The Story of Tonight... אוקטובר 2021 – סיכום חודשי 🔮🚭👻💐🐞🚨💋👜🐻🍨

LeAnnDylan

Well-known member
לי האמת נמאס כבר מהחגים, אין לי בעיה עם החופש אבל נמאס מהארוחות המשפחתיות
תעברי לחו"ל נשמה.
(ואת צודקת שכשיש מילה עם גרש אז זה לא באמת משנה על איזו אות שמים אותו. העיקר שיהיה זרוק שם איפשהו.)
בתאכלס את הוכחת שזה נכון כי עד שלא רשמת את זה בכלל לא שמתי לב לטעות הזאת:-D
יאי |לב| זה רק אני שהוא כיום יותר חתיך מאשר בתקופה של השיר שלנו?
ממש לא. רן דנקר של נינט זה הרן דנקר היחיד ששווה.
נופים אני לא אוהבת
בפורום של הרבה אנשים מוזרים שאומרים הרבה דברים מוזרים מידי יום, זה נראה לי בטופ 10. מה לעזאזל עשו לך נופים שאת לא אוהבת אותם?! וטפ
מה לגבי שיער ארוך כמו שיש לג'ייסון מומואה?
1633621144871.png
הוא אחד הדברים הכי מכוערים שראיתי בחיי8-{8-{
בטח הייתה לך מחנכת שנראתה כמו דרו וזה מה שגרם לאובססיה.
וואו מה זה לא:-D
מצחיק אותי שאת מגיבה לעצמך מהמשתמש האחר שלך. איך את קופצת מאחד לשני? (או שזה בעצם אחד בטלפון ואחד במחשב?)
ואת יודעת שאין לנו מושג על מה את מדברת כשאת אומרת 93 מעלות. אני מניח שזה גבוה כי אני יודע ש100 נחשב לחום אצל בן אדם. אבל אני לא יודע עד כמה חם זה. מה החום אצלכם כשקר?
אכן אחד בטלפון והשני במחשב. האמת שזה המחשב בעבודה. משום מה מאז שתליתי את התמונות של דרו בחדר שלי עוד לא סידרתי אותו החזרתי הכל למקום אז אפילו לא חיברתי בחזרה את המחשב שלי כדי להשתמש בו (יש לי בו את המשתמש השני שיש לי בטלפון) ז"א, אין בדיוק מה לחבר בו, זה לפטופ. אני פשוט לא משוכנעת שאני יודעת איפה שמתי את המטען שלו.
לגבי המעלות, 93 זה 34 מעלות צלזיוס.
מה החום כשקר? אממ בקליפוניה אנחנו מגיעים בערך ל-50 מעלות בלילה כשקר. או יותר מדיוק high fifties. מידי פעם כשממש ממש קר אפשר להגיע למיד-40.
אבל במדינות אחרות הם מגיעים גם למינוסים. כל פעם שאני חושבת על ההבדלים בין המדינות אני נזכרת בתמונה הזאת שפירסמו לפני איזה שנתיים או שלוש עם השוואה בין הטמפרטורות בשיקאגו ולוס אנג'לס באותו הזמן. בלוס אנג'לס היו 60 מעלות (15.6 צלזיוס) ובשיקאגו באותו הזמן היו מינוס 50 מעלות (שזה מינוס 45.6)
דילן לאאאאאאאאא את רוצה להגיד שבסוף צדקו מי שאמרו "I bet they'll never make it
כנראה שכן..
הם גם נפרדו בכאוס מוחלט. מה שמצחיק זה ששניהם לא הצליחו לכתוב אפילו להיט אחד מאז שנפרדו (כשבערך כל דבר אחד שכתבו ביחד הפך ללהיט). אני חושבת שעבר כל כך הרבה זמן מאז שהם צריכים להחליט להתגבר על היחסים האישיים שלהם ולחזור לשתף פעולה בצורה מקצועית. זה יועיל לשניהם (בהתחשב בזה שהם עדין מנסים לייצר קריירה במוזיקה ולא הצליחו לעשות את זה בעצמם או בשיתוף עם אנשים אחרים).
בקשר להנסון אז נכון שאמרתי שאני לא אוהבת בנים עם שיער ארוך אבל דווקא איתם זה לא הפריע לי ודווקא אהבתי את העניין
זה שיר ישן שלהם ( את בטוחה מכירה את הקליפ)
זה נראה טיפה מוכר אבל מצד שני אולי לא? לא יודעת אף פעם לא אהבתי אותם אז בטח הייתי מעבירה ערוץ אם זה היה מתנגן ב-MTV / VH1
בקשר לספייס גירלז אני הכי אוהבת את Say you'll be there ( אולי כי אני בעיקר אוהבת את גרסת הקאבר שלו)
אני גם אוהבת את השיר הזה מאוד אבל ממש לא אהבתי את הגרסה הזאת.
כל שנה מחדש מתפלאים שיורד גשם
באמריקה תשתיות יותר טובות מבהארץ?
לא יודעת לגבי שאר המדינות אבל כאן בקליפורניה גם לא שמעו על גשם מעולם לכן כשהוא מחליט פעם באף פעם לרדת למשך 10 ד', מתחילים להשמיע אזעקות אזהרה מהצפות|פנים| וחשוב לציין שמדובר בסתם גשם רגיל. אפילו לא מבול. לא חס וחלילה איזה צונמי.
התשתיות פה מזעזעות.
בשנה הראשונה שעברתי לפה, גרנו בבניין חדש שסוים להיבנות בערך שנה לפני שעברנו אליו. בחודש הראשון שגרתי בו ירד גשם באיזה יום וכל הקומה הראשונה (שאנחנו גרנו בה) הוצפה ובגלל שאמריקאים טיפשים ואוהבים את הדבר המפגר הזה שנקרא שטיח מקיר לקיר. היינו צריכים להיות במלון לאיזה שבוע עד שיחליפו אצלנו בכל הדירות קרקע את השטיחים.
טוב שהזכרת את ההומקאמינג של בריידי
כי ניסיתי להבין איך טום בריידי שיחק לראשונה מול קבוצה שלו לשעבר רק השבוע ולא בשנה שעברה
אבל לא היה לי כוח לחפש את התשובה בגוגל
כי יש 32 קבוצות ב-NFL, ויש שתי מחלקות (בכל מחלקה 16 קבוצות ב-4 בתים) ומשחקים רק 16 משחקים רגילים בעונה (השנה הוסיפו משחק) מכיוון שהקבוצה הקודמת של בריידי (ניו אינגלנד) משחקת במחלקה אחת, והקבוצה החדשה שלו (טמפה ביי) משחקת במחלקה השניה, הסיכוי שהם יפגשו לא גבוה כי 6 מתוך המשחקים כל שנה משוחקים מול הקבוצות בבית והיתר לרוב הם בתוך המחלקה (לא רק). אז אני מניחה שאם ממש רצו, יכלו לשים את שתי הקבוצות האלה אחת מול השניה כדי ליצור קצת דרמה. אבל הענין הוא שיש קבוצות שיכולים לעבור שנים עד שייפגשו. אז זה לא מקרה חריג שהוא לא שיחק מולם בשנה הקודמת.
אגב לא יודעת למה עם כל התקציב של ה-NFL לא בונים אצטדיונים עם גג.
אולי הם מנסים להידמות לקבוצות בישראל :-D
את יודעת מה מצחיק? באותו שבוע שכתבתי את זה והתלוננתי על זה שאין פה חורף, היה יום די סגרירי ובלוס אנג'לס אפילו הייתה סערת ברקים. באותו ערב שיחקו משחק פריים טיים באיצטדיון החדש שבנו שם. איצטדיון שעלה 5 מילארד דולר לבנות. הכי משוכלל שיש. כולל גג! ובכל זאת מצאו לנכון לדחות את המשחק באיזה שעה בגלל כמה ברקים במקום פאקינג לסגור את הגג! אפילו הפרשנים חשבו שזה מפגר (ככה שלא נראה לי שהייתה סיבה טכנית ממשית ללמה לא יכלו להמשיך לשחק).
שנית ריצ'ראונד - אתה מתכוון reach-around?
כן. הוא לא יודע אנגלית. הוא אפילו לא הבין את המשמעות המינית של זה למרות שבמשך חודשים הוא היה מצטט לי את זה:-D:-D
ומה הבעיה של אנשים עם העונה האחרונה של לוציפר?
אני לא יודעת מה הבעיה של אנשים באופן כללי. הבעיה הספציפית של סהר היא שלא נתנו לשרלוט זמן מסך, ולשניה שהיא כן באה בסוף שלחו אותה לגיהנום שנקרא דן
אני לא יודע מאיפה זה [פרפר פרפר אתה עושה ממני צחוק] אבל זה מזכיר לי את איה פלוטו ואת זה:
זה ההיילייט בספר "לקוף יש בעיה"
לא, זאת החולצה שלי.
שלו נראית ככה:
ra,tank,x925,dd2121_8219e99865,front-c,192,157,210,230-bg,f8f8f8.u4.jpg
נראה מגניב מאוד. זה משתנה אז בין המסכים כשאתה מעביר, או שאחד זה מסך נעילה?
אוי, איזה יצור קלולס ונחות שלא מבין באייפונים אתה.
את ממש קדוש מעונה שאת מסכימה שאנשים יחגגו לך את היום הולדת.
אני חושבת שדווקא כולכם- חבורת יצורים לא חברתיים שכמותכם- תבינו איזה מעיק זה לצאת כל ערב מהבית עד אמצע הלילה כשאתם עייפה ורק רוצים לישון. נכון שיומולדת זה נחמד ומתנות זה שווה ועוגות זה עוד יותר. אבל עוגת מהנוחות של המיטה זה אפילו יותר שווה!
אחות של סהר היא גנבת כרטיסים - נשמע כמו זמן לעוד סיפור דילן.
חשבתי שסיפרתי לכם את זה כבר.
חלמתי פעם שהיו לי כרטיסים להופעה של קרי ואיכשהו אחות של סהר גנבה לי אותם ובסוף לא הלכה בכלל!
(סהר טוען שנתתי לה אותם אבל מאיפה הוא יודע, הוא לא היה בחלום! |שפם|)
ואז אמרתי לו שיצעק עליה שהיא גנבת והיא התמרמרה על זה שאני מוזרה ושהיא בכלל לא יודעת מי זו קרי ובלה בלה בלה עד היום כל פעם שאני מדברת איתו בטלפון והיא מנסה לחפור לו ברקע אני צועקת עליו שיגיד לגנבת קרי הזאת שתסתום וכל פעם מחדש היא מנסה להסביר שהיא לא מכירה אותה בכלל. וואטאבר. היו לה איזה שנתיים וחצי ללמוד מי זו אותה הזמרת הזאת שברוב חוצפתה היא העזה לגנוב כרטיסים להופעה שלה|שפם|

