The Power of Three

מוגלי7

New member
The Power of Three

The Doctor, Amy, Rory and his dad must confront one of the world’s strangest invasions… What are the mysterious cubes, and what secrets do they hold?

שעת שידור: 21:30 (שעון ישראל)

למעוניינים, שוחרר היום טריילר ראשון לפרק 5 והאחרון לעת עתה, "The Angels Take Manhattan". הבנתי שהוא די ספוילרי, משמע לא העזתי אפילו לצפות בו. מי מכם יעז?

רק השם של הפרק

מאאאוד ספויילרי עם התייחסות ל2 פרקים קודמים מהסידרה שבהם הדמויות האילו כבר הופיעו

limors2

Active member

אהבתי. פחות מהפרק הראשון, הרבה יותר מהשני וקצת יותר מהשלישי. אבל לא היה הרבה יותר מדי מה לומר על הפרק.

היה כיף לראות את החיים מהצד הלא דוקטורי, אבל הם מצפים שנאמין שעברו 10 שנים והשינוי החיצוני היחיד באיימי ורורי זה שרורי נהיה יותר חתיך? נו באמת

ואבא של רורי היה ממש מיותר.

הרגעים הטובים של הפרק-
What do you think we do when were not with you?
I imagine mostly kissing.
*רורי עושה פרצוף של "טוב, מה שנכון"*
ריקוד התרנגלות(?) שבקע מאחת הקוביות

ריקוד 2 הלבבות של הדוקטור

כשהפונדים יעזבו אני ממש אתגעגע לקשר של הדוקטור ושל איימי. הם ממש חמודים ביחד, ואני אוהבת את השיחות הרציניות האלה שלהם ואת הניגוד לעומת התקשורת השטותית הרגילה שלהם.

והטריילר לפרק הבא- ריבר!!!!!!

ו-וואו. מלאך מחייך נראה כמו הדבר הכי מפחיד בעולם:|

symptoms

New member
נכון,

הקטע עם העשר שנים לא הגיוני בעליל, אבל רורי אכן נהיה יותר חתיך.

איימי והדוקטור נהיו ממש חמודים ביחד, וממש רואים איך הוא דואג להם, ואיך למרות שהוא עוזב ויש לו הרפתקאות לבד ועם אחרים הוא תמיד חוזר אליהם בסוף כי הוא לא יכול לעזוב אותם.

רעות

ailag

New member

עברו עשר שנים.. כלומר, בערך, כי קשה להם כבר לעקוב. בפרק הראשון שלו רורי בתחילת שנות ה20 שלו (21 בסוף הפרק לדעתי) ובדינוזאורים הוא בן 31.

מוגלי7

New member
עדיין לא סיימתי לצפות.

כל העניין נתקע לקראת הסוף ועוד לא הספקתי לסיים. רשמים מפורטים יותר אחרי הצפייה המלאה, אבל ממה שכן ראיתי - פרק חמוד ביותר, בריאן מקסים והאינטראקציה בין איימי, רורי והדוקטור טובה מתמיד. וזה בדיוק מה שמעצבן אותי. למה לקח להם כל כך הרבה זמן לבסס את איימי ורורי (במיוחד את איימי) כדמויות טובות? כלומר, כשמסתכלים על זה בדיעבד זה ממש יפה לראות את השינוי ששניהם עברו, אבל כשאני חושב על עצמי רואה את הפרקים ההם של עונות 5-6 בזמן אמת, אני ממש לא נהניתי מנוכחותה של איימי! פשוט חבל לי שרק עכשיו, כשהיא עוזבת, החליטו להפוך אותה לlikable.

ailag

New member

אם הטריילר ספוילרי סימן שמה שאומרים בו *לא* יקרה. אני מקווה לפחות.

עשיתי אבטיפוס של קוביה! אבל הנורות והבטריות שלי דרעק. עדכונים כשיהיו עדכונים.

וכעצלנות אני פשוט אתן לכם את הרשימות שעשיתי בזמן הפרק -

כדי לא לקלקל את שרשור הפרק השני (שאני בו בדעת מיעוט אבל עדיין..) סתם רשימות שעשיתי תוך כדי הפרק -

NOW I wish I'd asked matt that question!
[ If the TARDIS were to appear in your back yard, the Doctor popped out and said "leave your career, family and friends, come travel with me!" - after the awkward moment that would follow - would you? ]

Brian Williams vs Weeping Angels. FIGHT!

now we know how rory forgot his phone charger at henry viii's ensuite (and why he didn't just go back for it)

"you were first faces i saw" child / parent complex again. also what a way to make someone feel not important on their own merit.
[ ugh, the "complex" was a note to myself. they keep switching roles. this is how a baby animal of.. some sort? gets attached to its mother ]

23:00 didn't they just flip?
their backs were to the river and then they were looking at it!

