Thunderbirds אוקטובר 2024 – סיכום חודש 💝🧺🪐🐩🧼🍍🛤️

didalf

Well-known member
אגב המקום הזה שהוא מופיע בו זה איזה איצטדיון שצריך הוריד אליו אפליקציה במיוחד ולפתוח פרופיל עם face ID כדי להיכנס למופע. ז"א, אין כרטיס פיזי או מובייל טיקט כמו בכל מקום אחר, הפרצוף שלך הוא הכרטיס וזה נראה לי כל כך הזוי8-* זו פעם ראשונה שאני הולכת לשם אז מקווה שזה אמור להיות פשוט ושעשיתי את כל השלבים כמו שצריך כדי שאוכל ישר להיכנס וללכת לכיסא שלי.
מה זה ממש מוזר8-*
ומעצבן גם למה אני צריכה לחלוק את הפרצוף שלי? מה כואב להם לשים ברקוד?

לא יודעת זה מרגיש לי משהו שאנשים חשובים עם הרבה דברים עושים. יש לי איזה נוט בטלפון עם כל ההופעות שאני אמורה ללכת אליהן אבל אני לא באמת מסתכלת עליו. בעיקרון אני זוכרת בגדול באיזה חודש כל דבר ואז כשזה מתקרב וזה רלוונטי יותר, אני מסתכלת על התאריך. לאדעת להסביר. אף פעם לא השתמשתי בקלנדר.
פעם אולי אנשים שניהלו יומן וכו. כיום זה כולה להכנס ללוח שנה של הטלפון ולשים "תור לרופא שיניים" "הופעה".
ממש מוזר לי שאנשים לא עושים את זה.
וכשהם מתעקשים לא לעשות את זה ואז שוכחים דברים גם ממש מעצבן אותי (כמו האח הדביל שלי #%@#%@$%$@)

יואו סיפרתי לך שהייתי אמורה להיות בנאשוויל בהופעה של מירנדה למברט באותו יום?|מזיע| אם ליאן הייתה מחכה יום אחד נוסף כדי להודיע על ההופעות האלה הייתי נדפקת|חבול|
פיו|מזיע|
חח היא כבר לא יכולה לשתף סטוריז כי הפרופיל שלי לא פתוח מאז אוקטובר שעבר. אולי היא כבר שכחה מי אני:-D
מה הותקפת ע"י פסיכופטים ונאלצת לסגור?:-(
חבל. היא צריכה כבר לעקוב אחרייך בשלב הזה.
די נו, זה לא תמונות באיכות טובה כמו בהופעות קודמות שלה. בא לי שהמצלמה של 16 פרו מקס תהיה משמעותית טובה יותר משל ה-15.
מה לא איכות טובה?@$@! זה נראה כאילו ישבת עליה לצלם.

נהה, אני אוהבת את זה ככה. הילדה שלי:-D:-D
אני גם רוצה לקרוא לליאן הילדה שלי:-D
תראי אותנו אמהות לילדות פתאום:-D וילדות כאלה מוצלחות|לב|

אהה אוקיי סבבה זורם אני בעד. למרות שליאן הרבה יותר בענין של פולקלור מאשר האלבום הראשון שלה, אבל היא אוהבת את טיילור אז נראה לי שהיא תסכים לשיר כל דבר איתה.
פולקלור כבר בלייבל החדש אז לא צריך טיילור ורז'ן.
נשאר רפוטשיין והראשון. וליאן מתאימה לראשון כי היא קאנטרי וטיילור גדלה עליה כזה אז ממש מתאים לה משהו משם. אני מקווה.

לפי מה שהם דיברו הליינאפ היה רק שתיהן. לפחות באותו היום. אולי כי זה היה איזה משהו חד פעמי ולא הייתה להן אינטרקציה בין הסטים הן לא זוכרות את זה?
נראה לי.
או שהן כן זוכרות אבל הסיפורים שהן מספרות הרבה יותר חמודים מאשר סתם "שרתי פעם לפניך באיזה פסטיבל באורנג' קאונטי ואנשים לא ידעו מי אני"
:-D:-D

אני דווקא אוהבת שהיא עושה מופע להקה כי אז לפעמים דרל בראון בא לנגן איתה בפסנתר. אבל הקול שלה נועד לאקוסטי. היא לא צריכה מוזיקה סביבה. היא מושלמת ככה, הילדה שלי:-D|לב|
צריך גם לגם. לגיוון ולנשמה.
3. תתחילי לנהל קלנדר כמו בנאדם |שפם||שפם||שפם|
בזה אני מסכימה|כן||כן||כן|

LeAnnDylan

Well-known member
מספר הערות למשתתפת המתקראת דילן:
1. תפסיקי להעמיד פנים שאת יודעת מה הגיל של לונה, כי את לא יודעת |שפם|
2. אין דבר כזה "פסטה לונה עם קטשופ". יש פסטה לונה. יש קטשופ. שניהם טובים, אך מעולם לא עורבבו. את יכולה להגיד שהאוכל שלי מגעיל אבל את לא יכולה להמציא אוכל מגעיל משלך ואז למתג אותו על שמי |שפם||שפם|
3. תתחילי לנהל קלנדר כמו בנאדם |שפם||שפם||שפם|
1. למען האמת אני כן יודעת מה הגיל שלך אבל זה הרבה יותר מצחיק לגרום לך להישמע הרבה יותר אליהו-ית משאת באמת.
2. אני לא טענתי שפסטת לונה עם קטשופ זו המצאה שלך. לך יש פסטת לונה ואני בחרתי להוסיף לה קטשופ ולהגיש אותה לעדימון ורעות. אני לא טענתי במשפט הזה שהאוכל שלך מגעיל, את זה את אמרת... j/s
3. כדי לנהל קלנדר כמו בן אדם אני צריכה להיות קודם בן אדם.

Lhuna3

Well-known member
1. למען האמת אני כן יודעת מה הגיל שלך אבל זה הרבה יותר מצחיק לגרום לך להישמע הרבה יותר אליהו-ית משאת באמת.