LeAnnDylan

Well-known member
באיזשהו שלב אני אסיים לענות על השרשור הזה. אני מקווה שזה יהיה לפני שיסתיים החודש:-D
אני לא יודע מה החשיבות באיזה בעל הוא ישחק. השאלה היא למי הוא באמת יהיה נשוי בחיים האמיתיים.
אני חושבת שזה כמו סושיאל מדיה. יותר חשוב איך זה נראה מבחוץ מאשר מה שבאמת יש לך:-P:
כן, בקליפים של מעריצים זה בסדר (אם כי רק אם עושים את זה נכון וזה באמת שווה)
אני לא יודעת איך אתם נהנים מהקליפים האלה. בדר"כ המוזיקה בהם נוראית והמעברים בין הקטעים ערוכים בצורה מעיקה כזאת של בני נוער שלא מקבלים בחילה מדברים מהירים. אני זקנה מידי בשביל השיט הזה|חבול|
אני מנהל הפורום הזה ואני קובע שהם יראו באטלסטאר גלקטיקה
*לרוע המזל זה די מבטיח שדילן לא תסכים לראות באטלסטאר גלקטיקה כי היא תמיד תנסה לעשות ההפך ממה שאני מבקש
אתה נותן לעצמך יותר מידי קרדיט. אנחנו נראה את זה וזה לא קשור אליך. אנחנו רואים בשביל טרשת|לב|
ואולי בשעה טובה שירי בלוק שלקחה מסהר את כל ה-DVDים של הסדרה תחליט גם לראות במקום סתם לשמור אותם אצלה במשך עשור ולהגיד שהיא תגיע לזה מבלי להגיע באמת|שפם|
זה מוזר. אהבתי את המקור, אבל אני לא אוהב את הגירסה הזאת.
איכס, למה אנחנו מסכימים על יותר מידי דברים בשרשור הזה.
אז אם אחי הקטן דומה לשכן זה בעצם אומר שהחסידה התבלבלה בדלת?
:-D:-D
לא הקול שלה כמו טון דיבור התלהבות\התרגשות יתרה שלה [אופרה ווינפרי]
אותי זה משגע
כן אבל כשהיא מקריאה ספר היא מדברת בטון רגיל. אין בו שום דבר מציק או מעיק.
האמת לא ברור לי למה שדילן תרצה לראות משהו כזה
אולי היא וסהר עושים עסקת חליפין
דילן הסכימה לראות כי יש שם שחקנית שהיא אוהבת.
סהר לא יצליח לגרום לי לראות דברים שאני לא רוצה מלכתחילה לראות ורק צריכה שמישהו ינדנד לי לגביהם.
מה היה הקטע באמת עם להכות עצים עם מקלות?
זכור לי משהו...
אחת השאלות במבחן פסיכופטיה הייתה "האם אתה נהנה להכות עצים עם מקל"
עכשיו שינו קצת את השאלון אבל עדין יש שם שאלות הזויות
Untitled.png
יודעת שזה לא הוא אבל אני מדמיינת את קרמיט
1633704481855.png
נראה לי שעדי תעדיף להיות דומה לקרמיט הזה:-D

טוב הגבתי כבר להרבה דברים בעמוד 7 אז זה היה יחסית מהיר.
על עמוד 6 לקחו לי שעתיים וחצי להגיב וכמעט התייאשתי מהשרשור הזה סופית|חבול|

