Thunderbirds אוקטובר 2024 – סיכום חודש 💝🧺🪐🐩🧼🍍🛤️

Reutk

Active member
🍯סדרות החודש: לא ראיתי.

🍯סרטי החודש:צפיתי בהרקלוס, הקול בראש 2, לזכור את הטיטאנים. ואהבתי את כולם אפילו מתחשק לי לצפות בהם שוב פעם.
ראיתי גם את אנקנאנטו אבל לא אהבתי את הסרט, חוץ מהשיר של ברונו ואת טוני הבן דוד הקטן שהיה סופר חמוד.

🍯שירי החודש: השירים בהרקולס |מאוהב|

🍯ספרי החודש: המרכזנית ו-Pride and Prejudice (פעם ראשונה שאני שמה לב עד כמה העלילה שם היא ה- slow burn הכי slow burn אבר!!)
🍯דמויות החודש: הרקולס |לב|
🍯שחקני החודש: דנזל וושינגטון
🍯קראש החודש: ג'רמי סוהאן
🍯ציטוט חודשי: לא בדיוק ציטוט אבל הקטע הזה בהרקולס

Hades: I can't believe this guy! I throw everything I've got at him, and it doesn't even…

[Hades notices Pain is wearing Air-Hercs]

Hades: What... are... those?

Pain: Um, I don't know. I-I thought they looked kinda dashingHades: [slowly burns up] I've got 24 hours to get rid of this... bozo, or the entire scheme I've been setting up for 18 years goes up insmoke, and YOU ARE WEARING HIS MERCHANDISE?

[Hades hears a noise, and sees Panic slurping some "Herculade"]

panic: [chuckles nervously] Thirsty?

[Hades screams, and blows up a volcano]
🍯סיפור החודש: התחלתי את הספר השלישי בטרילוגיה של סיימון סנואו (ושאני אומרת התחלתי אני ממש מתכוונת לזה, אני בעמ' 4).

🍯למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: משחקי קדם עונה, והמשחק הראשון של העונה שיהיה בסוף החודש (באותו היום שבו אני חוזרת ללימודים).

|רימון|עם איזה דמות הייתם שמחים להתקע במקלט? אני מנסה לחשוב על מישהו שאני אוהבת אבל שיהיה יעיל. משומה כל מי שעולה לי בראש עכשיו שבא לי שהוא יהיה איתי זה סיימון סנואו, והוא דווקא הבחירה הכי גרועה להיתקע איתו באיזה מקום כי הוא בטח יפוצץ את המקלט אם הוא יאלץ לשהות שם יותר מ5 דקות. אז אני אבחר בהארי פוטר שהוא כמעט כמו סיימון רק יותר רגוע וגם יש לו עדיין יכולת לבצע קסמים אז הוא באמת יהיה יעיל
|רימון|מי המועדף עליכם מחגי תשרי? סוכות אובסלי.
|רימון|דמות מסדרה שצפיתם בה *השנה* שצריכה לבקש סליחה ביום כיפור? נראה לי נועה בעונה ה-2 במפקדת. אבל אני לא כל כך זוכרת מה היא עשתה אני רק זוכרת שכעסתי עליה.
|רימון|מה יותר מסודר אצלכם - הדסקטופ במחשב, שולחן העבודה או חדר השינה? הדסקטופ במחשב בבית.
|רימון|ראיתם כותרת בנושא שמעניין אתכם - תעדיפו פודקאסט או טקסט? טקסט.
|רימון|איזה סדרה עם 5+ עונות הייתה טובה לכל אורכה? סמוך על סול, שובר שורות, דברים טובים, אורות ליל שישי.
|רימון|מה עמתדכם לגבי עגבניות? טעים בכל מצב חוץ מקטשופ.
א. טעים בכל מצב
ב. טעים רק טרי (כלומר לאכול לבד או בסלט וכו)
ג. טעים רק מעובד (קטשופ, רוטב וכו)
ד. פיכסה בכל מצב

|רימון|למדינה שמארחת את האולימפיאדה מותר להוסיף ענף. אם ישראל תארח איזה ענף נוסיף? טוב, אם אנחנו כבר עוסקים בפנטזיה אז שיהיה רכיבה על פגסוסים.
|רימון|האם קורה לכם כשאתם צופים בסדרה המחשבות שלכם מתחילות להשמע כמוה? תנו דוגמא. כן. הכי זכור לי שאחרי הצפייה הראשונה בקלולס התחלתי לחשוב כמו שר ודיון, שצפיתי בקופה ראשית חשבתי כמו כוכבה, ושצפיתי בשיטס' קריק כל הזמן חשבתי על הבופ הזה שאלכסיס הייתה עושה לאנשים באף וכמובן שחשבתי גם בקול הבלתי נסבל של האמא.
|רימון|השלימו את השיר לפי הדבר הראשון שקופץ לכם לראש:
היי נאו: you're an allstar
ווייק מי אפ: When september end

🍏תמונה/סרטון/ מתכון לגפילטעפיש שתרצו לחלוק:
hercules-dashing.gif

הכלב הזה הוא אני:
https://www.instagram.com/p/DAqolfQRAqw/

וגם זה אני:

ef45caa4c177587589183c45ceea4736.gif

didalf

Well-known member
🍯סרטי החודש:צפיתי בהרקלוס, הקול בראש 2, לזכור את הטיטאנים. ואהבתי את כולם אפילו מתחשק לי לצפות בהם שוב פעם.
מה עשית דיסני ואת מנצלת אותו?:-D
ראיתי גם את אנקנאנטו אבל לא אהבתי את הסרט, חוץ מהשיר של ברונו ואת טוני הבן דוד הקטן שהיה סופר חמוד.
:-0

🍯שירי החודש: השירים בהרקולס |מאוהב|
|מאוהב|
איך אני אוהבת את השיר של מג|מאוהב|

🍯ספרי החודש: המרכזנית ו-Pride and Prejudice (פעם ראשונה שאני שמה לב עד כמה העלילה שם היא ה- slow burn הכי slow burn אבר!!)
כן הוא הבסיס לכל הטרופ הזה.
האם צפית בעיבודים אחרים של זה או שזה פעם ראשונה והלכת ישר למקור?

🍯דמויות החודש: הרקולס |לב|
וואי רעות באובססיה על הרקולס של דיסני זה משהו שלא צפיתי:-D

🍯ציטוט חודשי: לא בדיוק ציטוט אבל הקטע הזה בהרקולס

Hades: I can't believe this guy! I throw everything I've got at him, and it doesn't even…

[Hades notices Pain is wearing Air-Hercs]

Hades: What... are... those?

