The Story of Tonight... אוקטובר 2021 – סיכום חודשי 🔮🚭👻💐🐞🚨💋👜🐻🍨

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עדימון היא המלכה של הפורום ועוד אנשים צריכים להכיר בזה!
(ניק אתה מקסימום יכול לעשות לה רוח עם איזה עלה)
איך השם שלה השתנה שוב? היא עכשיו איזה סוג של דיג'ימון?
וזה בסדר, אני אשיג בשבילה מאוורר

הרעיון של לטוס בחללית אל הלא נודע ממש קוסם לי, מצד שני דירה ממש לא רעה למשפחה, אוכל נהדר, וסך הכל חיים לא רעים, נשמע סבבה
אבל הכי טוב זה לשלב את זה ביחד (כשאתה מקבל את זה שאתה לוקח את כל המשפחה שלך להרבה מצבים מסוכנים)
*"אל הלא נודע גרם לי לחשוב על זה:
בא נסכים ש לא להסכים
אני לעולם לא אסכים שלא להסכים
נכון לגמרי, אבל הוא היה אחד הנבלים ש לא השאיר אותו במלכודת שקל להימלט ממנה וקיווה ל טוב, אבל אם הנבלים היו ככה, אז בונד היה מת בספר הראשון שלו ובונד היה עוד מתחילתו דמות פנטזיה , פשוט אהבתי את התמיהה על הפרצוף שלו "אני לא רוצה שתדבר,אני רוצה ש תמות" ואז בונד יצא מזה ב דיבורים...
לקח זמן עד שמצאתי קליפ שכולל את ההמשך. אז בסוף הוא בילף את דרכו בדיבורים.
אמ...אמ...זה לא יותר טוב
אתה חושב שלא להרוג מישהו זה לא טוב יותר מאשר כן להרוג מישהו...
אני מופתע ממך

מה יש לכתוב עליך כל כך הרבה? אני מזכירה לך שבביוגרפיה לא מכניסים את כל המציאויות המדומות שאתה חי בהן.
זה הרבה יותר מידי עמודים בשביל לספר שאתה אדם משונה עם אשליות גדולה שאוכל שניצלים לארוחת בוקר בזמן שהוא צופה בטלוויזיה.
אני יכול למלא עשרים עמודים על הקשר המורכב שיש לי איתך ואני אפילו לא פגשתי אותך אף פעם.
חוץ מזה אני אכניס מציאויות מדומות אם אני רוצה. אם חלק מחיי אני חי במציאות מדומה אז הגיוני שהיא תכנס לספר.
*רק עכשיו את מגיבה לי... אני לא אגיד שאני נעלב (אבל אני נעלב)
חשבתי שאתה צוחק בהתחלה. וטפ?!
אני אף פעם לא צוחק (חוץ מכשאני רציני)
נו, ומה התשובה?
האמת שבאמת מענין אותי מי היא הדמות האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים. מענין גם אם מישהו יוכל לצמצם לדמות אחת.
נגיד במקרה שלי במשך המון המון שנים זו הייתה פייפר ממכושפות ואז היא הייתה ברוטציה עם דקסטר ואדיסון מהאנטומיה. אז תמיד כשאני חושבת על דמויות אהובות אני חושבת על שלושתם אבל לא יודעת אם אני יכולה לדרג אותם. אבל גם, אני די מייחסת אותם לדמויות "ילדות" אהובות. נכון שהייתי בת איזה 20 במקרה של אדיסון ודקסטר. אבל מכיוון שאני נושקת ל-50, 20 מבחינתי זה ילדות:-P:
אז נגיד היום הייתי הולכת על לקסה או משהו.
"מי הדמות האהובה עליך?" היא שאלת החודש בגלל שדובר על לעשות שאלון או טורניר כדי לקבוע מי הדמות הכי אהובה בפורום או משהו כזה.
ושאלה כזאת תמיד מדאיגה אותי כי יש יותר מידי אפשרויות כדי שאני אצליח למצוא תשובה עבורה. קשה לי אפילו להחליט מי הדמות האהובה עלי בכל סדרה.
זה היה צריך להסתיים שם והיית צריך לשנות חודש. שום דבר ממה שכתבת אחרי זה לא מצדיק בחירה בחודש קיץ-קיץ (כי כאילו שאר חודשי השנה בארץ הם קיץ, אבל אז יש חודשים שהם קיץ-קיץ וזה כבר יותר מידי קיץ)
אז זהו. זה מה שמפתיע. יוני הוא לא קיץ קיץ. הוא רק קיץ אחד.
איך חולצת טי שירט (אני מניחה שמדובר בטישירט) עם הדפס רנדומלי הופכת לאהובה עליך?|תוהה| אין לי שום טישירט בארון עם הדפס שלא בחרתי בקפידה (ויש לי למעלה מ-100 טישירטים בארון) מי הפסיכופט שלובש טישירט בלי משמעות כי "זה נעים ונוח"?!! מה לעזאזל?!?!
איך יש משהו יותר חשוב מנעים ונוח? ואין לי שום טישירט עם הדפס שיש לו משמעות עבורי.
אני מוכן להמר שאת בערך היחידה בפורום שיש לה טישירטים עם הדפס שיש לו משמעות עבורם.
כנראה משהו שקרה לך בילדות.
עכשיו שאני חושב על זה אני באמת פעם נחטפתי באולם קולנוע על ידי אביר שאז זרק אותי לכלוב של דובים בגן חיות...
אבל איך הרוח רפאים קשורה לזה?
הוא "מת" או שהפכת אותו לשניצל?
הנחש היה הרבה יותר מידי קטן בשביל להיות מספק לאכילה. ובאופן מפתיע אפילו אבא שלי לא הציע שנאכל אותו.
היו לנו גם תרנגולות כשהייתי ילד והיו פעמים שאכלנו אותם. (ובאופן קבוע היינו אוכלים את העוברים שלהם)
כי הבית שלך עם המקרר העצוב שלך לא נשמע כמו מקום אידיאלי לחופשה.
לחלוטין מקום אידיאלי לחופשה. אם הייתי נוסע לאנשהו הייתי יכול להרוויח הרבה על ידי כך שהייתי משכיר אותו בAirbnb.
לא יודעת אם זה משפיע על חייך אבל זה כן משפיע על השאלה הקודמת שלך (על טיול מסביב לכדור הארץ) וזה הרבה יותר חמור.
את צודקת שאם העולם שטוח זה משפיע מאוד על עניין הטיסות לחלל. זה בעצם אומר שכל העניין הזה עם טיסות בחלל זה שקר.
כלומר אני מניח שאנשים שכן טסים לחלל הם חלק מהשקר. או לחלופין מהפנטים אותם וגורמים להם באמת להאמין שהם טסו לחלל.
איזה אנשים שלא אלרגיים לדבורים מפחדים מדבורים? הקיצה של דבורה אפילו לא כזאת כואבת. מילא צרעה או דבור אבל דבורה? נכון, זה לא נעים, אבל ממש מפחדים?|תוהה|
אני לא אמרתי שזה הגיוני, אני פשוט הייתי בהרבה סיטואציות שהייתה דבורה בסביבה ואנשים היו בפאניקה וברחו.
בואי נעשה סקר כאן: מי כאן מפחד מדבורים?