"(kate) we've got backups" yet she's ready with a torch!

"not if you count the inside" - 12 then.
[ # of sides cubes have ]
[ plus, there's a mathematical definition fo-- oh, alright. ]

9 months - they needed to see a baby fully form?
(after the episode ended…. mmm, no.)

Did Brian see the silence in that hospital corridor? (sound & weird cut)

Rory - dying runs in the family

and okay, at least I'm not too nerdy for thinking of math powers all along.
ever since they announced the name my head was going "3, 9, 27"

wait wait wait -
they did all this playground photoshoot we saw photos of for 2 seconds??

[ after it's all over i turned on the light and it's flickering again. IT HAS TO BE THE FITTING ]
[ i turn it off and then on again. the bulb is lit. THE ROOM IS STILL DARK ]
[ i cook something in the microwave, and the timer is still stopped. from yesterday. on ELEVEN. ] [ it's okay, i'm better now ]

עריכה: כמו כן, הפעם התמה היא ריבועים, בפרק הראשון עיגולים. היה משהו עם צורות בפרקים האחרים?

עריכה: צריך לבדוק כמה חשבונות טוויטר יש לקוביות.

עריכה: הייתי חייבת לשאול?? https://twitter.com/i/#!/search/?q=#ReplaceASongTitleWithCube&src=hash וזה בטרנדינג!

ailag

New member
וגם!

אין חג מולד!
אין אורות מהבהבים!
הפתיח כהה - לא יודעת אם יותר.
שוב אין מוזיקה קלאסית (יש.. מוזיקה.. ריקוד הציפורים)
שוב אין מחיאות כפיים

אכ-ז-בה.

(ספציפית זה, הפרק דוקא סבבה)

בטח שהיה חג מולד! באחת הסצנות בבית החולים ראו עץ מקושט.
אצטרך לראות שוב בשביל עניין האורות המהבהבים.

ailag

New member

ראיתי את זה גם בצפיה שניה - גם בקטע הסופי :) טוב, די ברור לאן התמה הזאת מובילה אותנו.

symptoms

New member

המשפט האחרון של הפרק עם המשמעות של קיוב היה פשוט אדיר
והשאיר אותי עם חיוך מטופש על הפנים (אבל אני מתמטיקאית, אנחנו מוזרים בצורה כזאת).

היה פרק נחמד מאוד. בכלל, רוב העונה הזאת היא נחמדה +, למרות שחוץ מהפרק הראשון שום דבר לא ממש בלט.

בהתחלה כשהדוקטור השתעמם ואז התחיל לעשות כל מיני דברים חשבתי שנקבל עוד סוג של פרק שבו הדוקטור מנסה לחיות כאיש רגיל (במיוחד שאיימי אמרה בהתחלה שהוא בא כדי להישאר) ואמרתי לעצמי שכבר עשינו את זה.
אבל מהר מאוד הם עזבו את הכיוון הזה ודווקא נשארו עם איימי ורורי (והקופסאות) בזמן שהדוקטור היה איפה שהוא.
זה שמראים את ההתלבטות שלהם ואת זה שהם לוקחים מחוייבויות והכל זה גם מאוד נחמד.

הסוף היה נראה לי טיפה מאולץ ונמהר. כאילו, נשארו 5 דקות לפרק ורק אז הם גילו מה זה הקופסאות האלה, הצליחו לעצור אותם, להציל את כל מי שמת, להפרד מכולם ולשדר את הטריילר.

אגב, מישהו הבין מי היה אבא של קייט?

מה שנחמד, חוץ מהקטע של החשמל, שבכל הפרקים עד עכשיו (חוץ מהשני נראה לי) התחילו את הפרק בתור יומן כזה של דמות נשית. (בפרק הראשון זה היה כפול 2)

מה שמביא אותי
לטריילר

ריבר! סוף סוף!

רעות

Lior Knight

New member
בשביל להבין...

מי היה אבא של קייט צריך להכיר את הסדרה הקלאסית...