LeAnnDylan

Well-known member
|מאוהב||מאוהב||מאוהב|
טיפ - תכווני מאוורר על הבגדים. התנועה של האוויר מייבשת הרבה יותר מהר.
מאיפה לעזאזל אני אמורה להביא מאוור למקלחת?!
אני חושב שלדיג'מונים יש שמות שמסתיימים ב"מון", לא פוקימונים.
וואטאבר. היא עדימון כי היא מאסטר פוקימון וזהו. אתה לא מחליט עליה!
עצם הקיום שלך קצת מעליב אותי
אני שמחה. אני מרגישה הרבה יותר שלמה עם עצמי:-]
למה רצית לקרוא למורים שלך בשם משפחה?
וברור שהם לא יאהבו את זה. זה מוזר. (ואת טוענת לשפיות...)
כי הם עיצבנו אותי. זה לא היה מתוך כבוד, זה היה כדי לעצבן אותם.
האיש האחרון די מעצבן אותי. אני מתכוון הסדרה, לא האיש עצמו (למרות שהוא גם קצת מעצבן).
ראיתי אתמול את פרקים 7 ו-8 ואני לא יודעת למה אני ממשיכה. כי כל פרק אני אומרת לעצמי שאני לא ממש נהנית והדמויות קצת מעצבנות אותי אבל איכשהו יש לי את התקווה הזאת שאו שזה ישתפר או שזה יגמר ואני לא אצטרך להמשיך לראות את זה.
כמו שקרה עם 9 זרים בעצם. ראיתי רק כי רציתי שיגמר כבר ושמחתי כי זה נגמר בצורה כזאת שלא נראה שיש פואנטה לעונה שניה או המשך. אז עכשיו אני יכולה להניח לסדרה הגרועה הזאת ולשכוח שאי פעם בזבזתי עליה זמן.
אז למה שתצפו בשולחן לחמישה?
כי סהר אוהב את נב, וכולם שם יפים אז זו סיבה מספיק טובה בשבילי.
"הקבוצה של לוס אנג'לס"? זה השם שלהם? הם כמו הקבוצה הזאת של הרדסקינס שהפכה להיות ללא שם?
לא, זה לא השם שלהם, אבל בוא לא נעמיד פנים שלמישהו כאן אכפת מהשם שלהם. אבל אני מתרשמת ממש מהעובדה שאתה מכיר את ה-WFT.
אני לא עושה את השאלון של חודש הבא.
בעיקרון התיכנון הוא שאת תעשי. בהנחה שאת מעוניינת.
ברור שאני מעוניינת. אני ממש לא סומכת עליכם לעשות שאלון|שפם|
אני התחלתי להכין את רשימת 10 הדמויות שלי (טלויזיה). צמצמתי בינתיים ל-24.
אני לא יודעת למה כולכם הסתבכתם עם זה. לי היה די קל להגיע ל-10:
פייפר האליוול (מכושפות), דקסטר מורגן (דקסטר), אדיסון מונטגמרי (האנטומיה של גריי), אמילי ת'ורן (נקמה), ארון הוצ'נר (מחשבות פליליות), ניית'ן פטרלי (גיבורים), לקסה (ה-100), אוליביה דנהאם (פרינג'), ליז למון (רוק 30), בלייר וולדורף (גוסיפ גירל).

לדרג אותם לעומת זאת יהיה לי קשה.

טוב רוב ההודעות בעמוד 8 הן שלי או שלכם מתלבטים לגבי איזה דמויות להכניס לרשימה שלכם, אז סיימתי גם את העמוד הזה🥳

LeAnnDylan

Well-known member
בדקתי וקומפליקייטד יצא באמת שנה אחרי שסיימתי תיכון.
אז אני מוכן לדמיין מצב שבנות באמת לבשו עניבות לבית ספר החל מ2002. למה לא?
האמת שאצלנו גם הבנים חשבו שזה מגניב לתקופה מסוימת. אבל אכן לרוב זה היה אצל הבנות. הייתה לי גם תקופה קצרה אחרי הצבא שאהבתי ללכת עם עניבות דקות זרוקות כאלה כי חשבתי שאני מגניבה. שמחה לדווח שזה עבר לי מהר:-D
אבל איכשהו לא שמעתי מישהו משתמש במילה צ'חצ'חים איזה 20 שנה עד הרגע הזה.
אתה בכלל לא יוצא מהבית, מה אתה בכלל יודע על מה אומרים בעולם האמיתי?
כמובן שלא לכל האמריקאים יהיה ווטסאפ. מה אפשר לצפות ממדינה שמסרבת לעבור לשיטה המטרית ורואה במסכות עיוות של זכויות אדם.
את האמת אני בכלל לא מבינה מה הפואנטה של הוואטספ היום אם זה לא כדי לדבר עם אנשים שלא גרים באותה מדינה. פעם האופציה של יצירת קבוצות וכל הגיפים והתמונות היו די מסורבלות בהודעות רגילות, אז היה נוח יותר בוואטאספ. אבל האמת שהיום בהודעות סמס רגילות יש הרבה יותר אופציות מאשר בוואטאספ ככה שהוואטאספ פה בכלל לא רלוונטי.
את שוכחת שאת כותבת לנו המון על כך שאת מבלה עם חברים, בוסים, השותפה שלך.
את אפילו חוגגת את החגים איתם.
את אדם חברותי, את לא אוהבת להודות בזה, אבל את כן.
אני חושבת שהאינטרקציות החברתיות שלכם פשוט כל כך לוקות שזה נראה לכם הרבה.
רוב הסיפורים שאני מספרת לכם על ה"בילויים" שלי זה במסגרת עבודה (שלא שיש לי כל כך בחירה אם להיות ב"בילוי" הזה או לא) או עם השותפה שהיא ליטרלי גרה איתי בדירה והדברים היחידים שאנחנו עושות יחד זה קניות לבית או לאכול (אל תשאל, איזה בלוי מסעיר זה).
חגים אני אוהבת כי זה מזכיר לי בית, וכן אני יכולה לאהוב את המשפחה שלי מבלי לרצות בחברתם של אנשים מבחוץ.
אני יודעת שנראה לך שאני סתם אומרת, אבל באמת שאם יש לי אופציה לבחור בין לשבת בבית ולעשות כלום או לצאת עם אנשים, אני כמעט תמיד אעדיף לשבת בבית לבד אלא אם כן יש לי אינטרס בלצאת.
נגיד לדוגמה, כל יום ראשון השותפה שלי מזמינה אותי לראות את המשחק ערב אצל חבר משותף שלנו, ביחד עם הבן זוג שלה ועוד איזה שני חברים שלנו (לפעמים יש עוד אנשים אחרים שמצטרפים). כשיש מלא אוכל ושתיה וצחוקים וזה. אני אף פעם לא הולכת אלא אם אני צריכה משהו מאחד מהם. וזה לא מרוע או משהו. אין לי בעיה עם אף אחד מהם. פשוט בא לי לשכב במיטה שלי עם פיג'מה ולראות את המשחק מהנוחות של החדר שלי מבלי להצטרך לחלוץ נעלים בבית של מישהו אחר ולשמוע אנשים מדברים בזמן שבא לי לשמוע רק את הטלוויזיה ולשחק בטלפון בהפסקת פרסומות.
וואלה, שכחתי שלדילן היה קראש על המושל של קליפורניה
לדילן לא היה קראש על מושל קליפורניה. לדילן עדין יש קראש חזק במיוחד על גאווין החתיך הזה|מאוהב| למעשה אנחנו מתחתנים חודש הבא.
היינו מזמינים אתכם אבל אנחנו לא אוהבים אנשים.
כמובן שאני כל הזמן חרד לרגע שמילי (סוף סוף) תגיע ואז תפציץ את השרשור עם תגובות שלה.
לא נראה לי שזה יקרה;-(
רגע, את גם מפחדת מצבים?!?
ומה מפחיד בזה שהם ישרדו אפוקליפסה גרעינית? את גם מפחדת ממקלטים גרעיניים?
האמת שאני לא חובבת חיות באופן כללי אז בערך כל התגובות שלי כלפי חיות מכל סוג מסתכמות ב"איכס", "בעע" או "אימאלה"
אבל אבל דבורים עוקצות!!!! זה מכאיב!!!
בגלל שלא נעקצת אף פעם את מפחדת. כי אם הייתה עוקצת אותך פעם דבורה (בהנחה ואת לא אלרגית) היית יודעת שמדובר בחוסר נוחות כמו עם עקיצה של ייתוש. זה לא ממש כואב. ואם את מורחת על זה פניסטיל אז בכלל לא מרגישים כולם אחרי פחות מדקה. אני מציעה שתשמרי את הפחדים שלך לחיות שבאמת יכולות להכאיב לך.
אגב מסתבר שכן ראיתי סרט עם דרו 👇
אבל זה היה כשהוא יצא אז אני לא זוכרת ממנו משהו (שאגב בזמנו בכלל לא ראית אותו בגלל נב אז אני צריכה לתקן את המחדל הזה :-D )
טוב בסדר, בואי, זה לא כאילו שהתפקיד שלה היה גדול שם. היא הופיעה לאיזה 5 ד'.
את יודעת אגב שהיא הייתה אמורה להיות בתפקיד של נב, אבל היא לא רצתה להיות הדמות הראשית, כי באותה תקופה היא רצתה להיות מזוהה עם התפקיד של בת השכן (בניגוד לתדמית הילדה הרעה שהייתה לה בשנים שלפני כן) ולא רצתה שאנשים יקשרו אותה לסרט אימה. שזה מצחיק כי הפרצוף שלה היה מרוח על כל הפוסטרים של הסרט הזה והיא די מזוהה עם הסרט הזה עד היום:-D
*אגב בדיוק קיבלתי ליומולדת השנה חולצה עם התמונה הזאת עליה:

LeAnnDylan

Well-known member
טוב סיימתי להגיב להכל נראה לי. כי הגעתי לעמוד 10 ולקחתי עליו בעלות מסתבר, כי כל ההודעות פה שלי :LOL: 🥳

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הצטברו כאן לא מעט דברים שאני צריך להגיב עליהם.
אבל רק בקצרה לבנתיים כי אני מרגיש שאני צריך להסביר דברים בסיסיים:
מאיפה לעזאזל אני אמורה להביא מאוור למקלחת?!
מרימים את המאוורר מכל מקום שבו הוא נמצא. מכניסים אותו לחדר מקלחת. ומחברים לחשמל.
את האמת אני בכלל לא מבינה מה הפואנטה של הוואטספ היום אם זה לא כדי לדבר עם אנשים שלא גרים באותה מדינה. פעם האופציה של יצירת קבוצות וכל הגיפים והתמונות היו די מסורבלות בהודעות רגילות, אז היה נוח יותר בוואטאספ. אבל האמת שהיום בהודעות סמס רגילות יש הרבה יותר אופציות מאשר בוואטאספ ככה שהוואטאספ פה בכלל לא רלוונטי.
וואלה, זה קיים גם בהודעות רגילות. מגניב. אני כמובן לא יודע כי כמו כל אחד שאני מכיר אני לא משתמש בהודעות רגילות אלא אם כן אני בעצם רוצה לבדוק איזה הצעות להלוואות חברות אקראיות שולחות לי.
ראיתי אתמול את פרקים 7 ו-8 ואני לא יודעת למה אני ממשיכה. כי כל פרק אני אומרת לעצמי שאני לא ממש נהנית והדמויות קצת מעצבנות אותי אבל איכשהו יש לי את התקווה הזאת שאו שזה ישתפר או שזה יגמר ואני לא אצטרך להמשיך לראות את זה.
הסדרה בוטלה, אז את לא צריכה לדאוג יותר מידי.
זה מעצבן כי הקומיקס באמת היה נהדר.
טוב סיימתי להגיב להכל נראה לי. כי הגעתי לעמוד 10 ולקחתי עליו בעלות מסתבר, כי כל ההודעות פה שלי :LOL: 🥳
טכנית לא סיימת כי לא הגבת עדיין להודעה הזאת שאני שולח הרגע.

didalf

Well-known member

זה כאילו את ניק ומילי לא יכולים להתקיים בשרשור הזה ביחד. אחד צריך להעלם כדי שהשניים האחרים יעמדו בקצב.

LeAnnDyIan

Well-known member
זה כאילו את ניק ומילי לא יכולים להתקיים בשרשור הזה ביחד. אחד צריך להעלם כדי שהשניים האחרים יעמדו בקצב.
בתאכלס זה בדיוק מה שקורה.
במילא ניק עושה עבודת מחקר מקיפה עם כל תגובה שלו, ומילי גם כן ידועה בעבודה היסודית שהיא עושה. (זאתי שתהיה בריאה, מגיבה גם לתגובות שמכילות רק אימוג׳י🙈)
ואני אומנם בוחרת יותר בקפידה על מה להגיב, אבל אז חופרת כמעט כמו שניהם. וזה מזה מתיש להגיב לשני חופרים ביחד|חבול| להגיב לאחד זה עוד סביר. אבל לשנים זו עבודה קשה מידי ואני מניחה שלאף אחד משלושתינו אין כוחות נפשיים לעשות עדימון.

lemon lyman

Well-known member
ממש לא. רן דנקר של נינט זה הרן דנקר היחיד ששווה.
את לא רצינית עכשיו 8-* 8-* 8-* 8-* 8-* 8-* 8-*
אני מקווה שלפחות נינט יותר יפה בעיניך איך שהיא הייתה נראת בכוכב הבא מאשר בשיר לנו
בפורום של הרבה אנשים מוזרים שאומרים הרבה דברים מוזרים מידי יום, זה נראה לי בטופ 10. מה לעזאזל עשו לך נופים שאת לא אוהבת אותם?! וטפ
הם לא עושים לי כלום |שפם| |שפם| |שפם| |שפם| . זה בדיוק העניין B-|
כנראה שכן..
הם גם נפרדו בכאוס מוחלט. מה שמצחיק זה ששניהם לא הצליחו לכתוב אפילו להיט אחד מאז שנפרדו (כשבערך כל דבר אחד שכתבו ביחד הפך ללהיט). אני חושבת שעבר כל כך הרבה זמן מאז שהם צריכים להחליט להתגבר על היחסים האישיים שלהם ולחזור לשתף פעולה בצורה מקצועית. זה יועיל לשניהם (בהתחשב בזה שהם עדין מנסים לייצר קריירה במוזיקה ולא הצליחו לעשות את זה בעצמם או בשיתוף עם אנשים אחרים).
רגע הם כתבו את שיר הזה יחד? חשבתי שהוא רק היה השראה
ואיזה עוד שירים מוכרים היו להם? (הוא רק כותב או גם זמר ? אין לי כוח לעשות גוגל)
לא יודעת לגבי שאר המדינות אבל כאן בקליפורניה גם לא שמעו על גשם מעולם לכן כשהוא מחליט פעם באף פעם לרדת למשך 10 ד', מתחילים להשמיע אזעקות אזהרה מהצפות|פנים| וחשוב לציין שמדובר בסתם גשם רגיל. אפילו לא מבול. לא חס וחלילה איזה צונמי.
ואי זה בטח מה זה מלחיץ האזעקות אלו
התשתיות פה מזעזעות.
בשנה הראשונה שעברתי לפה, גרנו בבניין חדש שסוים להיבנות בערך שנה לפני שעברנו אליו. בחודש הראשון שגרתי בו ירד גשם באיזה יום וכל הקומה הראשונה (שאנחנו גרנו בה) הוצפה ובגלל שאמריקאים טיפשים ואוהבים את הדבר המפגר הזה שנקרא שטיח מקיר לקיר. היינו צריכים להיות במלון לאיזה שבוע עד שיחליפו אצלנו בכל הדירות קרקע את השטיחים.
וואו איזה גרוע
כי יש 32 קבוצות ב-NFL, ויש שתי מחלקות (בכל מחלקה 16 קבוצות ב-4 בתים) ומשחקים רק 16 משחקים רגילים בעונה (השנה הוסיפו משחק) מכיוון שהקבוצה הקודמת של בריידי (ניו אינגלנד) משחקת במחלקה אחת, והקבוצה החדשה שלו (טמפה ביי) משחקת במחלקה השניה, הסיכוי שהם יפגשו לא גבוה כי 6 מתוך המשחקים כל שנה משוחקים מול הקבוצות בבית והיתר לרוב הם בתוך המחלקה (לא רק). אז אני מניחה שאם ממש רצו, יכלו לשים את שתי הקבוצות האלה אחת מול השניה כדי ליצור קצת דרמה. אבל הענין הוא שיש קבוצות שיכולים לעבור שנים עד שייפגשו. אז זה לא מקרה חריג שהוא לא שיחק מולם בשנה הקודמת.
לא ידעתי את זה . הייתי בטוחה שכולם משחקים מול כולם לפחות פעם אחד
איך זה שהם לא מנסים להוסיף משחקים?
ויאו בנבא יש יותר מדי משחקים ופה יש קצת מדי
את יודעת מה מצחיק? באותו שבוע שכתבתי את זה והתלוננתי על זה שאין פה חורף, היה יום די סגרירי ובלוס אנג'לס אפילו הייתה סערת ברקים. באותו ערב שיחקו משחק פריים טיים באיצטדיון החדש שבנו שם. איצטדיון שעלה 5 מילארד דולר לבנות. הכי משוכלל שיש. כולל גג! ובכל זאת מצאו לנכון לדחות את המשחק באיזה שעה בגלל כמה ברקים במקום פאקינג לסגור את הגג! אפילו הפרשנים חשבו שזה מפגר (ככה שלא נראה לי שהייתה סיבה טכנית ממשית ללמה לא יכלו להמשיך לשחק).
איזה אנשים הזויים. מילא להחליט שלא משתלם (או אנערף למה) לבנות גג
אבל יש גג ולא לפתוח אותו . מה בדיוק הגיון בזה?
פשוט בא לי לשכב במיטה שלי עם פיג'מה ולראות את המשחק מהנוחות של החדר שלי מבלי להצטרך לחלוץ נעלים בבית של מישהו אחר ולשמוע אנשים מדברים בזמן שבא לי לשמוע רק את הטלוויזיה ולשחק בטלפון בהפסקת פרסומות.
הייתי בטוחה שאת אוהבת לראות משחקים בצפייה משותפת
לדילן לא היה קראש על מושל קליפורניה. לדילן עדין יש קראש חזק במיוחד על גאווין החתיך הזה|מאוהב| למעשה אנחנו מתחתנים חודש הבא.
היינו מזמינים אתכם אבל אנחנו לא אוהבים אנשים.
רגע אם חגגתם את אי הדחה שלו? :-P:

לא נראה לי שזה יקרה;-(
:-/
טוב בסדר, בואי, זה לא כאילו שהתפקיד שלה היה גדול שם. היא הופיעה לאיזה 5 ד'.
את יודעת אגב שהיא הייתה אמורה להיות בתפקיד של נב, אבל היא לא רצתה להיות הדמות הראשית, כי באותה תקופה היא רצתה להיות מזוהה עם התפקיד של בת השכן (בניגוד לתדמית הילדה הרעה שהייתה לה בשנים שלפני כן) ולא רצתה שאנשים יקשרו אותה לסרט אימה. שזה מצחיק כי הפרצוף שלה היה מרוח על כל הפוסטרים של הסרט הזה והיא די מזוהה עם הסרט הזה עד היום:-D
*אגב בדיוק קיבלתי ליומולדת השנה חולצה עם התמונה הזאת עליה:
אני בהחלט לא ידעתי את זה
אבל רגע הדמות של נב היא לא דמות רעה בסרט אז מה אני מפספסת פה? |תוהה|

כי סהר אוהב את נב, וכולם שם יפים אז זו סיבה מספיק טובה בשבילי.
יאי כולם פה צריכים להיות דילן |לב אדום|
ברור שאני מעוניינת. אני ממש לא סומכת עליכם לעשות שאלון|שפם|
נהדר
אני לא יודעת למה כולכם הסתבכתם עם זה. לי היה די קל להגיע ל-10:
פייפר האליוול (מכושפות), דקסטר מורגן (דקסטר), אדיסון מונטגמרי (האנטומיה של גריי), אמילי ת'ורן (נקמה), ארון הוצ'נר (מחשבות פליליות), ניית'ן פטרלי (גיבורים), לקסה (ה-100), אוליביה דנהאם (פרינג'), ליז למון (רוק 30), בלייר וולדורף (גוסיפ גירל).

🥳
מצד אחד אני ראיתי רק סדרה אחת מכל הסדרות אלו
מצד שני בחרת את הדמות אהובה עליי בה :-]
אני לא יודעת איך אתם נהנים מהקליפים האלה. בדר"כ המוזיקה בהם נוראית והמעברים בין הקטעים ערוכים בצורה מעיקה כזאת של בני נוער שלא מקבלים בחילה מדברים מהירים. אני זקנה מידי בשביל השיט הזה|חבול|
איך זה ? לא ממש התמקדתי בו אבל אהבתי את שיר ששמו וזה הדבר הכי חשוב בעיני בקליפים אלו
אתה נותן לעצמך יותר מידי קרדיט. אנחנו נראה את זה וזה לא קשור אליך. אנחנו רואים בשביל טרשת|לב|
ואולי בשעה טובה שירי בלוק שלקחה מסהר את כל ה-DVDים של הסדרה תחליט גם לראות במקום סתם לשמור אותם אצלה במשך עשור ולהגיד שהיא תגיע לזה מבלי להגיע באמת|שפם|
דילן הסכימה לראות כי יש שם שחקנית שהיא אוהבת.
סהר לא יצליח לגרום לי לראות דברים שאני לא רוצה מלכתחילה לראות ורק צריכה שמישהו ינדנד לי לגביהם.

:-D
ברור לך שחשבתי בהתחלה שאת מדברת על ריבה מקנטייר|פנים| |פנים| |פנים| |פנים|
ואני מראש כבר מתנצלת :-D:-D:-D

LeAnnDylan

Well-known member
את לא רצינית עכשיו 8-* 8-* 8-* 8-* 8-* 8-* 8-*
אני מקווה שלפחות נינט יותר יפה בעיניך איך שהיא הייתה נראת בכוכב הבא מאשר בשיר לנו
נינט תמיד מושלמת.
רגע הם כתבו את שיר הזה יחד? חשבתי שהוא רק היה השראה
ואיזה עוד שירים מוכרים היו להם? (הוא רק כותב או גם זמר ? אין לי כוח לעשות גוגל)
הם כתבו את כל השירים שלה ביחד.
או יותר מדיוק, היו לה 3 אלבומים מצליחים - The Woman In Me, Come On Over, Up
ובשלושתם הם כתבתו את כל השירים יחד.
לגבי איזה שירים מוכרים היו להם. אני לא יודעת שתכירי שירים מהאלבום The Woman In Me כי הוא בעיקר קאנטרי, אבל המוכרים מתוכו הם:
Whose Bed Have Your Boots Been Under?
Any Man of Mine
No One Needs to Know

מהאלבום Come On Over היא שיחררה 13 סינגלים (רק כדי שתביני כמה הם הצליחו ביחד)
המוכרים מתוכו הם:
You're Still the One
From This Moment On
Man! I Feel Like a Woman!
That Don't Impress Me Much (שהיו חורשים עליו מלא ב-VH1 אבל כמו השיר של הספייס גירלז גם את זה תמיד היו מראים רק חצי שיר. זוכרת את זה?)

ומהאלבום Up! היא שיחררה 8 סינגלים, המוכרים מתוכו (שנחרשו ב-MTV) הם:
I'm Gonna Getcha Good!
Forever and for Always
Ka-Ching!

