The Twilight Zone דצמבר 2024 – סיכום חודש 🤯🥨🛵🐢🏋️‍♂️🎨⛈️

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|פיה|סיבה למסיבה: שוקולד 90% של ספלנדיד
|פיה|סיפור החודש: אתם מכירים את זה שאתם מנסים לחשוב על משהו שקרה ולרגע מרגיש כאילו שום דבר אף פעם לא קרה לכם?
כלומר הייתה הפעם ההיא שברחתי עם אמא שלי וחמישה מיליון דולר מאבא שלי המאפיונר הרצחני, התחבאנו במשך שנים רבות עד שהתפתתי להצטרף לקבוצת ספורט מפורסמת למרות הידיעה שזה מעלה את הסיכון שהוא ימצא אותי... אבל זה נשמע לא אמין.
|פיה|למה אתם מצפים בחודש דצמבר: לישון

🦋מה פרק הבכורה האהוב עליכם? אוי אני ממש לא יודע. פרק הפתיחה של מד מן מעולה.
|גיטרה|איזה מעשה חסר פחד עשיתם ואתם גאים בו? כל מה שאני עושה מלא פחד. ותכלס אם אין פחד אז אני לא חושב שאני אתגאה בו.
☔אם הייתם צריכים לדבר עכשיו במשך 10 דקות על סדרה כלשהי במה הייתם בוחרים? באפי. תמיד.
🧣מאכל אדום אהוב? אני לא מצליח לחשוב על שום דבר אדום שאני אוכל
🗽היעד שלכם במרחק 1989 מטר. איך תגיעו? (אוטו, רגל, אוטובוס, אחר?) נראה לי שאני אלך.
🐍לאיזה סדרה יש מוניטין לא מוצדק לטעמכם? (לטובה או לרעה) יש אנשים שחושבים שאבודים היא סדרה מאוד טובה
🩷דמות טלווזיונית שהייתם רוצים בתור מאהב/ת? אוי, אני לא מוכן לשאלה הזאת. קשה לי מידי
🪩סיפור מהפולקלור היהודי שהייתם רוצים להפוך לסדרה? נראה לי שמישהו כבר ציין את החשמונאים. כיבוש הארץ על ידי שבטי ישראל יכול להיות מעניין. או אולי יותר בקטנה הסיפור הזה הבחורה שהרגו בשבט בנימין וזה גרם לשאר השבטים להשמיד אותו עד שהם עצרו כשנותרו רק איזה 400 גברים מהם ואז נתנו להם "לקחת" נשים בטו באב... אוקי מצאתי והסיפור נקרא פילגש בגבעה והוא אפילו נוראי יותר ממה שזכרתי.
🥂מותר לכם לבחור לביבות או סופגניות ומה שלא תבחרו יעלם לנצח. מה תבחרו? אני מתפתה לבחור בלביבות פשוט כדי שסופגניות יעלמו ולא יפתו אותי יותר. אבל אני לא יכול לקחת מהעולם סופגניות. אני לא מפלצת.
💎סנטה קלאוס התגנב דרך הארובה בחצות והביא לכם את מתנת חלומותיכם לכריסמס, מה קיבלתם? למה כל השאלות קשות לי כל כך היום? אני יכול להמציא מכשיר שיש בו את כל הספרים/סרטים/סדרות שאי פעם היו ונותן לי לצפות בהם/להקשיב להם/לקרוא אותה מתי שאני רוצה ואיפה שאני רוצה עם דרך שתמצא תכנים שבא לי מהר מאוד, כלומר ממש רק מחשבה על הכיוון שאני מחפש.
או אולי מכשיר שמבטל לכלוך ואבק ככה שאני אף פעם לא צריך לנקות את הבית שוב.
✍️מי הדמות ממחלקת המשוררים המעונים האהובה עליכם? (תחשבו טייפ של אומן מיוסר כזה) אנג'ל. ואולי בדרך מוזרה דון דרייפר ממד מן.

