The Power of Three

Lion_Heart

Well-known member

אז ככה
באופן כללי אהבתי את הפרק ואת המסר הכללי שלו ואז...מישהו אמר משהו שגרם לי...להרים גבה...תמונה של שעון כיס ליד המיטה של רורי ואיימי...כנראה כלום...

Daniels44

New member
אמ

ייחסו את זה לגילי הצעיר, אבל למה הם מתכוונים ב"כוחם של שלושה" וב"משמעותה האמיתית של הקוביה"?
להגנתי, הראש שלי מרוקן אחרי הפסיכו'.

jacobyd

New member
אני נהנתי...

הרבה יותר משני הפרקים הקודמים שגם כן היו נחמדים
אהבתי את הרעיון ואת הקוביות
הפתרון היה לדעתי חלש. היו יכולים לעשות סוף יותר טוב ולעשות את זה אפילו שני חלקים- לדעתי היה פוטנציאל...
מוזר לי לומר את זה אבל אני מתחיל לחבב את איימי
העונה הזאת קרן גיליאן ממש ממש בסדר. לא רק שהיא לא הורסת היא ממש מוסיפה ומעניינת

הופעת האורח של סיר אלן שוגר (המתמחה) היתה חמודה
והופעת האורח של בראיין קוקס היתה מעולה
מי שלא מכיר אותו הוא דיי חזק פה באנגליה בקטע של אסטרונומיה להמונים (סוג של קארל סאגן בריטי)
וזה שהוא אמר שהוא לא המומחה בנושא ואז עברו לדוקטור :)

בקשר לפרק הבא... אני מקווה שהוא יחזיר את המלאכים למה שהם היו בבלינק ולטירוף של אז

jacobyd

New member
רציתי להוסיף...

הקטע שהוא חוזר לאיימי כי אלו הפנים הראשונות שהוא ראה בגלגול הנוכחי שלו... ולא בגלל שהייקום בחר בה להציל אותו ושיש לה משמעות עצומה.

אהבתי את זה

ailag

New member
כמו

גור של בע"ח (שכחתי איזה ספציפי) שנקשר לדבר הראשון שהוא רואה, וזה המשך הדימוי שלו ב 501 למישהו שנולד (מחדש).

אני לא אוהבת כשהרעים רעים.

אחת הסיבות שאני כל כך אוהבת את הילד הריק, השקט בספרייה ובלינק זה כי ה"אויב" שם לא באמת רע.
המלאכים בבלינק הם לא רעים, הם טורפים בודדים, הם דמויות טראגיות שאפילו לא הורגות את הטרף שלהם, אלא רק שולחות אותו אחורה בזמן. המלאכים המאוחרים יותר הם רעים, ואני לא אוהבת את זה. כשהם צוחקים, זה אחד מהדברים שהרסו לי אותם, זה היה כל כך עצוב, לחשוב שהם תקועים לנצח מביטים אחד בשני, כי זו הדרך היחידה להציל את האנושות ואת הטארדיס ואת היקום וכל זה. זה היה כל כך אמיתי. כי הרעים במציאות אף פעם לא רעים.
אבל פתאום הם צוחקים, הדוקטור לא יודע, והם מנסים להרוג דברים ומשתלטים על דברים מתים בשביל לדבר דרכם.

הילד הריק לא היה רע, אין בכלל מה להרחיב כאן, שום דבר שם לא היה רע. טוב, חוץ מהנאצים.

גם על הספרייה אין מה להרחיב.

הקוביות האלה, הן היו מקסימות כשהיו מפוזרות בכל מקום ולא עשו כלום, כל כך קיוויתי שהן לא יהיה נשק. זה פתרון כל כך קל, כל כך רגיל, זה נשק של חייזרים רעים שרוצים להשמיד את האנושות הטובה.
כשראיתי את הטריילר שמחתי, סוף סוף משהו שהוא לא רעים נגד טובים, אלא משהו שונה, ייחודי, שיכול להיות רק בדוקטור הו - פלישת הקוביות השחורות הקטנות.
זה למה התאכזבתי. זה היה רק עוד נשק. נשק ייחודי ומעניין שהוא גם כלי ריגול, אבל נשק.

ailag

New member
היום בבוקר מצאתי

בבית שלי את זה :O (לא העליתי כבר כאן? המ)

http://i420.photobucket.com/albums/pp281/ailaGb/mobile uploads/20120923_180218_zpsfdd50c44.jpg
http://i420.photobucket.com/albums/pp281/ailaGb/mobile uploads/20120923_180027_zps225d91d7.jpg
http://i420.photobucket.com/albums/pp281/ailaGb/mobile uploads/20120923_180422_zpsaa418c9a.jpg

(זה עקום כי זה אבטיפוס, סוג של טיוטה שבעיקר נועדה למצוא בעיות אפשריות. אני אכין משהו יותר רציני.. מתישהו.)

ailag

New member
תודה

האמת שזה כולה סול, ששלושה גליונות שלו עולים 5 שקלים בחנות שקניתי. אז לו היה זמן להכין..
אבל זה חלול וקל לפירוק. ועקום..

האורות, אגב, ממש פשוטים וזה מדהים איך לד יכול לשדרג דברים. הנורה עולה באחד האתרים שני סנט (!) ליחידה, אם כי בטח יש אפילו בפחות. הבטריות עולות שקל ליחידה בשוק הכרמל (שתי בטריות ליחידה) אבל בטח יש אתרים עם בטריות יותר זולות, לא חיפשתי. נייר כסף, מחזיק לבטריה (שאין לי. אז כל פעם אני צריכה לשחק עם זה ולכן האור בסוניק לא עובד). מה שכן, עיקר העבודה שם היא העבודה עצמה - תכנון, בדיקה, השגת חומרים, בניה, חירור, תיקון בעיות.. מה שיש פחות אם סתם בונים קוביה מסול שחור.

הוווווווו אפשר לעשות כאלה ולשים בפנים פתק על המפגש בנובמבר

לו רק היה זמן..

ailag

New member
כן הבעיה היתה זמן

בקושי הצלחתי לעשות שהסוניק יעבוד בזמן לכנס, הוורטקס מניפולטור פועל פעם כן פעם לא, הניורל ריליי *אולי* יהיה מוכן למחר,ואם אפזר קוביות, כסגל, יש מצב שצוות עיצוב יהרגו אותי. עם ספינה לראש.

מה לגבי להכין כאלה מקאפה?

נראה לי פשוט, יציב ואולי אפילו זול יותר מסול... באילו מידות השתמשת?

ailag

New member
המממממ

אין לי מושג בחומרים, קאפה אני מכירה רק בתור גב לתמונות אבל נשמע הגיוני.. אנסה מתישהו. זול יותר? בהכל בדולר הסול היה זול (חה!) בטירוף.. אבל זה אכן חזק יותר.

אגב, בשביל הצבע עכשיו זה עטוף בנייר דבק שקוף, נראה טוב יותר. נראה לי. יותר גלוסי טיפה.

הגודל - קטן מדי כי זה רק ניסוי לראות איפה יש בעיות (אפילו הריבועים נחתכו רק על פי הערכה בעין כי זה היה חפיף ומהיר) צריך להעריך מה הגודל שלהם בתוכנית ולפי זה לעשות את הגרסה הבאה.

למעלה