3. כדי לנהל קלנדר כמו בן אדם אני צריכה להיות קודם בן אדם.
אז תנהלי קלנדר כמו... מה שזה לא יהיה הדבר שאת מזדהה להיות!

LeAnnDylan

Well-known member
מה זה ממש מוזר8-*
לא ברור. וחוץ מזה שעדין יש אנשים בלי סמרטפון. נכון, לא הרבה, אבל יש. במיוחד זקנים. ובואו נודה בזה, הקהל של בילי ג'ואל זה זקנים. מה הם אמורים לעשות??
פעם אולי אנשים שניהלו יומן וכו. כיום זה כולה להכנס ללוח שנה של הטלפון ולשים "תור לרופא שיניים" "הופעה".
וכשהם מתעקשים לא לעשות את זה ואז שוכחים דברים גם ממש מעצבן אותי (כמו האח הדביל שלי #%@#%@$%$@)
פור דה רקורד, אני יודעת שדיברת על אח שלך, אבל במקרה שלי זה לא שאני מתעקשת לא לעשות. כאילו לפעמים אני כן מכניסה דברים ליומן כמו תור ללייזר שיש לי. אבל זה לא משהו שאני עושה בדיפולט. בדר"כ אני קונה כרטיסים להופעות מראש וזהו.
גם חשוב לציין שזו הייתה הפעם הראשונה שאני יכולה לזכור שמשהו התנגש לי במשהו קיים.
מה שכן, אני חייבת להוסיף את המשחקים של הסיהוקס שהם לא בראשון לקלנדר כדי לדאוג לא לעבוד באותם ימים|שפם|
מה הותקפת ע"י פסיכופטים ונאלצת לסגור?:-(
חבל. היא צריכה כבר לעקוב אחרייך בשלב הזה.
האמת שלא, פשוט כל מיני מוחמדים התחילו להוסיף אותי אז סגרתי את הפרופיל שלי כדי להקדים תרופה למכה.
מה לא איכות טובה?@$@! זה נראה כאילו ישבת עליה לצלם.
נהה, יש לי סטנדרטים גבוהים יותר.
תראי אותנו אמהות לילדות פתאום:-D וילדות כאלה מוצלחות|לב|
|כן|:-D:-D
פולקלור כבר בלייבל החדש אז לא צריך טיילור ורז'ן.
הוא לא צריך טיילור ורז'ן אבל היא עדין יכולה להוציא שיר ממנו כדואט. הרבה אמנים עושים את זה. גם ליאן עשתה את זה עם איזה שיר שהיא שיחררה לבד ואז אחרי שנתיים שיחררה אותו שוב כדואט עם סטיבי ניקס.
נשאר רפוטשיין והראשון. וליאן מתאימה לראשון כי היא קאנטרי וטיילור גדלה עליה כזה אז ממש מתאים לה משהו משם. אני מקווה.
ליאן לא מחשיבה את עצמה כקאנטרי כבר שנים. אבל מכיוון שטיילור צריכה להקליט את השירים מחדש ולשנות אותם קצת, אני מניחה שהן יכולות לעשות גרסה חדשה ומגניבה לאיזה משהו משם. בכל זאת זה האלבום היחיד של טיילור שאני מכירה בו את כל השירים אז אני בעד.
אה רגע אבל אמרת שיר כספת. טוב נו שיהיה. גם משהו חדש זה אחלה.

didalf

Well-known member
לא ברור. וחוץ מזה שעדין יש אנשים בלי סמרטפון. נכון, לא הרבה, אבל יש. במיוחד זקנים. ובואו נודה בזה, הקהל של בילי ג'ואל זה זקנים. מה הם אמורים לעשות??
תכלס.

כאילו לפעמים אני כן מכניסה דברים ליומן כמו תור ללייזר שיש לי. אבל זה לא משהו שאני עושה בדיפולט. בדר"כ אני קונה כרטיסים להופעות מראש וזהו.
לאדעת זה ממש מוזר לי. אני באופן אוטומטי כל דבר שקובעת שמה בקלנדר שלא ברור לי למה לא כולם עושים אם זה.
כאילו אח שלי ממש בנאדם שמעקש להיות דביל ולא אחראי. אבל את כן בנאדם אחראי סהכ.

האמת שלא, פשוט כל מיני מוחמדים התחילו להוסיף אותי אז סגרתי את הפרופיל שלי כדי להקדים תרופה למכה.
יאייקס

הוא לא צריך טיילור ורז'ן אבל היא עדין יכולה להוציא שיר ממנו כדואט. הרבה אמנים עושים את זה. גם ליאן עשתה את זה עם איזה שיר שהיא שיחררה לבד ואז אחרי שנתיים שיחררה אותו שוב כדואט עם סטיבי ניקס.
אה. כן היא עושה כאלה לפעמים אז בדכ מהאלבום הנוכחי שהיא מקדמת ומאז פולקלור היו כמה אלבומים אז לא נראה לי. ובכל מקרה עדיף משהו חדש.