📷תמונה ו/או וידאו ו/או מתכון ללביבות שתרצו לחלוק עם הכיתה:
אמממממ...
זה:

didalf

Well-known member
|מכשפה|גיל בגימטריה: אני די בטוח שזה 43 ואני לא מבין איך יכל לצאת למישהו תוצאה אחרת.

|מכשפה|ורוד או ירוק? ירוק.
זה דווקא מעניין כי יש לי ממש רתיעה מורוד שאני חושב שנובעת מכך שחצי מהחיים שלי חשבתי שאם יחשבו שאני אוהב ורוד אז יחשדו שאני נשי או הומו. וזה למרות שאני זוכר שגיס שלי היה לובש ורוד המון פעמים. אבל אני גם זוכר שהייתי מודע לכך שיש לזה משמעות מסויימת. או יותר נכון שאפשר לתת לזה משמעות מסויימת.
אבל אני גם חושב שאני באמת לא אוהב את הצבע. כלומר עדיין אין לי שום בגד בצבע ורוד. בעצם אני מסתכל בבית שלי ולא נראה לי שיש לי שום דבר ורוד בבית. אבל יכול להיות שזה עדיין מושפע מזה.
עכשיו אני גם נזכר שכשהייתי בגן אני התחפשתי בפורים לMy little pony וזה כלל הרבה דברים ורודים. אני גם די בטוח שהיו לי צעצועי פוני ורודים כאלו. אז כנראה בשלב מאוחר יותר החלטתי שאני צריך להפסיק לאהוב דברים כאלו.
ואז הפכתי להיות מטורף על צבי הנינג'ה. ואני באמת לא תיכננתי את זה כהתחלתי לכתוב אבל זה מוביל אותי באמת לירוק.
אם כי אולי קצת נתתי לצד הנסתר שבי להציץ כי באופן מוצהר הצב נינג'ה שהכי אהבתי היה דונטלו - זה עם המסכה הסגולה.
השקעת בזה הרבה מחשבה:-D
אני מקווה שיום אחד תוכל לאהוב ורוד.

|פיה|סרטי החודש: Wicked. אני לא בטוח אם ראיתי עוד סרט בנובמבר.
זה בסדר רק זה חשוב
|פיה|שירי החודש: אני לחלוטין התמכרתי לDefying Gravity. אם כי זה בעיקר רק בשבועיים האחרונים (כלומר כמה שבועות אחרי שבעצם ראיתי את הסרט)
איך אפשר שלא?|מאוהב|
אבל הכרת את השיר לפני כן?

בנתיים הקשבתי לProject Hero (בהמלצת חברות פורום נאמנות)
יאיי
אז עכשיו אתה מעדיף להקשיב לספרים במקום לקרוא?

ואני עכשיו כבר חצי מהדרך לתוך The Foxhole Court שהוא הספר הראשון בסדרה של ספרים ויש לי תחושה חזקה שרעות קראה את זה (או שהיא תרצה לקרוא את זה כשהיא תשמע על זה).
למה מה זה? אני גם ארצה?

|פיה|ציטוט חודשי:
So if you care to find me
Look to the western sky
as someone told me lately everyone deserves a chance to FLY!

טוב, אני אמשיך מחר מסיבה למסיבה (בתקווה שאני אחשוב על אחת)
אני מופתעת שבאמת המשכת.
מה זה ממש מר

כלומר הייתה הפעם ההיא שברחתי עם אמא שלי וחמישה מיליון דולר מאבא שלי המאפיונר הרצחני, התחבאנו במשך שנים רבות עד שהתפתתי להצטרף לקבוצת ספורט מפורסמת למרות הידיעה שזה מעלה את הסיכון שהוא ימצא אותי... אבל זה נשמע לא אמין.
למי זה לא קרה?

החות'ים אמרו לא.

|גיטרה|איזה מעשה חסר פחד עשיתם ואתם גאים בו? כל מה שאני עושה מלא פחד. ותכלס אם אין פחד אז אני לא חושב שאני אתגאה בו.
אוקייייייי נודניק אז מתי עשית משהו שבו התגברת על פחד ואתה גאה בו?