Pain: Um, I don't know. I-I thought they looked kinda dashingHades: [slowly burns up] I've got 24 hours to get rid of this... bozo, or the entire scheme I've been setting up for 18 years goes up insmoke, and YOU ARE WEARING HIS MERCHANDISE?

[Hades hears a noise, and sees Panic slurping some "Herculade"]

panic: [chuckles nervously] Thirsty?

[Hades screams, and blows up a volcano]
hercules-dashing.gif
חחחחחחחחחחחחחח:-D
זה סרט קורע:-D
אני אוהבת את הקטע הזה מרגיש מאד רלוונטי:
Heavyset Woman: It was tragic. We lost everything in the fire.
Burnt Man: Everything except old Snowball here.
Tall Thebian: Now were the fires before or after the earthquake?
Earthquake Lady: They were after the earthquake, I remember.
Heavyset Woman: But before the flood.
Elderly Thebian: Don't even get me started on the crime rate!
Heavyset Woman: Thebes has certainly gone downhill in a hurry.
Elderly Thebian: Tell me about it! It seems like every time I turn around, there's some new monster wreakin' havoc and I...
Burnt Man: All we need now is a plague of locusts.
[a locust jumps on and chirps, everyone screams]

Elderly Thebian: That's it! I'm movin' to Sparta!
🍯סיפור החודש: התחלתי את הספר השלישי בטרילוגיה של סיימון סנואו (ושאני אומרת התחלתי אני ממש מתכוונת לזה, אני בעמ' 4).
הללויה.

|רימון|עם איזה דמות הייתם שמחים להתקע במקלט? אני מנסה לחשוב על מישהו שאני אוהבת אבל שיהיה יעיל. משומה כל מי שעולה לי בראש עכשיו שבא לי שהוא יהיה איתי זה סיימון סנואו, והוא דווקא הבחירה הכי גרועה להיתקע איתו באיזה מקום כי הוא בטח יפוצץ את המקלט אם הוא יאלץ לשהות שם יותר מ5 דקות
חחחחחחחחחח וואי זאת באמת בחירה ממש גרועה הוא באמת יפוצץ את המקלט:-D

|רימון|דמות מסדרה שצפיתם בה *השנה* שצריכה לבקש סליחה ביום כיפור? נראה לי נועה בעונה ה-2 במפקדת. אבל אני לא כל כך זוכרת מה היא עשתה אני רק זוכרת שכעסתי עליה.
את צופה גם בעונה השלישית?

|רימון|ראיתם כותרת בנושא שמעניין אתכם - תעדיפו פודקאסט או טקסט? טקסט.
יאיי

נכון

|רימון|למדינה שמארחת את האולימפיאדה מותר להוסיף ענף. אם ישראל תארח איזה ענף נוסיף? טוב, אם אנחנו כבר עוסקים בפנטזיה אז שיהיה רכיבה על פגסוסים.
אמן:-D
אכן פנזטיה:-D

|רימון|האם קורה לכם כשאתם צופים בסדרה המחשבות שלכם מתחילות להשמע כמוה? תנו דוגמא. כן. הכי זכור לי שאחרי הצפייה הראשונה בקלולס התחלתי לחשוב כמו שר ודיון, שצפיתי בקופה ראשית חשבתי כמו כוכבה, ושצפיתי בשיטס' קריק כל הזמן חשבתי על הבופ הזה שאלכסיס הייתה עושה לאנשים באף וכמובן שחשבתי גם בקול הבלתי נסבל של האמא.
יששש רעות סופסוף!!!

מסכני:-D
וגם זה אני:

ef45caa4c177587589183c45ceea4736.gif
כנל
אני יכולה לצפות בקטע הזה בלופים :-D הילדה הזאת גאון!
חחחחחחחחח גאונה:-D
אגב אם משווים אותי לסדין הזה אז זה באמת אותו צבע.

Lhuna3

Well-known member
ראיתי גם את אנקנאנטו אבל לא אהבתי את הסרט
רעות, את רובוט!!
Pride and Prejudice (פעם ראשונה שאני שמה לב עד כמה העלילה שם היא ה- slow burn הכי slow burn אבר!!)
יואו איזה כיף לך!
ושוב פעם כיף לך!
|רימון|עם איזה דמות הייתם שמחים להתקע במקלט? אני מנסה לחשוב על מישהו שאני אוהבת אבל שיהיה יעיל. משומה כל מי שעולה לי בראש עכשיו שבא לי שהוא יהיה איתי זה סיימון סנואו, והוא דווקא הבחירה הכי גרועה להיתקע איתו באיזה מקום כי הוא בטח יפוצץ את המקלט אם הוא יאלץ לשהות שם יותר מ5 דקות. אז אני אבחר בהארי פוטר שהוא כמעט כמו סיימון רק יותר רגוע וגם יש לו עדיין יכולת לבצע קסמים אז הוא באמת יהיה יעיל
חחחחח סיימון באמת בחירה גרועה :-D הארי זה רעיון מעניין אבל אני לא מצליחה לחשוב על קסם שיוכל ממש לעזור לך במקלט. הרמיוני בטח היתה הרבה יותר יעילה נגיד אם מישהו נפצע אז היא בטח יודעת כמה קסמי ריפוי.

גם אני :-D
ואיזה יצור חמוווווווווווווווווווווווווווודדדדדדד |מאוהב|
מעולה!!! :-D:-D:-D

Reutk

Active member
מה עשית דיסני ואת מנצלת אותו?:-D
עשיתי דיסני מזמן מזמן ובכלל לא ניצלתי אותו.
את הרקולס ואנקנאטו ראיתי בזכות/גלל ג'ולס: החודש הייתה תקופה שהיא כל פעם ראתה סרט של דיסני (בגלל שהיא ראתה הרבה סרטוני קראק על עד עצם היום הזה שהיו שם הרבה רפרנסים לסרטים של דיסני, ויש לה חור בהשכלה בנושא והיא לא מכירה כלום, אז היא עשתה השלמות). את אנקנאטו ראינו ביחד שתינו לא התלהבנו, ואת הרקולס היא ראתה לבד ואז קבעה לי עובדה שאני חייבת לראות וזה באמת היה מעולה. אהבתי כי הרקולס היה כזה אדיוט חמוד (שזה כנראה הטעם שלי חחח) וגם כי היו רפרנסים מצחיקים לnba. את הקול בראש 2 ראיתי כי מאוד אהבתי את הסרט הראשון וגם ניסיתי לשכנע את ג'ולס לראות איתי והיא לא רצתה כי היא לא אהבה את anxiety. את לזכור את הטיטנים רציתי כבר מזמן לראות שוב פעם כי ידידה שלי ראתה אותו בפעם הראשונה ומאוד התלהבה, וזה עשה לי חשק לצפות בו שוב. אגב היא ראתה אותו בשבוע שלפני הסופרבול ואז היא החליטה שאנחנו חייבות לצפות במשחק פוטבול חי, אז אמרתי לה שנשאר רק משחק אחד של הגמר, והיא, בשיא התמימות, 'אז בואי נטוס עכשיו ונקנה כרטיסים'.
רעות, את רובוט!!
מה? לא ידעתי שזה כל כך שערורייתי לא לאהוב אותו.

