The Twilight Zone דצמבר 2024 – סיכום חודש 🤯🥨🛵🐢🏋️‍♂️🎨⛈️

LeAnnDyIan

Well-known member
מי זאת קציצי?
My God daughter (וגם הבת של הבוסים)
לי בהחלט כיף. לחשבון הבנק שלי שלא שמע על להזמין כרטיסים במחלקת תיירים, קצת פחות.
דקסטר ונקמה |כן|
לא ידעתי שראית נקמה🤔
את בכלל לא יודעת פחד מהו.
בטח שיודעת. פחד זה לתת לבת דודה שלך לקחת אותך לרכבות הרים רעועות למרות שאת יודעת better!

LeAnnDyIan

Well-known member
כיוון שניק כתב את זה, מדובר על כל הסדרות.
:-D:-D
אני מנדבת את אמא של עדימון
טוב בסדר לא ידעתי שפה זה הפורום של המשכילים, אני לא ידעתי את זה לפני שקראתי את זה באינטרנט מתישהו לפני כך וכך שנים, אז חשבתי שזה מפתיע.
בסדר אני מניחה שכולנו קראנו את זה לפני כך וכך שנים. זה לא איזה מידע שנולדנו איתו😂
כן הוא כיכב החודש בעונה 2 של דוקטור הו שאני צופה בה שוב ואז גם הופיע לי בחלום.
יאא מה היה בחלום?
אני לא יודעת על מה רשמת את זה אבל אני מסכימה.
אז תפסיקי לעשות את זה! |שפם|
מה אני אמורה להפסיק? זה קשה להגיב מהטלפון כשיש לך אלצהיימר😂
אני מצטערת בשבילך 🤷‍♀️
עונה 1 של זה היא מיצירות המופת הכי גדולות של הטלויזיה.
אה דיברת על הסדרה הזאת.
טוב אין לך מה להצטער בשבילי. זה ממש לא ענין אותי ואני שמחה שהייתי בוגרת מספיק כדי להפסיק את הצפיה בזה ולא התעללתי בעצמי כמו עם סדרות אחרות🙄

LeAnnDyIan

Well-known member
ראיתי את העונה הראשונה, אבל בעונה 2 זה התדרדר ופרשתי. לכן לפי החוק שלך אני מבטלת את ה|כן| ששמתי גם לה וברור שגם לדקסטר, ששתי העונות האחרונות שלה היו זוועה.
חח לדקסטר אני מוכנה לבטל את ה|כן| כי אהבתי רק את עונות 1, 4 ו-5.

אבל את נקמה אהבתי לאורך כל העונות שלה.

LeAnnDyIan

Well-known member
אם זה מרגיע אותך אני ראיתי רק את העונה הראשונה של הלוטוס הלבן, אז את לא צריכה לקחת את זה אישית בשביל אוברי (אבל כן אני מאמינה שגם העונות הבאות היו אוברייטד בלי לראות אותן).
זה לא מרגיע אותי. את סתם חצופה|שפם| חצופה ואוברייטד😤

