אני גם לא כותבת כמעט אבל אני חייבת להגיד
שלדעתי העונה ה-4 הייתה על הפנים! אני התאהבתי בסדרה מההתחלה ובעונה הזו הם פשוט הרסו הכל! *קודם כל מריסה. כן, אני מבינה שהיא רצתה לצאת אבל הם לא יכלו פשוט לתת לה לעזוב עם אבא שלה? למה להרוג אותה? זה לא נתן להם כלום! והסיפור של ראיין עם וולצ'ק בגללה... משכו את זה לכמה פרקים ולא היה לזה בסיס בכלל! סתם בשביל להראות את בן מזיע ומיוגע (לא שיש לי בעיה עם זה, אבל בכל זאת למשוך כמה פרקים על זה?!). *דבר שני, סת' וסאמר. אוקי גם את העובדה שאדם ורייצ'ל נפרדו אני מבינה, אין בעיה. אבל למה להראות את זה על המסך??? הכימיה המדהימה שהייתה בין אדם ורייצ'ל נעלמה וזה היה נראה ממש כאילו הם עושים למישהו טובה כשהם עושים סצנות יחד! פשוט חוסר מקצועניות, שדווקא על אדם בכלל אני מתפלאת. סת' וסאמר היו הדמויות האהובות עליי ביחד או לחוד, ואת סאמר אהבתי לפני שהיא גילתה את הצד "ה"אקולוגי" שבה. *אח"כ ראיין וטיילור. על ראיין אין הרבה להגיד, הוא מדהים. את טיילור אני ממש אוהבת! הדמות מרעננת מצחיקה ובולטת מאוד והדמות תפורה על השחקנית. מה שכן הפריע לי, זה הזוגיות של השניים. נו באמת?! אז יש 2 דמויות טובות אז חייבים לחבר אותם??? אין שום קשר מאחורי הקשר הזה! הם לא מתאימים בכלל! לא מבחינת של ניגודים נמשכים כי אני מאמינה בזה באמונה מלאה, אבל לא יותר מידי! הם פשוט לא!!! זה נראה כאילו התסריטאים אילצו את הדמויות להיות יחד. זה די פתטי. *והאחרון, הבית. דיי כמה עוד אפשר לסבול תגידו??? הבית וניופורט היו הבסיס של הכל, הכל נבנה שם ולמרות כל התלונות של סת' וסנדי על המקום והאנשים שחיים בו, זה הבית! אותנו (או לפחות אותי אישית) לא מעניין ש-20 שנה קודם הם היו גרים בברקלי ושם -הם- הרגישו בבית. אנחנו מבחינתנו ראינו אותם מתחילים הכל בניופורט ושם התאהבנו בהם, שם הם היו מיוחדים בשבילנו בהשוואה לג'ולי והניופסייס והירקות האחרים. ולסיום, מה הפלא שהסדרה ירדה מהמסכים לאחר 16 פרקים?? הם פשוט הרסו דבר טוב ולקחו את כל ההנאה והקיטשיות מהסדרה שהלכה כל כך טוב! תקחו כהשוואה את מרגש ביתי, שם הם יודעים בדיוק מה הקהל אוהב ולא מנסים לעוות ולנסות משו חדש כי הם יודעים שקהל מקובע ואוהב מה שהוא מכיר, ואף אחד לא באמת אוהב שינויים. הם מצליחים להפתיע ולרגש אבל לא סוטים מהמסלול ומהדרך הטובה והמוצלחת. היה ליוצרים דבר טוב ביד והם לא ידעו איך להסתדר עם זה פשוט...