../images/Emo79.gif Hanging out, down the street
the same old thing, we did last weeeeeeek
שיר השבוע של MCR ?
שיר השבוע בכללי ? Agnes - Release Me David Guetta & Akon - Sexy Chick DJ Tiesto & Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone Jay Sean & Lil' Wayne - Down Pitbull - Hotel Room Service Savage - Swing
Spankers - Sex On The Beach The Underdog Project - Summer Jam Inna - Love Inna - Hot Afroman - Because I Got High
Alicia Keys - Fallin Busta Rhymes & Mariah Carey - I Know What You Want Craig David - Fill Me In Craig David - I'm Walking Away Craig David - Seven Days Mary J Blige - Family Affair Nelly - Hot In Here Nelly & Kelly Rowland - Dilemma September - Cry For You Shaggy - Bonafide Girl Shaggy - It Wasn't Me קצת נוסטלגיה לא מזיקה לאף אחד
אמן/אלבום השבוע ? לא היה משו מיוחד
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
- איך פגשתי את אימא, על טבעי [איזה פרק טוווווב
], יומני הערפד, שנות ה-70.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
מחזור.
כואב לי הגב.
קיבלתי 98 בבוחן באזרחות. חבל שזה לא מבחן.
שופפפפפפפפפפפפפפפייייייינג! D: שיימשך גם היום.
[השלל: 2 שמלות, 2 גופיות וטוניקה. ^^]
ציטוטי השבוע ? מיכאל: "תגידי אורלי, גם באקוטופ יהיו לנו מדריכות יפות?" אורלי [מורה]: "האמת שאני רוצה שעזרא יעזוב [מי שנמצא כרגע] כי הייתי במקיף אחר ויש שם 2 בנות.." עומרי נדחף: "הווו 2 בנות זה טוב.." אורלי: "והן יוצאות לפנסיה.." אורלי: "יש מקורות רעש מהבית כמו מכונת כביסה, טלויזיה.." עומרי: "..אימא" אורלי ממשיכה: "ויש מקורות רעש מחוץ לבית כמו המזגן של השכנים, מכוניות.." עומרי: "..ניוטון ואורלי" יפית [מורה]: "ואז איסמנה ואנטיגונה יצאו מהארון.." אנלא זוכרת עוד :/
תכנונים לשבוע הבא ? להסתפר, עוד שופינג D: עבודות, מבחן באנגלית, ל"ג בעומר שאינלי מושג מה אני עושה. XD
תמונת השבוע ? חחחחחחח XD איזה פרק מצחיק זה היה