THIS IS WAR המלא!!!!!!!

היי, נאלצתי למחוק את הקישור להורדה

אני מקווה שאתם מודעים לכך שעל גבי הפורומים של תפוז אסור לשים קשורים להורדת מוזיקה או סריקות של כל מיני מגזינים וכאלה, שזה מה שאני בדרך כלל מרבים לדבר עליו כאן. זאת הפרה של זכויות יוצרים
מי שלא יכול להתאפק.. יש דרכים יותר דיסקרטיות, למרות שחודש ויומיים לחכות זה לא כזה הרבה בהשוואה לכמה שחיכינו עד עכשיו

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifשיר יפה,,וארוך,מאווד O_O

אבל זה כזה לא הם T_T *עדין,אהבתי*

shirit111

New member
אעאעאעאעאעאעאעאעאעא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואי פשוט ירדו לי דמעות כששמעתי את זה!! רציני כאילו דמעות דמעות.... אומייגאאאאאאאאאד זהו זה פשוט השלמות שבעולם הזה!!!!!!!! אי אפשר שלא להתרגש מהדבר הזה יואו וכששמעתי את הקולות מהסאמיט ); אני זוכרת שג'ראד ניסה ממש להלהיב אותנו ולהכניס בנו אנריגה כדי שנצעק את הפייט האחרון ממש חזק (כששומעים כזה פייט פייט פייט פייט פיייייייייייייייט)........ וכל האואויים בסוף אימאלה איזה פלאשבקים מהסאמיט ממש עצובבבבב

אהבתי.. ../images/Emo9.gif

קודם כל זה ממש ממש מרגש. זה כיוון כל כך שונה ממה שהם עשו עד עכשיו.. צריך להתרגל לזה. הדבר היחיד שלא אהבתי זה שהוא אומר כזה את הthis is war הארוך בסוף.. זה גורם לזה להשמע כמו איזה חלק מסדרת ילדים או איזה שיר פסטיגל שכזה.. חוצמזה בהחלט מצויין

TA127

New member
מי פה עוד חושב שזה פי מיליון יותר טוב מ K&Q?

תאכלס לא אהבתי את K&Q...אבל TIW מדהיםםםםםםםםם

אני חושבת שהם שונים אחד מהשני כל כך

אבל שמעתי מהרבה אנשים שהם אוהבים יותר את זה מK&Q

I AM7

New member
דווקא לא.

אני חושבת שאני אוהבת את K&Q יותר אבל בינתיים אני מרוצה משניהם... THIS IS WAR...הם חוזרים על אותם מילים ....Edge of the Earth אין לי דרך להסביר את זה..

Why So Serious

New member
ממש לא לדעתי

ממש ממש ממש התלהבתי מקינגס אנד קווינס, ואני חושבת שזה שיר מדהים.. אבל טיס איז וור ממש.. שונה..

liron138

New member
לדעתי..

דווקא בגלל ש TIW שונה זה יותר מגניב..אני אהבתי את שניהם..אבל ששמעתי את THIS IS WAR היה לי צמרצורת בגוף עם הקול של ג'ארד הלחן והמילים לדעתי זה מדהים!...גם K&Q יפה מאוד.. אני חושבת שזה הולך להיות דיסק שונה מאוד אבל איכותי מאוד..אם מבחינת מילים או לחן..:) שבוע טוב לכולכם..:)

אני בטוחה שיש עוד שלא..

ואולי זה שיר שצריך לשמוע כמה פעמים. .כמו שקרא להרבה עם K&Q

Why So Serious

New member
זה דיי אכזב אותי אם להגיד את האמת

אני כולי באה מוכנה ומתרגשת לשיר חדש ופתאום.. זה בא לי:p.. אני מניחה שאני באמת צריכה לשמוע כמה פעמים ולהתרגל

DarkSecretLove

New member
../images/Emo45.gif זה מאכזב במקצת

אבל אני בטוחה שאם אני אשמע אותו עוד כמה פעמים הוא יתקע לי בראש.. ואז אני אתחיל לאהוב אותו,אחרוש עליו,ולא ארצה לשמוע אותו בחיים שוב. חח ככה זה אצלי בדרך כלל ..

A Modern Myth

New member
אני חושבת ששניהם שירים שונים לגמרי

אולי אפשר להגיד שTIW יותר מרגש וסוחף מבחינת הליריקה והמנגינה יחד ואולי גם קצת יותר קליט. אבל K&Q דיי מאפיין אותם לדעתי, אולי בגלל זה הם בחרו בו להיות הסינגל הראשון ולא פעם תומו אמר שזה השיר שהוא הכי מצפה לנגן בהופעות. רק אני חושבת שהקטע האחרון בTIW יפה נורא אבל ממש לא מתאים לשיר הזה ספציפית? הייתי מצפה שהשיר יסתיים בבום או באיזו סיומת מגניבה, הקטע הזה ממש לא קשור לדעתי.

למעלה