האם צפית בעיבודים אחרים של זה או שזה פעם ראשונה והלכת ישר למקור?
יואו איזה כיף לך!
ספרי החודש: המרכזנית ו-Pride and Prejudice (פעם ראשונה שאני שמה לב עד כמה העלילה שם היא ה- slow burn הכי slow burn אבר!!)
זאת לא הפעם הראשונה שאני קוראת את הספר זאת הפעם הראשונה שאני שמה לב לאיטיות העלילתית, כי אני קוראת עכשיו נטו בשביל הקטעים של דרסי ואליזבת ואני כבר בחצי הספר ובקושי היו קטעים.
בקשר לעיבודים: קראתי את הספר קודם ואז צפיתי בעיבוד למיני סדרה מ95 של BBC ואחר כך בעיבוד לסרט מ2005.

ושוב פעם כיף לך!
כן. אבל אולי אם אני אשכרה אקרא יהיה לי יותר כיף.

חחחחח סיימון באמת בחירה גרועה :-D הארי זה רעיון מעניין אבל אני לא מצליחה לחשוב על קסם שיוכל ממש לעזור לך במקלט. הרמיוני בטח היתה הרבה יותר יעילה נגיד אם מישהו נפצע אז היא בטח יודעת כמה קסמי ריפוי.
סליחה? הוא יכול לזמן כל מיני דברים כמו אוכל וספרים והוא גם יכול לבצע לחשי הגנה.

אגב אם משווים אותי לסדין הזה אז זה באמת אותו צבע
ערפדית

לגמרי. יש לו פרצוף של למה הבאתם אותי לפה? ומתי הולכים?

יששש רעות סופסוף!!!
מוזר לי שזה לא כולם ככה. אגב גם בחיים אני בערך עושה את זה, כי אני לא משתמשת במילים כמו מאמי, חיים, יפה שלי וכו' אבל שאני נמצאת בסביבה שמשתמשת בזה הרבה, כאילו שמאמי זה השם האמתי של הבנאדם, אני מתחילה לחשוב ככה.

את צופה גם בעונה השלישית?
עוד לא התחלתי. אני מחכה שכל הפרקים ישודרו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
את אנקנאטו ראינו ביחד שתינו לא התלהבנו,
תגידי לג'ולס שחסמתי אותה בתור עונש.
לא קראתי את pride and prejudice אבל:
א. לא ידעתי שככה כותבים prejudice.
ב. לא ידעתי שהספר עוסק בסיפור אהבה בין שני שחקני הוקי.
אני אשמח להיות עם סיימון סנואו. אבל בהחלט בחירה נוראית למקלט. גם בהנחה שכבר אין לו כוחות קסם אז הוא לא יכול באמת לפוצץ את המקלט, הוא ישתגע להיות כלוא ככה ובטח ינופף את הכנפיים שלו בכל מקום. מעניין איזו אמירה או שורה משיר פנלופי או באז יכולים להשתמש באופן יעיל בזמן מתקפת טילים. באופן כללי עכשיו מעניין אותי איזה קסמים יצרו כל מיני דברים בעברית. למשל מה יעשה "על ראש הברוש שבחצר, שמחה ומהומה"?

didalf

Well-known member
החודש הייתה תקופה שהיא כל פעם ראתה סרט של דיסני (בגלל שהיא ראתה הרבה סרטוני קראק על עד עצם היום הזה שהיו שם הרבה רפרנסים לסרטים של דיסני, ויש לה חור בהשכלה בנושא והיא לא מכירה כלום, אז היא עשתה השלמות).
הייתי צריכה לדעת שזה קשור לוואנס איכשהו:-D

ויש לה חור בהשכלה בנושא והיא לא מכירה כלום, אז היא עשתה השלמות
:-D:-D
אבל אמרה *לה*. זה אומר שאת כן הכרת?

ואת הרקולס היא ראתה לבד ואז קבעה לי עובדה שאני חייבת לראות וזה באמת היה מעול
אני לא יודעת למה אבל מפתיע אותי שהיא אהבה. גם את זה מפתיע אבל קצת פחות.

את הקול בראש 2 ראיתי כי מאוד אהבתי את הסרט הראשון וגם ניסיתי לשכנע את ג'ולס לראות איתי והיא לא רצתה כי היא לא אהבה את anxiety
איך היא יודעת שהיא לא אהבה אם היא לא צפתה? (בעצם אנחנו מכירים אותה:-D)

אגב היא ראתה אותו בשבוע שלפני הסופרבול ואז היא החליטה שאנחנו חייבות לצפות במשחק פוטבול חי, אז אמרתי לה שנשאר רק משחק אחד של הגמר, והיא, בשיא התמימות, 'אז בואי נטוס עכשיו ונקנה כרטיסים'.
:-D:-D
שיאללה את יודעת שאם הייתן הולכת לסופרבול האחרון הייתן באותו מקום עם טיילור!!:-D
טוב אם תחליטו להיות בקטע של פוטבול תצפו במשחקים של הצ'יפס.

מה? לא ידעתי שזה כל כך שערורייתי לא לאהוב אותו.
אנחנו לא מדברים על רעות לא לא לא

זאת לא הפעם הראשונה שאני קוראת את הספר זאת הפעם הראשונה שאני שמה לב לאיטיות העלילתית, כי אני קוראת עכשיו נטו בשביל הקטעים של דרסי ואליזבת ואני כבר בחצי הספר ובקושי היו קטעים.
אההה
האמת אף פעם לא קראתי את הספר רק ראיתי את הסרט
בקשר לעיבודים: קראתי את הספר קודם ואז צפיתי בעיבוד למיני סדרה מ95 של BBC ואחר כך בעיבוד לסרט מ2005.
איך אני אוהבת את הסרט של 2005|מאוהב|
אגב יש בדיסני סרט בשם פייר איילנד שהוא עיבוד גיי מודרני לסיפור הזה והוא ממש חמוד. אולי תנסי.
חוצמזה שהם גייז וחמודים זה גם כיף לזהות את הבסיס העלילתי ולהתאים את הדמויות למקור שלהן.

תמיד אמרתי.

