This Is (Not) The Best Week Ever

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifבדרכים כאלה ואחרות,

שתפוז אוסר עלי להגיד
נה אבל כמו שאני מכירה אותם יקח להם לפחות חצי שנה להביא אותה לארץ... =/ בגלל זה הפסקתי לראות את זה פה חח גם אחים ואחיות אני לא רואה פה כי זה שוב אותו סיפור- הם רק סיימו פה לשדר את העונה השלישית כשבארה"ב כבר היו באמצע העונה הרביעית... [שזה קרה עוד קודם כי זה היה אותו סיפור כששידרו פה את העונה השנייה ושם כבר את השלישית חחח]

okep

New member
../images/Emo40.gif האמ , מאחרת לבית ספר . אחר כך ! ../images/Emo6.gif

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif Hanging out, down the street

the same old thing, we did last weeeeeeek
שיר השבוע של MCR ?
שיר השבוע בכללי ? Agnes - Release Me David Guetta & Akon - Sexy Chick DJ Tiesto & Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone Jay Sean & Lil' Wayne - Down Pitbull - Hotel Room Service Savage - Swing
Spankers - Sex On The Beach The Underdog Project - Summer Jam Inna - Love Inna - Hot Afroman - Because I Got High
Alicia Keys - Fallin Busta Rhymes & Mariah Carey - I Know What You Want Craig David - Fill Me In Craig David - I'm Walking Away Craig David - Seven Days Mary J Blige - Family Affair Nelly - Hot In Here Nelly & Kelly Rowland - Dilemma September - Cry For You Shaggy - Bonafide Girl Shaggy - It Wasn't Me קצת נוסטלגיה לא מזיקה לאף אחד
אמן/אלבום השבוע ? לא היה משו מיוחד
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
- איך פגשתי את אימא, על טבעי [איזה פרק טוווווב
], יומני הערפד, שנות ה-70.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
מחזור.
כואב לי הגב.
קיבלתי 98 בבוחן באזרחות. חבל שזה לא מבחן.
שופפפפפפפפפפפפפפפייייייינג! D: שיימשך גם היום.
[השלל: 2 שמלות, 2 גופיות וטוניקה. ^^]
ציטוטי השבוע ? מיכאל: "תגידי אורלי, גם באקוטופ יהיו לנו מדריכות יפות?" אורלי [מורה]: "האמת שאני רוצה שעזרא יעזוב [מי שנמצא כרגע] כי הייתי במקיף אחר ויש שם 2 בנות.." עומרי נדחף: "הווו 2 בנות זה טוב.." אורלי: "והן יוצאות לפנסיה.." אורלי: "יש מקורות רעש מהבית כמו מכונת כביסה, טלויזיה.." עומרי: "..אימא" אורלי ממשיכה: "ויש מקורות רעש מחוץ לבית כמו המזגן של השכנים, מכוניות.." עומרי: "..ניוטון ואורלי" יפית [מורה]: "ואז איסמנה ואנטיגונה יצאו מהארון.." אנלא זוכרת עוד :/
תכנונים לשבוע הבא ? להסתפר, עוד שופינג D: עבודות, מבחן באנגלית, ל"ג בעומר שאינלי מושג מה אני עושה. XD
תמונת השבוע ? חחחחחחח XD איזה פרק מצחיק זה היה

NoAmItA ChAn

New member
בהצלחה בהכל! DDD:

נשמע שהכיתה שלך (שיעור אקולוגיה, נכון? P:) מבדרת מאוד XPPP ותתחדשי על כל הרכישות ועל הציון!! #@<%#<@?!%?<@#

