This Is (Not) The Best Week Ever

This Is (Not) The Best Week Ever ../images/Emo41.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR ?
שיר השבוע בכללי ?
אמן/אלבום השבוע ?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
ציטוטי השבוע ?
תכנונים לשבוע הבא ?
תמונת השבוע ? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שבוע טוב!

אין לי כותרת. ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR ? אין.
שיר השבוע בכללי ? Gorillaz – Feel Good Inc. Queen – Don't Stop Me Now Queen – Bohemian Rhapsody Nirvana – Lithium Red Hot Chili Peppers – Around The World Red Hot Chili Peppers - Can't Stop Rage Against The Machine – Killing in the Name Of Aerosmith – Jaded
Bon Jovi – Livin' on a Prayer Guns 'N Roses - Sweet Child O' Mine
אמן/אלבום השבוע ? אין אחד ספציפי... באמת צריך להוריד את הקטגוריה הזו.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תוכנית- עספור, איך פגשתי את אמא, מנדלבאום בלש פרטי.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
יום עצמאות- לעבוד חצי יום + ערב, היה -ממש- כיף.
מכון
חזרתי לא מזמן מהמכון וראיתי שם מישהו שהזכיר לי את מייקה (הסולן של there for tomorrow), ואמנם לא הספקתי להסתכל הרבה -בכלל;;- אני חושבת שהוא די דומה לו, וזה שובר לי את הלב;; -כן, אני יודעת שזה לא עושה לכם כלום, תתמודדו
-
הרגשה טובה בכללי
יש כמה 'לא' קטנים, אבל יהיה בסדר.
ציטוטי השבוע ? ~עספור~ ניוטון: "נראה לי היא סתם מנסה לשחק אותה הארד טו טייק" איציק: "תאמין לי, תזמון זה רק עניין של טיימינג" XD האמת אני לא זוכרת משפטים של הבחור הזה מהפאב שניסה להתחיל איתי, שהיה ממש דביל אבל מצד שני גם קצת חמוד
, אבל מה שזכרתי כבר כתבתי בשרשור הקודם... בואו נסכם שכל העניין הזה היה בדיחה כולו וזהו.
אה, עוד משהו. חברות שלי כמעט נדרסו על ידי אוטובוס. אם לא צחקתם כשקראתם את השורה הזו- תקראו שוב, כי זה פשוט קורע.
~אנחנו חוצות את הכביש. אני מתקדמת לעבר המדרכה וחברות שלי הולכות לאט עוד על הכביש. אוטובוס עושה סיבוב מאיזשהי פנייה ונמצא -ממש- קרוב לחברות שלי.~ ליטל: "קיצר, מה הוא אומר לי..." אני: "אמאלה, תיזהרו יש אוטובוס מאחוריכן!!" ~נטלי וליטל נבהלות ועולות למדרכה מהר~ אני: "חח איזה נהג דפוק, מה הוא לא רואה או מה? ><" ליטל: "קיצר, שומעת?" נטלי: "ליטל, באמא שלך, סתמי רגע. את קולטת שכמעט נדרסנו ע''י אוטובוס?! זה -כזה- מגניב!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שמעו, זה היה אחד המצחיקים.
אחרי המשפט הזה שלה התחלתי לצחוק כמו מטורפת. זה באמת מגניב. חחחחחחחחחח. וזה פשוט אירוני לצחוק על זה.. יא אללה. ~סוף חפירה~
תכנונים לשבוע הבא ? אמממ, מקווה שיהיו כל מיני שינויים למיניהם. וכמובן, מכון. אני מתה ללכת כבר לחוג של הקיק-בוקס! בא לי להוציא את העצבים שלי על השק אגרוף חחח. אבל כל שבוע אני אומרת שאני אלך ובסוף לא הולכת. -_-
תמונת השבוע ? אריאל הרוש. אין, יש לי חולשה לשוערים.
(מישהו הוסיף דודו אוואט?
) שבוע מגניב לכולם.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