ליאן לא מחשיבה את עצמה כקאנטרי כבר שנים. אבל מכיוון שטיילור צריכה להקליט את השירים מחדש ולשנות אותם קצת, אני מניחה שהן יכולות לעשות גרסה חדשה ומגניבה לאיזה משהו משם. בכל זאת זה האלבום היחיד של טיילור שאני מכירה בו את כל השירים אז אני בעד.
עד כה היא לא הוסיפה אמנים חדשים לשירים קיימים שהם לא התארחו בהם קודם, רק לשירים החדשים.
המטרה היא דווקא לשנות כמה שפחות כי הם אמורים להחליף לחלוטין את הקיימים.
אה רגע אבל אמרת שיר כספת. טוב נו שיהיה. גם משהו חדש זה אחלה.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואי גם אני לא מנהלת קלנדר וזו בדיוק הסיבה שקניתי כרטיס להופעה של בילי ג'ואל בכיפור בלי לקלוט שזה כיפור;-# ולא רק זה, גם קבעתי עם חברה שלי לנסוע לסן דייגו לסופ"ש לכבוד היומולדת שלי כי לא יצא לנו לעשות כלום בחיד וכבר קבענו הכל לסופ"ש הזה מבלי לקלוט שזה יום כיפור וגם שכבר קניתי כרטיסים לבילי ג'ואל🙈🙈
מוזר שאין לך שום קלנדר, אבל אם לבוסית שלך אין אז זה כנראה הגיוני.
דווקא הפתיע אותי יותר שאת שומרת כיפור. אבל גם בארץ אני תמיד מופתע לגלות שאנשים שהם לא ממש דתיים באמת שומרים כיפור.
תמיד הזוי לי שאנשים אומרים שיום כיפור הוא יום כבד וקשה. מבחינתי זה תמיד היה יום של כיף עם אופניים ובינג'ים של סדרות וסרטים.
מאוד אהבתי (ברמה של אובססיה אפילו), אבל אין לי חשק לצפות בעונה ה-3. מרגע שקראתי שחלק מהכנסות על הספר של אליס יעברו לילדי עזה, זה עושה לי הרגשה רעה אפילו לחשוב על משהו שקשור אליה. זאת פשוט הרגשה הפרטית שלי, אבל אני לא רצו שתחשבו חלילה, שאני מותחת ביקורת על מי שלא מרגיש ככה. ואני גם לא מבקרת אותה על הרצון לעזור לילדים שסובלים, אבל המחשבה שהכסף הזה כנראה לא ישמש למטרה הזאת, והתעלמות שלה מהמצוקה של המון ילדים בישראל ובכלל שלנו מאז ה7/10 (כי אנחנו אומה שלמה ששרויה בדיכאון בלתי נתפס כבר שנה שלמה), גורמת לי להרגיש מאוד רע. וסליחה שביאסתי |4U| באמת התלבטי אם בכלל להגיד משהו כי אני באמת לא רוצה לגרום לך ,ולאף אחד אחר, להרגיש רע ואני יודעת שרק האזכור הוא טריגר שגורם לכולנו להרגיש ככה. אבל יש בזה גם משהו מזוכך להודות בזה.
אני הייתי לחלוטין מודע לזה. אבל זה לא הפריע לי כי אני עוקב אחרי אליס באינסטגרם והיא אף פעם לא כתבה משהו בגנות ישראל. לי זה לא מפריע שהיא לא מביעה גם צער לגבי ישראל כי היא באופן כללי לא כותבת על זה. באמת הדבר היחיד שראיתי שהיא כתבה זה שהיא אוספת כסף בשביל ילדים בעזה.
זה בעיקר חזק לי בהשוואה להרבה אחרים. חלק שפשוט עושים ריפוסט של אחרים שכותבים דברים על כמה ישראל נוראית ולא נותנים שום הקשר. וחלק הרבה יותר מרתיחים. וזה בשבילי בעיקר בקי אלברטלי שכתבה את הספר Simon vs. the Homo Sapiens Agenda שבעקבותיו יצא הסרט Love Simon ואז ההמשך שלה הסדרה Love Victor. והיא גם יהודייה. והיא יצאה בפוסטים "נרגשים" על כך שהיא הבינה שהיא לא יכולה להיות ציונית יותר ושהיא דורשת שישראל תפסיק לפעול in my name ועוד ועוד. ואני לחלוטין מזוכיסט כי אני לא מצליח להפסיק לעקוב אחריה ומידי פעם לכתוב לה תגובות.

Lhuna3

Well-known member
והיא יצאה בפוסטים "נרגשים" על כך שהיא הבינה שהיא לא יכולה להיות ציונית יותר ושהיא דורשת שישראל תפסיק לפעול in my name ועוד ועוד. ואני לחלוטין מזוכיסט כי אני לא מצליח להפסיק לעקוב אחריה ומידי פעם לכתוב לה תגובות.
תכתוב לה שבסדר גמור, הורדנו אותה מהרשימה של היהודים שאנחנו פועלים בשמם. נ.ב. זו אותה רשימה של חוק השבות. מאחלים לה בהצלחה כשהאנטישמיות תגיע אליה.

LeAnnDylan

Well-known member
מוזר שאין לך שום קלנדר, אבל אם לבוסית שלך אין אז זה כנראה הגיוני.
אני הקלנדר של הבוסית שלי.
לפעמים היא שולחת לי הודעה בוואטאספ של "תזכירי לי בבוקר להתקשר לזה וזה" והיא לא באמת מתכוונת שאני אזכיר לה. היא פשוט רוצה שאני לא אפתח את ההודעה כדי שבבוקר כשהיא תבוא לסמס לי היא תראה את ההודעה ותיזכר שהיא צריכה לעשות וואטאבר שזה היה בהודעה. אל תשאלו אותי למה לא יותר פשוט לה לשים את זה בקלנדר כי אין לי תשובה.
לפעמים היא גם משתמשת בשיחת וואטאספ בינינו כרשימת קניות וסתם זורקת כל מיני מילים להודעה. כשאני רואה בשעון הודעה שלא מרגישה קשורה אליי אני יודעת לא להתייחס:-D
דווקא הפתיע אותי יותר שאת שומרת כיפור.
מישהו צריך לכפר על כל החטאים של הפורום הזה. אני התנדבתי:-P: (למרות שאני די משוכנעת שגם רעות וג'ולס שומרות כיפור אם אני זוכרת נכון)
אבל גם בארץ אני תמיד מופתע לגלות שאנשים שהם לא ממש דתיים באמת שומרים כיפור.
תמיד הזוי לי שאנשים אומרים שיום כיפור הוא יום כבד וקשה. מבחינתי זה תמיד היה יום של כיף עם אופניים ובינג'ים של סדרות וסרטים.
גם כשאני שומרת כיפור זה לא יום כבד וקשה.
הוא כבד וקשה רק לכופרים שצריכים להתענות:-D
סתם, בעיקרון אין לי בעיה לישון 20 שעות. למעשה השעון שלי יודה לי. ואין לי בעיה של רעב כי אני אף פעם לא רעבה בצאת כיפור. במקסימום אני מרגישה צמאה ממש לקראת הסוף. אבל אם אני שותה מספיק מים ביום של הערב צום (כוס כל שעה) אז אני בסדר גם מבחינת צמא. גם יש לי ספרים אם לא אצליח להירדם וארצה לקרוא משהו. אני גם יכולה לצאת להליכה או סתם לשבת במרפסת בסבבה שלי.

