השיר עצמו.. לא קשור..XD אעה יקח לי זמן להתרגל..
A A Modern Myth New member 8/11/09 #38 חח ככה היה אצלי עם K&Q את ל&Q הייתי צריכה לשמוע בלופים כמה פעמים כדי לאהוב אותו, ואת TIW אהבתי בטירוף מהשמיעה הראשונה. ועכשיו אין לי מושג את מי מהם אני אוהבת יותר
חח ככה היה אצלי עם K&Q את ל&Q הייתי צריכה לשמוע בלופים כמה פעמים כדי לאהוב אותו, ואת TIW אהבתי בטירוף מהשמיעה הראשונה. ועכשיו אין לי מושג את מי מהם אני אוהבת יותר
S SimpleSecondsToMc New member 8/11/09 #41 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif אני ממש מתרגשת עכשיו^^ וואי זה אחד השירים היפים ביותר ששמעתי בחיים!
../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif אני ממש מתרגשת עכשיו^^ וואי זה אחד השירים היפים ביותר ששמעתי בחיים!
T The Fantasy New member 12/11/09 #46 ווואו! שיר מדהים לפי דעתי.. זה נכון שזה קצת לא הסגנון שלהם כאילו לפי דעתי הם השתנו קצת אבל עדיין שיר מהמם, אני באמת מאמינה שהאלבום הזה יהיה אדיר וזה נשמע כאילו הם עבדו מאוד קשה עליו. חוץ מזה שהליריקה מדהימה ואם המילים מדהימות אני לא צריכה יותר מזה
ווואו! שיר מדהים לפי דעתי.. זה נכון שזה קצת לא הסגנון שלהם כאילו לפי דעתי הם השתנו קצת אבל עדיין שיר מהמם, אני באמת מאמינה שהאלבום הזה יהיה אדיר וזה נשמע כאילו הם עבדו מאוד קשה עליו. חוץ מזה שהליריקה מדהימה ואם המילים מדהימות אני לא צריכה יותר מזה