LeAnnDylan
Well-known member
תעברי לחו"ל נשמה.לי האמת נמאס כבר מהחגים, אין לי בעיה עם החופש אבל נמאס מהארוחות המשפחתיות
בתאכלס את הוכחת שזה נכון כי עד שלא רשמת את זה בכלל לא שמתי לב לטעות הזאת(ואת צודקת שכשיש מילה עם גרש אז זה לא באמת משנה על איזו אות שמים אותו. העיקר שיהיה זרוק שם איפשהו.)
ממש לא. רן דנקר של נינט זה הרן דנקר היחיד ששווה.יאי זה רק אני שהוא כיום יותר חתיך מאשר בתקופה של השיר שלנו?
בפורום של הרבה אנשים מוזרים שאומרים הרבה דברים מוזרים מידי יום, זה נראה לי בטופ 10. מה לעזאזל עשו לך נופים שאת לא אוהבת אותם?! וטפנופים אני לא אוהבת
הוא אחד הדברים הכי מכוערים שראיתי בחיימה לגבי שיער ארוך כמו שיש לג'ייסון מומואה?
וואו מה זה לאבטח הייתה לך מחנכת שנראתה כמו דרו וזה מה שגרם לאובססיה.
אכן אחד בטלפון והשני במחשב. האמת שזה המחשב בעבודה. משום מה מאז שתליתי את התמונות של דרו בחדר שלי עוד לא סידרתי אותו החזרתי הכל למקום אז אפילו לא חיברתי בחזרה את המחשב שלי כדי להשתמש בו (יש לי בו את המשתמש השני שיש לי בטלפון) ז"א, אין בדיוק מה לחבר בו, זה לפטופ. אני פשוט לא משוכנעת שאני יודעת איפה שמתי את המטען שלו.מצחיק אותי שאת מגיבה לעצמך מהמשתמש האחר שלך. איך את קופצת מאחד לשני? (או שזה בעצם אחד בטלפון ואחד במחשב?)
ואת יודעת שאין לנו מושג על מה את מדברת כשאת אומרת 93 מעלות. אני מניח שזה גבוה כי אני יודע ש100 נחשב לחום אצל בן אדם. אבל אני לא יודע עד כמה חם זה. מה החום אצלכם כשקר?
לגבי המעלות, 93 זה 34 מעלות צלזיוס.
מה החום כשקר? אממ בקליפוניה אנחנו מגיעים בערך ל-50 מעלות בלילה כשקר. או יותר מדיוק high fifties. מידי פעם כשממש ממש קר אפשר להגיע למיד-40.
אבל במדינות אחרות הם מגיעים גם למינוסים. כל פעם שאני חושבת על ההבדלים בין המדינות אני נזכרת בתמונה הזאת שפירסמו לפני איזה שנתיים או שלוש עם השוואה בין הטמפרטורות בשיקאגו ולוס אנג'לס באותו הזמן. בלוס אנג'לס היו 60 מעלות (15.6 צלזיוס) ובשיקאגו באותו הזמן היו מינוס 50 מעלות (שזה מינוס 45.6)
כנראה שכן..דילן לאאאאאאאאא את רוצה להגיד שבסוף צדקו מי שאמרו "I bet they'll never make it
הם גם נפרדו בכאוס מוחלט. מה שמצחיק זה ששניהם לא הצליחו לכתוב אפילו להיט אחד מאז שנפרדו (כשבערך כל דבר אחד שכתבו ביחד הפך ללהיט). אני חושבת שעבר כל כך הרבה זמן מאז שהם צריכים להחליט להתגבר על היחסים האישיים שלהם ולחזור לשתף פעולה בצורה מקצועית. זה יועיל לשניהם (בהתחשב בזה שהם עדין מנסים לייצר קריירה במוזיקה ולא הצליחו לעשות את זה בעצמם או בשיתוף עם אנשים אחרים).
זה נראה טיפה מוכר אבל מצד שני אולי לא? לא יודעת אף פעם לא אהבתי אותם אז בטח הייתי מעבירה ערוץ אם זה היה מתנגן ב-MTV / VH1בקשר להנסון אז נכון שאמרתי שאני לא אוהבת בנים עם שיער ארוך אבל דווקא איתם זה לא הפריע לי ודווקא אהבתי את העניין
זה שיר ישן שלהם ( את בטוחה מכירה את הקליפ)
אני גם אוהבת את השיר הזה מאוד אבל ממש לא אהבתי את הגרסה הזאת.בקשר לספייס גירלז אני הכי אוהבת את Say you'll be there ( אולי כי אני בעיקר אוהבת את גרסת הקאבר שלו)
לא יודעת לגבי שאר המדינות אבל כאן בקליפורניה גם לא שמעו על גשם מעולם לכן כשהוא מחליט פעם באף פעם לרדת למשך 10 ד', מתחילים להשמיע אזעקות אזהרה מהצפות וחשוב לציין שמדובר בסתם גשם רגיל. אפילו לא מבול. לא חס וחלילה איזה צונמי.כל שנה מחדש מתפלאים שיורד גשם
באמריקה תשתיות יותר טובות מבהארץ?
התשתיות פה מזעזעות.