Reutk

Active member
פעם בקורס תכנות היה לנו פרויקט לעשות משחק שש בש. לא הבנתי כלום מהמשחק. החברה שעשיתי איתה הייתה אחראית על החלק הלוגי של המשחק כאילו יותר על UI ואני על מאחורי הקלעים של התוכנית.
עכשיו זה יותר מובן למה לא הבנת. כי זה לא שניסית להבין בשביל לשחק, ניסית להבין בשביל לימודים, והמוח שלך פשוט באופן אוטומטי סירב להפנים דברים שלא נראו לו נחוצים.

למשל הוא ידע לפתוח ולסגור את הדלת אבל הוא לא סגר בכוונה כי הוא רצה שישאר פתוח.
כשהייתה לו סכרת היינו חייבים שהוא יאכל כדי לתת לו זריקות. אם פעם יכולנו לשים אוכל ושיאכל מתי שבא לו אז עכשיו חייבים שהוא יאכל עכשיו. הוא קלט שחשוב לנו שהוא יאכל עכשיו אז הוא עשה פוזות וסירב לאכול עד שהוא קיבל תוספת טעימה כמו נקניק. והיו עוד לא זוכרת.
חחחחחח
הכלבה שלי הייתה מתפנקת שהיא הייתה חולה ורוצה רק נקניק, הכלב לעומת זה אף פעם לא היה מפונק באוכל רק בתשומת לב שאותה הוא דרש תמיד אבל בעיקר שהוא היה חולה.

אוקי כי חשבתי שראית את זה בתור ילדה ואז לא הבנתי איך את ראית והיא לא.
עכשיו אני מבינה שכנראה את השלמת את סרטי דיסני כבר כבוגרת אבל היא סירבה?
את רוב הסרטים דווקא ראיתי בתור ילדה. גם לא ראיתי את כולם, את רובם לא ראיתי.
בקשר לג'ולס, אני לא יודעת למה היא לא ראתה. אולי היא כן ראתה ולא זוכרת.

didalf

Well-known member
עכשיו זה יותר מובן למה לא הבנת. כי זה לא שניסית להבין בשביל לשחק, ניסית להבין בשביל לימודים, והמוח שלך פשוט באופן אוטומטי סירב להפנים דברים שלא נראו לו נחוצים.
חחחח אבל גם קודם לא הבנתי. נגיד בני דודים שלי ואבא שלי היו משחקים בחגים וגם אז לא הבנתי. מודה שמעולם לא ניסיתי ללמוד אבל גם כשהסבירו לי לא הבנתי:-D

הכלבה שלי הייתה מתפנקת שהיא הייתה חולה ורוצה רק נקניק, הכלב לעומת זה אף פעם לא היה מפונק באוכל רק בתשומת לב שאותה הוא דרש תמיד אבל בעיקר שהוא היה חולה.
רק כשהם חולים? הוא היה מפונק תמיד.

את רוב הסרטים דווקא ראיתי בתור ילדה. גם לא ראיתי את כולם, את רובם לא ראיתי.
בקשר לג'ולס, אני לא יודעת למה היא לא ראתה. אולי היא כן ראתה ולא זוכרת.
אז עכשיו אני מבולבלת בקשר לילדות שלכן:-]:-D

Reutk

Active member
אני אפריל בחיים אז כן.
ידוע. באמת רציתי לכתוב בגלל זה, שזאת שאלה לכל לפורום חוץ מדילן .

אוקיי, אתן לו צ׳אנס מתישהו. מי משחק בו? (
אני לא האדם הנכון לשאול שאלות כאלה כי אני לא כזה זוכרת ומזהה שחקנים. את ראיין גוסלניג זיהיתי ישר. אבל רק אחרי שסיימתי את הסרט הבנתי שדנזל וושינגטון היה אחד הגיבורים הראשים ושאחד השחקנים היה טורק מסקראבס.

אוקיי כן. מבינה מה שאת אומרת אבל נגיד אצלי זה קורה לפעמים הפוך. נגיד אני צופה בסדרה עם סלאו באן נוראי בפעם הראשונה וזה מייסר אותי שזה לא מגיע כבר, אבל בצפיה חוזרת כשאני יודעת שזה יגיע (או, מתי זה מגיע) אני הרבה פחות שמה לב לזה שמורחים אותנו. (אבל גם קרו לי פעמים שבפעם השניה דווקא הציק לי אפילו עוד יותר)
בדרך כלל בסדרות זה קורה לי, שבצפייה השנייה אני מופתעת מכל הדברים שקרו כבר בפרק הראשון.
סליחה ממתי אודיובוק זו רמאות??? ריס ווית׳רספון אומרת שזה נחשב כל מה שהיא אומרת זה נכון!
טוב אם ריס ווית'רספון אומרת...|תוהה|
אולי בגלל מרץ מאדנס? לאדעת
חחח הבנתי. אבל זה בכלל של המכללות.
אני גם מגיעה ממשפחה דתית (האמת יותר מסורתית, אבל בשנים האחרונות אבא שלי יותר קרוב לדת) אבל ראש השנה אף פעם לא הרגיש נוראי מהבחינה הזאת (חוץ. שדוד שלי היה צועק עלינו לא לעשות סלפיז בשולחן החג😂 אבל אח״כ היינו עושות רק כשהוא לא מסתכל אז זה בסדר😅)
זה לא שהחג עצמו עם המשפחה הרגיש נוראי, יותר התעסקות בחודש הזה של הסליחות בבית הספר יצר אצלי מין תחושה של קדושה מעיקה לגביו.
דווקא הכי דימיינתי אותך כן. הו וול.
אז מזל שאת לא מתה על קטשופ
פסטת לונה עם קטשופ.
מי אחראי פה על ועדת הפרסים?

