This Is (Not) The Best Week Ever

NoAmItA ChAn

New member
Somebody get my phone

so I can throw it in a public pool and watch it float, and as it's slowly sinking down become a social ghost, inside a box, cut at the top to let some light shine in to remind me what I've done and where I've been. שיר השבוע של MCR? X? שיר השבוע בכללי? Dying Song - HIM Disarm Me (With Your Loneliness) - HIM אמן/אלבום השבוע? הממ.. הימ? XD זהו, נראה לי שמתחיל לעבור ההתקף הימ~ ודיוויד קוק - כי חרשתי על סרטונים שלו ביוטיוב, והוא כזה מצחיקול XPP סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - המממ.. ראיתי טיפה "שיער" XDDD כמה סמים בסרט אחד! וראיתי בקולנוע את "התנגשות הטיטאנים" שהיה חמוד, וזהו. ספר - המנגה "Chibi Vampire", "עשיו" של מאיר שלו. תוכנית - האוס ואמריקן איידול :) וידאו - למקרה שמישהו יראה, זה על דיוויד קוק. כי אני אוהבת אותו
http://www.youtube.com/watch?v=B5MtMBHw7sg&playnext_from=TL&videos=R_axy0lzsmw דבר טוב/רע שקרה השבוע?
לא יודעת. בדד כזה. אין לי כל כך כוח להתחבר למסנג'ר, שזה עצוב. ו.. לא יודעת. פשוט קצת בודד לי לאחרונה.
קיבלתי 98 בבגרות בע"פ בביולוגיה, וסופי 99 :)
עברתי תיאוריה! ארבע טעויות, וזה שאחרי שבועיים לא התאמנתי. קצת עצוב, אבל העיקר שעברתי D:
יום העצמאות, שני מנגלים, מלא זיקוקים וחברים ומשפחה וגיטר הירו. היה כיף :)
היו לי יומיים חופש כי היה מגן באנגלית XDDD
חברה באה אליי בשעת כדור הארץ. אכלנו ארוחת ערב בחושך על הגג עם אח שלי, והיה ממש כיף ^-^
התחלתי לראות את העונה השנייה של אנימה שאני אוהבת XP ציטוטי השבוע? מהאוס: Dr. House: Like I always say, there's no "I" in "team." There is a "me," though, if you jumble it up. תכנונים לשבוע הבא? היה היום מגן בעבדה שעבר דיי טוב, ברביעי מגן במתמטיקה ובחמישי מגן בע"פ בערבית.. לאח שלי יש יומולדת בחמישי, בר מצווה בשבת, אני הולכת להצגה "אביב מתעורר" עם חברה שלי, נפגשת עם חברה להתכונן לערבית.. וזהו :) שבוע טוש לכולם

okep

New member
../images/Emo40.gif המון שירים :)

הימ
מזל טוב על הציונים , ובהצלחה עם המגן(ים) . כל הכבוד על התאוריה
- מאוד קשור
תמסרי מזל טוב לאח שלך

NoAmItA ChAn

New member
תודה ותודה ותודה D:

תגובתו: "אני לא מכיר אותך, אבל תודה, למרות שאני לא מכיר אותך" XDDDDDDDD חמוד 3>

okep

New member
../images/Emo40.gif חח חמדמד ../images/Emo3.gif

בן כמה הוא ? נוכל לשדך לו את אחותי ^^

NoAmItA ChAn

New member
בחמישי 13 P:

ואת האמת שבנות ממש לא מעניינות אותו כרגע XP כאילו, בכלל XDDDD אבל העיקר הכוונה! מי יודע, אולי מתישהו בעתיד זה יעבוד P:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאו שלא. D:

...... מה, זה לא דבר רע. XD ~נפילה~ עזבו אותי כואב לי הראש אני עייפה מתה ולא יודעת מה אני אומרת/עושה/חושבת~

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלא היה לי ממש בצפר...

רק הייתה לי את הבגרות בספורט ואז חזרתי הביתה חח. ואפשר לומר שסיימתי ללמוד
עכשיו זה רק מתכונות ובגרויות... O_ם כאילו אני מניחה שיהיו לנו עוד שיעורי השלמה בשטויות אבל לא משהו מיוחד~

Rose131

New member
להלהלה

שיר השבוע של MCR ? הלנה שיר השבוע בכללי ? אההה.. לא ממש שמעתי מוזיקה. נגיד דה טייסט אוף אינק. אמן/אלבום השבוע? אההה.... אין ממש. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? קרוב להפליא ורועש להחריד- ג'ונתן ספרן פויר. דבר טוב/רע שקרה השבוע? ערב יום העצמאות ממש כיף. אבל עכשיו אני חולה. ציטוטי השבוע? עוד מעטטטטט עוד קצתתתתתתתת, להרים רגליים. מאמץ אחרון לפני ירושלים! תכנונים לשבוע הבא? נווו, עלייה לרגל! אני לא אהיה חולה! תמונת השבוע? אההה... איןליכוח!

NoAmItA ChAn

New member
איךהספר הזה?

קניתי אותו שנה שעברה בשבוע הספר מחוסר ברירה, אבל הוא נשמע נחמד :) ותרגישי טוב!

Rose131

New member
הוא ממש נחמד! כדאי לקרוא!

ממש זורם לי. ואולי זה כי יש לי זמן לקרוא, כי אני בבית חולה.

NoAmItA ChAn

New member
הווו O:

קראתי את המאחורה שלו ואהבתי, אז אני אקרא את זה. תודה DDD:

למעלה