אבא של קייט הוא הבריגדיר מיוניט שהיה קולגה של הדוקטור כשהוא עבד איתם ולאחר מכן. סוג של מלווה שלא ממש טייל בטארדיס אבל היה לאורך הסדרה. אפשר לקרוא עליו ביותר פרטים כאן:

http://en.wikipedia.org/wiki/Brigadier_Lethbridge-Stewart

symptoms

New member
רוב תודות

שיערתי שזה קשור לסדרה הישנה, וגם הנחתי שיש כאן אנשים שבטח ידעו.

רעות

pennylane11

New member

זה היה הפרק הכי מאכזב שהיה העונה. לא גרוע, מאכזב.
באמת? זה הפתרון? הקוביות הרסו את הלבבות אז הוא הופך את זה וכולם חוזרים לחיות האפי אנדינג?
ממש מקווה שזה לא סוף קו העלילה הזה. ממש.

והטריילר לפרק הבא... טוב, רק נשאר לקוות שהוא יציל את העונה הזאת בשבילי, כי בינתיים אני ממש לא נהנית.

ailag

New member

הפתרון (הדי עקום, לקוני ומאולץ) הזה הוא לא הפואנטה.. המטרה של הפרק הזה היא להגיד על הדמויות שלנו מי הן ומה הן רוצות פחות או יותר. בריאן הוא אנטי תזה לדוקטור, במיוחד בעניין הסבלנות. איימי ורורי, ששניהם כבר התמודדו עם שני קווי זמן בראש במקביל, צריכים לבחור ביניהם.

לדעתי היה צריך להשאיר את הסוף פתוח - שהן פתאום נעלמו ושיש ידיעות על אנשים שנעלמו שלא ברור אם קשורות, למשל. משהו דומה. פשוט כי סוף בסדר גודל שמתאים למה שבנו אי אפשר לדחוס בפרק הזמן שנתנו לפתרון, ולא צריך לתת לו יותר זמן כי הוא לא מספיק חשוב.

יש משהו מוזר בעונה הזאת. אני נהנית, אבל בצורה שונה, פחות אידיאלית. חבל שאי אפשר שמופאט וגיימן יכתבו הכל וזהו..

Lhuna1

New member

סיפור החייזרים של הפרק היה עלבון לאינטלגנציה, רק תירוץ קלוש ומגוחך להגיד לנו שוב כמה ש"האנושות היא נפלאה"

בחייאת תעזבו אותנו מהמסרים הילדותיים האלה עוד פעם.

לעומת זאת איימי ורורי היו חמודים. וגם הדוקטור.
אוהבת את אבא של רורי!

מוגלי7

New member
אוקיי

הקונספט של הקוביות השחורות היה מעולה לדעתי, שהן הפכו את עצמן למובנות מאליהן אצל בני האנוש ואז אחרי שנה תקפו. מה שעמד מאחוריהן קצת פחות הלהיב אותי. כמו שכולם כבר ציינו, רעיון מאולץ ופתרון מהיר ומטופש ומאוד מאוד לא מספק. אבל בסך הכל אני מאוד נהניתי מהפרק, אני מוכן לשים את החורים שהיו בו בצד כי הוא פשוט היה מהנה. אבא של רורי הוא אליל וכל כך מעצבן אותי שהציגו אותו רק עכשיו, כשאין שום סיכוי שהוא יחזור. איימי ורורי מתוקים מתמיד והאינטראקציה שלהם עם הדוקטור מעולה. דבר אחד הפריע לי - בסוף הפרק, בעידודו של בריאן (א-לה וילף), איימי ורורי מצטרפים מחדש לדוקטור. כמלווים קבועים. כאילו, לא באמת כי הם יעזבו שבוע הבא אבל תכלס כן. אחרי שכל הפרק עסק בזה שהם התבגרו והם אוהבים את זה שהם התבגרו. מהלך מאוד לא נכון בעיניי, ממש אהבתי את תהליך ההתבגרות שלהם, שמבחינתי הגיע לסיומו בפרק הזה, והם פשוט פוצצו אותו בשנייה. חבל.

נ.ב: כמעט אף אחד פה, גם לא אני, דיבר בהרחבה על קייט. ולגמרי בצדק, היא הייתה ממש פרווה. ממש נחמד שהיא הבת של הבריגדיר והכל, אבל היא הייתה ממש כלום.

למעלה