LeAnnDylan

Well-known member
יש משהו שקצת הזוי לי בזה שהמון אנשים (גם אני) לובשים חולצות עם טקסטים כל כך רנדומליים, או כאלו שנוצרו בהקשר כלשהו אבל ללובש אין מושג מה הוא ובטח לא לאף אחד שקורא את המסר. קשה לי להסביר מה אני רוצה להגיד בזה.
זה בדיוק מה שאמרתי בהודעה הקודמת - פסיכופטים! כולכם!
גם לי יש בגדים כאלו שאני לפעמים לא לובש כדי שישארו זמינים
גם לי לצערי יש כאלה. פעם דווקא לא הייתי דואגת, כי הייתי מכניסה שעה למכונה שעה למייבש ולובשת מתי שבא לי. אבל המייבש הורס לי את הבגדים (כי אני מתעצלת להפריד ולייבש לפי קטגוריות בחום וזמן שמתאים לכל בגד) אז הפכתי את המקלחת שלי למתלה לבגדים ומכנסיים שאני אוהבת (כי אין אצלנו דבר כזה חבל כביסה בחוץ- כאילו, ליטרלי אסור לעשות את זה. כי זה מוריד את הערך של הקומפלקס אז רשום בחוזה שאסור לשים שום דבר שגורם לנו להיראות כמו שכונת מצוקה) ואז בגלל שזה מקלחת בלי חלון (עוד מנפלאות המגורים בקומפלקס) לוקח לזה איזה יומיים להתייבש:-(
לכן, אם יש איזו חולצה או מכנסיים שאני ממש אוהבת אני אקנה 2 כדי שיהיה לי ללבוש מתי שארצה.
אם חפצים עוברים דרכה, איך היא יושבת על הכיסא?
כשניק שאל את השאלה הזאת, אני דימיינתי את הפרסומת הזאת:-D
O-M-G :eek::eek::eek::unsure:8-*|קר| החיה הכי מפחידה בעולם ואני קצת מפחדת אפילו מאנשים שמגדלים אותה כחיית מחמד! [נחש]
היה לי פעם בעבודה איזה פסיכופט שגידל קרוקודייל כחיית מחמד. המטורף הזה היה יוצא איתו לטיול עם רצועה כאילו זה כלב. פאקינג קרוקודייל באורך מטר וחצי! כאילו, מילא היינו גרים בפלורידה, שם כולם פסיכופטים. אבל בפאקינג קליפורניה?! זו בעיניי החיה המפחידה בעולם. אולי צפיתי ביותר מידי פיטר פן כשהייתי קטנה ויש לי סיוטים?
הייתה לנו עוד שכנה שהיה לה חזיר בר כחיית מחמד וגם היא הייתה יוצאת איתו לטיול עם רצועה. וכאילו כבר שמעתי על אנשים שמגדלים חזירים סטייל בייב כחיית מחמד (גם הם פסיכופטים) אבל בחיים לא נתקלתי במישהו שמגדל חזיר בר כחיית מחמד. אולי אני אשלח להם את השאלון של האם אתה פסיכופט|תוהה|
חחחחח מה יש לך שלך תהיה הכי ארוכה פה. הביוגרף צריך להשקיע כמה שעות או ימים או שבועות ולאגד את כל סיפורי הדילן שלך ברחבי הפורום לספר, וזה יהיה רב מכר!
הונסטלי נראה לי שהחיים של כולכם פשוט ממש משעממים כי בנינו, נראה לי שסיפרתי לכם אולי 3 סיפורים שראויים להיכנס לספר. כל השאר זה סתם סיפורים מעפנים.
אני לא יודע לאיזו תשובה שונה ציפיתי... שמישהו יכתוב שהוא אוהב לראות נחליאלי?
האמת שאחד הדברים הכי יפים בסתיו זה חילופי הצבעים בעצים (לא באמת מענין אותי הנחליאלי, אין קשר אליו, פשוט רצית תשובה שונה מחום/קור)
בת דודה שלי גרה באיזו עיירה ציורית ותמיד מצלמת לנו תמונות של כל העצים שם שמחליפים צבעים וזה מושלם|מאוהב| אבל האמת ששם זה מתחיל בקיץ כזה. הטרמוסטט שלהם דפוק כנראה. אבל האמת שכל עונה יפה שם. כי או שהעצים ירוקים כולם (כמו שהיה בפעם האחרונה שביקרתי אותה), או שהם בצבעי שלכת מושלמים, או שהם ערומים ומכוסים בשלג (כמו שהיה בפעם הקודמת שביקרתי אותה|מאוהב|) או שהם מכוסים בפריחה ורודה/סגולה|מאוהב|
אני מקווה להיות אצלה השנה בחגים ולקבל צבעי סתיו|הלוואי|
דילן זה מה שיהיה רשום על הקבר שלך.
אני חושבת שעח"ו ואני כבר סיכמנו שעל הקבר יהיה כתוב "פה קבורה דילן, היא הייתה כלבה"

