The OC- The END

Dr koko

New member
אני לא מעכל שזה נגמר

ואיי טוב לא נורא נתחיל לראות מההתחלה.

OMG

כרגע אין לי מילים... אני אחזור אחר כך... לא אהבתי כל כך את הסיום, יכלו יותר להשקיע אבל אני לא במצב כרגע של לכתוב על הפרק כי נגמר לי The O.C!!!!!

firedust

New member
../images/Emo7.gifכל כך עצוב...../images/Emo10.gif

וכול כך בלתי נקלט... למרות שהעונה היתה כלכך שונה בלי מריסה...עדיין,זו היתה עונה ממש מגניבה...קלילה כזאות,כייפית...עצוב כל כך שזה נגמר..אוף,למה היו חייבים לשים קטעים מהעבר???????זה מבאס... או.סי פוראבר:))

נורית13

New member
אוו מיייי גאדדדדד

פרקקקקק כזההההההההה יפהההההההה... כלכך בכיתיי...

תמר333

New member
וואי פשוט לא רציתי שזה יגיע

אני לא מאמינה שזה קרה וככה הלכה לי הסדרה שהכי אהבתי בעולם כל מי שמכיר אותי יודע שאני מכורה ואפחד לא מתקשר ולא מפריע כשהיא משודרת ועכשיו היא נגמרה אני לא מאמינה שסת' וסאמר התחתנו חשבתי שזה לא יקרה ואני כל כך שמחה שזה קרה אני גם שמחה שלא הזכירו יותר מדי את מריסה למרות שזה הפתיע.. בקיצור מה אני יעשה עכשיו??

ברררר

New member
אוצצ' ספויילר כואב

אני רואה את זה רק עוד שעה... עכשיו הרסת :/

galoosh33

New member
OMG!

Amazing... I can't believe the OC is over.. I love it so much!!! the finale was awesome everyone was really nice and I really enjoyed the show! even this series, although I heard it received pretty bad ratings is the US.. in my opinion it was still very enjoyable

הייתי קוראת סמויה בפורום הזה

אבל בגלל שהסידרה נגמרה, רציתי לכתוב ולהביע את הביאוס שלי כל כך התרגשתי מהפרק האחרון!!!!!!!!!!!!!!!!!! אומנם התחלתי לצפות בסידרה רק מעונה 3 אך היא כבשה אותי במהרה. אני מסכימה עם אלו שהעונה האחרונה הייתה קלילה, מגניבה ומצחיקה למרות שלפעמים טיילור מעצבנת ושמריסה חסרה :) טוב, יהיו הסדרות האחרות :\

loli kiss

New member
אני פשוט לא מוכנה לעכל את זה ..

כל הפרק רק בכיתי .. אני בכלל לא קולטת שזה נגמר .. זה כאילו חלק מהחיים שלי נגמר .. ואני לא מגזימה! הסדרה הזאתי לימדה אותי דברים על החיים , היא עזרה לי להתעודד כשהיה לי רע, הצחיקה אותי, ריגשה אותי , עשתה לי משו , אני פאקינג ניקשרתי אליה ועכשיו זה נגמר יאוו אני לא קולטת את זה ! הפרק היה מושלםם ! הוא היה מצחיק, מרגש , עצוב (ברמות , לא הפסקתי לבכות ! ) ,יפה - הכל יחד. הייתה תחושה בפרק של התחלה חדשה - המעבר לבית חדש , הנסיעה של טיילור לפריס, הלימודים של ג'ולי , הנסיעה של סאמר ל"ג'ורג'" , הלידה או יותר נכון 2 הלידות , הקולג' של ריאן וסת'- הכל נתן תחושה של סגירת תקופה בחיים שלהם ופתיחת תקופה חדשה. הפרק גם סגר מעגל בצורה מושלמת, כלומר לא הייתה את התחושה שיש בכמה מהסדרות שעכשיו אנחנו צריכים לדמיין מה יעבור על הדמויות , הסיום של הפרק נתן תחושה כי הגענו עם הדמויות עד הסוף והעתיד ברור. את הסגירה של המעגל שהתחיל מהרגע שריאן נכנס בדלת של משפחת כהן והסתיים עכשיו ראו בסיבוב האחרון שהוא עשה בבית (שדרך אגב היה אחד הקטעים העצובים , לא הפסקתי לבכות ). אהבתי את כל הקטעים הקצרים שהריצו בסוף על השנים שעברו - ריאן עובד (הקטע שהוא השווה את הילד אליו היה מרגש ברמות ! ), סת' וסאמר מתחתנים , הבת של סנדי וקירסטין , הבן של פרנק וגו'לי ,סאמר בהפגנות .. בכלל אני חושבת שהסידרה הזאתי לא נתנה לנו הצצה לחיים של הדמויות אלא חלק משמעותי מהחיים שלהם - החלק שמשפיע על העתיד שלהם הכי הרבה - ההתבגרות שלהם - מתחילת התיכון ועד כמה שנים אחרי סיומו . בפרק הזה גם ניזכרתי המון במריסה - כל הזמן עבר לי בראש- איך הבת החדשה של סנדי וקריסטין והבן החדש של ג'ולי ופרנק לא יכירו אותה והיא לא תכיר אותם , איך סת' ריאן וסאמר יספרו להם על כל מה שהם עברו בתקופה הזאתי ועל מריסה עצמה, בכלל היא נורא חסרה לי וממש התגעגעתי אליה :( נ.ב. אהבתי את ההכירות הקצרה של 2 הגברים שגרו בבית של משפחת כהן בברקלי עם המשפחות חח הם נראלי היו מזה מבוהלים ממה שהלך שמה P: חתונות , לידות , זוגות חח אין מה לעשות שריאן וסת' מתחילים במשימה אין מצב לא לסיים אותה , הדיירים שגרו שמה היו צריכים להרים ידיים מההתחלה XDDD זהו , לסיכום - אני לעולם לא אשכח את האו.סי , לא כל יום מכירים סדרה כזאתי, שמצליחה לגעת בכל כך הרבה אנשים לתקופה כל כך ארוכה . אני רק נזכרת כמה הם עברו ונהיה לי עצוב :( אני מאוד מקווה שלא תנטשו ת'פורום כי לפחות אפשר עדיין לדבר על הסדרה . -דנה- 3>

וואי אני איתך בכל מה שכתבת...

ועוד דבר שקרע אותי- ה-13 בוליטים... חח נקרעתי שכשג'ולי ובוליט הופיעו פתאום בבית בברקלי, מאחוריהם ראו את קייטלין ואת כל הבוליטיםם... חחחחח

0verpr0tected

New member
צודקת בכל מילההההההההההה

גם אני בכיתי כל הפרק הזהה לא בגלל שזה היה כל כך מרגש, גם בגלל זה וגם בגלל שזה הפרק האחרון פשוט לא האמנתי שזה נגמר
אני לא יודעת איך אני יוכל לחיות בלי הסידרה הזאתתתתתתת איך נסתדר בלי האוווסיי?????? אהה...וגם אני לא כותבת כאן בדרך כלל הייתי חייבתת זה היה כל כך עצובבב

די =[[[[[ לא ראיתי למישהו יש

דרך לעזור לי שאני יוכל ליראות את זה לא משנה באיזה איכות אלב שהיה תרגןם בבקשה =[[[[[[[[[[

למעלה