☔אם הייתם צריכים לדבר עכשיו במשך 10 דקות על סדרה כלשהי במה הייתם בוחרים? באפי. תמיד.
כמובן
נו ברור אפילו הפסטה שלך בלי רוטב.
איך אתה מרגיש לגבי תותים?

🩷דמות טלווזיונית שהייתם רוצים בתור מאהב/ת? אוי, אני לא מוכן לשאלה הזאת. קשה לי מידי
כי כל התשובות שלך צעירות מידי?

למה כל השאלות קשות לי כל כך היום?
לאדעת. למה אתה קשה?

או אולי מכשיר שמבטל לכלוך ואבק ככה שאני אף פעם לא צריך לנקות את הבית שוב.
אמן

✍️מי הדמות ממחלקת המשוררים המעונים האהובה עליכם? (תחשבו טייפ של אומן מיוסר כזה) אנג'ל.
תכלס הוא גם מיוסרי כזה. אבל פחות אומן. למרות שהוא כן מצייר. אבל הוא לא אומן מילים השיר האהוב עליו זה מנדי. (אה חח נזכרתי שזה היה במסעדה במלון וזה שעשע אותי רציתי לספר לכם ושכחתי חייכתי לעצמי:-D).

Lhuna3

Well-known member
|מכשפה|שם/כינוי: בילי מקסימוף ניק
אני לא זוכרת שהיית בילי מקסימוף.
|מכשפה|גיל בגימטריה: אני די בטוח שזה 43 ואני לא מבין איך יכל לצאת למישהו תוצאה אחרת.
מדויק כהרגלך.
|מכשפה|ורוד או ירוק? ירוק.
זה דווקא מעניין כי יש לי ממש רתיעה מורוד שאני חושב שנובעת מכך שחצי מהחיים שלי חשבתי שאם יחשבו שאני אוהב ורוד אז יחשדו שאני נשי או הומו. וזה למרות שאני זוכר שגיס שלי היה לובש ורוד המון פעמים. אבל אני גם זוכר שהייתי מודע לכך שיש לזה משמעות מסויימת. או יותר נכון שאפשר לתת לזה משמעות מסויימת.
אבל אני גם חושב שאני באמת לא אוהב את הצבע. כלומר עדיין אין לי שום בגד בצבע ורוד. בעצם אני מסתכל בבית שלי ולא נראה לי שיש לי שום דבר ורוד בבית. אבל יכול להיות שזה עדיין מושפע מזה.
עכשיו אני גם נזכר שכשהייתי בגן אני התחפשתי בפורים לMy little pony וזה כלל הרבה דברים ורודים. אני גם די בטוח שהיו לי צעצועי פוני ורודים כאלו. אז כנראה בשלב מאוחר יותר החלטתי שאני צריך להפסיק לאהוב דברים כאלו.
ואז הפכתי להיות מטורף על צבי הנינג'ה. ואני באמת לא תיכננתי את זה כהתחלתי לכתוב אבל זה מוביל אותי באמת לירוק.
אם כי אולי קצת נתתי לצד הנסתר שבי להציץ כי באופן מוצהר הצב נינג'ה שהכי אהבתי היה דונטלו - זה עם המסכה הסגולה.
צפה בקובץ המצורף 121718 צפה בקובץ המצורף 121717
אנשים מייחסים הרבה יותר מידי משמעות לצבעים (במיוחד בהתחשב בכך שצבע זה אפילו לא משהו שקיים באמת מחוץ למוח שלנו).
|פיה|שחקני החודש: אדי רדמיין בDay of the Jackal
צפה בקובץ המצורף 121719
זה תעלומת רצח או משהו יותר מעניין ששווה לי לנסות?
זה מאוד אלים?
|פיה|ציטוט חודשי:
טוב, אני אמשיך מחר מסיבה למסיבה (בתקווה שאני אחשוב על אחת)
1735149158351.png