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
איך השם שלה השתנה שוב? היא עכשיו איזה סוג של דיג'ימון?
הוא לא השתנה, היא עדין עח"ו סטאן. עדימון זה שם חיבה שהיא זוכה להיקרא בו כשהיא לא מעצבנת אותי:-]
והיא לא דיג'ימון:-[ היא פוקימון!! (זה את זה פה נקמפל)
*רק עכשיו את מגיבה לי... אני לא אגיד שאני נעלב (אבל אני נעלב)
תסתום ותגיד תודה שטרחתי ללכת לעמוד הראשון ולמצוא את התשובות שלך. יש פאקינג 8 עמודים כבר. תכננתי פשוט להגיב למה שיש בסוף וזהו. אבל זכרתי שכבר פעם אחת נעלבת שפספסתי את השאלון שלך אז הלכתי וחיפשתי אותו עכשיו ואתה עדין נעלב|שפם|
"מי הדמות האהובה עליך?" היא שאלת החודש בגלל שדובר על לעשות שאלון או טורניר כדי לקבוע מי הדמות הכי אהובה בפורום או משהו כזה.
ושאלה כזאת תמיד מדאיגה אותי כי יש יותר מידי אפשרויות כדי שאני אצליח למצוא תשובה עבורה. קשה לי אפילו להחליט מי הדמות האהובה עלי בכל סדרה.
וול צריך שכל אחד יעשה רשימה של 10 דמויות אהובות עליו (בלי סדר) ואז מכניסים אותם כולם לרשימה וכל שבוע צריך להעיף דמות ואז מחליטים את מי הכי אוהבים (או יותר הגיוני את מי פחות שונאים, כי לפעמים סתם מצביעים נגד דמויות מסוימות שמרגישים שיכולות לנצח דמויות אחרות שאנחנו אוהבים)
אני מוכן להמר שאת בערך היחידה בפורום שיש לה טישירטים עם הדפס שיש לו משמעות עבורם.
זה כי אמרתי לכם כבר שכולכם פסיכופטים!
אבל איך הרוח רפאים קשורה לזה?
הוא לעס פופקורן חזק מידי (תראה את הסרטון פרסומת שהגבתי ללונה)
הנחש היה הרבה יותר מידי קטן בשביל להיות מספק לאכילה. ובאופן מפתיע אפילו אבא שלי לא הציע שנאכל אותו.
אבל גם אתה היית קטן אז, אז אולי היה בו מספיק בשר בשבילך אבל לא בשביל להאכיל את כל המשפחה.
היו לנו גם תרנגולות כשהייתי ילד והיו פעמים שאכלנו אותם. (ובאופן קבוע היינו אוכלים את העוברים שלהם)
מזל ששירי בלוק לא פה ושמילי בשביתה:-D
האמת שגם לנו היו תרנגולות שהייתה קטנה (כאילו לא בדיוק בבית שלי, אלא בבית של הדודים שלי אבל תמיד אחרי הגן הייתי הולכת אליהם כי ההורים שלי היו עובדים מאוחר) ואני זוכרת שכל יום שישי היה מגיע השוחט למושב ושוחט את התרנגולות בשולחן בחוץ כדי שיהיה לארוחת שישי. אבל אני לא זוכרת שהיינו אוכלים את הביצים שלהן|תוהה| כאילו, נשמע לי הגיוני שכן, אבל אני פשוט לא זוכרת אף פעם שנכנסו ללול כדי לקחת ביצים.
אם הייתי נוסע לאנשהו הייתי יכול להרוויח הרבה על ידי כך שהייתי משכיר אותו בAirbnb.
זה לא כל כך מרשים אותי בארץ כי הבוסית שלי טסה לארץ בחודש שעבר וחיפשה דירה באיירב'נ'ב והיו שם מלא דירות הזויות בגודל של מטר על מטר חלק בלי שירותים או מקלחת עם מזרן מתנפח או כל מיני שיט כאלה ועל כל חורבה כזאת אנשים דרשו מינימום של $1500 לשבועיים. וטפ?! ובסוף היא מצאה איזו דירה חמודה, די קטנה אבל נראית נורמלית עם מטבח קטן ומקלח ושירותים נורמליים והיא משלמת 10,000 דולר בחודש עליה. פאקינג עשר אלף דולר על דירה בארץ! אתם מטורפים כולכם!
אז כן, יכול להיות שהיית מרוויח הרבה על הדירה שלך, אבל לא בהכרח בגלל שהיא נהדרת.
טוב ראיתי אח"כ שעח"ו החליטה להיות מוזרה ולפחד מדבורים. לא חשוב. כבר הרמתי ידיים על הפורום הזה.

Lion_Heart

Well-known member
אבל הכי טוב זה לשלב את זה ביחד (כשאתה מקבל את זה שאתה לוקח את כל המשפחה שלך להרבה מצבים מסוכנים)
*"אל הלא נודע גרם לי לחשוב על זה:
אני כל כך אוהב את השירים של FROZEN שהייתי גם במחזמר של זה(היה מושלם) וגם ב DISNYWORLD ב SINGALONG איזה 6 פעמים
אני לעולם לא אסכים שלא להסכים
OK
לקח זמן עד שמצאתי קליפ שכולל את ההמשך. אז בסוף הוא בילף את דרכו בדיבורים.

