to be my own person

to be my own person

להיות נאמנה לעצמי זה הכי טוב לי אז למה זה קשה?

spectacular

New member
אולי צריך לבדוק שוב

את ענין הנאמנות. וכשאת בוכה את לא יפה אז תצחקי מהר. גם אני רוצה לצחוק כמוך חחחחחחחחחחחחח למה את לא נאמנה לעצמך ולמה זה קשה? יופ נהדר שיהיה לך.

אני עובדת על זה ../images/Emo13.gif

בסוף הוא יהיה יום טוב/סביר חחחחחחח הנה בא הצחוק
אני יודעת להיות רק נאמנה לעצמי זה קשה כיייייייייי יש לחץ להיות כמו כולם ואני מאז שאני מכירה את עצמי הייתי אני קשה להדוף כל הזמן לשמור על המגרש אז יש ימים כאלה שבא לך להיות על אי בודד יאלה את באה
וככה נמשיך לדבר על העצמה אישית

מגרש הוא המרגש

לשמור על המגרש, זה לשמור על המרגש. בעצם אלה שתי מילים בעלות תכולה/משקל שווה... חומר למחשבה... קשה להדוף, וואלה, צריך מקום לנוח ולשים את הראש... מצאת לך מקום כזה אורחת? כשאני אומרת מקום, כוונתי גם לאדם שלידו ואיתו אפשר לשחרר לרגע את הרסן, ולא להדוף... אי בודד, מקום נהדר כשנמצאים בו מתגעגעים לעיר הסואנת... עם השנים אני מתגעגעת פחות ופחות, לומדת ומקשיבה לבדידות ומגלה שיש בה שירה נהדרת. חוץ מזה, שכשיפסיק להיות מאיים להיות בודד, פתאום תראי איך אנשים נורא רוצים אותך, ואת כבר לא כל כך... מיאו...

מגרש=מגרש

את המילה הזו לקחתי ממך מהשרשור(גבולות) הקודם
כן חייבים מקום לנוח ולשים את הראש מצאתי אבל מקום אחד לא קשוב מספיק והוא חשוב
אי בודד רק לזמן קצוב אוהבת אנשים חיים ואנשים אוהבים אותי...

השאלה אם הם חיים

חיים נמצאים בין הנשימה לשאיפה... לא בבתי קפה ולא בחיוך... אני בטוחה ששמעת על אנשים שמתו עם חיוך על שפתיהם. לא יכולה להגיד את מה שאמרת...ואני שמחה שכך. השנים שאמרתי את המילים האלה, חלפו מחיי תודה לאל... לא מחפשת "חיים" כי הם נמאצים כבר אצלי. אישה יקרה, אני יודעת מאיפה את לוקחת את המילים, אני גם מבינה את הקשרים שאת עושה. תני קרדיט שלמרות שאני לא תמיד אומרת, יש כמה דברים שאני יודעת. את מרתקת, אמיצה, חכמה, ומאוד רגישה... לנוח ולשים את הראש זה... מקום שלם לגמרי. אין שם "לא קשוב מספיק"... התפשרות, היא פשרה מתפשרת שעלולה להביא פירושים לא נכונים לפשר העניין... וכאן מתחיל הכאב.

אנשים ש

חיים חיים אמיתיים אין הרבה אבל יש כמה....גם בבתי קפה ועם חיוך. אני קשובה לך כבר הרבה זמן לפני שהתחלתי לכתוב בפורום וגם אחרי פה ושם ושם ושם את מאפשרת ואני לוקחת
אני רק יושבת בשקט ולא עושה רעש...אז לא יכולת לדעת
את יודעת המון ואני אחרייך חחחחחחחחחחחח רוצה ללמוד כל דבר חדש. חשבתי שאת יודעת מאיפה המילה אבל לא הייתי בטוחה ...היה חשוב לי להדגיש את ה מגרש. אני מאוד שמחה ומתרגשת שאת חושבת עליי ככה
ולגבי היתר שתינו מבינות טוב אחת את השניה

אביבה,למה זה תמיד ככה?

זה נכון,אבל ההסבר הוא מעט מטאפיזי,לא? אין לי לזה לוגיקה מהמילון שלי..... להתראות בעוד תגובות... חשוב לי מאד שאקבל איזה מענה כאן...גם בגלל משהו אישי....

רוב הדברים הם מטאפיזיים

זה שאנחנו מחלקים יממה ל-24 שעות כדי שנרגיש יותר נוח עם ה"זמן", לא אומר שהוא באמת קיים. לוגיקה היא תורה שאם מעמיקים בה מבינים שאין בה לוגיקה. ככל שתחפש יותר, תבין שכדאי לוותר על הלוגיקה, ולהתחיל להנות בלי התניות... כדי שאוכל להיות יותר מועילה, טוב יהיה אם תשאל משהו ספציפי. דיבורים באויר על משהו אישי, הם כמו יריה באויר. הסיכוי שיהיה בול, קטן מאוד, בהתחשב במרחב המטאפיזי הגדול שאנחנו מתקיימים בו...

או קיי הבנת אותך,את צודקת!

את כתבת כמה דברים,ואני יצאתי מנקודת הנחה שאת כבר מבינה על מה השאלה על המטאפיזי... רציתי לשאול,אביבה,למה כשמפסיקים לצלצל למישהי,היא מצלצלת פתאום,ולמה זה קורה גם ההיפך,יש לזה הסבר "הגיוני"? תודה.

spectacular

New member
לצחוק "כשלא צריך"

זה בעצם מה שנקרא "חשיבה חיובית" לא? לפעמים מצליח לי,ולפעמים אני לא מנסה, הכל טוב, אוהבת את האביב, השמש מגיעה מידי פעם וזה כיףףף, עושה לי מצב רוח טוב.

זה משפיע גם עלייך,השמש...

זה מגיע ממש מעט שם,אצלך? אני מודה שכשאצלי חרא,אז זה כזה חרא טוטאלי שלא ניתן לשלוט עליו בכלום.. אולי באתר החדש של רוח מדבר,יש תשובה לבעיות שלי.....

Deerest

New member
Woman

האם להיות נאמנה לעצמך פוגע באחרים? סליחה... אנסח אחרת האם את חושבת שלהיות נאמנה לעצמך יפגע באחרים? אותם אחרים שכנראה את נאמנה להם על חשבון הנאמנות לעצמך. את כבר "סגורה" סביב הנאמנות לעצמך? מה זה אומר?

ככה אני הכי טובה

כווווולם נהנים אבל חלק לא משכילים לפרש שזה בגלל זה חלק נהנים ולא מפרגנים חלק אין להם סבלנות לחכות....רוצים עכשיו תוצאות וחלק קטן נהנה, מבין, מפרגן ורוצה שאני לא אשתנה אףףףףף פעם מה זה אומר?

זה אומר:

שאת צריכה להיות מגובשת להיות את בשביל עצמך,או להיות "את" בשביל מישהו אחר. וזה אומר שחלק מקבל אותך יותר,וחלק פחות,אבל אני לא רואה איפה,בגלל העדפה של אחרים,אני צריך להשתנות... אני בגבולות הטעם הטוב,משתדל לאמר כל מה שיש לי לאמר,והכי מהר,כנ'ל לגבי ביצוע,מנסה לא לחשוב יותר מדי... ביי.

אחלה גביש אני חחחחחחחחחחחח

אני חושבת הרבה לא אומרת תמיד לא אומרת מיד וכל זה בגלל שזה אני ואני אוהבת אותי ככה יש בזה עוצמה אמיתית אבל יש שלא קל להם עם זה

למעלה