to be my own person

צורמת לי המילה "להישען"

אנחנו הגברים,לא יוצרנו במפעל רהיטים באזהת'ש ראשון לציון! זה שנולדנו קצת עקומים ומעוניינים להרגיש גברים עדיין לא הופך אותנו למשענת,ואת האישה לנשענת סדרתית.... נשענת,מצלצל כמו מוצצת,יורדת,נותנת,(בסקס),וכו.... אישה אמיתית אמורה לדעת מה מיחד את עולמו הפנימי של הגבר בכלל,ושל הגבר שלה בפרט,ויום יום ,שעה שעה,אני רואה "טעויות",בשטח.... עכשיו בואו נהפוך את המשפט, ובמקום להישען נכניס "לסמוך",ונחליף את האישה לגבר,ואת הגבר נחליף באישה.....עכשיו זה מסתדר לי....... להשתמע.

גם וגם,

אני חושבת שהיא גם רוצה להיות "נשענת", כשהיא מוכנה להוריד את שרביט המלכה המושלת המבינה האולטימטיבית והמצליחנית (וגם מוצצת, יורדת ונותנת) וגם סומכת בכיף ובשימחה על הגבר שיש לה. כשאני נשענת זה לא הופך את בן זוגי לרהיט. נהפוך הוא. זו ההזדמנות הכי אנושית שיש לו להיות בשר ודם בלי "דעת" עבורי. אני מעריכה יכולת להיות פשוט, רגיש (בוכה) ומתרגש הרבה יותר מידע ומידע.דווקא בגלל שאני כל כך מכירה אותן מתוך למידוה והתנסות רבת שנים בהרבה מאוד כאלה. שיטות ריפוי ועזרה, אינן עובדות כבר מי יודעת מה. הפספוס הגדול הוא שמישהו חושב שיש צורך ללמד מישהו אחר, או אולי את בן/בת הזוג "מה כדאי" במקום פשוט להיות שם וזהו.

אז עכשיו אני מבין,ומקודם לא הבנתי!

אני שמח שאני הבנתי אותך,וחבל שאני מסכים איתך,כי אין לי סיבה לאיזה וויכוח או איזה ריב על הבוקר.... לא משנה,פעם אחרת.....|צחוק|

אני מציעה דיסו

לנסות ו"להזיז חפצים" באהבה... ההבדל מאוד משמעותי, ו"הספונטני" נראה אחרת... ויכוח הוא הפעלה של כוח.המילה נמצאת בתוך הויכוח. לא תודה.

שוב,אינטרפרטציה....

לא התכוונתי שאני זורק רהיטים לכל עבר,התכוונתי שמה שיפה בסערה,זה שכל מה שמסביב זז באופן ספונטאני,וזה מה שיפה בזה..... כשאני מזיז חפצים,אני מזיז אותם בעדינות. ויכוח סוער,יש בו גם הרבה אמת,עמידה על עקרונות,ורייטינג... ויכוח הוא דיון משותף,שהצדדים בו לא מסכימים,והוא הופך להיות דיון ברגע שמסכימים.... וחוץ מזה אביבה,את לא תמיד מסכימה איתי,משמע,שאנחנו מתווכחים המון... צודק?

Deerest

New member
דיסו, רגע של גילוי לב

מפריע לי במקצת הסופיות של הקטעים שלך. אני קורא מה אתה כותב. מעניין. ובסוף בא הקטע של השאלות: צודק?, מה דעתך? אתה לא חושב? וכדומה... למה?

Deerest

New member
ממש לא

רציתי להפנות את תשומת לבך לכך. אני כבר אסתדר עם זה. אגב, עכשיו אנחנו באותה הדקה.

Deerest

New member
זה כמעט קרה שוב

והפעם גם התוכן היה זהה. רציתי להגיב לדיסו ב "לא" קצר ופשוט אבל לא יצא לי.

Deerest

New member
לא ../images/Emo8.gif

המסר הנוכחי היה חשוב לי יותר להעביר לך.

למעלה