אתה חושב שלא להרוג מישהו זה לא טוב יותר מאשר כן להרוג מישהו...
אני מופתע ממך
אני נגד רצח וקאניבליזם...ולחכות עד מוות באמצעים טבעיים לא הופך קאניבליזם ליותר טוב

didalf

Well-known member
עדימון היא המלכה של הפורום ועוד אנשים צריכים להכיר בזה!
(ניק אתה מקסימום יכול לעשות לה רוח עם איזה עלה)

האמת שבאמת מענין אותי מי היא הדמות האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים. מענין גם אם מישהו יוכל לצמצם לדמות אחת.
נגיד במקרה שלי במשך המון המון שנים זו הייתה פייפר ממכושפות ואז היא הייתה ברוטציה עם דקסטר ואדיסון מהאנטומיה. אז תמיד כשאני חושבת על דמויות אהובות אני חושבת על שלושתם אבל לא יודעת אם אני יכולה לדרג אותם. אבל גם, אני די מייחסת אותם לדמויות "ילדות" אהובות. נכון שהייתי בת איזה 20 במקרה של אדיסון ודקסטר. אבל מכיוון שאני נושקת ל-50, 20 מבחינתי זה ילדות:-P:
אז נגיד היום הייתי הולכת על לקסה או משהו.
שאלה טובה. נראה לי פיונה משיימלס.
וול צריך שכל אחד יעשה רשימה של 10 דמויות אהובות עליו (בלי סדר) ואז מכניסים אותם כולם לרשימה וכל שבוע צריך להעיף דמות ואז מחליטים את מי הכי אוהבים (או יותר הגיוני את מי פחות שונאים, כי לפעמים סתם מצביעים נגד דמויות מסוימות שמרגישים שיכולות לנצח דמויות אחרות שאנחנו אוהבים)
אכזרי מידי:-0

איך יש משהו יותר חשוב מנעים ונוח? ואין לי שום טישירט עם הדפס שיש לו משמעות עבורי.
האמת בגלל זה אני כמעט לא לובשת טישירט עם הדפסים כי הם נראים לי מביכים כשהם חסרי משמעות. יש לי טישירטים של להקות אבל, ויש להם משמעות שאני אוהבת את הלהקות האלה.

אני!
טוב ראיתי אח"כ שעח"ו החליטה להיות מוזרה ולפחד מדבורים. לא חשוב. כבר הרמתי ידיים על הפורום הזה.
מההה זה מפחיד הן עוקצות!! אבל כן צרעות זה הרבה יותר מפחיד.

היה לי פעם בעבודה איזה פסיכופט שגידל קרוקודייל כחיית מחמד. המטורף הזה היה יוצא איתו לטיול עם רצועה כאילו זה כלב. פאקינג קרוקודייל באורך מטר וחצי! כאילו, מילא היינו גרים בפלורידה, שם כולם פסיכופטים. אבל בפאקינג קליפורניה?! זו בעיניי החיה המפחידה בעולם. אולי צפיתי ביותר מידי פיטר פן כשהייתי קטנה ויש לי סיוטים?
הייתה לנו עוד שכנה שהיה לה חזיר בר כחיית מחמד וגם היא הייתה יוצאת איתו לטיול עם רצועה. וכאילו כבר שמעתי על אנשים שמגדלים חזירים סטייל בייב כחיית מחמד (גם הם פסיכופטים) אבל בחיים לא נתקלתי במישהו שמגדל חזיר בר כחיית מחמד. אולי אני אשלח להם את השאלון של האם אתה פסיכופט|תוהה|
הולי שיט:-0 הייתי מתה. נחשים, תנינים וכרישים אלו החיות שהכי מפחידות אותי.

הונסטלי נראה לי שהחיים של כולכם פשוט ממש משעממים כי בנינו, נראה לי שסיפרתי לכם אולי 3 סיפורים שראויים להיכנס לספר. כל השאר זה סתם סיפורים מעפנים.
דה. אנחנו אומרים כל הזמן שהחיים שלנו משעממים.

אני חושבת שעח"ו ואני כבר סיכמנו שעל הקבר יהיה כתוב "פה קבורה דילן, היא הייתה כלבה"
נכון. זה חקוק בסלע:-P:

הוא לא השתנה, היא עדין עח"ו סטאן. עדימון זה שם חיבה שהיא זוכה להיקרא בו כשהיא לא מעצבנת אותי:-]
הוו|לב|

מזל ששירי בלוק לא פה ושמילי בשביתה:-D
:-D:-D
איפה מילי באמת מה לעזאזל החתולים אכלו אותה???