ולא, הוא לא זמר. הוא כותב ומפיק.
ואי זה בטח מה זה מלחיץ האזעקות אלו
ממ זה כמו האזקות של האמבר אלארט או הסילבר אלארט. זה רק מהטלפון. אבל כן. זה חזק ורועש וממש מלחיץ. במיוחד כשאת יושבת בשקט לבדך.
כשאת באיזור פתוח עם הרבה אנשים קצת פחות מלחיץ כשכל הטלפונים של כולם צווחים יחד באותו הזמן.
לא ידעתי את זה . הייתי בטוחה שכולם משחקים מול כולם לפחות פעם אחד
איך זה שהם לא מנסים להוסיף משחקים?
ויאו בנבא יש יותר מדי משחקים ופה יש קצת מדי
כי פוטבול זה משחק פיזי שנפצעים בו המון. הגוף של השחקנים לא יכול לעמוד ביותר מידי משחקים מידי שבוע. גם ככה חצי מהשחקנים פצועים כבר ואנחנו רק בתחילת השבוע השישי|חבול| (לא נשארו לי כמעט שחקנים בפנטזי. כולם ב-IR ;-()
הייתי בטוחה שאת אוהבת לראות משחקים בצפייה משותפת
משחקים כמו הסופרבול, כן. כי זו חוויה וזה כמו חג. בעצם לא "כמו". זה חג. אבל משחקים שבועיים אני אוהבת לראות בנוחות של המיטה שלי. לפעמים אני אוהבת ללכת לבאר של הסיהוקס ולראות שם משחקים עם עוד אוהדים של הסיהוקס. אבל זה לא קורה לעיתים דחופות, בטח לא כשיש לי אפשרות לראות מהמיטה (פעם לא הייתה לי אפשרות לראות את כל המשחקים שלהם מהבית, כי היה צריך לשלם על מנוי).
ואגב, סתם שתדעי שהיום ויתרתי על הזדמנות ללכת לראות את הסיהוקס משחקים בלייב בסיאטל (מול היריבה המושבעת שלנו) ביחד עם השותפה שלו ועוד חבורה של אנשים שהולכת יחד לראות את המשחק בדצמבר. כי שבוע לפני אני טסה לבת דודה שלי ולא נראה לי שהבוסית שלי תסכים לי לקחת כל כך הרבה ימי חופש (אני אומרת שלא נראה לי כי לא שאלתי אותה בכלל ופשוט סירבתי כי אם אני יכולה לבחור רק חופשה אחת, אני לוקחת את הבת דודה שלי בלי לחשוב פעמיים בכלל).
רגע אם חגגתם את אי הדחה שלו? :-P:
חח את יודעת מה מצחיק? איכשהו אני מוקפת במלא רפובליקנים שבאמת גרמו לזה להישמע כאילו יש רוב מוחלט שרוצה להדיח אותו. אבל קליפורניה היא פאקינג מדינה דמוקרטית קיצונית ברמה כזו שאפילו שיש רק שתי מפלגות (רפובליקנים ודמוקרטים), עדין הרפובליקנים לא נחשבים למפלגה השניה בגודלה (יש יותר אנשים שמגדירים את עצמם ללא שיוך לשום מפלגה, מאשר רפובליקנים) הניצחון שלו היה כזה מוחץ שבערך עשר דק' אל תוך ספירת הקולות (שהייתה אמורה להימשך עד 10 ימים) כבר קבעו שהוא ניצח. אבל איזה יום לפני הבחירות בא לי איזה לקוח רפובליקני ממורמר מהחיים ועושה לי כזה "איזה כיף, מחר יום חג!" שאלתי אותו מה קורה והוא כזה "סוף סוף מעיפים את המושחת הזה" :-D:-D ואמרתי לו ממ משתגיד כפרה. והוא כזה "חכי ותראי, זה לא נראה טוב בשבילו..." החי בסרט הזה:-D ואז הוא המשיך עם כל הסרטים שלו על איך ברגע שידיחו אותו הרנט שלו פתאום יצנח בחצי מחיר (כאילו אי פעם בהיסטוריה של קליפורניה השכירות צנחה בחצי|פנים|) אמרתי לו שגם אם ישו יבחר למושל השכירות שלו לא תרד. איכשהו הוא לא אהב את זה..:-P:
אני בהחלט לא ידעתי את זה
אבל רגע הדמות של נב היא לא דמות רעה בסרט אז מה אני מפספסת פה? |תוהה|
דמות רעה?🤔 היא הדמות הראשית בסרט. היא לא רעה8-*
יאי כולם פה צריכים להיות דילן |לב אדום|
אני גם חושבת שהעולם היה מוצלח יותר אם כולם היו כמו דילן.
מצד אחד אני ראיתי רק סדרה אחת מכל הסדרות אלו
מצד שני בחרת את הדמות אהובה עליי בה :-]
אממ אני מרגישה שאני צריכה לדעת על איזה סדרה את מדברת, אבל אני לא באמת בטוחה.
איך זה ? לא ממש התמקדתי בו אבל אהבתי את שיר ששמו וזה הדבר הכי חשוב בעיני בקליפים אלו
אני מרגישה כאילו אני צריכה לצפות בזה, אבל זה יותר מ-3 ד' ואני מתעללת בעצמי כבר מספיק עם שידורים חוזרים של פרקים שאסור להזכיר את שמם אז אני אוותר על ההתעללות הזאת.
ברור לך שחשבתי בהתחלה שאת מדברת על ריבה מקנטייר|פנים| |פנים| |פנים| |פנים|
ואני מראש כבר מתנצלת :-D:-D:-D
חחח לאאא ריבה זה משמש מקנטייר, טרשת בהקשר שלה זו טרשת עורקים מצויה שאנחנו לא נזכיר את השם של הגנבת שירים הבזויה הזאת.
טרשת שלנו היא חמודה. אותה אנחנו אוהבים:-]
מרימים את המאוורר מכל מקום שבו הוא נמצא. מכניסים אותו לחדר מקלחת. ומחברים לחשמל.
אתה יוצא מנקודת הנחה שיש לי מאורר בבית. ואין לי. אלא אם כן אתה מחשבים את המאווררי תקרה שמחוברים למנורות ואז אי אפשר להוציא אותם אבל גם מעולם לא הפעלתי אותם אז אני בכלל לא יודעת אם הם פועלים או שזה סתם לדקור.
מי בכלל משתמש במאוורר|שפם| מה אני בניינטיז?!
וואלה, זה קיים גם בהודעות רגילות. מגניב. אני כמובן לא יודע כי כמו כל אחד שאני מכיר אני לא משתמש בהודעות רגילות אלא אם כן אני בעצם רוצה לבדוק איזה הצעות להלוואות חברות אקראיות שולחות לי.
לי יש הצעות הרבה יותר משתלמות בסמסים. כנראה שהמספר שלי היה שייך פעם לבחור בשם דניס, כי אני כל הזמן מקבלת הודעות (ושיחות) מוזרות עבורו. המועדפות עליי הן אלו שמציעות להגדיל לי את הזין ב-2 אינצ'ים|מאוהב|
טכנית לא סיימת כי לא הגבת עדיין להודעה הזאת שאני שולח הרגע.
טכנית סיימתי וסטופ נגעתי בצבע אדום

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה יוצא מנקודת הנחה שיש לי מאורר בבית. ואין לי. אלא אם כן אתה מחשבים את המאווררי תקרה שמחוברים למנורות ואז אי אפשר להוציא אותם אבל גם מעולם לא הפעלתי אותם אז אני בכלל לא יודעת אם הם פועלים או שזה סתם לדקור.
מי בכלל משתמש במאוורר|שפם| מה אני בניינטיז?!
כמובן שאם אין לך מאוורר אז את לא יכולה להכניס אותו לחדר מקלחת. אבל את תהית לגבי איך להכניס מאוורר לחדר מקלחת.
ואת לא חייבת מאוורר, אבל אם את רוצה להשתמש בטיפ שלי כדי שבגדים שלך יתייבשו מהר יותר במקלחת אז תקני מאוורר (במקום עוד חולצת לקסה) (אולי יש מאוורר שדרו ממליצה עליו)
טכנית סיימתי וסטופ נגעתי בצבע אדום
נגעתי בכדור הארץ