Lhuna3

Well-known member
אז תאכל אבקת קקאו בכפית וזהו.
|פיה|סיפור החודש: אתם מכירים את זה שאתם מנסים לחשוב על משהו שקרה ולרגע מרגיש כאילו שום דבר אף פעם לא קרה לכם?
אני דווקא מאמינה.
החות'ים אמרו לא.
|כן|:-(
הרוטב עגבניות על הפיצה? (או שאני כבר לא זוכרת אם המוזרות שלך כוללת לא לאהוב פיצה)
אז קח אני אבחר בשבילך:
1735149763569.png
🥂מותר לכם לבחור לביבות או סופגניות ומה שלא תבחרו יעלם לנצח. מה תבחרו? אני מתפתה לבחור בלביבות פשוט כדי שסופגניות יעלמו ולא יפתו אותי יותר. אבל אני לא יכול לקחת מהעולם סופגניות. אני לא מפלצת.
אז אתה כן מפלצת כי לקחת מהעולם לביבות! :(
חחחחחח זה טוב (למרות שארוך מידי, כמו הרבה מערכונים שלהם)

Lhuna3

Well-known member
תכלס הוא גם מיוסרי כזה. אבל פחות אומן. למרות שהוא כן מצייר. אבל הוא לא אומן מילים השיר האהוב עליו זה מנדי. (אה חח נזכרתי שזה היה במסעדה במלון וזה שעשע אותי רציתי לספר לכם ושכחתי חייכתי לעצמי:-D).
חחחחחחח