האמת שבניו יורק רק הבילס משחקים (למרות שטכנית יש שתי קבוצות אחרות עם השם ״ניו יורק״ בשם שלהם אבל הם לא מניו יורק) וכרטיסים למשחקים של הבילס הם יקרים בטירוף😬😬 אם כי האוהדים שלהם הם מהנאמנים בליגה והם באים בהמוניהם גם כשהקבוצה שלהם פח אשפה, וגם כשיש בחוץ מינוס 30 מעלות וערימות של שלג במקום מושבים. הם פשוט יושבים להם שם באמצע האיגלו הזה כדי לעודד את הקבוצה שלהם ואני חושבת שזה מהמם.
אבל נו שיהיה, מקווה שהיא נהנית.
וואי איזה מוזר שהשם שלהם לא נשמע לי מוכר בכלל. בדרך כלל קבוצות שמשחקות בניו יורק תמיד מוזכרות בסדרות אז השמות שלהן נשמעים קצת מוכרים.

LeAnnDyIan

Well-known member
ידוע. באמת רציתי לכתוב בגלל זה, שזאת שאלה לכל לפורום חוץ מדילן .
קצת מעליב אבל אוקיי.
אני לא האדם הנכון לשאול שאלות כאלה כי אני לא כזה זוכרת ומזהה שחקנים. את ראיין גוסלניג זיהיתי ישר. אבל רק אחרי שסיימתי את הסרט הבנתי שדנזל וושינגטון היה אחד הגיבורים הראשים ושאחד השחקנים היה טורק מסקראבס.
אה, אני חושבת שתמיד מרפרנסים לתמונה של ריאן מהסרט הזה בכל מיני עמודי מימז של פוטבול כשמדברים על ג׳ארד גוף (ק״ב של הליונס) שהוא התאום הפחות יפה של ריאן.
בדרך כלל בסדרות זה קורה לי, שבצפייה השנייה אני מופתעת מכל הדברים שקרו כבר בפרק הראשון.
טוב האמת שבסדרות בצפיה חוזרת האלצהיימר שלי משתלט ואני לא זוכרת כלום.
נגיד עכשיו אני צופה בפארקס אחרי שהפעם האחרונה שצפיתי בה הייתה לפני יותר משלוש שנים ומבחינתי זו סדרה חדשה. אני לא זוכרת כלום🙈
טוב אם ריס ווית'רספון אומרת...|תוהה|

חחח הבנתי. אבל זה בכלל של המכללות.
די נו עצם זה שידעתי משהו שקשור בכדורסל זה כבר הישג😂
סתם האמת שידעתי שזה של מכללת אבל חשבתי שהם משחקים במקביל.
זה לא שהחג עצמו עם המשפחה הרגיש נוראי, יותר התעסקות בחודש הזה של הסליחות בבית הספר יצר אצלי מין תחושה של קדושה מעיקה לגביו.
לא זכור לי שהיה משהו מיוחד לגבי חודש סליחות בבית הספר8-* למדת בבית ספר דתי?🤔
מי אחראי פה על ועדת הפרסים?

וואי איזה מוזר שהשם שלהם לא נשמע לי מוכר בכלל. בדרך כלל קבוצות שמשחקות בניו יורק תמיד מוזכרות בסדרות אז השמות שלהן נשמעים קצת מוכרים.
באפלו בילס?
לא יודעת עכשיו הכל נשמע לי מוכר, אבל אני חושבת שלפני שהתחלתי לצפות, הקבוצות היחידות שידעתי שקיימות זה הדאלאס קאובויז והסיהוקס (ולא כי הם היו מפורסמים או משהו, רק כי ברנדי קלארק הייתה מדברת עליהם כל הזמן)(יו בדיוק ראיתי סרט של אוברי שלדמות שלה קוראים ברנדי קלארק😂)

didalf

Well-known member
זה נכון. ג'טס, מטס, יאנקיס, ניקס. הכל למדתי בסדרות/סרטים. לא שאני יודעת מי משחק מה:-D

LeAnnDylan

Well-known member
מה זה ממש מוזר8-*
יואו אז רק שתדעי לך שזה דווקא היה גאוני!
יצאתי מהבית איך שהסתיים כיפור, כדי להספיק בזמן, אפילו לא אכלתי או שתיתי כלום בשלב הזה, רק לקחתי איתי איזה כוס שוקו ועוגיה לדרך ויצאתי ועדין היו פקקים נוראיים בכניסה לחניה שלמרות שהייתי מחוץ לחניה ב-19:56, חניתי רק ב-20:40|חבול| וזה לא שלקח מלא זמן למצוא חניה, עומדים שם סדרנים ואומרים לך בדיוק איפה לחנות, אבל זה עדין לקח מלא זמן. אבל איך שחניתי, הלכתי לעבר האיצטדיון ולא הייתי צריכה אפילו להוציא את הטלפון מהכיס או לעבור בבידוק, איך שהתקרבתי לכניסה, המאבטח אמר לי "ערב טוב דילן, תהני מהמופע". איזה דבר גאוני זה!! בכל איצטדיון אחר הקטע של הבידוק לוקח עוד איזה 20 דקות במינימום ולפעמים גם כפול מזה אם מלא אנשים מנסים להיכנס באותו זמן. וגם אם רוצים לקנות אוכל או שתיה, הפרצוף שלך זה הארנק שלך ואת פשוט לוקחת מה שאת רוצה והולכת למקום שלך.
אז כאילו כן, סביר להניח שהם חולקים את האינפורמציה הזאת עם הממשלה אבל בהתחשב בזה שההופעה הייתה אמורה להתחיל ב-20:00 והגעתי לכיסא שלי רק ב-20:45, לא היה אכפת לי שהפרטיות שלי מופרת כדי לחסוך דקות חשובות.
למזלי אגב, בילי גם עלה באיחור. נכנסתי בדיוק כשהוא התחיל לשיר את Pressure ובסוף השיר הוא כזה "Good evening Los Angeles, I'm sorry for being late, there was a fire on the freeway. I didn't start it" :-D:-D
ואז בדקתי את הסטליסט ומסתבר שהוא שר רק שיר אחד לפני זה (את מיאמי 2017) שזה השיר היחיד בסטליסט שלא אכפת לי ממנו במיוחד אז לא נורא:-P:
זה נכון. ג'טס, מטס, יאנקיס, ניקס. הכל למדתי בסדרות/סרטים. לא שאני יודעת מי משחק מה:-D
אוקיי אז רק הג'טס זה פוטבול.
מטס ויאנקיז הם בייסבול והניקס זה כדורסל.