Lhuna3

Well-known member
זה אומר שהיית ילדה טובה וראית מין גירלז? או שרימית וחיפשת בגוגל?
אם את ילדה טובה מגיע לך חתיכת כתר מפלסטיק. אבל אם את רעה מגיע לך חטיפי אנרגיה משמינים וקרם פנים עם קרם רגליים.
הייתי ילדה טובה וראיתי (עכשיו).
בסדר כזה, לא נפלתי.
יאללה מוכנה לחסימה 😬

lemon lyman

Well-known member
נינט תמיד מושלמת.
כן אבל מבחינת שיער ולבוש בכוכב הבא היא הייתה הכי מהממת |מאוהב||מאוהב||מאוהב|

הם כתבו את כל השירים שלה ביחד.
או יותר מדיוק, היו לה 3 אלבומים מצליחים - The Woman In Me, Come On Over, Up
ובשלושתם הם כתבתו את כל השירים יחד.
לגבי איזה שירים מוכרים היו להם. אני לא יודעת שתכירי שירים מהאלבום The Woman In Me כי הוא בעיקר קאנטרי, אבל המוכרים מתוכו הם:
Whose Bed Have Your Boots Been Under?
Any Man of Mine
No One Needs to Know

מהאלבום Come On Over היא שיחררה 13 סינגלים (רק כדי שתביני כמה הם הצליחו ביחד)
המוכרים מתוכו הם:
You're Still the One
From This Moment On
Man! I Feel Like a Woman!
That Don't Impress Me Much (שהיו חורשים עליו מלא ב-VH1 אבל כמו השיר של הספייס גירלז גם את זה תמיד היו מראים רק חצי שיר. זוכרת את זה?)

ומהאלבום Up! היא שיחררה 8 סינגלים, המוכרים מתוכו (שנחרשו ב-MTV) הם:
I'm Gonna Getcha Good!
Forever and for Always
Ka-Ching!

ולא, הוא לא זמר. הוא כותב ומפיק.
מהאלבום הראשון לא הכרתי שום שיר אבל איזה יפה היא נראת בכל הקליפים אלו

מהאלבום השני אני מכירה את כל השירים שהזכרת.
That Don't Impress Me Much
היה עד לפני קצת יותר מחודש השיר הכי אהוב עלי שלה
אני הכי אוהבת שהיא אומרת 'אז מה אתה חושב שאתה בראד פיט' :-D

Man! I Feel Like a Woman
אני זוכרת שבזמנו אהבתי שקליפ של זה, הוא חיקוי של איזה קליפ משנות ה80
(בזמנו זה היה פחות נפוץ או שזאת רק אני שפחות הכירה מחוות כאלה אז)

את השירים מהאלבום האחרון שציינת אני מכירה בערך
אני בטוחה ששמעתי אותם פה ושם כי גם הם וגם הקליפים שלהם נשמעים /נראים לי מוכרים
אבל לא בהכרח שהייתי מקשרת ביניהם אליה

משחקים כמו הסופרבול, כן. כי זו חוויה וזה כמו חג. בעצם לא "כמו". זה חג. אבל משחקים שבועיים אני אוהבת לראות בנוחות של המיטה שלי. לפעמים אני אוהבת ללכת לבאר של הסיהוקס ולראות שם משחקים עם עוד אוהדים של הסיהוקס. אבל זה לא קורה לעיתים דחופות, בטח לא כשיש לי אפשרות לראות מהמיטה (פעם לא הייתה לי אפשרות לראות את כל המשחקים שלהם מהבית, כי היה צריך לשלם על מנוי).
אחר כך חשבתי שבטח בעיקר בסופרבול את אוהבת לראות משחקים ביחד עם אחרים
ומה בנוגע לחג ההודיה ?

אז איך עכשיו כן יש לך אפשרות לראות את המשחקים ?
מה שמזכיר לי.
רעות תמיד מצפה שערוץ הספורט ישדר לה את המשחקים של הספרס
היא כל פעם מחדש מתפלאת שאין שידור של משחק כלשהו שלהם.
אז את מכירה את דני אבדיה? בגלל שהוא ישראלי אז ערוץ הספורט משדרים את כל המשחקים שלו. ואז בשנה שעברה (העונה הראשונה שלו בליגה) שהגיע השבוע שבו הוא שיחק מול הספרס רעות הייתה בהתרגשות שיא כי היא סוף סוף תראה משחק של הספרס ואז יום לפני המשחק הוא נכנס לבידוד והחצופים שידרו משחק אחר במקום את המשחק של הספרס נגד הקבוצה שלו בלעדיו
ואגב, סתם שתדעי שהיום ויתרתי על הזדמנות ללכת לראות את הסיהוקס משחקים בלייב בסיאטל (מול היריבה המושבעת שלנו) ביחד עם השותפה שלו ועוד חבורה של אנשים שהולכת יחד לראות את המשחק בדצמבר. כי שבוע לפני אני טסה לבת דודה שלי ולא נראה לי שהבוסית שלי תסכים לי לקחת כל כך הרבה ימי חופש (אני אומרת שלא נראה לי כי לא שאלתי אותה בכלל ופשוט סירבתי כי אם אני יכולה לבחור רק חופשה אחת, אני לוקחת את הבת דודה שלי בלי לחשוב פעמיים בכלל).
מי היא היריבה שלכם ?
(אגב לפעמים אני אוהבת קבוצות כי שחקני הטלוויזיה שאני אוהבת בעדם |מובך|)

אגב תמיד שאת כותבת בת דודה אני חושבת שאת מתכוונת לזאת שבזמנו בפורום א"א היה לך כל מיני סיפורים משעשעים על הילדים שלה
אבל זאת לא אותה בת דודה נכון ?

חח את יודעת מה מצחיק? איכשהו אני מוקפת במלא רפובליקנים
שבאמת גרמו לזה להישמע כאילו יש רוב מוחלט שרוצה להדיח אותו. אבל קליפורניה היא פאקינג מדינה דמוקרטית קיצונית ברמה כזו שאפילו שיש רק שתי מפלגות (רפובליקנים ודמוקרטים), עדין הרפובליקנים לא נחשבים למפלגה השניה בגודלה (יש יותר אנשים שמגדירים את עצמם ללא שיוך לשום מפלגה, מאשר רפובליקנים) הניצחון שלו היה כזה מוחץ שבערך עשר דק' אל תוך ספירת הקולות (שהייתה אמורה להימשך עד 10 ימים) כבר קבעו שהוא ניצח. אבל איזה יום לפני הבחירות בא לי איזה לקוח רפובליקני ממורמר מהחיים ועושה לי כזה "איזה כיף, מחר יום חג!" שאלתי אותו מה קורה והוא כזה "סוף סוף מעיפים את המושחת הזה" :-D:-D ואמרתי לו ממ משתגיד כפרה. והוא כזה "חכי ותראי, זה לא נראה טוב בשבילו..." החי בסרט הזה:-D ואז הוא המשיך עם כל הסרטים שלו על איך ברגע שידיחו אותו הרנט שלו פתאום יצנח בחצי מחיר (כאילו אי פעם בהיסטוריה של קליפורניה השכירות צנחה בחצי|פנים|) אמרתי לו שגם אם ישו יבחר למושל השכירות שלו לא תרד. איכשהו הוא לא אהב את זה..:-P:
הרפובליקנים תמיד נשמעים יותר דומיננטים ממה שהם
אגב הפליא שהתושבים הם אלו שקבעו אם הוא יישאר או יודח