מוזר לי שזה לא כולם ככה.
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אגב גם בחיים אני בערך עושה את זה, כי אני לא משתמשת במילים כמו מאמי, חיים, יפה שלי וכו' אבל שאני נמצאת בסביבה שמשתמשת בזה הרבה, כאילו שמאמי זה השם האמתי של הבנאדם, אני מתחילה לחשוב ככה.
חחחחחח וואי כנל

עוד לא התחלתי. אני מחכה שכל הפרקים ישודרו. [המפקדת]
האמת שזה היה בקצב ממש כיפי של שני פרקים לשבוע ואז טילים אירנים ונתקענו בלי האחרונים. אבל הם ישודרו בראשון הקרוב.
את לא צופה בשום דבר בקצב השידור?

Reutk

Active member
דבש או תפוח?
תפוח

חוצפה ממש
ממש ;-(

האמת שזה בנובמבר השנה
אני מתחילה אחרי סוכות ב27/10

הפסקנו להיות פראיירים ואנחנו גאים בעצמנו
אני עדיין פראיירית אני משלמת על יס והדבר האחרון שראיתי שם היה על ילדים אבודים ופיות וזה היה לפני כמה חודשים.

דבש זה משהו שאוכלים או שותים רק כשחולים,
|כן|
או כחלק מעוגת דבש
מה? דבש לא צריך להיות חלק מעוגה.

שחקני החודש: מגי סמית', כי היא הלכה לעולמה לא מזמן וכי צפיתי בסרט שמתבסס על הספר שהזכרתי ומאוד נהניתי מההופעה שלה
|לב| הייתה שחקנית מדהימה.

סוכני שילד (כן, גם העונה הראשונה!)
לא שרדתי את העונה הראשונה

לעמוד בנתיב השמאלי ואז לחתוך ימינה |שפם|
וכמובן בלי לאותת.

Nobody Wants This
אוי גם לי בא.

י אחותי אמרה שהיא קיבלה מיילים על בתר-דוקטורט ולקח לה זמן להבין שמדובר בפוסט דוקטורט
אחותך סיימה תואר שלישי? (אלה שמתמקדים בדבר הכי לא חשוב במה שרצית להגיד).

אבל לא בסנדוויץ כי זה מרטיב
אני אוהבת גם בסנדוויץ' וגם בטוסט.
שהייתי קטנה לא אהבתי ותחשבי לבד מה זה אומר על הטעם שלך.

למדינה שמארחת את האולימפיאדה מותר להוסיף ענף. אם ישראל תארח איזה ענף נוסיף?|קדימה|או מטקות או השלכת כסא כתר פלסטיק.
או שש בש.

תראו איזה כלב חכם
הייתה פעם תוכנית ביס 8 על כלבים חכמים שהיה שם כלב גם מסוג בורדר קולי שמאוד דומה לכלב הזה ועשה אותו הדבר. יכול להיות שזה אותו הכלב אבל זכור לי שבסדרה הוא ידע לזהות למעלה מ200 חפצים.
אני יותר נדהמת מזה שצעצועי פרווה שלו נשארים שלמים.

שירי החודש:
מעולה!

Lhuna3

Well-known member
ב. לא ידעתי שהספר עוסק בסיפור אהבה בין שני שחקני הוקי.
:-D
האמת אף פעם לא קראתי את הספר רק ראיתי את הסרט
OMGGGGGGGGGGGGGGGG עדי את לא צפית בסדרה עם קולין פירת'??????????????????????????????
אוי ואבוי רע מאוד!
בדיוק |כן|

Reutk

Active member
תגידי לג'ולס שחסמתי אותה בתור עונש.
אתם רציניים? היה לסרט הזה את העלילה הכי בנאלית שיש.

לא ידעתי שהספר עוסק בסיפור אהבה בין שני שחקני הוקי
הלוואי!! אליזבת הייתה מכסחת לדרסי את הצורה וזה לגמרי היה מגיע לו.

מעניין איזו אמירה או שורה משיר פנלופי או באז יכולים להשתמש באופן יעיל בזמן מתקפת טילים. באופן כללי עכשיו מעניין אותי איזה קסמים יצרו כל מיני דברים בעברית. למשל מה יעשה "על ראש הברוש שבחצר, שמחה ומהומה"?
:-D :-D

אבל אמרה *לה*. זה אומר שאת כן הכרת?
חלק מהסרטים כן, וחלק כמו ספר הג'ונגל והמלך ארתור לא ראיתי את הסרטים של דיסני אבל אני מכירה את העלילה.

שיאללה את יודעת שאם הייתן הולכת לסופרבול האחרון הייתן באותו מקום עם טיילור!!:-D
צמרמורת
טוב אם תחליטו להיות בקטע של פוטבול תצפו במשחקים של הצ'יפס.
אין בעיה אני תמיד מעדיפה לקפוץ על העגלה המנצחת.

אגב יש בדיסני סרט בשם פייר איילנד שהוא עיבוד גיי מודרני לסיפור הזה והוא ממש חמוד. אולי תנסי.
ראיתי אותו היה חמוד

את לא צופה בשום דבר בקצב השידור?
בדרך כלל לא באופן מתוכנן אבל ככה יוצא לרוב. אני בקושי רואה סדרות בקצב של שנה בה הן שודרו

didalf

Well-known member
אני מתחילה אחרי סוכות ב27/10
איפה את לומדת? למרות שבטח את לא רוצה לכתוב פה.
וכן רוב המקומות נותנים שבוע אקסטרה אחרי סוכות אבל יש כאלה שלא.

אוי גם לי בא.
אז תראי:-P:
יש גם עונה שלישית להרטסטופר. אם אני זוכרת נכון אהבת את הקודמות?
אחותך סיימה תואר שלישי? (אלה שמתמקדים בדבר הכי לא חשוב במה שרצית להגיד).
היא בשנה השניה לדוקטורט.
ונכון רעות תתמקדי בזה שאני נביאה!:-D
שאני צודקת תמיד.

אף פעם לא הבנתי את המשחק הזה
הייתה פעם תוכנית ביס 8 על כלבים חכמים שהיה שם כלב גם מסוג בורדר קולי שמאוד דומה לכלב הזה ועשה אותו הדבר. יכול להיות שזה אותו הכלב אבל זכור לי שבסדרה הוא ידע לזהות למעלה מ200 חפצים.
אני יותר נדהמת מזה שצעצועי פרווה שלו נשארים שלמים.
כן בורדר קולי הם מאד חכמים. היה לנו בורדר קולי. הוא היה חכם והשתמש בזה כדי להיות תחמן ואינטרסנט.