בשנה הראשונה שעברתי לפה, גרנו בבניין חדש שסוים להיבנות בערך שנה לפני שעברנו אליו. בחודש הראשון שגרתי בו ירד גשם באיזה יום וכל הקומה הראשונה (שאנחנו גרנו בה) הוצפה ובגלל שאמריקאים טיפשים ואוהבים את הדבר המפגר הזה שנקרא שטיח מקיר לקיר. היינו צריכים להיות במלון לאיזה שבוע עד שיחליפו אצלנו בכל הדירות קרקע את השטיחים.
כי יש 32 קבוצות ב-NFL, ויש שתי מחלקות (בכל מחלקה 16 קבוצות ב-4 בתים) ומשחקים רק 16 משחקים רגילים בעונה (השנה הוסיפו משחק) מכיוון שהקבוצה הקודמת של בריידי (ניו אינגלנד) משחקת במחלקה אחת, והקבוצה החדשה שלו (טמפה ביי) משחקת במחלקה השניה, הסיכוי שהם יפגשו לא גבוה כי 6 מתוך המשחקים כל שנה משוחקים מול הקבוצות בבית והיתר לרוב הם בתוך המחלקה (לא רק). אז אני מניחה שאם ממש רצו, יכלו לשים את שתי הקבוצות האלה אחת מול השניה כדי ליצור קצת דרמה. אבל הענין הוא שיש קבוצות שיכולים לעבור שנים עד שייפגשו. אז זה לא מקרה חריג שהוא לא שיחק מולם בשנה הקודמת.טוב שהזכרת את ההומקאמינג של בריידי
כי ניסיתי להבין איך טום בריידי שיחק לראשונה מול קבוצה שלו לשעבר רק השבוע ולא בשנה שעברה
אבל לא היה לי כוח לחפש את התשובה בגוגל
את יודעת מה מצחיק? באותו שבוע שכתבתי את זה והתלוננתי על זה שאין פה חורף, היה יום די סגרירי ובלוס אנג'לס אפילו הייתה סערת ברקים. באותו ערב שיחקו משחק פריים טיים באיצטדיון החדש שבנו שם. איצטדיון שעלה 5 מילארד דולר לבנות. הכי משוכלל שיש. כולל גג! ובכל זאת מצאו לנכון לדחות את המשחק באיזה שעה בגלל כמה ברקים במקום פאקינג לסגור את הגג! אפילו הפרשנים חשבו שזה מפגר (ככה שלא נראה לי שהייתה סיבה טכנית ממשית ללמה לא יכלו להמשיך לשחק).אגב לא יודעת למה עם כל התקציב של ה-NFL לא בונים אצטדיונים עם גג.
אולי הם מנסים להידמות לקבוצות בישראל
כן. הוא לא יודע אנגלית. הוא אפילו לא הבין את המשמעות המינית של זה למרות שבמשך חודשים הוא היה מצטט לי את זהשנית ריצ'ראונד - אתה מתכוון reach-around?
אני לא יודעת מה הבעיה של אנשים באופן כללי. הבעיה הספציפית של סהר היא שלא נתנו לשרלוט זמן מסך, ולשניה שהיא כן באה בסוף שלחו אותה לגיהנום שנקרא דןומה הבעיה של אנשים עם העונה האחרונה של לוציפר?
זה ההיילייט בספר "לקוף יש בעיה"אני לא יודע מאיפה זה [פרפר פרפר אתה עושה ממני צחוק] אבל זה מזכיר לי את איה פלוטו ואת זה:
לא, זאת החולצה שלי.כזה דבר:
שלו נראית ככה:
אוי, איזה יצור קלולס ונחות שלא מבין באייפונים אתה.נראה מגניב מאוד. זה משתנה אז בין המסכים כשאתה מעביר, או שאחד זה מסך נעילה?
אני חושבת שדווקא כולכם- חבורת יצורים לא חברתיים שכמותכם- תבינו איזה מעיק זה לצאת כל ערב מהבית עד אמצע הלילה כשאתם עייפה ורק רוצים לישון. נכון שיומולדת זה נחמד ומתנות זה שווה ועוגות זה עוד יותר. אבל עוגת מהנוחות של המיטה זה אפילו יותר שווה!את ממש קדוש מעונה שאת מסכימה שאנשים יחגגו לך את היום הולדת.
חשבתי שסיפרתי לכם את זה כבר.אחות של סהר היא גנבת כרטיסים - נשמע כמו זמן לעוד סיפור דילן.
חלמתי פעם שהיו לי כרטיסים להופעה של קרי ואיכשהו אחות של סהר גנבה לי אותם ובסוף לא הלכה בכלל!
(סהר טוען שנתתי לה אותם אבל מאיפה הוא יודע, הוא לא היה בחלום! )
ואז אמרתי לו שיצעק עליה שהיא גנבת והיא התמרמרה על זה שאני מוזרה ושהיא בכלל לא יודעת מי זו קרי ובלה בלה בלה עד היום כל פעם שאני מדברת איתו בטלפון והיא מנסה לחפור לו ברקע אני צועקת עליו שיגיד לגנבת קרי הזאת שתסתום וכל פעם מחדש היא מנסה להסביר שהיא לא מכירה אותה בכלל. וואטאבר. היו לה איזה שנתיים וחצי ללמוד מי זו אותה הזמרת הזאת שברוב חוצפתה היא העזה לגנוב כרטיסים להופעה שלה