סתם בכלל לא אכפת לי מהסדרה הזאת. ראיתי רק בשביל אוברי😂

LeAnnDyIan

Well-known member
לחלוטין צריך להיות חלק מהמאמץ להביא המשך
|כן|
למרות שאני חושבת שאנחנו רוצים בעצם דברים שונים.
דיברנו על הסדרה Arrested Development
אה אוקיי. זה אף פעם לא היה על הרדאר סדרות שלי.
איך את לא יודעת כשדיברתי על זה איתך.
זה מה שקורה כשמזדקנים. ולונה כפרעליה כבר זקנה המון שנים.
[לראות שוב את עונה 1 של Legion]
זמן וזה שאין סוף ממנו.
או אולי יותר נכון לומר שזה כמות הדברים שאני רוצה לעשות לעומת כמות הזמן שקיימת.
חשבתי שכבר פיצחת את השיטה של איך להשיג יותר שעות ביממה כדי לצפות בכל הסדרות שלך. אני קצת מאוכזבת ממך עכשיו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כי מאז כתבת על עוד איזה 30 סדרות "בא לי לעשות בזה צפיה חוזרת".
אוקי זה נכון.
אבל באחרים לא ממש התכוונתי בפועל לעשות
וגם באחרים לא דיברתי על צפייה משותפת
אני רוצה שיחוקקו חוק שכשמישהו אומר על סדרה שהעונה/ות הראשונות שלה היו מעולות אז אסור להגיב ב"אבל העונות האחרונות היו גרועות".
כאילו... אם הייתי חושבת שכל הסדרה היתה מעולה, אז לא הייתי כותבת ש"עונה 1" היתה מעולה. אז כאילו זה סתם להתחיל מחלוקת על דבר שדי ברור שאין עליו ויכוח. זה צריך להיות אפשרי להתפעל ולהביע הערכה בקול רם (או באינטרנט) מסדרה שבחלקה היתה מעולה, גם אם חלקה האחר לא היה.
חוק מרגיש לי מוגזם.
ומרגיש כאילו הרגשת שאני מתנגד למה שכתבת בעוד הכוונה שלי לא הייתה להתנגד למה שאמרת אלא לחזק את זה לגבי כמה שאהבתי את תחילת הסדרה. ואם אני כבר מדבר עליה אז אני גם אציין שחבל לי שהיא לא המשיכה טובה באותה מידה ולכן לא סיימתי אותה..
חוץ מזה יש סדרות שאני חושב שאני אציין שהעונה הראשונה שלהם מדהימה בלי להתייחס להמשך גם אם הוא טוב.
למרות שאני חושבת שאנחנו רוצים בעצם דברים שונים.
אני מניח שאת רוצה יותר אוברי.
אני אשמח גם לעוד אוברי, אבל זה לא הדבר העיקרי שאני רוצה ואני בסדר גם להמשך בלעדיה. אם כי אני מאוד מקווה שנראה אותה בהמשך במגוון דברים של הMCU.
אה אוקיי. זה אף פעם לא היה על הרדאר סדרות שלי.
יום אחד תראי משהו עם ג'ייסון בייטמן שיגרום לך להתאהב בו ואז תחזרי לכל הסדרות הישנות שלו (או שלא)
חשבתי שכבר פיצחת את השיטה של איך להשיג יותר שעות ביממה כדי לצפות בכל הסדרות שלך. אני קצת מאוכזבת ממך עכשיו.
עדיין לא.
אם כבר אני די בטוח שעם הזמן האורך של היממה מתקצר ויש קנוניה שלמה להסתיר את זה (אם יורידו מכל שניה אלפית אז יהיה קשה לשים לב)

LeAnnDyIan

Well-known member
אני מניח שאת רוצה יותר אוברי.
אני אשמח גם לעוד אוברי, אבל זה לא הדבר העיקרי שאני רוצה ואני בסדר גם להמשך בלעדיה. אם כי אני מאוד מקווה שנראה אותה בהמשך במגוון דברים של הMCU.
ממ לא בדיוק. ז״א, כמובן שאני רוצה עוד אוברי. אבל אני התייחסתי יותר לזה שרשמת איפשהו בדיונים על הסדרה שאתה רוצה עונת המשך של אגת׳ה ובילי מחפשים את טומי וזה לא כזה מענין אותי.
ראיתי איפשהו באינטרנט דיבורים על זה שהולך להיות איזה פרויקט מארוול עם וונדה וריו (נראה לי במסגרת של סרט ולא סדרה) ולא יודעת אם יש בסיס לשמועות האלה אבל אני לגמרי בעד זה. למרות שאני כמובן הרבה יותר מעדיפה את אגת׳ה וריו אבל אני אתפשר על עוד סרט עם אוברי וליזי כי הכימיה שלהן ביחד מעולה❤️

למעלה