OMGGGGGGGGGGGGGGGG עדי את לא צפית בסדרה עם קולין פירת'??????????????????????????????
אוי ואבוי רע מאוד!
חחחחחחחחחחחחחח
לא. הסרט מספיק לא רואה צורך למתוח את הסיפור הזה לסדרה שלמה.

חלק מהסרטים כן, וחלק כמו ספר הג'ונגל והמלך ארתור לא ראיתי את הסרטים של דיסני אבל אני מכירה את העלילה.
אה מזל
אז למה ג'ולס לא ראתה?
בהחלט!
אין בעיה אני תמיד מעדיפה לקפוץ על העגלה המנצחת.
יופי:-D

ראיתי אותו היה חמוד
אהה יאיי
בדרך כלל לא באופן מתוכנן אבל ככה יוצא לרוב. אני בקושי רואה סדרות בקצב של שנה בה הן שודרו
זה נכון:-D

LeAnnDylan

Well-known member
טוב שתדעו שבאתי לספר לכם סיפור וכתבתי אותו במשך איזה 50 דקות עכשיו רק כדי שכולו ימחק לי ברפרוש|בוכה||בוכה||בוכה|
זה לא פייר ואין לי כוח לשכתב את כולו עכשיו אז במקום אני אלך לצפות בפארקס.
טוב אז אני אנסה לשחזר את הסיפור שלי עכשיו כשיש לי זמן. בעיקרון זה לא סיפור מהחודש הקודם אבל אל תהיו קטנוניים, סיפור זה סיפור.
רציתי לספר לכם על חוויות מההופעה של ליאן בשבת.
בעיקרון קניתי כרטיסים להופעה הזאת כבר ביוני כמתנה ליומולדת של הבוסית שלי, כי גם היא אוהבת את ליאן. רק מכיוון שעברו איזה 3 חודשים מאז, הבוסית שלי הצליחה לשכוח את הסופ"ש של ההופעה וקבעה לה על אותו סופ"ש חופשה בווגאס|פנים| כמובן שלי זה לא משנה. איתה או בלעדיה, ליאן קודמת לכל ואני הולכת ככה או ככה. הצחיק אותי שהיא הרגישה רע והיא כזה אני אתן לך כסף על הכרטיס כשסירבתי היא כזה "אולי תיקחי את השותפה שלך איתך" ולייק פחח לא תודה. מעדיפה לשים את התיק שלי על הכיסא לידי וללכת לבד מאשר איתה. למזלי הייתה לי חברה ששלחה לי הודעה לפני חודש שהיא רוצה ללכת להופעה וקנתה כרטיס איזה 10 שורות מאחוריי, אז פשוט הבאתי לה את הכרטיס של הבוסית כדי שתוכל לשבת איתי. עברה כמעט שנה מאז הפעם האחרונה שראיתי את ליאן אז כמובן שהייתי נרגשת מאוד וצווחתי את נשמעתי באקסטזה כל פעם שהיא אמרה איזה משהו. כאילו אני לא מהנודניקים האלה שמנהלים איתה שיחה תוך כדי הופעה (תתפלאו אבל יש כאלה) אבל נגיד כשהיא התחילה לדבר על זה שדיאן וורן כתבה לה שיר, דפקתי איזה woooo!!!! נרגש, כי בכל זאת, דיאן היא הכותבת האהובה עליי ולייק אומייגאד!!! שתי אהבות חיי ביחד!!|מאוהב| אבל כמובן שדפקתי גם ווהוו נלהב כשהיא הזכירה את דרל בראון כי כפרעליו הוא נסיך וגם כותב מושלם|מאוהב||מובך| ואז כשהיא הזכירה את האלבום פמלי הייתי צריכה להתלהב שוב כי לייק זה האלבום האהוב עליי אבר, לא רק שלה!! אבל מכיוון שהאלבומים שלה הם כמו ילדים ואי אפשר לבחור מועדף, גיוונתי קצת ב"פאק יההה!!!!" כשהיא הזכירה את גאד'ז וורק, האלבום הנוכחי. רק שלפני שהיא דיברה עליו, היא שרה את גרסה הריאמג'ן של One Way Ticket שלה שהיא שיחררה כשהייתה בת 14 ונמאס לה לשיר אותו באותה צורה 20 שנה אז היא הקליטה מחדש. ואז איזה מישהו מהקהל צעק לה "תשחררי את הגרסה הזאת!!!" ואז היא צחקה וענתה לו "אממ כבר שיחררתי אותה! איזה מין מעריץ אותה??" אז כשהיא התחילה לדבר על זה שיצא לה אלבום חדש בשם גאד'ז וורק ודפקתי את הפאק יההה שלי, היא הצביעה עליי ואמרה see, my girl right there knows her stuff כמובן שהייתי עסוקה בלהתמוגג מזה שהיא התייחסה אליי (אפילו שדקה לפני זה היא נעמדה מולי ושרה וחייכה אליי|מאוהב|😭) שלא כל כך שמעתי מה היא אמרה אחרי זה, ובמקום זה שמעתי את החברה שאיתי אומרת פתאום "don't tell her to shut up!!" הסתכלתי עליה בפליאה וכזה "מישהו אמר לי לסתום?8-*" ואז היא כזה "כן, האידיוט הזה מאחורייך אמר she needs to shut up. כמובן שצחקתי כי אני לא נעלבת מאידיוטים וחוץ מזה ליאן קראת לי מיי גירל אז עוד יותר לא אכפת לי מאנשים אחרים שליאן לא מכירה בקיומם💁‍♀️ אבל החברה שלי הייתה מוכנה לקרב אגרופים עם הטמבל הזה. שזה מחזה די מצחיק כי היא כולה איזה 40 קילו בלחץ והוא היה איזה 2 מטר ושקל 300 קילו:-D בינתיים ליאן המשיכה לדבר על האלבום ועל שיר הנושא שלו ואמרה שהיא כתבה אותו ממקום של כאב ומצוקה ושהיא מאחלת לעולם שנהיה אדיבים יותר אחד כלפי השני, במיוחד במציאות הנוכחית. וביקשה שננסה להיות טובים יותר אחד לשני, לזרים ומכרים כאחד. ואז החברה שלי פתאום מסתובבת אחורה ואומרת לבחור "הבנת אידיוט?! תקשיב לשיר!" :-D:-D לא נראה לי שהיא קלטה את המסר:-D
ואז כל איזה כמה רגעים היא עושה לי כזה "אל תיתני לו להשתיק אותך, תהיי את, תהני" כאילו שאפשר להשתיק אותי:-D אגב כדי שלא תצדדו בטמבל הזה בטעות, רק שתדעו לכם שכל האנשים שסבבו אותי חוץ ממנו צחקו כל פעם שדפקתי איזה woooo וגם רוב הפעמים הרגשתי כמו איזה רועה, כי כל פעם שצעקתי ווהו, פתאום אחרים הצטרפו גם במקהלה:-D זה לא באמת הפריע לאף אחד, הוא סתם היה ממורמר. התנהג כאילו הוא לא היה בהופעה בחיים. איך שהסתיימה ההופעה הוא ברח כמו איזה עכבר מפוחד לפני שהחברה שלי תצא עליו שוב:-D שזה די מצחיק כי היא הבן אדם הכי חברותי שיש ובכל מקום שהיא הולכת היא מוצאת חברים חדשים. וגם הפעם, היינו בשירותים והיא מצאה לה פפתאום 3 חברות חדשות והתחילה לנהל איתן שיחות נפש וגילתה פתאום שהיא ועוד אחת למדו באותו בית ספר. ואז הן התחילו לדבר על איזה מדהימה ליאן הייתה וחברה שלי אמרה שהפעם האחרונה שהיא ראתה את ליאן בהופעה הייתה לפני איזה מיליון שנה בסטייט פייר ואז השניה השלימה אותה ואמרה "כן!!! וטיילור סוויפט הייתה המופע חימום שלה!!" ואז החברה שלי ממשיכה אותה "כן!! ואף אחד לא הכיר אותה אז! היא הייתה עם התלתלים שלה ולבשה גופייה לבנה" ואלוהים יודע איך היא זכרה מה טיילור סוויפט לבשה לפני שהיא הייתה טיילור סוויפט (לא שאני זוכרת מה טיילור סוויפט לבשה כשהיא כן טיילור סוויפט אבל שיהיה) ואז הן המשיכו לדבר על "וואו לא היו לה מעריצים" ו"איזה קטע שראינו אותה לפני שהיא נהייתה מפורסמת" והתפלאו איך היא לא עניינה אף אחד כשהיא עמדה שם ושרה כי אף אחד לא בא לראות אותה. אבל חמודות, אם שתיכן זוכרות אותה מספיק טוב מתקופה לפני שהיה לכל אחד טלפון עם מצלמה כדי לתעד דברים מהופעות- כנראה שהיא הייתה מספיק זכירה:-D
אניווי, עכשיו אנחנו כן בתקופה שלכל אחד יש טלפון עם מצלמה כדי לתעד דברים מהופעות אז הנה תמונה מההופעה|מאוהב| לא צילמתי הרבה תמונות וסרטונים הפעם כי החברה שהייתי איתה היא בומרית בת 60+ (בגיל של לונה:-D) שלא בענין של לצלם ויותר בקטע של ליהנות מהרגע, אז ניסיתי לכבד אותה וצילמתי רק את הקטעים שליאן לא עושה בדר"כ והייתי חייבת תיעוד🙈
thumbnail_IMG_7796.jpg thumbnail_IMG_7603.jpg