LeAnnDylan

Well-known member
ואחת הכלבות שלי פעם הוכיחה לצב שהשריון שלו לא מספיק חזק כשהיא הצליחה להרוג אותו למרות השריון
בטח קנה את השיריון מעלי אקספרס
איך ילד מגיע למצב שחיית המחמד שלו זה נחש?!
כשהילד הזה הוא ניק זה לא אמור להפתיע אותך.
גם אם חיית המחמד שלו הייתה דורבן שהוא היה אוהב לתלוש לו מידי פעם קוצים ולזרוק אותם על השכנים זה לא היה מפתיע אותי.
זה יוגורט שמוכרים בבודדים כי רק זקנים קונים את זה כל בוקר לארוחת בוקר
זה בערך הדבר הכי עצוב שקיים.
הדבר השני הכי עצוב שקיים זה שארה"ב מעולם לא שמעה על מעדנים בטעם שוקולד חוץ מג'לו הדוחה הזה|שפם|
אני רוצה מילקי וקרלו ובאדי ודני ומעדן הגולן ו-וואטאבר שיש לכם שם עכשיו שאני כבר לא מכירה אבל אני רוצה!!
זה לא רק בסדרות.
בחול ככה קוראים למורים. רק בישראל יש מין חברותה כזו שלדעתי נותנת זלזול למורים.
תדעי לך שאני פעם ניסיתי לקרוא למורה שלי גברת *שם המשפחה שלה* או "המורה *שם משפחה*" והיא ממש לא אהבה את זה והתעקשה שאקרא לה בשמה הפרטי. לייק, ממש נעלבה. ניסיתי את זה אח"כ עם מורה אחרת וגם היא לא אהבה את זה אז בסוף התעצבנתי וקראתי לשתיהן "המורה" עד סוף השנה כדי לעשות להן דווקא|שפם|
זה תמיד היה פדיחה לפגוש מורה מחוץ לבית ספר
אמאל'ה פעם ניסיתי לתפוס טרמפ ועצרה לי מי שהייתה היועצת של בית הספר שלנו (שהייתה עושה לנו כל מיני שיעורי התבגרות או סתם הפסיכולוגית של הבית ספר) והיא הייתה בחורה ג'ינג'ית מגודלת עם רעמה כזאת וכל הזמן הייתה לובשת שמלות של היפים כאלה פרחוניות ללא שרוולים. ואני זוכרת שהיא הייתה תמיד מניחה את הידיים שלה על המשענת של הכיסא לידה וכל היער בבית השחי שלה היה מבצבץ וזה היה עושה לנו סיוטים8-{
קיצר, היא עצרה לי טרמפ (זה היה כשהייתי בצבא או משהו) ואז היא כזה "בואי נשחק משחק, כל אחת בתורה תגיד מה היא זוכרת אחת מהשניה" וליטרלי הדבר היחיד שזכרתי ממנה היו השערות בבית השחי😳
חודש הבא אני מוסיף שאלה על האם יש לך מכונת כביסה משלך
איך נוצר מצב שאתה משתלט גם על השאלון של חודש הבא?!
אני לא חושבת שזה כזה נורא. זה נשמע לי הזוי בטירוף לקרוא להורים של חברות שלי למשל בתור מר וגברת X במקום פשוט השם שלהם.
אני גם בשם פרטי שלהם לא הייתי קוראת להם. זה תמיד היה "אמא של עדי" או "אבא של ניק" כזה. (גם כי אני סנילית ולא זוכרת שמות של הורים)
את גורמת לי להרגיש טיפה יותר נורמלית, אז תודה.
שלא תטעי. את לא.
אוקי, זה הכי לא נכון.
יום רגיל שלך תופס כמה עמודים.
הביוגרפיה המלאה שלך תכלול משהו כמו חמישים אלף עמודים. בהתחלה אנשים יניחו שזה פיקציה גמורה. אבל בעתיד זה יהפוך לספר קדוש. אנשים ינתחו אותו ויקבעו כללי התנהגות לפי המסרים שבו. ילמדו אותו בבתי ספר ותלמידים חילוניים זחוחים יגידו שזה מגוחך שלומדים משהו שכל כך ברור שהוא מומצא ושאין סיכוי ש"דילן" הזאת אי פעם הייתה בחיים.

גם אני אהבתי את הסיום של לוציפר. זה אומר שאחד מאיתנו צריך לשנות את דעתו כי אנחנו לא יכולים להסכים.
תשע זרים מושלמים באמת מוזרה. את לא חייבת לסיים.
Y האיש האחרון דווקא שווה להמשיך (או לפחות אני מקווה)
La Brea - לא נראתה לי טוב במיוחד גם בפרומואים. לא חשבתי שהאפקטים עד כדי כך גרועים, אבל כשאני חושב על זה, זה באמת מזכיר את הפאוור ריינג'רס בשנות ה90 בכמה דברים. האמת שהפרק הזכיר לי קצת את פרק הפתיחה של אבודים. ולכן היה מצחיק למדי כשמישהו שם אמר שזה כמו אבודים.
טוב, אני יכולה להסכים שאהבתי רק את איב. קח בעלות על כל השאר.
בסוף סיימתי את 9 זרים מתוך כבוד לניקול. דווקא חשבתי שבהתחשב בנסיבות זה הסתיים בצורה מספקת.
ראיתי עוד פרק של האיש האחרון, הבעיה העיקרית שלי איתו זה שהאיש האחרון די מעצבן והוא גם צריך להסתפר.
אני אוהבת את איאן שמשחק את האבא ב-לה בראה. כי הוא היה די חמוד במשמרת לילה. אז אולי אנסה עוד איזה פרק או שנים של זה לפני שאחליט אם לנטוש לגמרי.
אני ראיתי את הסרט ואני לא זוכר שום דבר מלבד זה:
אז חבל מאוד כי יש בו המון רגעים אייקונים. נגיד כמו החיקוי הזה שלי עושה הזמנה במקדונלדס:-D

