איך השם שלה השתנה שוב? היא עכשיו איזה סוג של דיג'ימון?עדימון היא המלכה של הפורום ועוד אנשים צריכים להכיר בזה!
(ניק אתה מקסימום יכול לעשות לה רוח עם איזה עלה)
וזה בסדר, אני אשיג בשבילה מאוורר
אבל הכי טוב זה לשלב את זה ביחד (כשאתה מקבל את זה שאתה לוקח את כל המשפחה שלך להרבה מצבים מסוכנים)הרעיון של לטוס בחללית אל הלא נודע ממש קוסם לי, מצד שני דירה ממש לא רעה למשפחה, אוכל נהדר, וסך הכל חיים לא רעים, נשמע סבבה
*"אל הלא נודע גרם לי לחשוב על זה:
אני לעולם לא אסכים שלא להסכיםבא נסכים ש לא להסכים
לקח זמן עד שמצאתי קליפ שכולל את ההמשך. אז בסוף הוא בילף את דרכו בדיבורים.נכון לגמרי, אבל הוא היה אחד הנבלים ש לא השאיר אותו במלכודת שקל להימלט ממנה וקיווה ל טוב, אבל אם הנבלים היו ככה, אז בונד היה מת בספר הראשון שלו ובונד היה עוד מתחילתו דמות פנטזיה , פשוט אהבתי את התמיהה על הפרצוף שלו "אני לא רוצה שתדבר,אני רוצה ש תמות" ואז בונד יצא מזה ב דיבורים...
אתה חושב שלא להרוג מישהו זה לא טוב יותר מאשר כן להרוג מישהו...אמ...אמ...זה לא יותר טוב
אני מופתע ממך
אני יכול למלא עשרים עמודים על הקשר המורכב שיש לי איתך ואני אפילו לא פגשתי אותך אף פעם.מה יש לכתוב עליך כל כך הרבה? אני מזכירה לך שבביוגרפיה לא מכניסים את כל המציאויות המדומות שאתה חי בהן.
זה הרבה יותר מידי עמודים בשביל לספר שאתה אדם משונה עם אשליות גדולה שאוכל שניצלים לארוחת בוקר בזמן שהוא צופה בטלוויזיה.
חוץ מזה אני אכניס מציאויות מדומות אם אני רוצה. אם חלק מחיי אני חי במציאות מדומה אז הגיוני שהיא תכנס לספר.
*רק עכשיו את מגיבה לי... אני לא אגיד שאני נעלב (אבל אני נעלב)
אני אף פעם לא צוחק (חוץ מכשאני רציני)חשבתי שאתה צוחק בהתחלה. וטפ?!
"מי הדמות האהובה עליך?" היא שאלת החודש בגלל שדובר על לעשות שאלון או טורניר כדי לקבוע מי הדמות הכי אהובה בפורום או משהו כזה.נו, ומה התשובה?
האמת שבאמת מענין אותי מי היא הדמות האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים. מענין גם אם מישהו יוכל לצמצם לדמות אחת.
נגיד במקרה שלי במשך המון המון שנים זו הייתה פייפר ממכושפות ואז היא הייתה ברוטציה עם דקסטר ואדיסון מהאנטומיה. אז תמיד כשאני חושבת על דמויות אהובות אני חושבת על שלושתם אבל לא יודעת אם אני יכולה לדרג אותם. אבל גם, אני די מייחסת אותם לדמויות "ילדות" אהובות. נכון שהייתי בת איזה 20 במקרה של אדיסון ודקסטר. אבל מכיוון שאני נושקת ל-50, 20 מבחינתי זה ילדות
אז נגיד היום הייתי הולכת על לקסה או משהו.
ושאלה כזאת תמיד מדאיגה אותי כי יש יותר מידי אפשרויות כדי שאני אצליח למצוא תשובה עבורה. קשה לי אפילו להחליט מי הדמות האהובה עלי בכל סדרה.
אז זהו. זה מה שמפתיע. יוני הוא לא קיץ קיץ. הוא רק קיץ אחד.זה היה צריך להסתיים שם והיית צריך לשנות חודש. שום דבר ממה שכתבת אחרי זה לא מצדיק בחירה בחודש קיץ-קיץ (כי כאילו שאר חודשי השנה בארץ הם קיץ, אבל אז יש חודשים שהם קיץ-קיץ וזה כבר יותר מידי קיץ)
איך יש משהו יותר חשוב מנעים ונוח? ואין לי שום טישירט עם הדפס שיש לו משמעות עבורי.איך חולצת טי שירט (אני מניחה שמדובר בטישירט) עם הדפס רנדומלי הופכת לאהובה עליך? אין לי שום טישירט בארון עם הדפס שלא בחרתי בקפידה (ויש לי למעלה מ-100 טישירטים בארון) מי הפסיכופט שלובש טישירט בלי משמעות כי "זה נעים ונוח"?!! מה לעזאזל?!?!
אני מוכן להמר שאת בערך היחידה בפורום שיש לה טישירטים עם הדפס שיש לו משמעות עבורם.
עכשיו שאני חושב על זה אני באמת פעם נחטפתי באולם קולנוע על ידי אביר שאז זרק אותי לכלוב של דובים בגן חיות...כנראה משהו שקרה לך בילדות.
אבל איך הרוח רפאים קשורה לזה?
הנחש היה הרבה יותר מידי קטן בשביל להיות מספק לאכילה. ובאופן מפתיע אפילו אבא שלי לא הציע שנאכל אותו.הוא "מת" או שהפכת אותו לשניצל?
היו לנו גם תרנגולות כשהייתי ילד והיו פעמים שאכלנו אותם. (ובאופן קבוע היינו אוכלים את העוברים שלהם)
לחלוטין מקום אידיאלי לחופשה. אם הייתי נוסע לאנשהו הייתי יכול להרוויח הרבה על ידי כך שהייתי משכיר אותו בAirbnb.כי הבית שלך עם המקרר העצוב שלך לא נשמע כמו מקום אידיאלי לחופשה.
את צודקת שאם העולם שטוח זה משפיע מאוד על עניין הטיסות לחלל. זה בעצם אומר שכל העניין הזה עם טיסות בחלל זה שקר.לא יודעת אם זה משפיע על חייך אבל זה כן משפיע על השאלה הקודמת שלך (על טיול מסביב לכדור הארץ) וזה הרבה יותר חמור.
כלומר אני מניח שאנשים שכן טסים לחלל הם חלק מהשקר. או לחלופין מהפנטים אותם וגורמים להם באמת להאמין שהם טסו לחלל.
אני לא אמרתי שזה הגיוני, אני פשוט הייתי בהרבה סיטואציות שהייתה דבורה בסביבה ואנשים היו בפאניקה וברחו.איזה אנשים שלא אלרגיים לדבורים מפחדים מדבורים? הקיצה של דבורה אפילו לא כזאת כואבת. מילא צרעה או דבור אבל דבורה? נכון, זה לא נעים, אבל ממש מפחדים?
בואי נעשה סקר כאן: מי כאן מפחד מדבורים?