Hadar way

New member
יהיה מה שיהיה להלהלהלה

שיר השבוע של MCR ? כל מיני.. כרגיל אני שומעת הכל מהכל
שיר השבוע בכללי ? הקרקס של דולי- בלונד הקרקס של דולי- שנקין הקרקס של דולי- סאדו הקרקס של דולי-מי אתה שתהיה מאושר קואקס- בחורות עם גיטרות וייבל'ס סטאף (נראלי)- לוק אט מיי הורס *ראו וידאו השבוע*
אמן/אלבום השבוע ? הקרקס של דולי
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? ספר מפגר באנגלית שממש משעמם לי אז אני קוראת.. סרט- לגלי בלונד 1+2, ליל הנשף. הייתי חולה ביום שישי וזה מה שהיה בטלוויזיה LOL http://www.youtube.com/watch?v=GUl9_5kK9ts
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
רוקעצ
שיפרתי במתמטיקה
חולה
משעמם
ציטוטי השבוע ? זה לא מהשבוע זה מהיום אבל- חברה שלי: "1+1+1 זה 4, אהה רגע 3"
תכנונים לשבוע הבא ? מחר הופעה של הקרקס וקואקס בברזילי מחר יומולדת.. מסתבר מחר רופא שיניים מחר מיצ"ב פנימי יום שלישי משהו מפגר של הבצפר חמישי מיצ"ב חיצוני
תמונת השבוע ? ראה צד הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Hadar way

New member
כן O:

תודה רבה! ואני מרגישה מעולה סתם היה יום אחד באסה כזה..

NoAmItA ChAn

New member
זה ממש יפה!

אהבתי ממש את העיניים ואת האף DDD: אני לא רואה טוב, אבל זה פירסינג בגבה?O:

Hadar way

New member
תודה

וכן פירסינג בגבה. אני צריכה לסרוק ולערוך אותו כדי שהוא באמת יהיה יפה :)

okep

New member
I want a perfect body , I want a perfect soul

האמ , כותרת .
שיר השבוע של MCR ? ממ , All I Want To Christmas Is You .
שיר השבוע בכללי ? Creep - Radiohead Just - Radiohead Karma Police - Radiohead You - Radiohead Fake Plastic Tree - Radiohead I Write Sins Not Tragedies - Panic! At the Disco Tear - Red Hot Chili Peppers mOBSCENE - Marilyn Manson Almost Easy - Avenged Sevenfold Scream - Avenged Sevenfold Thank You For Loving Me - Bon Jovi
אמן/אלבום השבוע ? רדיוהד , בהחלט !
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט - המרוץ להר המכשפות . נשמע טיפשי , אבל סרט ממש חמוד ! תוכנית - מכושפות . הוו , זה נשמע עלוב בעברית :| ספר - עדין יומנה של נערה , אנה פראנק . וידאו - הוו , מלא אנשים עושים סנייק בייט , (פירס) .
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
הלך לי טוב בכמה מבחנים שעשיתי .
חם .
ביליתי את סוף השבוע אצל חברה בפרדס חנה , היה כיף !
שבוע קקה בכללי .
לא יודעת אם נחשב , אבל קיבלתי חזרה יומן קריאה (היום) וקיבלתי 100 !
ציטוטי השבוע ? האמ , גאדמדאט .
תכנונים לשבוע הבא ? - מלא מבחנים , תקופת המיצבים עכשיו
- הכנות לל"ג בעומר . - האמ , לא זוכרת . לאכול ?
תמונת השבוע ? שימו לב לסנייק בייט שלו , אוף גאדמאט , גם אני רוצה ! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
סנייק בייט זה הפירסינגים שיש לו? O:

מי זה בכלל? O: בהצלחה בכל המבחנים! וכל הכבוד על ה-100! DDD: יומן קריאה על איזה ספר? XP ולייק על השירים!

okep

New member
../images/Emo40.gif אמ , דוגמן קקה כזה .

שמתי את התמונה רק בגלל הפירס
תודהתודה :) צינורות של אתגר קרת , צינורות .

okep

New member
../images/Emo40.gif מאוד !

זה ספר כזה עם מלא סיפורים קצרים (אחח אתגר) והראשון הוא צינורות . אני יכולה להעלות לפה אם תרצי . הוא לא ארוך :)

NoAmItA ChAn

New member
המ, אני לא בטוחה שזה חוקי XP

אבל אני אשמח לקרוא אותו בעתיד DD: תודה על ההמלצה ^^-

okep

New member
../images/Emo40.gif חחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האמ , אוקי
תקראי , הוא טוב

למעלה