The OC- The END

רעות77

New member
דייי לא :/ כנסו דחווף

אוף דה אוסי נגמר אני לא מאמינה זה היה מדהים...אני חולה על אדם אהסי השקסי
וואי הקטע הכי יפה בפרק היה שריאן בא לבית ונזכר בעצמו זה היה מרגש ומזה הכי יפה היה שהוא נסע באוטו וראו את מריסה :/ פליזזזז תגידו לי שמשדרים הכל מהתחלה?משדרים? (דייייי ווילה הולנד הזאת מתלבשת מדהים ד.א.
)

sap12

New member
דיי זה כזה עצובבב../images/Emo7.gif

אני בכיתי בפרק הזה הכייייי הרבה מכל הפרקים חצי מזה בגלל שזה הפרק האחרווןן:&#39
איך נסתדר בלי האווסי?..חח

hadi13

New member
../images/Emo7.gif

אוווווווף
היה פרק ממש יפה מה שחבל שבהתחחלה מתחו אותו ורק בסוף שמו את החתונה של סת וסאמר ואת זה שריאן ניהיה אדריכל אהבתי שהראו מה יקרה בעוד כמה שנים למרות שזה לא נראה הגיוני

liran12986

New member
אני גם לא כותבת כמעט אבל אני חייבת להגיד

שלדעתי העונה ה-4 הייתה על הפנים! אני התאהבתי בסדרה מההתחלה ובעונה הזו הם פשוט הרסו הכל! *קודם כל מריסה. כן, אני מבינה שהיא רצתה לצאת אבל הם לא יכלו פשוט לתת לה לעזוב עם אבא שלה? למה להרוג אותה? זה לא נתן להם כלום! והסיפור של ראיין עם וולצ'ק בגללה... משכו את זה לכמה פרקים ולא היה לזה בסיס בכלל! סתם בשביל להראות את בן מזיע ומיוגע (לא שיש לי בעיה עם זה, אבל בכל זאת למשוך כמה פרקים על זה?!). *דבר שני, סת' וסאמר. אוקי גם את העובדה שאדם ורייצ'ל נפרדו אני מבינה, אין בעיה. אבל למה להראות את זה על המסך??? הכימיה המדהימה שהייתה בין אדם ורייצ'ל נעלמה וזה היה נראה ממש כאילו הם עושים למישהו טובה כשהם עושים סצנות יחד! פשוט חוסר מקצועניות, שדווקא על אדם בכלל אני מתפלאת. סת' וסאמר היו הדמויות האהובות עליי ביחד או לחוד, ואת סאמר אהבתי לפני שהיא גילתה את הצד "ה"אקולוגי" שבה. *אח"כ ראיין וטיילור. על ראיין אין הרבה להגיד, הוא מדהים. את טיילור אני ממש אוהבת! הדמות מרעננת מצחיקה ובולטת מאוד והדמות תפורה על השחקנית. מה שכן הפריע לי, זה הזוגיות של השניים. נו באמת?! אז יש 2 דמויות טובות אז חייבים לחבר אותם??? אין שום קשר מאחורי הקשר הזה! הם לא מתאימים בכלל! לא מבחינת של ניגודים נמשכים כי אני מאמינה בזה באמונה מלאה, אבל לא יותר מידי! הם פשוט לא!!! זה נראה כאילו התסריטאים אילצו את הדמויות להיות יחד. זה די פתטי. *והאחרון, הבית. דיי כמה עוד אפשר לסבול תגידו??? הבית וניופורט היו הבסיס של הכל, הכל נבנה שם ולמרות כל התלונות של סת' וסנדי על המקום והאנשים שחיים בו, זה הבית! אותנו (או לפחות אותי אישית) לא מעניין ש-20 שנה קודם הם היו גרים בברקלי ושם -הם- הרגישו בבית. אנחנו מבחינתנו ראינו אותם מתחילים הכל בניופורט ושם התאהבנו בהם, שם הם היו מיוחדים בשבילנו בהשוואה לג'ולי והניופסייס והירקות האחרים. ולסיום, מה הפלא שהסדרה ירדה מהמסכים לאחר 16 פרקים?? הם פשוט הרסו דבר טוב ולקחו את כל ההנאה והקיטשיות מהסדרה שהלכה כל כך טוב! תקחו כהשוואה את מרגש ביתי, שם הם יודעים בדיוק מה הקהל אוהב ולא מנסים לעוות ולנסות משו חדש כי הם יודעים שקהל מקובע ואוהב מה שהוא מכיר, ואף אחד לא באמת אוהב שינויים. הם מצליחים להפתיע ולרגש אבל לא סוטים מהמסלול ומהדרך הטובה והמוצלחת. היה ליוצרים דבר טוב ביד והם לא ידעו איך להסתדר עם זה פשוט...

זוהר57

New member
חשוב

אמממ טוב כן ברור העונה הזאת הייתה יותר רעה מהקודמות ברור אבל מצד שני היה בה גם משהו קליל ומצחיק

West Doll

New member
The OC- The END../images/Emo70.gif

הנה הגיעו לסיומן ארבעת העונות, כולנו עצובים וכולנו מדברים על זה... הכל על הפרק האחרון של The OC- הסדרה שבאמת נגעה בכולם

Amitus

New member
היה פרק יפיפה

ממש התרגשתי וכשריאן אמר : "היי ילד..אתה צריך עזרה?" ממש הייתי על סף דמעות. היה מרגש. וטוב שהסדרה נגמרה..לפרוש בשיא זה חשוב.

kml4e

New member
הי שלום לכולם !

אתמול היה הפרק האחרון באו.סי והוא היה כ"כ יפה ועצוב !! לא יכלו לסיים את העונה בצורה יותר טובה למרות שחבל שסיימו אני עשיתי ספיישל פרידה בפורום ערוצי יס סטאר ואתם מוזמנים להיכנס =) הוספתי קישור

Dark and Twisty

New member
חחח... הותיקים מנסים להשליט סדר שרשור

בפורומים (גם פה וגם במגרש ביתי)

למעלה