LeAnnDylan

Well-known member
אפילו כמעט תמיד מבקשים ממני ת.ז כשאני קונה אלכוהול בפיצוציות
וואו:-0 זה נראה לי כבר לא קורה לי.
גם ממני מבקשים תעודה מזהה כשהיא קונה אלכוהול. אני לא כל כך זוכרת את החוקים בארץ, אבל כאן בעיקרון אמורים לבקש תעודה מזהה מכל מי שנראה לברמן בן פחות מ-30 רק כדי להיות בטוחים.
אבל מכיוון שבארץ צריך להיות רק בן 18 ולא 21, אולי רק מי שנראה מתחת ל-25 כזה? |תוהה|
(בכל מקרה אני רק פה כדי להגיד שעדימון בהחלט נראית כאילו היא עומדת לחגוג בת מצווה אז אל תאמינו לשום דבר אחר שהיא אומרת).
🍯סדרות החודש: לא ראיתי.
איזה חודש מבוזבז!
לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה 🙈
את אוהבת סלואו ברן או לא? כאילו לא הצלחתי להבין מההודעה שלך אם זה טוב או רע. אני יודעת שיש הרבה אנשים שאוהבים את זה אבל אני לא מבינה מה טוב בזה. סתם עושה לי עצבים:-D הסלואו ברן היחיד שאני אוהבת זה השיר של קייסי מאסגרייבס:-D
זה ארבעה עמודים יותר ממה שאני קראתי החודש אז כל הכבוד:-P:
🍯למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: משחקי קדם עונה, והמשחק הראשון של העונה שיהיה בסוף החודש (באותו היום שבו אני חוזרת ללימודים).
למה חשבתי שהעונה מתחילה רק במרץ?|תוהה|
אני חשבתי שאמורים לבחור מישהו שבא לך להעביר איתו את הזמן אם צריך לחכות 40 דקות עד שפיקוד העורף ישלח הודעה שאפשר לצאת. לא בקטע של מישהו שאמור לעשות משהו. או שאני לא הבנתי את השאלה?|תוהה| עדימון, כמה זמן אנחנו תקועים במקלט? אני צריכה הבהרה:-D
|רימון|מי המועדף עליכם מחגי תשרי? סוכות אובסלי.
אוקיי, אני אוהבת את הבטחון שלך!! מה מיוחד בסוכות? האם זה בגלל החופש?
אם כעסת עליה היא צריכה לבקש סליחה. זה לא משנה מה היא עשתה.
|רימון|איזה סדרה עם 5+ עונות הייתה טובה לכל אורכה? סמוך על סול, שובר שורות, דברים טובים, אורות ליל שישי.
אוי הזכרת לי שפעם הבטחתי למילי שאני אראה את אורות ליל שישי ומשהו מה הפסקתי בפרק הראשון. את חושבת שבגלל זה היא נטשה אותנו?:-D
א. טעים בכל מצב
ב. טעים רק טרי (כלומר לאכול לבד או בסלט וכו)
ג. טעים רק מעובד (קטשופ, רוטב וכו)
ד. פיכסה בכל מצב
איזה פורום משונה ששונא קטשופ אתם. כאילו זה לא שקטשופ זה איזה מצרך חובה מבחינתי אבל הוא גם כל כך לא משמעותי בעיני שלבזבז שנאה עליו מרגיש לי מוגזם.
:-D ומה לנו ישראלים ולזה??:-D
ברכותיי. את ועדימון שתי מוזרות ביחד.
:-D כנ"ל
אגב היא ראתה אותו בשבוע שלפני הסופרבול ואז היא החליטה שאנחנו חייבות לצפות במשחק פוטבול חי, אז אמרתי לה שנשאר רק משחק אחד של הגמר, והיא, בשיא התמימות, 'אז בואי נטוס עכשיו ונקנה כרטיסים'.
אם היא עדין בענין, יש עוד 3 משחקים בינלאומיים (2 בלונדון ואחד בגרמניה) בחודש הזה שבטח יעלו הרבה פחות מלטוס לארה"ב. מה גם שמדובר בקבוצות לא משהו, אז בטח גם הכרטיסים יחסית זולים:-P:

It's Always Sunny

Well-known member
אח"כ חזרתי לזה ופתאום ראיתי שהיא כן מופיעה ועכשיו אני אוכלת סרטים כי רשום שערכת את ההודעה אז אני לא יודעת אם את מגזליייטת אותי או שמשום מה הגיף של אוברי לא נטען בפעם הראשונה:unsure:
חחחח, את תיאלצי לסמוך עליי שאני לא משקרת לך, אבל אני נשבעת שלא ערכתי את ההודעה בשביל להוסיף את הגיף, אני זוכרת שכן הוספתי אותה כי חשבתי לעצמי שכל מי ששמת בקראש החודש ממש יפה.