איפה הבת דודה גרה?
קייפ קוד, מסצ'וסטס.
יאללה באטלסטאר גלקטיקה. לפני שיעשו לה ריבוט חדש
אם טרשת לא חלק מהריבוט זה לא באמת רלוונטי לנו. אנחנו צופים בשבילה.
וזה לא מותג של דרו עצמה?
תדע לך שעלית פה על משהו. כל איזה שבוע היא יוצאת עם איזה ליין חדש של משהו רנדומלי וביגוד זה משהו שהיא עדין לא הגיעה אליו ובדיוק תהינו לעצמנו לפני כמה ימים מה יהיה הדבר הבא שהיא תחליט להוציא. אז אם מתישהו בעתיד הקרוב היא תחליט להיכנס שותפה עם איזה מעצב/מותג בגדים אני אתן לך את הקרדיט על הרעיון הזה:-P:
בקליפורניה היה יום לא שמשי?!? חשבתי שזה נגד החוק.
אבל זה לא נחשב כי העננים הסתירו את הכחול. השמיים עדיין כחולים מעל העננים.
וידענו שהבוסית שלך מתחתנת? זה מרגיש כמו מידע שלא שיתפת אותנו בו.
האמת שגם הבוקר ירד קצת גשם. אולי סוף העולם מגיע. יש לנו יומיים גשם באוקטובר:-0
ולא יודעת. אין לי מושג כבר מה אני מספרת לכם. אני לא זוכרת איך קוראים לי בשלב הזה|חבול|
אני מניח שאת מתכוונת לסרט המלאכיות של צ'ארלי של דרו ולא החדש?
כמובן. אבל אני אהיה נחמדה ואתן להם לבחור בין שני סרטי המלאכיות שדרו השתתפה בהם.
מוזר, אני חשבתי שאת נורא רוצה דביבון.
לא באמת. אני רוצה לקסה. ואם היא במקרה דביבון אני אקח אותה. אבל אני לא רוצה דביבון שהוא לא לקסה:-(
אז את שונאת חיות ואת החלל. אבל איזה מהם יותר?
חיות.
אבל אם יהיו חיות בחלל אותן אני אשנא יותר.
נכון, אני זוכר שהופתעתי בעבר מזה שאת עושה את זה.
כלומר אומנם את מדברת עם סהר תוך כדי ההליכה, אבל הוא לא בדיוק במצב שהוא יכול להזעיק עזרה מהירה עבורך.
סהר הזה מתרשל בתפקידו לאחרונה ככה שיוצא שאני יוצאת להליכה עם דרו (לא הכלבה).
תמונה יפה עם האיצטדיון וכל זה (היה לי אכפת מספיק כדי ללחוץ ולהגדיל אותה)
כל דבר שראסי עושה יפה|מאוהב|
אפילו כשהוא נפצע אתמול ויאלץ להפסיד 6 משחקים הוא עשה בצורה יפה;-(
כבר אמרתי לכם שאני שונאת את הקבוצה של לוס אנג'לס ששברה את ראסי שלי;-(
ולפעמים אני רוצה את החולצה האהובה עלי בהחלטה של רגע.
בשביל מה? בשביל לשבת מול המחשב ולגלוש בתפוז?
או בשביל לצפות באחת מ-800 הסדרות החודשיות שצפית בהן?1
אל תעמיד פנים כאילו אתה יוצא מהבית וצריך ללבוש משהו הולם. אחרי הרשימה שלך כולנו יודעים שאתה לא הולך לשום מקום.
חוצפה שהיא השאירה אותך עם כל הכלבים שאת בכלל לא רצית.
אבל את לא יכולה לראות טלוויזיה כשיש כלבים בבית?
זה בסדר, היא תפצה אותי עוד חודשיים כשתקנה לי כרטיס טיסה לסיאטל + כרטיסים למשחק של הסיהוקס.
ולא, הכלבים האלה זקנים אז זה יותר מידי תעסוקה להאכיל אותם ולהוציא אותם לטיול (ליטרלי לוקח לי 3 שעות בבוקר ו-3 שעות בערב לסיים להתעסק איתם ואין לי כוח אחרי זה לחיות ובטח שלא לראות טלוויזיה.
זה נשמע ממש מוזר. אני לא יודע אם זה קורה לי כי אני כמעט לא נכנס מהנייד
האמת שסהר אמר לי שזה קורה לו לפני די הרבה זמן כל פעם שהוא נכנס מהנייד וצחקתי עליו שיש לו טלפון גיי.
ועכשיו כנראה שגם הטלפון של גיי:-(
הו וול, איי גס שזה אומר שאני צריכה אייפון חדש.

