתוסכלות אבל אז צ'יפ מציע לדבר על מישהו מדרגים הנמוכים ביותר, אולי אפילו עובדי ניקיון שבטח לא טרחו להחתים אותם על NDA. הבנות תוהות למה שהם ירצו לדבר, וצ'יפ מבטיח להן שעובדים מפוטרים שאין להם מה להפסיד יסכמו בשמחה ללכלך על הבוס הנבלה שלהם ומצביע על עצמו. סטלה בשלב הזה מוכנה לקחת הכל אבל מודיעה להם שיש להם רק עד יום שישי כשהעסקה תיחתם, אחרי זה לא משנה מה הם יגלו, הם יהיו תקועים עם בוס מהגיהנום.
קורי ופולי הקפה שלו
די אני מאוהבת בו!!
ארל מספר לקורי שהמניות של UBA נמכרות כמו לחמניות חמות, אבל הוא לא יודע מי הקונים. קורי אומר לו שהוא שונא הפתעות ושיגלה מי עומד מאחורי הרכישות.
פול בא לדבר עם סטלה ושואל אותה אם היא עברה רכישה בעבר והיא מספרת לו שUBA רכשו את הסטארטאפ שלה. אז ככה היא הגיעה לשם? כי לגמרי הדחקתי את הסיבה שהיא שם
הוא מעלה בפניה חששות לגבי קורי, והיא לועגת לו ואומרת לו שאם הוא מודאג מהמצב הנפשי של קורי, הוא יכול להוסיף פסיכולוג לחבילת הפיטורים שלו. פול לא בדיוק בענין של לשלם את ה-150 מיליון דולר שחייבים לקורי אם יפוטר ומבקש מסטלה למצוא לו לכלוך על קורי שיפתור את פול מלשלם לו. חתיכת נבלה. הרצחת וגם ירשת?!
לורה מתייעצת עם אלנה, מנהלת הרשת של NBN לגבי המידע שגילתה על ברדלי. מה את סתומה?! מה את ישר רצה לבוסית שלך להלשין
היא כמובן לא מפרטת בדיוק מה גילתה אבל כן שזה מידע שקשור למישהי שקרובה אליה. יופי לורה ממש צריך להיות גשש בלש בפעולה כדי לעשות 1+1
לורה אומרת שהיא לא יודעת מה לעשות כי היא לא בטוחה לגבי המידע שיש לה, ואלנה מספקת עצה אישית מעברה בה היא בגדה בחברה הכי טובה שלה כדי לדווח על סקופ. אל תלמדי ממנה כלום לורה. אלנה ממשיכה "חקרתי וגיליתי שזה נכון ואז דיווחתי על זה. זה מה שאנחנו עושות כעיתונאיות" לכי לעזאזל טוב?!
כאילו, עיתונאים באשר הם, לכו עם האמת שלכם ותדווחו על דברים חשובים. אבל לורה את אל תקשיבי לה! ברדלי היא לא אייטם חדשותי!!
ארל חוזר לקורי ומדווח שרק קונה אחד קונה את כל המניות, אך הם עדין לא יודעים מי. קורי מחליט ללכת לשאול את פול אם הוא יודע מי עומד מאחורי הרכישה. כאילו שהוא יגיד גם אם כן
וכמובן שפול טוען שאין לו מושג ואומר גם שזה לא באמת משנה כי זה לא הולך להשפיע על הרכישה שצפויה להתקיים כרגיל בעוד 4 ימים.
