didalf
Well-known member
מה זה ממש מוזראגב המקום הזה שהוא מופיע בו זה איזה איצטדיון שצריך הוריד אליו אפליקציה במיוחד ולפתוח פרופיל עם face ID כדי להיכנס למופע. ז"א, אין כרטיס פיזי או מובייל טיקט כמו בכל מקום אחר, הפרצוף שלך הוא הכרטיס וזה נראה לי כל כך הזוי זו פעם ראשונה שאני הולכת לשם אז מקווה שזה אמור להיות פשוט ושעשיתי את כל השלבים כמו שצריך כדי שאוכל ישר להיכנס וללכת לכיסא שלי.
ומעצבן גם למה אני צריכה לחלוק את הפרצוף שלי? מה כואב להם לשים ברקוד?
פעם אולי אנשים שניהלו יומן וכו. כיום זה כולה להכנס ללוח שנה של הטלפון ולשים "תור לרופא שיניים" "הופעה".לא יודעת זה מרגיש לי משהו שאנשים חשובים עם הרבה דברים עושים. יש לי איזה נוט בטלפון עם כל ההופעות שאני אמורה ללכת אליהן אבל אני לא באמת מסתכלת עליו. בעיקרון אני זוכרת בגדול באיזה חודש כל דבר ואז כשזה מתקרב וזה רלוונטי יותר, אני מסתכלת על התאריך. לאדעת להסביר. אף פעם לא השתמשתי בקלנדר.
ממש מוזר לי שאנשים לא עושים את זה.
וכשהם מתעקשים לא לעשות את זה ואז שוכחים דברים גם ממש מעצבן אותי (כמו האח הדביל שלי #%@#%@$%$@)
פיויואו סיפרתי לך שהייתי אמורה להיות בנאשוויל בהופעה של מירנדה למברט באותו יום? אם ליאן הייתה מחכה יום אחד נוסף כדי להודיע על ההופעות האלה הייתי נדפקת
מה הותקפת ע"י פסיכופטים ונאלצת לסגור?חח היא כבר לא יכולה לשתף סטוריז כי הפרופיל שלי לא פתוח מאז אוקטובר שעבר. אולי היא כבר שכחה מי אני
חבל. היא צריכה כבר לעקוב אחרייך בשלב הזה.
מה לא איכות טובה?@$@! זה נראה כאילו ישבת עליה לצלם.די נו, זה לא תמונות באיכות טובה כמו בהופעות קודמות שלה. בא לי שהמצלמה של 16 פרו מקס תהיה משמעותית טובה יותר משל ה-15.
תראי אותנו אמהות לילדות פתאום וילדות כאלה מוצלחותנהה, אני אוהבת את זה ככה. הילדה שלי
אני גם רוצה לקרוא לליאן הילדה שלי
פולקלור כבר בלייבל החדש אז לא צריך טיילור ורז'ן.אהה אוקיי סבבה זורם אני בעד. למרות שליאן הרבה יותר בענין של פולקלור מאשר האלבום הראשון שלה, אבל היא אוהבת את טיילור אז נראה לי שהיא תסכים לשיר כל דבר איתה.
נשאר רפוטשיין והראשון. וליאן מתאימה לראשון כי היא קאנטרי וטיילור גדלה עליה כזה אז ממש מתאים לה משהו משם. אני מקווה.
נראה לי.לפי מה שהם דיברו הליינאפ היה רק שתיהן. לפחות באותו היום. אולי כי זה היה איזה משהו חד פעמי ולא הייתה להן אינטרקציה בין הסטים הן לא זוכרות את זה?
או שהן כן זוכרות אבל הסיפורים שהן מספרות הרבה יותר חמודים מאשר סתם "שרתי פעם לפניך באיזה פסטיבל באורנג' קאונטי ואנשים לא ידעו מי אני"
צריך גם לגם. לגיוון ולנשמה.אני דווקא אוהבת שהיא עושה מופע להקה כי אז לפעמים דרל בראון בא לנגן איתה בפסנתר. אבל הקול שלה נועד לאקוסטי. היא לא צריכה מוזיקה סביבה. היא מושלמת ככה, הילדה שלי
בזה אני מסכימה3. תתחילי לנהל קלנדר כמו בנאדם