טוני החתול

Well-known member
מנהל
השקעת בזה הרבה מחשבה:-D
אני מקווה שיום אחד תוכל לאהוב ורוד.
כן יצא לי מעמיק
ואני לא יודע אם אני רוצה לאהוב ורוד.
איך אפשר שלא?|מאוהב|
אבל הכרת את השיר לפני כן?
הכרתי את השיר קצת לפחות. כלומר שרו אותו בGlee לפני יותר מעשור.
אז עכשיו אתה מעדיף להקשיב לספרים במקום לקרוא?
אני מעדיף דווקא לקרוא. זה מרגיש לי חוויה יותר מתאימה. אני גם מאוד אוהב לחזור ולקרוא משפטים שוב וזה די מסתכל לעשות את זה כפתור האחורנית - איכשהו תמיד אני או חזרתי אחורה לא מספיק או יותר מידי. שלא לדבר על כך שאם אני רוצה לחזור לבדוק משהו קטן שהיה בפרק קודם זה כמעט בלתי אפשרי למצוא. מהבחינה הזאת הכי נוח זה כשיש לי את הספר גם בקינדל וגם באודיבל כי אז אני יכול בקינדל לחזור אחורה.
העניין הוא שאין לי הרבה זמן לקרוא. או יותר נכון אין לי זמן באופן כללי, אבל אני יכול להקשיב באודיבל בזמן נסיעות ובזמן הליכות ולכן אני מספיק באודיבל הרבה הרבה יותר מאשר בקריאה פרופר.
אגב, רק בספר הנוכחי גיליתי שאני יכול לשנות את מהירות ההקראה וגיליתי ש80% עובד לי הרבה יותר טוב. לפחות בספר הנוכחי.
למה מה זה? אני גם ארצה?
[The Foxhole Court - שהוא חלק מסדרת ספרים שנקראת All for the Game]
זה YA בערך, עיקר העלילה על חברי קבוצת ספורט (ספורט לא אמיתי שיוצרת הספר המציאה), ומכיל לפחות דמות גיי אחד. אבל בפוטנציה יותר. וזה העניין העיקרי שאני לא בטוח עד כמה קוויריים חלק מהדמויות. ולכן אני לא יודע עד כמה זה באמת יעניין אותך. ותכלס אני לא יודע עד כמה זה יעניין אותי. אני יודע שאני כבר שנים מודע לכך שיש לסדרת ספרים הזאת הרבה מעריצים כבדים.
וחלק מהסיבה שאני מודע לסדרת ספרים הזאת היא כי שם הספר השני של הסדרה הזאת (The Raven King) זהה לשם הספר הרביעי בסדרת ספרים אחרת שאני קראתי - שם סדרת הספרים האחרת הוא The Raven Cycle שהיא סדרת ספרים שהפאנדום שלה גרם לי לחשוב שהיא הרבה יותר קווירית ממה שהיא הייתה בפועל, ולכן אני מאוד חשדני גם לגבי All for the Game.
as someone told me lately everyone deserves a chance to FLY!
and if i'm flying solo, at least i'm flying free
אני מופתעת שבאמת המשכת.
גם אני
מה זה ממש מר
הקטע הוא שעכשיו כל דבר שהוא פחות מ90% פחות טעים לי. אם כי זה ספציפית 90% של ספלנדיד. של חברות אחרות זה באמת מריר לי מידי. אז מי יודע מה הם שמים בפנים שהופך את זה לכל כך טעים.
החות'ים אמרו לא.
האמת שהיה אזעקה איפה שאני גר אתמול בלילה אבל פשוט לא התעוררתי. גיליתי על זה בבוקר.
אוקייייייי נודניק אז מתי עשית משהו שבו התגברת על פחד ואתה גאה בו?
כל מיני דברים שיכולים להרגיש רגילים לאנשים רבים. כמו ללכת לראיון עבודה, להצטרף למכון כושר, לגשת אל מישהו שאני לא מכיר ולדבר איתו (אוקי, אני לא בעצם זוכר כרגע שאי פעם עשיתי את זה, אבל כשאני אעשה את זה אז זה בהחלט יהיה משהו שאני אהיה גאה בעצמי שעשיתי)(אפשר להחשיב כאן דברים עתידיים?)
איך אתה מרגיש לגבי תותים?
זה עדיף על עוד מכונות של מלחמה,
אבל באופן כללי אני נגד.
כי כל התשובות שלך צעירות מידי?
חלק. אבל חלק מבוגרות מידי (כלומר הדוקטור ואנג'ל הם בני מאות שנים).
אבל הסיבה שאמרתי שזה קשה היא בגלל שאני לא יכול לבחור
אז קח אני אבחר בשבילך:
1735149763569.png
אוקי, אני מקבל את הבחירה שלך :love:
לאדעת. למה אתה קשה?
הלוואי וידעתי.
אבל להבהיר, זה לא שהתלוננתי שהשאלות קשות, התלוננתי על זה שלי קשה לענות עליהם.
הכי מוזר לי כשמתנגן איפשהו פומבי שיר שהוא פתיח של סדרה ואז אני כאילו נלקח מהמקום שאני נמצא אל התוכנית הזאת כמו קסם.
ואנג'ל הוא לחלוטין אומן מיוסר. רצח אכזרי זה גם סוג של אמנות, והוא מיוסר בגלל זה.
אני לא זוכרת שהיית בילי מקסימוף.
זה בגלל שעשיתי קסם ששינה את המציאות.
אנשים מייחסים הרבה יותר מידי משמעות לצבעים (במיוחד בהתחשב בכך שצבע זה אפילו לא משהו שקיים באמת מחוץ למוח שלנו).
הרבה מאוד דברים קיימים רק בתוך המוח שלנו (ריח, אהבה, כסף, חיים). דברים שקיימים מחוץ למוח שלנו הם לרוב פחות משמעותיים בשבילנו.
זה תעלומת רצח או משהו יותר מעניין ששווה לי לנסות?
זה מאוד אלים?
בהחלט אלים, אבל דווקא לא בדיוק מאוד.
זה מבוסס על ספר משנות ה70 שגם היה סרט מפורסם שמבוסס עליו. זה על רוצח שכיר שנשכר לרצוח אדם מאוד משמעותי, וסוכני ביון בריטים שמנסים לתפוס אותו.
אז כן רצח טכנית, אבל לא תעלומת רצח.
?
אז תאכל אבקת קקאו בכפית וזהו.
אני יכול לנסות, אבל נראה לי מגעיל לאכול אבקה.
אני דווקא מאמינה.
אז אולי כדאי לך לקרוא את הספר
הרוטב עגבניות על הפיצה? (או שאני כבר לא זוכרת אם המוזרות שלך כוללת לא לאהוב פיצה)
לא אוכל עגבניות
לא אוכל רוטב עגבניות
ואכן לא אוכל פיצה (בגלל העגבניות)
חחחחחח זה טוב (למרות שארוך מידי, כמו הרבה מערכונים שלהם)
סרטון של 6 דקות זה ארוך מידי בשבילך?
מתי הפכת להיות Gen Z?
לא לאהוב פיצה זאת אחת המוזריות העיקריות שלו ככה גילינו על כל השאר!
תזהרו או שאני אעלים פיצות מהעולם.