כן. אם רק היה אפשר להחליף את פרק הסיום של עונה 6 עם פרק הסיום של עונה 7 העונה הייתה מושלמת|חיוךרחב|
[המאה]
אני מבינה בדיוק למה את רוצה אבל מבחינתי הבנייה של עונה 7 הייתה לא טובה שאני מרגישה שהייתה דרך *ספוילר למאה עונה 7* אחרת להכניס את לקסה לפרק סיום עונה, וואלה עכשיו כשאני חושבת על זה, הייתי מעדיפה את לקסה האמיתית.

חחח כן, כייף איתי במסיבות, זה באמת טוב שאני מצליחה ליהנות מזה, כי אני מצליחה ליהנות מממש מעט דברים בכללי :-(
באופן כללי או רק בתקופה האחרונה?
:-( :-(

חחחח כן, זה תמיד מצחיק אותי שהיא אומרת עליך דברים כאלה, כי זה קורה לי מלא. twinsies :giggle:
אפילו כמעט תמיד מבקשים ממני ת.ז כשאני קונה אלכוהול בפיצוציות, ואז אני תמיד בשמיים שמישהו בכלל העביר על דעתו שאולי אני מתחת ל-18. אין אושר גדול מזה!
יש לך בייבי פייס? או שפשוט נראית צעירה לגילך?
מעניין אותי אם תמיד חשבו שאת צעירה מהגיל האמיתי שלך, נניח זה קרה גם כשהיית בת 18?

שיר טוב!

היית ממליצה על הספר הזה לתלמידת ספרות אנגלית שלא קראה אותו בחיים? (|מובך|)

איזה בובון!
https://www.instagram.com/p/DAqolfQRAqw/

שסירבתי היא כזה "אולי תיקחי את השותפה שלך איתך" ולייק פחח לא תודה. מעדיפה לשים את התיק שלי על הכיסא לידי וללכת לבד מאשר איתה
:-D לא יודעת למה זה מצחיק אותי כל כך.

כאילו אני לא מהנודניקים האלה שמנהלים איתה שיחה תוך כדי הופעה (תתפלאו אבל יש כאלה
אולי אני חנונית מדי אבל אף פעם לא נעים לי שדברים כאלה קורים, כשאני צופה בסרטונים של הקומיקון אני נוטה להעביר קטעים כאלה או לפחות להשתיק אותם.

אניווי, עכשיו אנחנו כן בתקופה שלכל אחד יש טלפון עם מצלמה כדי לתעד דברים מהופעות אז הנה תמונה מההופעה|מאוהב| לא צילמתי הרבה תמונות וסרטונים הפעם כי החברה שהייתי איתה היא בומרית בת 60+ (בגיל של לונה:-D) שלא בענין של לצלם ויותר בקטע של ליהנות מהרגע, אז ניסיתי לכבד אותה וצילמתי רק את הקטעים שליאן לא עושה בדר"כ והייתי חייבת תיעוד🙈
איזה חמודה :-]:-]:-]

didalf

Well-known member
בעיקרון קניתי כרטיסים להופעה הזאת כבר ביוני כמתנה ליומולדת של הבוסית שלי, כי גם היא אוהבת את ליאן. רק מכיוון שעברו איזה 3 חודשים מאז, הבוסית שלי הצליחה לשכוח את הסופ"ש של ההופעה וקבעה לה על אותו סופ"ש חופשה בווגאס|פנים|
אני לא מבינה אנשים שלא מנהלים קלנדר!!
כמובן שלי זה לא משנה. איתה או בלעדיה, ליאן קודמת לכל ואני הולכת ככה או ככה.
ברור.

כאילו אני לא מהנודניקים האלה שמנהלים איתה שיחה תוך כדי הופעה (תתפלאו אבל יש כאלה)
מה אני מתה על זה שהארי מנהל שיחות עם מעריצים תוך כדי הופעה זה תמיד קורע. אם היא זאת שפונה אליך למה לא?
אם מנסים להשיג את תשומת הלב שלה בכוח אז זה מעצבן.

היא הצביעה עליי ואמרה see, my girl right there knows her stuff
יאא|מאוהב|
אין את המעריצה האהובה עליה היא מכירה אותך כבר ומתה עלייך.

ואז החברה שלי פתאום מסתובבת אחורה ואומרת לבחור "הבנת אידיוט?! תקשיב לשיר!" :-D:-D לא נראה לי שהיא קלטה את המסר:-D

ואז כל איזה כמה רגעים היא עושה לי כזה "אל תיתני לו להשתיק אותך, תהיי את, תהני" כאילו שאפשר להשתיק אותי:-D
זה נשמע שמרוב כוונה טובה בסוף היא הנודניקית:-D

רק שתדעו לכם שכל האנשים שסבבו אותי חוץ ממנו צחקו כל פעם שדפקתי איזה woooo וגם רוב הפעמים הרגשתי כמו איזה רועה, כי כל פעם שצעקתי ווהו, פתאום אחרים הצטרפו גם במקהלה:-D ז