עוד ציטוטים: ../images/Emo223.gif

~אני וליטל ישנות אצל נטלי~ ~נטלי מדליקה סיגריה ויושבת במיטה, פה ושם מסדרת דברים וחוזרת למיטה.~ אני: "באמא שלך, תפתחי חלון, אני נחנקת!" נטלי: "אוף, אבל אתן עושות רעש ואחי ישן! טוב אני אפתח קצת.." ~קמה לפתוח את החלון וחוזרת למיטה~ אני: "נטלי יש לכם פירות?" נטלי: "כן, מה את רוצה?" אני: "תביאי בננה. אני רעבה." ~נטלי מביאה לי ואני אוכלת~ אני: "איפה יש פח? מתי לעזאזל יהיה לך כבר פח בחדר? אני אקנה לך אחד ליומולדת וזהו!" נטלי: "תביאי אני אזרוק" ~אחרי כמה דקות~ אני: "נטלי תביאי כרית לליטל, שיגעה אותי זאתי" נטלי: "אתן משגעות אותי! קחי, לכי לישון כבר!" ~נטלי באה להיכנס למיטה~ אני: "מישהי מאיתנו צריכה לסגור את האור" ~שקט לשתי שניות~ נטלי: "כלבה, טוב?!" ~קמה לכבות את האור ומסדרת כמה דברים~ נטלי: "עוד משהו לפני שאני מכבה את האור ולא יוצאת מהמיטה לעולם?" ליטל: "כן, עוד כוס מים בבקשה" נטלי: "בת של זונה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב, זה היה פשוט מצחיק
ואי, היו עוד, אבל אני לא זוכרת!!

NoAmItA ChAn

New member
שיהיה לך שבוע טוב D: ../images/Emo23.gif

XDDDDDDDDDDD הציטוטים שלך (גם המעודכנים) ממש מצחיקים XDDDDDDDDDDDD חברות קרועות יש לך XP נירוונה, בון ג'ובי, גאנס נ' רוזס - אחלה שירים שמעת השבוע D: ותגידי, יש לי שאלה: לאיזה מכון כושר נרשמת? בשכונה שלך, או באיזו רשת כמו הולמס פלייס? ואת בתוכנית אימון מסויימת או שאת בוחרת את השיעורים? תודה D:

College Gym ../images/Emo223.gif

אני גרה בשכונה בנתניה 'קריית השרון', זו מיני עיר בנתניה, אפשר להגידXD ויש שם שני מכוני כושר, לפי מה שידוע לי, ואני רשומה בקולג'ים. אממ, וכרגע יש לי מסלול קצר שאחד המדריכים המליץ לי עליו. כמה מכשירים, כמה סטים, רשום לי את זה בדף משלי (ושל אמא שלי ביחד), אבל האמת שאני לא עושה כל מה שהוא אמר לי. כרגע אני משתמשת ב5 מכשירים. אני אתקדם ואנסה אחרים בהמשך.
עוד לא הייתי בחוגים, יכול להיות שיום שלישי אלך לספינינג.

NoAmItA ChAn

New member
מגניב! איך זה עובד?

את פשוט הולכת לאיזה שיעור שבא לך? O: נניח את רואה קיקבוקס או מדרגה או ספינינג (בחירה אקראית לגמרי!!!?), אז את פשוט הולכת לשיעור? O:

כן. ../images/Emo223.gif

יש לוח חוגים, כל יום יש חוגים שונים, מהבוקר ועד הערב. את יכולה ללכת לאיזה חוג שאת רוצה. יש חוגים שאת צריכה להירשם להם מראש, לדוגמא ספינינג, כי יש מספר אופניים קבוע בחדר. ממ, לקיקבוקס לדוגמא לא צריף להירשם. היום התקשרתי להירשם לחוג ספינינג שיהיה ביום שלישי. יש ספינינג קל ויש חזק, אגב. יש הרבה חוגים שהם למתחילים ולמתקדמים. אמא שלי לדוגמא רוצה להירשם לחוג ריקודי עם. לא צריך להירשם, אפשר ישר להגיע ולהשתתף.

NoAmItA ChAn

New member
יאא, זה נשמע כיף!

אני גם ארשם למכון כושר, מתישהו בעתיד D; ואיך את הולכת לשם אם את בגן כל יום? O:

בשעות הערב. ../images/Emo223.gif

אני מגיעה הביתה, אוכלת ונחה קצת [נחה- משמעותו לשבת מול המחשב/טלויזיהXD], ובערב הולכת עם אמא למכון. ותירשמי! זה כזה כיף.

okep

New member
../images/Emo40.gif לייק על השירים ,

קווין רד הוט בון ג'ובי . אע
.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifקולולולולוש.

