אין לי כותרת. ../images/Emo223.gif
שיר השבוע של MCR ? אין.
שיר השבוע בכללי ? Gorillaz – Feel Good Inc. Queen – Don't Stop Me Now Queen – Bohemian Rhapsody Nirvana – Lithium Red Hot Chili Peppers – Around The World Red Hot Chili Peppers - Can't Stop Rage Against The Machine – Killing in the Name Of Aerosmith – Jaded
Bon Jovi – Livin' on a Prayer Guns 'N Roses - Sweet Child O' Mine
אמן/אלבום השבוע ? אין אחד ספציפי... באמת צריך להוריד את הקטגוריה הזו.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תוכנית- עספור, איך פגשתי את אמא, מנדלבאום בלש פרטי.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
יום עצמאות- לעבוד חצי יום + ערב, היה -ממש- כיף.
מכון
חזרתי לא מזמן מהמכון וראיתי שם מישהו שהזכיר לי את מייקה (הסולן של there for tomorrow), ואמנם לא הספקתי להסתכל הרבה -בכלל;;- אני חושבת שהוא די דומה לו, וזה שובר לי את הלב;; -כן, אני יודעת שזה לא עושה לכם כלום, תתמודדו
-
הרגשה טובה בכללי
יש כמה 'לא' קטנים, אבל יהיה בסדר.
ציטוטי השבוע ? ~עספור~ ניוטון: "נראה לי היא סתם מנסה לשחק אותה הארד טו טייק" איציק: "תאמין לי, תזמון זה רק עניין של טיימינג" XD האמת אני לא זוכרת משפטים של הבחור הזה מהפאב שניסה להתחיל איתי, שהיה ממש דביל אבל מצד שני גם קצת חמוד
, אבל מה שזכרתי כבר כתבתי בשרשור הקודם... בואו נסכם שכל העניין הזה היה בדיחה כולו וזהו.
אה, עוד משהו. חברות שלי כמעט נדרסו על ידי אוטובוס. אם לא צחקתם כשקראתם את השורה הזו- תקראו שוב, כי זה פשוט קורע.
~אנחנו חוצות את הכביש. אני מתקדמת לעבר המדרכה וחברות שלי הולכות לאט עוד על הכביש. אוטובוס עושה סיבוב מאיזשהי פנייה ונמצא -ממש- קרוב לחברות שלי.~ ליטל: "קיצר, מה הוא אומר לי..." אני: "אמאלה, תיזהרו יש אוטובוס מאחוריכן!!" ~נטלי וליטל נבהלות ועולות למדרכה מהר~ אני: "חח איזה נהג דפוק, מה הוא לא רואה או מה? ><" ליטל: "קיצר, שומעת?" נטלי: "ליטל, באמא שלך, סתמי רגע. את קולטת שכמעט נדרסנו ע''י אוטובוס?! זה -כזה- מגניב!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שמעו, זה היה אחד המצחיקים.
אחרי המשפט הזה שלה התחלתי לצחוק כמו מטורפת. זה באמת מגניב. חחחחחחחחחח. וזה פשוט אירוני לצחוק על זה.. יא אללה. ~סוף חפירה~
תכנונים לשבוע הבא ? אמממ, מקווה שיהיו כל מיני שינויים למיניהם. וכמובן, מכון. אני מתה ללכת כבר לחוג של הקיק-בוקס! בא לי להוציא את העצבים שלי על השק אגרוף חחח. אבל כל שבוע אני אומרת שאני אלך ובסוף לא הולכת. -_-
תמונת השבוע ? אריאל הרוש. אין, יש לי חולשה לשוערים.
(מישהו הוסיף דודו אוואט?
) שבוע מגניב לכולם.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0