החליטו לשלוף מהבוידעם את מרשה גיי הרדן כדי שתבוא להציק לאלכס ולהעמיד פנים שבגלל שעברה עונה שלמה עכשיו הן פתאום חברות. מרשה עם שיער קצר עכשיו אומרת לה שמרשה של השיער הארוך היא מרשה אחרת שהייתה שואלת את אלכס על הפרטים הצהובים במערכת היחסים שלה עם פול, אבל מרשה של השיער הקצר מתעניינת רק ברכישה. אלכס כמובן לא מנדבת לה פרטים אבל כן מחליטה לשאול אותה מחוץ לרקורד מה לדעתה צופן העתיד ל-UBA אחרי הרכישה של פול,
מרשה מגי טוענת שהרכישה רק דוחה את המוות הבלתי נמנע של רשתות הברודקאסט ושזה קונה ל-UBA אולי עוד 5 שנים לפני שהם, יחד עם הרשתות האחרות יטרפו. זה כנראה האישור שאלכס הייתה צריכה לשמוע כדי לא להרגיש ממש חראית עם עצמה (את צריכה להרגיש!) וככה לפני שהיא עוזבת, מגי שואלת את אלכס לשלומה של ברדלי וזורקת לה שבכל שנות הקריירה שלה היא מעולם לא ראתה מגישת חדשות שתמכה בקולגה שלה כמו שברדלי תמכה באלכס. כדאי מאוד שתזכרי את זה אלכס כשתחליטי להמשיך עם המזימות שלך!!
תראי איזה חכמה מרשה גיי הרדן! תקשיבי לה!
אמנדה מספרת לפול שברדלי מרחרחת אצל הצוות בטקסס ומחפשת לכלוך עליו. היא תוהה אם אלכס קשורה לזה והוא ישר מבטל את הרעיון הזה ואומר לה שתשים עין על ברדלי ותמשיך במקביל לחפש לכלוך על קורי.
אלכס נפגשת עם ברדלי שמודיעה לה חגיגית ש-People Suck! וורד.
אלכס מספרת לברדלי שהיא מתכננת לעזוב את UBA ולהקים חברה חדשה. ברדלי תוהה אם זה קשור לפול (דה!) אבל אלכס טוענת שאין קשר. ברדלי קצת מאוכזבת ואומרת לה שהן תיכננו לעשות שינויים שם, ביחד. אלכס עונה לה "אנחנו בשיא הקריירה שלנו אבל פה אנחנו תמיד כפופות למישהו והתוכנית שלי יכולה להיערך ע"י קורי מתי שהוא ירצה. ואת בחדשות הערב ולא יכולה לדווח על הפלות" היא צודקת מצד אחד. מצד שני עם כמה שאלכס אוהבת להתלונן, היא סוג של עושה מה שבזין שלה כבר עכשיו. אז כן, לפעמים נוזפים בה אבל היא עדין ממשיכה לעשות מה שהיא רוצה. וגם מה באמת היא יודעת על ניהול רשת? הרי מישהו אחר ינהל את הרשת ואז היא שוב תהיה כפופה למישהו. אלכס מנסה למכור לברדלי אשליית "את ואני לעבר האופק על האווזים" אבל ברדלי עונה לה שהיא לא סיימה את עבודתה ב-UBA (היא מתכוונת לקורי. היא עוד לא סיימה להתעלל בו ובי) ואז מוסיפה גם שאם היא כנה, האדם הלא נכון קונה את המקום הזה. WORD.
ברדלי שואלת את אלכס - כמה את מכירה אותו? זה מכניס את אלכס לעצבים, עוד מישהו שמזלזל ביכולת שלה לעשות החלטות נבונות בזכות עצמה. עוד מישהו שרואה אותה כמו בובה על חוט. היא נוזפת בברדלי שלא תהיה תמימה. ברדלי מנסה להגיד לאלכס שיש משהו מסריח בקשר לפול ולחברה שלו אבל אלכס רק מבטלת אותה ואומרת לה שאנשים מקנאים כי הוא עשיר ומצליח
ברדלי מתוסכלת ואומרת לאלכס שהיא לא בדיוק אובייקטיבית כשזה מגיע לפול, מה שמוציא אותה מהכלים והיא מטיחה בברדלי שהיא צדקה ו-people really do suck. הלו אלכס, את לא תדברי ככה על ברדלי שלי!! אם היא אומרת לך שפול הוא חדשות רעות את תקשיבי לה, את שומעת אותי?!?!