שיר השבוע של MCR ?
שיר השבוע בכללי ? Seaside- Super Junior&Shinee&DBSK Sorry Sorry- Super Junior Shinee world- Shinee Break out- DBSK Gee- SNSD I'm a loner- C.N.Blue Nothing to lose- Zuno
אמן/אלבום השבוע ? סופר ג'וניור, שייני, DBSK, גירלס' ג'נריישן, סיאנבלו, זונו [נו אז מה אם הכרתי אותם רק היום ויש להם רק שני שיריםXD]... ממ... -חושבת- אמבלאק~ קאטטון, היי סיי ג'אמפ, אראשי... דברים כאלה. ^^
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט- רוקנרולה, ראיתי אותו הרגע חח ספר-
תוכנית- פרוייקט מסלול
, ד"ר הו
, המפץ הגדול[!!!]
, אחים ואחיות
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
יום העצמאות היה גיי~ ממ... לאדעת~
מי שרציתי שיזכה בעונה האחרונה של פרוייקט מסלול [זאת ששודרה בארה"ב לא בארץ] זכה DD:
התפרסמה ידיעה שלסופר ג'וניור יוצא אלבום חדש במאי D:
סתם רגשות...
ציטוטי השבוע ? אוהו, יש הרבההה~~~ מיום העצמאות D: אוהו יש הרבה~ מיום העצמאותXD
יוקו[חברה שלי]: "אני אוהבת לשמוע חלקי שיחות." בן אדם רנדומאלי שהלך מאחורינו: "אתה הומו, אתה זונה, אתה מכוער." ~אני וחברות שלי נשפכות מצחוק~ אותו בן אדם רנדומאלי: "רואה? אפילו הן צוחקות עליך!"
עוד בן אדם רנדומאלי[A]: "לסביות זה אחלה!" בן אדם רנדומאלי אחר: "זין!" A: "יש איל גולן בקריות." B: "בוא נסע לקריות!"
תשיר תשיר יא הומו~
~משחקות משחק שיוקו לימדה אותנו, שצריך לספר סיפור על "היום שבו...... *כל דבר שהקבוצה מחליטה עליו*" והפואנטה היא שהקבוצה מתקילה את המספר בשאלות והוא צריך לענות מהר~ פוקע[עוד חברה שלי]: "ואז יצאה דמות מהערפל." אני: "איזו דמות?" יוקו: "באיזה צבע השיער שלה?" פוקע: "כחול; עטר- איך- קוראים- לסיפור?! >_>; *הערת מתרגם: היום שבו רכבתי על דרקון להציל את סופר ג'וניור מאימת הנסיך האפל* הדמות שהוא הנסיך האפל! יוקו: "מאיזו ממלכה?" פוקע: "ממלכת אופל." יוקו: "באיזו מדינה?" פוקע: "אופלה." יוקו: "איזו שפה הם דוברים?" פוקע: "אפלה." יוקו: "מה המאכל הלאומי שלהם?" פוקע: "פל אפל."
פוקע: "לא צריך דרקון... דרכון כשאתה רוכב על דרקון."
"אבל מה היה הט'ים סונג של הסיפור?" פוקע: "אמ, זו שאלה טובה... באנו חושך לגרש."
~עכשיו הסיפור של יוקו~ "אם הוא לא רצה להיות בלנדר, מה הוא רצה להיות?" "... פיל ורוד." "הגיון של בלנדרים..." ~משיכת כתפיים~ "ואז אמרנו לו: נו, בלנדר, די כבר, זה לא מקדם את העלילה!" "ומה הוא ענה?" "כלום, הוא בלנדר! בלנדרים לא מדברים!"
"באיזה צבע העיניים שלו?" "אחת כחולה ואחת חומה." "למה?" "כי פעם מישהו הרביץ לו בעין ממש חזק עם כפפה כחולה והצבע ירד."
"ואז כולם נהפכו לבישים, ואז גם הפסיקה המלחמה כי בישים לא נלחמים. כי הם בישים, ועכשיו כולם יפים אז כזה 'אנחנו יפים, בואו נעשה סקס. למה ללנו לזרוק כיסאות ולשרוף צריפים?'"
תכנונים לשבוע הבא ? מחר מגן בספרות, מחרתיים בגרות בספורט >>; ואמ זהו נראה לי.
תמונת השבוע ? ג'ונג'ונ
~נמסה~ הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

okep

New member
../images/Emo40.gif הציטוטים הרגו אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ובהצלחה בבגרות ובמגן ~

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifD:

ותודה~ המגן הלך... ממ... בסדר. נקווה שילך סביר גם בבגרות חח.

NoAmItA ChAn

New member
נשמע שהיה אחלה יום עצמאות XPPPP

איזו עונה משודרת בארץ של פרויקט מסלול? ואיזו עונה ראית את? O: ובהצלחה בהכל!!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכע היה מנצנץD:

העונה שמשודרת בארץ [או שהיא כבר נגמרה?] זו העונה השישית, עם לוגן ואירינה וכל אלה~ [לא זוכרת כל מי שהיה שם חחחח אני הכי התעמקתי בלוגן כמובן
] העונה שאני סיימתי לראות עכשיו, ששודרה בארה"ב, זו העונה השביעית, זו שאחרי זאת שבארץ~ אחת העונות הטובות, האתגרים היו כל כך מגניביייים
ממש כאילו, -כל- האתגרים היו ממש מגניבים! נראה לי מבחינת האתגרים [וגם מבחינת מעצבים, היו כמה ממש טובים
וכמובן זה שזכה שמהפרק הראשון עוד היה הפייבוריט שלי
] זו הייתה אולי העונה הכי טובה!

למעלה