Reutk

Active member
רק כשהם חולים? הוא היה מפונק תמיד.
הכלבה רק שהיא הייתה חולה הייתה מפונקת, ברגיל היא דיי הייתה באדאס שמסתדרת לבד. הכלב תמיד היה מפונק אבל שהוא היה חולה זה היה יותר.

קצת מעליב אבל אוקיי
רק בגלל שהתשובה כבר ידועה. את צריכה להרגיש מיוחדת.

טוב האמת שבסדרות בצפיה חוזרת האלצהיימר שלי משתלט ואני לא זוכרת כלום.
את בטח לא יותר גרועה מג'ולס. חודש אחרי שהיא סיימה לצפות בעונה -7 של וואנס היא הכריחה אותי לצפות איתה שוב, וכל העונה בזמן שאנחנו צופות אני מעלה כל מיני תיאורית על מה שהולך לקרות, ובטוחה שהיא מתאפקת ממש יפה לא לספלייר לי או לצחוק עלי. בסוף מסתבר שהיא לא אמרה לי כלום כי היא לא זכרה כלום.

למדת בבית ספר דתי?
כן. כל הקונספט של יום הדין והשירים של הסליחות "...חטאנו לפניך..." וכו'. יש ילדים שדווקא ממש אוהבים את כל השירים האלו אבל אני פחות אהבתי.

didalf

Well-known member
י ועדין היו פקקים נוראיים בכניסה לחניה שלמרות שהייתי מחוץ לחניה ב-19:56, חניתי רק ב-20:40|חבול|
הולי שיט:-0
איך תחבצ נורמלי?

המאבטח אמר לי "ערב טוב דילן, תהני מהמופע". איזה דבר גאוני זה!!
אוקי מגניב אבל גם קריפי רצח.

אז כאילו כן, סביר להניח שהם חולקים את האינפורמציה הזאת עם הממשלה אבל בהתחשב בזה שההופעה הייתה אמורה להתחיל ב-20:00 והגעתי לכיסא שלי רק ב-20:45, לא היה אכפת לי שהפרטיות שלי מופרת כדי לחסוך דקות חשובות.
טוב אני שמחה שיצא לך טוב אבל זה נשמע מלחיץ נורא:-D
וכאילו איך זה עובד אם את באה עם כמה אנשים? אם את עם ילדים? אם את קונה בשביל מישהו אחר? אם נאלצת למכור את הכרטיס?

למזלי אגב, בילי גם עלה באיחור. נכנסתי בדיוק כשהוא התחיל לשיר את Pressure ובסוף השיר הוא כזה "Good evening Los Angeles, I'm sorry for being late, there was a fire on the freeway. I didn't start it" :-D:-D
חמוד:-D:-D
ואז בדקתי את הסטליסט ומסתבר שהוא שר רק שיר אחד לפני זה (את מיאמי 2017) שזה השיר היחיד בסטליסט שלא אכפת לי ממנו במיוחד אז לא נורא:-P:
חחחחחחחח מזל. בטח גם הוא נתקע בחניה.
הוא יהודי אני רואה. בטח הוא גם לא מנהל קלנדר, לא שם לב שקבע הופעה בכיפור, ויצא רק כשנגמר:-P:

אוקיי אז רק הג'טס זה פוטבול.
מטס ויאנקיז הם בייסבול והניקס זה כדורסל.
אהא. אני חושבת שידעתי שניקס זה כדורסל.

את בטח לא יותר גרועה מג'ולס. חודש אחרי שהיא סיימה לצפות בעונה -7 של וואנס היא הכריחה אותי לצפות איתה שוב, וכל העונה בזמן שאנחנו צופות אני מעלה כל מיני תיאורית על מה שהולך לקרות, ובטוחה שהיא מתאפקת ממש יפה לא לספלייר לי או לצחוק עלי. בסוף מסתבר שהיא לא אמרה לי כלום כי היא לא זכרה כלום.
:-D:-D

כן. כל הקונספט של יום הדין והשירים של הסליחות "...חטאנו לפניך..." וכו'. יש ילדים שדווקא ממש אוהבים את כל השירים האלו אבל אני פחות אהבתי.
חחח אני באמת אוהבת את השיר הזה נראה יש לו גרסת טראנס מגניבה אבל רק כי הוא לא אומר לי כלום באמת.

LeAnnDylan

Well-known member
רק בגלל שהתשובה כבר ידועה. את צריכה להרגיש מיוחדת.