ואז הן התחילו לדבר על איזה מדהימה ליאן הייתה וחברה שלי אמרה שהפעם האחרונה שהיא ראתה את ליאן בהופעה הייתה לפני איזה מיליון שנה בסטייט פייר ואז השניה השלימה אותה ואמרה "כן!!! וטיילור סוויפט הייתה המופע חימום שלה!!" ואז החברה שלי ממשיכה אותה "כן!! ואף אחד לא הכיר אותה אז! היא הייתה עם התלתלים שלה ולבשה גופייה לבנה" ואלוהים יודע איך היא זכרה מה טיילור סוויפט לבשה לפני שהיא הייתה טיילור סוויפט (לא שאני זוכרת מה טיילור סוויפט לבשה כשהיא כן טיילור סוויפט אבל שיהיה) ואז הן המשיכו לדבר על "וואו לא היו לה מעריצים" ו"איזה קטע שראינו אותה לפני שהיא נהייתה מפורסמת" והתפלאו איך היא לא עניינה אף אחד כשהיא עמדה שם ושרה כי אף אחד לא בא לראות אותה.
אוקי אני די בטוחה שטיילור מעולם לא הייתה מופע חימום לליאן. היא הייתה באה להופעות שלה בתור ילדה ומחזיקה שלטים אבל לא הייתה מופע חימום.
אבל אני אלך לוודא. נופ לא מצאתי. היא הייתה מופע חימום של טים מקגרו ועוד כמה אבל לא שלה.
אולי זה היה פסטיבל או שהן ערבבו שני מופעים שונים?
אבל חמודות, אם שתיכן זוכרות אותה מספיק טוב מתקופה לפני שהיה לכל אחד טלפון עם מצלמה כדי לתעד דברים מהופעות- כנראה שהיא הייתה מספיק זכירה:-D
אובייסלי|מאוהב|

thumbnail_IMG_7796.jpg
thumbnail_IMG_7603.jpg
יאוו איך את תמיד עליה|מאוהב|

(בכל מקרה אני רק פה כדי להגיד שעדימון בהחלט נראית כאילו היא עומדת לחגוג בת מצווה אז אל תאמינו לשום דבר אחר שהיא אומרת).
תודה תמשיכי:-]

אני חשבתי שאמורים לבחור מישהו שבא לך להעביר איתו את הזמן אם צריך לחכות 40 דקות עד שפיקוד העורף ישלח הודעה שאפשר לצאת. לא בקטע של מישהו שאמור לעשות משהו. או שאני לא הבנתי את השאלה?|תוהה| עדימון, כמה זמן אנחנו תקועים במקלט? אני צריכה הבהרה:-D
כן אני התכוונתי כמו שהבנת, מישהו להעביר את הזמן. אבל אנשים לפעמים לוקחים את זה למקומות אחרים וזה גם בסדר.
חוצמזה אולי הארי פוטר יעסיק אותם בתוך המקלט ויעשה קסמים כאלה כמו קוסם של ילדים חחחחח

אוי הזכרת לי שפעם הבטחתי למילי שאני אראה את אורות ליל שישי ומשהו מה הפסקתי בפרק הראשון. את חושבת שבגלל זה היא נטשה אותנו?:-D
כן. הכל בגללך.
אני מבינה בדיוק למה את רוצה אבל מבחינתי הבנייה של עונה 7 הייתה לא טובה
|כן|

LeAnnDyIan

Well-known member
אוקי אני די בטוחה שטיילור מעולם לא הייתה מופע חימום לליאן. היא הייתה באה להופעות שלה בתור ילדה ומחזיקה שלטים אבל לא הייתה מופע חימום.
אבל אני אלך לוודא. נופ לא מצאתי. היא הייתה מופע חימום של טים מקגרו ועוד כמה אבל לא שלה.
אולי זה היה פסטיבל או שהן ערבבו שני מופעים שונים?
לא לא, הן דיברו על זה ואז עוד אנשים הצטרפו לשיחה שם וכולם (כל ה-5 חח) זכרו את טיילור אז אני מניחה שזה כן קרה. הם גם זכרו יותר מידי פרטים מההופעה הזאת מכדי שזה יהיה מומצא|תוהה|
לא כזה הקשבתי להן כי עדין הייתי בהיי. אבל סטייט פייר זה לא איזה סיבוב הופעות רישמי אז לא נראה לי שתמצאי בהכרח תיעוד לזה. בטח לא בתקופה שהאבא הדביל של ליאן הכריח אותה לעשות 300 הופעות בשנה🤦🏻‍♀️

חוץ מזה שטים מקגרואו זה אחרי שטיילור כבר הוחתמה לחברת תקליטים. הם דיברו כאן על הרבה לפני זה.

didalf

Well-known member
לא לא, הן דיברו על זה ואז עוד אנשים הצטרפו לשיחה שם וכולם (כל ה-5 חח) זכרו את טיילור אז אני מניחה שזה כן קרה. הם גם זכרו יותר מידי פרטים מההופעה הזאת מכדי שזה יהיה מומצא|תוהה|
לא כזה הקשבתי להן כי עדין הייתי בהיי. אבל סטייט פייר זה לא איזה סיבוב הופעות רישמי אז לא נראה לי שתמצאי בהכרח תיעוד לזה. בטח לא בתקופה שהאבא הדביל של ליאן הכריח אותה לעשות 300 הופעות בשנה🤦🏻‍♀️

חוץ מזה שטים מקגרואו זה אחרי שטיילור כבר הוחתמה לחברת תקליטים. הם דיברו כאן על הרבה לפני זה.
מה זה סטייט פייר? איך מאייתים את זה?
כי הסתכלתי גם בראיונות שהן מדברות אחת על השניה והן לא מזכירות דבר כזה. שתיהן בראיונות שונים רק מספרות על זה שהיא באה בתור ילדה להופעות עם שלטים וליאן זכרה אותה וטיילור ראתה בה השראה לאיך להתייחס למעריצים.

LeAnnDyIan

Well-known member
מה זה סטייט פייר? איך מאייתים את זה?
כי הסתכלתי גם בראיונות שהן מדברות אחת על השניה והן לא מזכירות דבר כזה. שתיהן בראיונות שונים רק מספרות על זה שהיא באה בתור ילדה להופעות עם שלטים וליאן זכרה אותה וטיילור ראתה בה השראה לאיך להתייחס למעריצים.
יש state fair ויש county fair
תלוי במדינה ובמחוז. אני מניחה שאפשר לקרוא לזה סוג של פסטיבל. אבל בדרך כלל בפסטיבל מוזיקה יש מלא אמנים שמופיעים לאורך כל היום ואז יש אמן מרכזי בסוף כל יום.
בסטייט או קאונטי פייר זה כמו קרנבל כזה שיש כל מיני מתקנים כמו בלונה פארק ויש דוכנים שונים לקנות אוכל וכל מיני שטויות כמו בשוק כזה. ואז תלוי כמה ימים הפייר, אבל בעיקרון בכל יום יש מופע אחד ואז לאותו אמן לפעמים יש מופע פתיחה ולפעמים לא. זה משהו שהקאונטי מזמין אז אין לאמנים בהכרח קשר אחד לשני.

וכן ראיתי איזה ראיון עם טיילור קטנה שהיא סיפרה שהיא באה לליאן ושאלה אותה אם היא קיבלה את המכתב שלה וליאן אמרה לה ״I sure did Taylor” וזה היה כזה חמוד!!

למעלה