the wall

"נראה לי שמה שמפריע לך..."

נראה לך?אה,באמת ? אתה מניח הרבה מאוד דברים שאני בכלל לא רמזתי. הרקע של האלבום ממש לא מפריע לי - המילים לא גרועות או משהו,הם פשוט לדעתי הרבה פחות טובות מיצירות קודומות של ווטרס. מה שמפריע לי באלבום זה בעיקר המוזיקה,כן - ואני לא צריכה להיט או משהו קצבי יותר מדי בשביל להגיד שהמוזיקה טובה,אבל בחומה המוזיקה פשוט מאוד "הולבשה" במין חוסר השקעה כזו - "יש כבר מילים,אז פשוט בואו נדחוף איזה מנגינה וגמרנו". אתה חושב משום מה שאתה מבין ה-כ-ל - "כלכך ברור ושקוף שכשאת חושבת על ד'ה וול את מסתכלת על כל הרקע של האלבום". אז בוא ואני אחדש לך שוב,טראנס בוי - הרקע זה אולי הדבר האחרון שמציק לי באלבום - על המוזיקה כבר הבנת מה אני חושבת,ואת המילים אני לא הכי "מחבבת" ,אך כמובן שלא את כ-ו-ל-ן,תמיד יש יוצאי דופן. האלבום,מבחינת מוזיקה בעיקר - אין בו הרבה יותר מכמה יציאות טובות של ווטרס-גילמור,אבל זה הכל.

Miss CB

New member
דעתי זו כל הפואנטה...

והיא דווקא מעניינת, כלומר הדרך שבה היא מוצגת מעניינת... מצד אחד הוא אכן אומר את המילים "האם הייתי אשם כל הזמן..." וכו' ובכל המשפט יש מין הבנה שזו אשמתו, ובכל זאת כל המשפט עדיין מוצג מנקודת המבט שלו על איך שהמורה מרושע, האמא נוראית וכו'. כלומר כל המשפט, כל ההבנה של את מי באמת צריך להאשים, היא חסרת פואנטה - כי הוא בעצמו לא משלים עם העובדה שהוא גם אשם...

Glenfiddich

New member
לא קראתי את כל הת'רד אבל

לכל דרך חשיבה יש את הצורת חשיבה שלה. פאשיזים בהדרתו הוא נטייה למלחמה,אנטי דמוקרטיה ובגלל שזה בדרך כלל קשור למדינות המדינה מעל הכל וכל מה שמשלמדים שיעורי היסטוריה. כך שהדיסק הוא לא כלי פאשיסטי כי הוא לא מטיף לכל הנוסעים הנ"ל כמו כן אין שום דרך חשיבה מסויימת שמוכתבת שמה רק להשתחרר מהמסגרות המוקרות לנו. כך שסליחה אבל טעית. פעם ראשונה שלי בפורום אל תהרגו אותי :)

אהלן אהלן אהלן ../images/Emo24.gif

לא נהרוג. אני לא חושבת שזה מה שווטרס אומר, אבל מילא. אחרי ארוחה מלאה ו-3 סופגניות שדודה שלי הכינה, מי הולך להתווכח על "החומה"?

משהו אחרון- לטרנס

ברגע שאתה מתייחס למשהו בהגדרה של 'מושלם' אתה שולל כל אפשרות לחיסרון בדבר הזה, אין יצירה מושלמת, תמיד יש את הצדדים החלשים ואם מראש אתה שולל כל אפשרות למשהו חלש יותר, אתה לא תוכל לשמוע שום ביקורת אפילו אם היא לגיטימית. חג שמח!

trancelover

New member
גםנכון

במקום לרשום דברים כמו 'פה המוסיקה רעה' ו'כאן יש נפילה' אפשר יותר להסביר וללכת על נקודות מסויימות, אפשר לפרט בכיוון ואפשר להשוות.. אבל לא סתם לרשום 'המוסיקה הזאת אומרת שהיא נכתבה בכוח ע"י ווטרס, המנגינה מדברת אליי' זה כלכך שקוף......

למעלה