אולי לא יותר גרועה, אבל גרועה באותה מידה, כי בדיוק סיימתי לצפות במבוקש לחקירה והכרחתי את סהר לצפות גם, וגם הוא העלה כל מיני השערות ושאל כל מיני שאלות שלא זכרתי את התשובות אליהן 🙈
ממ טוב נראה לי שבתי ספר דתים אוהבים בכוח לגרום לילדים להרגיש יהודים עם כל התלאות שעברנו:-D
לנו היו רק שירי ראש השנה רגילים שמתנגנים ברדיו שמאוד אהבתי. למעשה זה אחד הדברים שאני הכי זוכרת בחיבה, שתמיד היינו נוסעים לדודים שלי בערב חג וברדיו היו מתנגנים שירי ראש השנה וזה היה זכור לי כדבר קסום. כאילו אל תשאלי אותי מה קסום בשירים ברדיו, אבל ככה הרגשתי כילדה.
הולי שיט:-0
איך תחבצ נורמלי?
פחח הצחקת אותי. עלק תחב"צ. התחב"צ בארץ זה דבר עילאי שניתן רק לחלום עליו פה.
טוב אני שמחה שיצא לך טוב אבל זה נשמע מלחיץ נורא:-D
וכאילו איך זה עובד אם את באה עם כמה אנשים? אם את עם ילדים? אם את קונה בשביל מישהו אחר? אם נאלצת למכור את הכרטיס?
כל אחד חייב שיהיה לו את האפליקציה בטלפון שלו. בעיקרון יש 2 אפשרויות אחד שזה כמו tap to pay ואז כן צריך את הטלפון כדי להיכנס, ואת יכולה להשתמש באופציה הזאת בשביל ילדים. אבל אם מדובר בשני מבוגרים, כל אחד צריך פרופיל משלו. אז כאילו אם את ממש מודאגת מהפרטיות שלך, את לא חייבת face ID ואפשר את ה-Tap to pay הזה, (זה לא ברקוד, ככה שלא ניתן לעשות צילום מסך או להעביר, את חייבת את הטלפון שלך בשביל זה) אבל אז את צריכה לעמוד בתור נפרד משל אלה שיש להם את הפרצוף. ואגב זה לא שסורקים לך את הפרצוף כשאת נכנסת כמו בשדה תעופה (שככה חשבתי שיהיה) אלא ברגע שיש לך את זה enable באפליקציה, אז ברגע שאת מתקרבת לאיזור של הסריקה עם הטלפון שלך בכיס/בתיק, הפרופיל שלך כבר קופץ למאבטחים במסך ואז את יכולה פשוט להיכנס.
את יכולה למכור את הכרטיס דרך טיקטמאסטר כמו כרטיס רגיל, אבל מי שקונה אותו יצטרך להוריד את האפליקציה וליצור פרופיל כדי להיכנס לאיצטדיון.
חחחחחחחח מזל. בטח גם הוא נתקע בחניה.
הוא יהודי אני רואה. בטח הוא גם לא מנהל קלנדר, לא שם לב שקבע הופעה בכיפור, ויצא רק כשנגמר:-P:
חח טוב ההופעה הזאת נקבעה כמעט שנה מראש, מי שם לב שזה יוצא על כיפור|חבול|
אהא. אני חושבת שידעתי שניקס זה כדורסל.
חח האמת שהייתי צריכה לגגל בשבילך כדי להיות בטוחה כי ידעתי בוודאות רק על הג'טס והיאנקיז:-D (וגם את היאנקיז אני יודעת בגלל שהק"ב לשעבר שלנו החליט ללכת לחבוט בשבילם באוף סיזן של הפוטבול כי שעמם לו:-D)

didalf

Well-known member
פחח הצחקת אותי. עלק תחב"צ. התחב"צ בארץ זה דבר עילאי שניתן רק לחלום עליו פה.
זה המשפט הכי מצחיק ועצוב ששמעתי בחיים ואני מפחדת לדעת מה מצב התחבצ בלוס אנג'לס אם את חושבת שמה שיש פה טוב.

כל אחד חייב שיהיה לו את האפליקציה בטלפון שלו. בעיקרון יש 2 אפשרויות אחד שזה כמו tap to pay ואז כן צריך את הטלפון כדי להיכנס, ואת יכולה להשתמש באופציה הזאת בשביל ילדים. אבל אם מדובר בשני מבוגרים, כל אחד צריך פרופיל משלו. אז כאילו אם את ממש מודאגת מהפרטיות שלך, את לא חייבת face ID ואפשר את ה-Tap to pay הזה, (זה לא ברקוד, ככה שלא ניתן לעשות צילום מסך או להעביר, את חייבת את הטלפון שלך בשביל זה) אבל אז את צריכה לעמוד בתור נפרד משל אלה שיש להם את הפרצוף. ואגב זה לא שסורקים לך את הפרצוף כשאת נכנסת כמו בשדה תעופה (שככה חשבתי שיהיה) אלא ברגע שיש לך את זה enable באפליקציה, אז ברגע שאת מתקרבת לאיזור של הסריקה עם הטלפון שלך בכיס/בתיק, הפרופיל שלך כבר קופץ למאבטחים במסך ואז את יכולה פשוט להיכנס.
את יכולה למכור את הכרטיס דרך טיקטמאסטר כמו כרטיס רגיל, אבל מי שקונה אותו יצטרך להוריד את האפליקציה וליצור פרופיל כדי להיכנס לאיצטדיון.
כאילו אני מבינה למה זה טוב נגד סקאמרים וספסרים אבל זה עדיין קצת קריפי בעיני.

לנו היו רק שירי ראש השנה רגילים שמתנגנים ברדיו שמאוד אהבתי. למעשה זה אחד הדברים שאני הכי זוכרת בחיבה, שתמיד היינו נוסעים לדודים שלי בערב חג וברדיו היו מתנגנים שירי ראש השנה וזה היה זכור לי כדבר קסום. כאילו אל תשאלי אותי מה קסום בשירים ברדיו, אבל ככה הרגשתי כילדה.
פעם כשהיינו נוסעים כל שישי לסבתא היה ברדיו שעה של ג'אז בשעה שנסענו ואבא שלי תמיד שם את זה. שנאתי את זה כי ג'אז זה מעצבן אבל זה גם לגמרי גם היה מסמל את יום שישי וארוחת שבת מבחינתי.
קיצר אני מבינה למה את מתכוונת.