didalf

Well-known member
ואני לא יודע אם אני רוצה לאהוב ורוד.
חבל צבע יפה.
הכרתי את השיר קצת לפחות. כלומר שרו אותו בGlee לפני יותר מעשור.
אוקי כן גם אני הכרתי אותו מגלי לראשונה. אבל לא שמעת אותו בביצוע המקורי מאז?

[The Foxhole Court - שהוא חלק מסדרת ספרים שנקראת All for the Game]
זה YA בערך, עיקר העלילה על חברי קבוצת ספורט (ספורט לא אמיתי שיוצרת הספר המציאה), ומכיל לפחות דמות גיי אחד. אבל בפוטנציה יותר. וזה העניין העיקרי שאני לא בטוח עד כמה קוויריים חלק מהדמויות. ולכן אני לא יודע עד כמה זה באמת יעניין אותך. ותכלס אני לא יודע עד כמה זה יעניין אותי. אני יודע שאני כבר שנים מודע לכך שיש לסדרת ספרים הזאת הרבה מעריצים כבדים.
וחלק מהסיבה שאני מודע לסדרת ספרים הזאת היא כי שם הספר השני של הסדרה הזאת (The Raven King) זהה לשם הספר הרביעי בסדרת ספרים אחרת שאני קראתי - שם סדרת הספרים האחרת הוא The Raven Cycle שהיא סדרת ספרים שהפאנדום שלה גרם לי לחשוב שהיא הרבה יותר קווירית ממה שהיא הייתה בפועל, ולכן אני מאוד חשדני גם לגבי All for the Game.
טוב אז כשתגלה כמה זה גיי באמת תעדכן חח

and if i'm flying solo, at least i'm flying free

האמת שהיה אזעקה איפה שאני גר אתמול בלילה אבל פשוט לא התעוררתי. גיליתי על זה בבוקר.
לאדעת אם כיף לך או אוי לא
כל מיני דברים שיכולים להרגיש רגילים לאנשים רבים. כמו ללכת לראיון עבודה, להצטרף למכון כושר, לגשת אל מישהו שאני לא מכיר ולדבר איתו (אוקי, אני לא בעצם זוכר כרגע שאי פעם עשיתי את זה, אבל כשאני אעשה את זה אז זה בהחלט יהיה משהו שאני אהיה גאה בעצמי שעשיתי)(אפשר להחשיב כאן דברים עתידיים?)
ניקולס חמודי שכחת עם מי אתה מדבר? אנחנו פורום חרדה חברתית את כולנו הדברים האלה מפחידים וכל הכבוד לך על כל דבר כזה שעשית!

זה עדיף על עוד מכונות של מלחמה,
אבל באופן כללי אני נגד.
אז מגיע לך מכונות של מלחמה|שפם|

חלק. אבל חלק מבוגרות מידי (כלומר הדוקטור ואנג'ל הם בני מאות שנים).
כל עוד השחקנים אייג' אפרופייאט זה לא נחשב זקן:-P:

הכי מוזר לי כשמתנגן איפשהו פומבי שיר שהוא פתיח של סדרה ואז אני כאילו נלקח מהמקום שאני נמצא אל התוכנית הזאת כמו קסם.
איזה שיר פתיחה חוץ מחברים ואולי האוסי יצא לך לשמוע בפומבי?
ואנג'ל הוא לחלוטין אומן מיוסר. רצח אכזרי זה גם סוג של אמנות, והוא מיוסר בגלל זה.
אם ככה אז כן.

למעלה