אגב אני לא מבינה איך אני רואה תגובות שלכם להודעות שלא ראיתי8-*
כאילו, אני מניחה שאני יכולה ללחוץ עליהן ולראות לאן זה יקח אותי אבל אז זה יוציא אותי מהעמוד שאני נמצאת בו עכשיו וזה במילא מסובך לי מידי כמו שזה. ואז אני אשכח איפה הייתי ועוד פעם יצא מצב שאני מפספסת הודעות|חבול|
בכל מקרה בשביל הרקורד. סיימתי עמוד 3. נראה לי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה בדיוק מה שאמרתי בהודעה הקודמת - פסיכופטים! כולכם!
בזה את צודקת. ולכן אין פלא שאת מרגישה כל כך בבית כאן.
גם לי לצערי יש כאלה. פעם דווקא לא הייתי דואגת, כי הייתי מכניסה שעה למכונה שעה למייבש ולובשת מתי שבא לי. אבל המייבש הורס לי את הבגדים (כי אני מתעצלת להפריד ולייבש לפי קטגוריות בחום וזמן שמתאים לכל בגד) אז הפכתי את המקלחת שלי למתלה לבגדים ומכנסיים שאני אוהבת (כי אין אצלנו דבר כזה חבל כביסה בחוץ- כאילו, ליטרלי אסור לעשות את זה. כי זה מוריד את הערך של הקומפלקס אז רשום בחוזה שאסור לשים שום דבר שגורם לנו להיראות כמו שכונת מצוקה) ואז בגלל שזה מקלחת בלי חלון (עוד מנפלאות המגורים בקומפלקס) לוקח לזה איזה יומיים להתייבש:-(
טיפ - תכווני מאוורר על הבגדים. התנועה של האוויר מייבשת הרבה יותר מהר.
והיא לא דיג'ימון:-[ היא פוקימון!! (זה את זה פה נקמפל)
אני חושב שלדיג'מונים יש שמות שמסתיימים ב"מון", לא פוקימונים.
תסתום ותגיד תודה שטרחתי ללכת לעמוד הראשון ולמצוא את התשובות שלך. יש פאקינג 8 עמודים כבר. תכננתי פשוט להגיב למה שיש בסוף וזהו. אבל זכרתי שכבר פעם אחת נעלבת שפספסתי את השאלון שלך אז הלכתי וחיפשתי אותו עכשיו ואתה עדין נעלב|שפם|
עצם הקיום שלך קצת מעליב אותי
זה לא כל כך מרשים אותי בארץ כי הבוסית שלי טסה לארץ בחודש שעבר וחיפשה דירה באיירב'נ'ב והיו שם מלא דירות הזויות בגודל של מטר על מטר חלק בלי שירותים או מקלחת עם מזרן מתנפח או כל מיני שיט כאלה ועל כל חורבה כזאת אנשים דרשו מינימום של $1500 לשבועיים. וטפ?! ובסוף היא מצאה איזו דירה חמודה, די קטנה אבל נראית נורמלית עם מטבח קטן ומקלח ושירותים נורמליים והיא משלמת 10,000 דולר בחודש עליה. פאקינג עשר אלף דולר על דירה בארץ! אתם מטורפים כולכם!
אז כן, יכול להיות שהיית מרוויח הרבה על הדירה שלך, אבל לא בהכרח בגלל שהיא נהדרת.
אם הבוסית שלך בעניין של ללכת לסרטים רק בשביל לאכול פופקורן יקר אז היא כנראה יכולה להרשות לעצמה.
אני נגד רצח וקאניבליזם...ולחכות עד מוות באמצעים טבעיים לא הופך קאניבליזם ליותר טוב
אני חושב שמוסרית לפחות זה הופך את זה למוסרי יותר.
אם הייתי נתקע באי בודד בלי שום אוכל, אבל הייתה גופה של בן אדם הייתי אוכל אותו.
אבל לא הייתי הורג בן אדם בשביל לאכול. (אלא אם כן זאת הייתה דילן, אבל סיכוי לא רע שבסיטואציה כזאת הייתי הורג אותה בלי קשר למצב המזון)
הדבר השני הכי עצוב שקיים זה שארה"ב מעולם לא שמעה על מעדנים בטעם שוקולד חוץ מג'לו הדוחה הזה|שפם|
אני רוצה מילקי וקרלו ובאדי ודני ומעדן הגולן ו-וואטאבר שיש לכם שם עכשיו שאני כבר לא מכירה אבל אני רוצה!!
כשהמשפחה שלי גרה לשנה בארה"ב בשנות ה80 והייתי עדיין פעוט היו מכינים לי מעדן שוקולד. האמת שזה סיפור ידוע מאוד במשפחה, אבל אין לי מושג איך בעצם מכינים מעדן שוקולד.
תדעי לך שאני פעם ניסיתי לקרוא למורה שלי גברת *שם המשפחה שלה* או "המורה *שם משפחה*" והיא ממש לא אהבה את זה והתעקשה שאקרא לה בשמה הפרטי. לייק, ממש נעלבה. ניסיתי את זה אח"כ עם מורה אחרת וגם היא לא אהבה את זה אז בסוף התעצבנתי וקראתי לשתיהן "המורה" עד סוף השנה כדי לעשות להן דווקא|שפם|
למה רצית לקרוא למורים שלך בשם משפחה?
וברור שהם לא יאהבו את זה. זה מוזר. (ואת טוענת לשפיות...)
בסוף סיימתי את 9 זרים מתוך כבוד לניקול. דווקא חשבתי שבהתחשב בנסיבות זה הסתיים בצורה מספקת.
ראיתי עוד פרק של האיש האחרון, הבעיה העיקרית שלי איתו זה שהאיש האחרון די מעצבן והוא גם צריך להסתפר.
אני אוהבת את איאן שמשחק את האבא ב-לה בראה. כי הוא היה די חמוד במשמרת לילה. אז אולי אנסה עוד איזה פרק או שנים של זה לפני שאחליט אם לנטוש לגמרי.
האיש האחרון די מעצבן אותי. אני מתכוון הסדרה, לא האיש עצמו (למרות שהוא גם קצת מעצבן).
לגבי 9 זרים
היו דברים שאהבתי בסוף, אבל חלק מהדברים היו כל כך מגוחכים וכאילו הגיעו משום מקום.
במיוחד זה שבסוף הזוג הצעיר ההוא הפכו להיות הבעלים החדשים של הwellness center הזה. באופן כללי הרגיש שדי לא עשו עם שני הדמויות שלהם כלום כל העונה. אבל אז מאיפה מגיע הקטע שהם יכולים או יהיו מעוניינים לעזור לאנשים אחרים.
אם טרשת לא חלק מהריבוט זה לא באמת רלוונטי לנו. אנחנו צופים בשבילה.
אז למה שתצפו בשולחן לחמישה?
חיות.
אבל אם יהיו חיות בחלל אותן אני אשנא יותר.
פעם היו שולחים קופים וכלבים לחלל. עכשיו אני מבין למה הפסיקו.
כבר אמרתי לכם שאני שונאת את הקבוצה של לוס אנג'לס ששברה את ראסי שלי;-(
"הקבוצה של לוס אנג'לס"? זה השם שלהם? הם כמו הקבוצה הזאת של הרדסקינס שהפכה להיות ללא שם?
בשביל מה? בשביל לשבת מול המחשב ולגלוש בתפוז?
או בשביל לצפות באחת מ-800 הסדרות החודשיות שצפית בהן?1
אל תעמיד פנים כאילו אתה יוצא מהבית וצריך ללבוש משהו הולם. אחרי הרשימה שלך כולנו יודעים שאתה לא הולך לשום מקום.
תחזיקי את עצמך - כשאני יושב בבית מול המחשב או הטלוויזיה אני לרוב בלי חולצה. וכשאני כן, אני לרוב לובש חולצה עם חורים.
זה בסדר, היא תפצה אותי עוד חודשיים כשתקנה לי כרטיס טיסה לסיאטל + כרטיסים למשחק של הסיהוקס.
ולא, הכלבים האלה זקנים אז זה יותר מידי תעסוקה להאכיל אותם ולהוציא אותם לטיול (ליטרלי לוקח לי 3 שעות בבוקר ו-3 שעות בערב לסיים להתעסק איתם ואין לי כוח אחרי זה לחיות ובטח שלא לראות טלוויזיה.
הולי שיט. לא יהיה קל יותר לחמם אותם ואז לאכול hot dogs במשחק?
וואו, את ממש אני בחודש רגיל. (אני לא מאמין שאני באמת כבר יום שלם מגיב רק להודעות שיצאו באותו יום.
איך נוצר מצב שאתה משתלט גם על השאלון של חודש הבא?!
אני לא עושה את השאלון של חודש הבא.
בעיקרון התיכנון הוא שאת תעשי. בהנחה שאת מעוניינת.