דמות רעה?🤔 היא הדמות הראשית בסרט. היא לא רעה8-*
התכוונתי שדמות של נב היא לא רעה אז לא הבנתי למה דרו לא רצתה לשחק אותה או שהיא עדיפה שגם ז'אנר עצמו יהיה משהו נקי (אני לא בטוחה איך להגדיר את זה)
אני גם חושבת שהעולם היה מוצלח יותר אם כולם היו כמו דילן.
|כתר|
אממ אני מרגישה שאני צריכה לדעת על איזה סדרה את מדברת, אבל אני לא באמת בטוחה.
מחשבות פליליות .לפני שנכנסתי לזון של שולחן לחמישה השלמתי את כולה בחודש וקצת
אני מרגישה כאילו אני צריכה לצפות בזה, אבל זה יותר מ-3 ד' ואני מתעללת בעצמי כבר מספיק עם שידורים חוזרים של פרקים שאסור להזכיר את שמם אז אני אוותר על ההתעללות הזאת.
לא הבנתי .פרקים של 100 או של משהו אחר ?|תוהה|
חחח לאאא ריבה זה משמש מקנטייר, טרשת בהקשר שלה זו טרשת עורקים מצויה שאנחנו לא נזכיר את השם של הגנבת שירים הבזויה הזאת.
טרשת שלנו היא חמודה. אותה אנחנו אוהבים:-]
|כן|

LeAnnDylan

Well-known member
ואת לא חייבת מאוורר, אבל אם את רוצה להשתמש בטיפ שלי כדי שבגדים שלך יתייבשו מהר יותר במקלחת אז תקני מאוורר (במקום עוד חולצת לקסה) (אולי יש מאוורר שדרו ממליצה עליו)
זה בסדר, הטיפ שלי הוא לקנות עוד בגדים בדיוק כמו הבגדים שאני אוהבת ואז בזמן שחלק מתייבשים יש לי את האחרים ללבוש:-P:
כן אבל מבחינת שיער ולבוש בכוכב הבא היא הייתה הכי מהממת |מאוהב||מאוהב||מאוהב|
דווקא השיער הארוך שהיה לה בשיר שלנו בעונות 3-4 היה מושלם.
Man! I Feel Like a Woman
אני זוכרת שבזמנו אהבתי שקליפ של זה, הוא חיקוי של איזה קליפ משנות ה80
(בזמנו זה היה פחות נפוץ או שזאת רק אני שפחות הכירה מחוות כאלה אז)
חח לא חיקוי, זה היה מחווה לקליפ Addicted to Love של רוברט פאלמר.
אחר כך חשבתי שבטח בעיקר בסופרבול את אוהבת לראות משחקים ביחד עם אחרים
ומה בנוגע לחג ההודיה ?
לא הבנתי מה השאלה לגבי טנקסגיבינג? האם אני אוהבת לראות את המשחקים בו עם אנשים?
בעיקרון כן, המשחקים ביום הזה זה חלק מהחגיגות של החג. אני אוהבת שכולם נמצאים במטבח/סלון, מבשלים/אופים ביחד והילדים משחקים משחקי שולחן ביחד וברקע הטלוויזיה על המשחקים וכולם ביחד כזה. זו אווירת חג ביתית כזאת שיש רק ביום הזה.
והשנה אני אחגוג עם בת דודה שלי והמשפחה שלה [בדיוק קניתי כרטיס ב-$830|אילם|] אז אני ממש מתרגשת:-]
אז איך עכשיו כן יש לך אפשרות לראות את המשחקים ?
הבוסית שלי קנתה לי מנוי מתנה ליומולדת.
מה שמזכיר לי.
רעות תמיד מצפה שערוץ הספורט ישדר לה את המשחקים של הספרס
היא כל פעם מחדש מתפלאת שאין שידור של משחק כלשהו שלהם.
אז את מכירה את דני אבדיה? בגלל שהוא ישראלי אז ערוץ הספורט משדרים את כל המשחקים שלו. ואז בשנה שעברה (העונה הראשונה שלו בליגה) שהגיע השבוע שבו הוא שיחק מול הספרס רעות הייתה בהתרגשות שיא כי היא סוף סוף תראה משחק של הספרס ואז יום לפני המשחק הוא נכנס לבידוד והחצופים שידרו משחק אחר במקום את המשחק של הספרס נגד הקבוצה שלו בלעדיו
וואו איזה דיכאון. אוף זה מזה מעצבן שאין איפה לראות משחקים שרוצים לראות. או שצריך לראות אותם בשידור חוזר ולהימנע מספוילרים זה כמעט בלתי אפשרי:-(
מי היא היריבה שלכם ?
חח הקבוצה הנוראית של ביילי וצ'ארלי 🙈 (49ers) (אגב גם דרו אוהדת אותם;-()
אגב תמיד שאת כותבת בת דודה אני חושבת שאת מתכוונת לזאת שבזמנו בפורום א"א היה לך כל מיני סיפורים משעשעים על הילדים שלה
אבל זאת לא אותה בת דודה נכון ?
לא אותה בת דודה. אפילו לא אותו צד של המשפחה:-P:
מה שמצחיק אבל זה שהן די גדלו ביחד. כי המושב שבו הדודים שלי מצד אבא (המשפחה של הבת דודה שגרה פה) גדלו בו, זה אותו מושב שבת הדודה שלי (מצד אמא שלי, זו שהייתי מספרת עליה סיפורים בא"א) גדלה בו. ז"א הבת דודה שלי שגרה פה לא גדלה באותו מושב, אבל תמיד את החגים היינו עושים אצל הדודים האלה במושב. וכל מי שאי פעם גר במושב יודע שכולם מכירים את כולם.
אגב הפליא שהתושבים הם אלו שקבעו אם הוא יישאר או יודח
מה זאת אומרת? אם לא התושבים, מי אמור לבחור את המושל?8-*
התכוונתי שדמות של נב היא לא רעה אז לא הבנתי למה דרו לא רצתה לשחק אותה או שהיא עדיפה שגם ז'אנר עצמו יהיה משהו נקי (אני לא בטוחה איך להגדיר את זה)
אה, קראתי את זה בטון לא נכון.
תני לי לנסות להסביר את זה טיפה יותר טוב- כשדרו הייתה בת 17-20 היא כמעט תמיד לוהקה לתפקיד של הלוליטה/ילדה רעה ותמיד היו לה כל מיני תפקידים שמצריכים ממנה להשתמש במיניות שלה או ללבוש דברים מינימליים/להתפשט. והיא רצתה להפסיק עם זה. ואומנם בצעקה התפקיד הראשי הוא לא של "ילדה רעה" אבל באותה תקופה (ואולי גם היום, אבל לא אני לא צופה יותר) היה נהוג שבסרטי אימה יש סצנות טופלס של שחקניות והיא פשוט לא רצתה את זה. היא מאוד אהבה את התסריט ואת הקאסט ובגלל זה הסכימה לקחת חלק בסרט, אבל היא פחדה שאם היא תיקח את התפקיד הראשי, כל שאר ההצעות שהיא תקבל יהיו לתפקידים באותו סגנון וזה לא הסגנון שהיא רצתה. וכשהיא לא קיבלה את התפקידים שהיא רצתה (כי המשיכו להציע לה רק תפקידים דומים למה שהיא שיחקה לפני), היא הקימה חברת הפקות משלה ויצרה את הברנד שהיא רוצה לעצמה בעצמה. (טוב, לא בדיוק בעצמה. היא שותפה של אישתו של ג'ימי פאלון. אבל עדין:-P:)
מחשבות פליליות .לפני שנכנסתי לזון של שולחן לחמישה השלמתי את כולה בחודש וקצת
אוי, זו הייתה סדרה נפלאה עד שהעיפו אותו :-(
לא הבנתי .פרקים של 100 או של משהו אחר ?|תוהה|
פרקים של המאה. את פשוט לא צפית בסדרה אז את לא יודעת למה התכוונתי. אבל מי שראה, יבין.

למעלה