כי מאז כתבת על עוד איזה 30 סדרות "בא לי לעשות בזה צפיה חוזרת".
אוקי זה נכון.
אבל באחרים לא ממש התכוונתי בפועל לעשות
וגם באחרים לא דיברתי על צפייה משותפת
אני רוצה שיחוקקו חוק שכשמישהו אומר על סדרה שהעונה/ות הראשונות שלה היו מעולות אז אסור להגיב ב"אבל העונות האחרונות היו גרועות".
כאילו... אם הייתי חושבת שכל הסדרה היתה מעולה, אז לא הייתי כותבת ש"עונה 1" היתה מעולה. אז כאילו זה סתם להתחיל מחלוקת על דבר שדי ברור שאין עליו ויכוח. זה צריך להיות אפשרי להתפעל ולהביע הערכה בקול רם (או באינטרנט) מסדרה שבחלקה היתה מעולה, גם אם חלקה האחר לא היה.
חוק מרגיש לי מוגזם.
ומרגיש כאילו הרגשת שאני מתנגד למה שכתבת בעוד הכוונה שלי לא הייתה להתנגד למה שאמרת אלא לחזק את זה לגבי כמה שאהבתי את תחילת הסדרה. ואם אני כבר מדבר עליה אז אני גם אציין שחבל לי שהיא לא המשיכה טובה באותה מידה ולכן לא סיימתי אותה..
חוץ מזה יש סדרות שאני חושב שאני אציין שהעונה הראשונה שלהם מדהימה בלי להתייחס להמשך גם אם הוא טוב.
למרות שאני חושבת שאנחנו רוצים בעצם דברים שונים.
אני מניח שאת רוצה יותר אוברי.
אני אשמח גם לעוד אוברי, אבל זה לא הדבר העיקרי שאני רוצה ואני בסדר גם להמשך בלעדיה. אם כי אני מאוד מקווה שנראה אותה בהמשך במגוון דברים של הMCU.
אה אוקיי. זה אף פעם לא היה על הרדאר סדרות שלי.
יום אחד תראי משהו עם ג'ייסון בייטמן שיגרום לך להתאהב בו ואז תחזרי לכל הסדרות הישנות שלו (או שלא)
חשבתי שכבר פיצחת את השיטה של איך להשיג יותר שעות ביממה כדי לצפות בכל הסדרות שלך. אני קצת מאוכזבת ממך עכשיו.
עדיין לא.
אם כבר אני די בטוח שעם הזמן האורך של היממה מתקצר ויש קנוניה שלמה להסתיר את זה (אם יורידו מכל שניה אלפית אז יהיה קשה לשים לב)