לורה מחפשת דרך לאמת את המידע שיש לה ומחליטה להתקשר להאל. אז אנחנו אמורים להאמין שפתאום הם חברים טובים? היא מזמינה אותו ואת שריל וטיילור לבלות איתה ועם ברדלי את יום העצמאות (אפילו שעכשיו ה-10 במאי) הוא מסכים בשמחה והיא אומרת לו שהיא משדרת מהמצעד ב-DC ומציעה שיפגשו שם ואז שואלת אותו כאילו דרך אגב, אם הוא אי פעם היה בבירה. כמובן שהוא יכל לענות מאוד בקלות "כן, כמה פעמים" בלי לפרט יותר מידי אבל הוא החליט לשקר ולהגיד "לא מאז התיכון" ומכיוון שקראה בהודעות של ברדלי על זה שהאל והיא היו בבירה ביחד, היא מחברת את כל החוטים הרופפים. המבט בעיניים שלה כשהיא מנתקת את השיחה היה מצמרר!
אחרי המריבה שלה עם ברדלי, אלכס אומרת לפול שהיא מוכנה לפרק את UBA בלי רגשות אשם. לכי לעזאזל, טוב?!
צ'יפ מגלה שהיפיריון מפגרת בזמנים ולא משלמת לעובדים. הם - צ'יפ סטלה וברדלי מנסים לשכנע את קורי. הם מספרים שקייט שהעלתה חששות פוטרה והושתקה ומאז הם לא מוצאים אותה. סטלה שואלת את קורי אם טרח לעיין בממצאים של הדו"ח מהכשל בתקשורת בשיגור לחלל שלהם, הוא עונה שלא והיא מספרת שלפי הממצאים הכשל היה בצד של היפריון, ובמקום לדווח על התקלה, פול הפיל את האשמה על הפריצה ל-UBA . אומייפאקינגאד!!!
ברדלי מזכירה לקורי ששניהם היו על ה-פ-א-ק-י-נ-ג- טיל הזה!!!!@# "והיינו בסדר" -"were we?" די קורי, אל תהיה כזה תמים. אני בתור צופה יודעת שלא יהרגו לי אותך ואת ברדלי כי אתם אנדגיים אבל אתה בתור דמות טלוויזיונית לא יודע את זה!!! יכולת למות לי שם ביחד עם ברדלי!!! איך הייתי חייה עם עצמי?!??!?!?!? איך????????????
ברדלי וסטלה משערות שכנראה זה מה שקייט ניסתה להזהיר אותם מפניו, וזה כנראה מה שהמהנדסים חוששים מפניו- שמשהו רע היה יכול לקרות. הם מפצירים בקורי - חייבים לדחות את ההצבעה. אנחנו צריכים עוד זמן למצוא מידע קונקרטי ומישהו שמוכן לספק מסמכים שמאששים את החשדות. קורי טוען שרק הדיריקטריון יכול לדחות את ההצבעה והם לא יעשו את זה בשביל כמה "אולי". פאקקקק!!!
לורה שולחת לברדלי הודעה לבוא אליה בדחיפות וכמובן שברדלי ישר עוזבת בכל ורצה אליה.
קורי לא מבין למה סטלה כל כך מוטרדת ואומר לה שכשהעסקת תיחתם היא תהיה מסודרת ויהיה לה יותר כסף ממה שהיא אי פעם חלמה עליו. סטלה אומרת לקורי שהוא גורם לאנשים להרגיש שהכל אפשרי אבל שזו אשליה. ושפול עושה אותו הדבר ואז היא מודיעה לו חגיגית שאחרי שהעסקה תיחתם אין לה כוונה להישאר. הצחיק אותי שהיא כזה "פול הוא וירוס ואני כבר שרדתי מגפה" YAS GIRL!
אמנדה נותנת לפול לכלוך על קורי אבל מוסרת שבינתיים אין לה כלום על ברדלי. היא מביעה חשש מקייט ואומרת שהיא מפחדת שהיא תדבר ושככל הנראה היא לקחה איתה מסמכים ותיעוד לדברים שהתרחשו כשעזבה. פול אומר לה לטפל בזה.