(וגם את היאנקיז אני יודעת בגלל שהק"ב לשעבר שלנו החליט ללכת לחבוט בשבילם באוף סיזן של הפוטבול כי שעמם לו:-D)
עדי: קב"ה? קב"ט? אהה קוורטרבק|פנים|

It's Always Sunny

Well-known member
סתם, כבר עניתי למישהו פה לא זוכרת למי, שזה קשור לזה שזה ופסח היו החגים היחידים שחגגנו עם המשפחה המורחבת ולכן כל שנה תמיד חיכיתי להם וראה״ ש גם קרוב ליומולדת שלי לכן תמיד אהבתי אותו.
זאת הייתי אני |חיבוק|

אבל ראש השנה אף פעם לא הרגיש נוראי מהבחינה הזאת (חוץ. שדוד שלי היה צועק עלינו לא לעשות סלפיז בשולחן החג😂 אבל אח״כ היינו עושות רק כשהוא לא מסתכל אז זה בסדר😅)
סליחה על הקטנוניות, את מדברת על השנים האחרונות?
כי אני זוכרת שסלפיז לא היו a thing לפני עשור.
(אולי כדאי שתתעלמי ממה שכתבתי עכשיו ותיקחי את זה כמחמאה, שלדעתי אנחנו עדיין ב-2014-15 ואת צעירה לנצח, החנופה שלי עובדת?)

אבל למה הכוונה בלבזבז שנאה עליו? זה לא שאני מבצעת טקס וודו על בובת קטשופ, זה פשוט לא טעים לי אז אני לא אוכלת את זה.
דווקא הכי דימיינתי אותך כן. הו וול.
:-D

אני ממליצה לכולם לקרוא אותו, אחד הספרים הכי אהובים עלי. אבל לך במיוחד אני ממליצה, אם את אוהבת ספרות אנגלית ואהבת את מגי סמית כנראה שתאהבי אותו מאוד, כי יש בו הרבה מהשנינות והציניות הבריטית שמאפיינת גם את הדמויות שמגי סמית גילמה בהארי פוטר ואחוזת דאונטון.
מעניין, תודה |חיבוק|

אבל נגיד יש איזה מעריצה נודניקית שעשתה כבר איזה 30 ניתוחי לב פתוח בחיים שלה, ואני לא מזלזלת במה שהיא עברה, אבל כל הופעה שהיא הולכת היא פתאום נעמדת ומתחילה לספר לליאן את כל מה שעבר עליה מאז הפעם האחרונה שהיא הייתה בהופעה.
הייתה עוד איזה אחת שהכרתי בהופעה אחרת שעברה איזה אירוע מוחי והייתה גם צריכה לעבור מלא ניתוחים והיא התחילה לספר לליאן את כל ההיסטוריה הרפואית שלה תוך כדי הופעה ואני ויתר הקהל הסתכלנו אחד על השני בפרצוף כזה:
כן, מובן.

:-D

וזה בשבילי בעיקר בקי אלברטלי שכתבה את הספר Simon vs. the Homo Sapiens Agenda שבעקבותיו יצא הסרט Love Simon ואז ההמשך שלה הסדרה Love Victor. והיא גם יהודייה. והיא יצאה בפוסטים "נרגשים" על כך שהיא הבינה שהיא לא יכולה להיות ציונית יותר ושהיא דורשת שישראל תפסיק לפעול in my name ועוד ועוד. ואני לחלוטין מזוכיסט כי אני לא מצליח להפסיק לעקוב אחריה ומידי פעם לכתוב לה תגובות.
|נחמה||נחמה||נחמה|
אוף, מבאס.
אבל אתה עדיין מסוגל לקרוא את הספר/לצפות בסרט ו/או בסדרה?

לפעמים היא גם משתמשת בשיחת וואטאספ בינינו כרשימת קניות וסתם זורקת כל מיני מילים להודעה. כשאני רואה בשעון הודעה שלא מרגישה קשורה אליי אני יודעת לא להתייחס:-D
:-D:-D:-D:-D

מישהו צריך לכפר על כל החטאים של הפורום הזה. אני התנדבתי:-P: (למרות שאני די משוכנעת שגם רעות וג'ולס שומרות כיפור אם אני זוכרת נכון)
גם אני שומרת כיפור :-):

גם כשאני שומרת כיפור זה לא יום כבד וקשה.
הוא כבד וקשה רק לכופרים שצריכים להתענות:-D
סתם, בעיקרון אין לי בעיה לישון 20 שעות. למעשה השעון שלי יודה לי. ואין לי בעיה של רעב כי אני אף פעם לא רעבה בצאת כיפור. במקסימום אני מרגישה צמאה ממש לקראת הסוף. אבל אם אני שותה מספיק מים ביום של הערב צום (כוס כל שעה) אז אני בסדר גם מבחינת צמא. גם יש לי ספרים אם לא אצליח להירדם וארצה לקרוא משהו. אני גם יכולה לצאת להליכה או סתם לשבת במרפסת בסבבה שלי.
ואיך את מסתדרת מבחינת השותפה? פשוט לא יוצאת מהחדר?

הלכתי לעבר האיצטדיון ולא הייתי צריכה אפילו להוציא את הטלפון מהכיס או לעבור בבידוק, איך שהתקרבתי לכניסה, המאבטח אמר לי "ערב טוב דילן, תהני מהמופע". איזה דבר גאוני זה!! בכל איצטדיון אחר הקטע של הבידוק לוקח עוד איזה 20 דקות במינימום ולפעמים גם כפול מזה אם מלא אנשים מנסים להיכנס באותו זמן. וגם אם רוצים לקנות אוכל או שתיה, הפרצוף שלך זה הארנק שלך ואת פשוט לוקחת מה שאת רוצה והולכת למקום שלך.
איזה יופי שבסוף זה הסתדר לטובה :-]

:-D:-D:-D:-D

didalf

Well-known member
למעלה