Lion_Heart

Well-known member
אני חושב שמוסרית לפחות זה הופך את זה למוסרי יותר.
אם הייתי נתקע באי בודד בלי שום אוכל, אבל הייתה גופה של בן אדם הייתי אוכל אותו.
אבל לא הייתי הורג בן אדם בשביל לאכול. (אלא אם כן זאת הייתה דילן, אבל סיכוי לא רע שבסיטואציה כזאת הייתי הורג אותה בלי קשר למצב המזון)
בהצלחה עם זה!

Lhuna3

Well-known member
אני התחלתי להכין את רשימת 10 הדמויות שלי (טלויזיה). צמצמתי בינתיים ל-24.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני התחלתי לעבוד על רשימת 10 הדמויות האהובות עלי בבאפי - והצלחתי: באפי, ג'יילס, זאנדר, ווילו, אניה, ספייק, אנג'ל, קורדיליה, אוז, ג'ויס

Lhuna3

Well-known member
רגע אנחנו עושים עם זה משהו?
כן.

(עוד לא ברור מה.)

(מילי מתכוונת לעשות לנו פה סקר כלשהו על זה, כרגע החתולים אוכלים אותה, אבל כשיסיימו אנחנו מקווים שמה שישאר ממנה יחזור לפה ואנחנו בינתיים מתכוננים.)

אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל

didalf

Well-known member
יוו השבוע קניתי לעצמי דני איזה טעים זה|מאוהב| שתדעי שלכמה רגעים התלבטתי בין דני למעדן הגולן כי את הזכרת אותו אבל הלכתי על הדני המוכר לי.

אמאל'ה פעם ניסיתי לתפוס טרמפ ועצרה לי מי שהייתה היועצת של בית הספר שלנו (שהייתה עושה לנו כל מיני שיעורי התבגרות או סתם הפסיכולוגית של הבית ספר) והיא הייתה בחורה ג'ינג'ית מגודלת עם רעמה כזאת וכל הזמן הייתה לובשת שמלות של היפים כאלה פרחוניות ללא שרוולים. ואני זוכרת שהיא הייתה תמיד מניחה את הידיים שלה על המשענת של הכיסא לידה וכל היער בבית השחי שלה היה מבצבץ וזה היה עושה לנו סיוטים8-{
קיצר, היא עצרה לי טרמפ (זה היה כשהייתי בצבא או משהו) ואז היא כזה "בואי נשחק משחק, כל אחת בתורה תגיד מה היא זוכרת אחת מהשניה" וליטרלי הדבר היחיד שזכרתי ממנה היו השערות בבית השחי😳
:-D:-D:-D

אגב אני לא מבינה איך אני רואה תגובות שלכם להודעות שלא ראיתי8-*
כאילו, אני מניחה שאני יכולה ללחוץ עליהן ולראות לאן זה יקח אותי אבל אז זה יוציא אותי מהעמוד שאני נמצאת בו עכשיו וזה במילא מסובך לי מידי כמו שזה. ואז אני אשכח איפה הייתי ועוד פעם יצא מצב שאני מפספסת הודעות|חבול|
אם זה ממש אכפת לך אז מקש ימני + פתח בטאב חדש.

אה זה קורה?
טוב הגעתי בינתיים ל 25 בערך|בוקס| ואני לאדעת איך להתייחס לדמויות של מארוול. ולדמויות שהכרתי רק לאחרונה מצד אחד ולדמויות שמאדדד אהבתי בעבר אבל כבר עבר הרבה זמן מאז.

Lion_Heart

Well-known member
יוו השבוע קניתי לעצמי דני איזה טעים זה|מאוהב| שתדעי שלכמה רגעים התלבטתי בין דני למעדן הגולן כי את הזכרת אותו אבל הלכתי על הדני המוכר לי.
דני זה החיים עצמם!
אה זה קורה?
טוב הגעתי בינתיים ל 25 בערך|בוקס| ואני לאדעת איך להתייחס לדמויות של מארוול. ולדמויות שהכרתי רק לאחרונה מצד אחד ולדמויות שמאדדד אהבתי בעבר אבל כבר עבר הרבה זמן מאז.
כמה זמן , אם אפשר לשאול?

Lhuna3

Well-known member
יש הגבלות? כלומר...יש חוק התיישנות? דמויות לפני 2000\1990 לא רלוונטיות? מה החוקים פה?
בינתיים אף אחד לא קבע חוקים או הגבלות.
אישית לא נראה לי שכדאי להגביל דמויות לפי שנים, כי למשל יש סדרות משנות ה-90 ואולי אפילו ישנות יותר שחלקנו השלמנו רק לאחרונה.

למעלה