אינטפרטציה!
אביבה,שאלתי בכדי לנסות להבין מה מקור הקושי של אחרים,ולא על מנת לכוון את "אישה",או לאמר לה שהפיתרון שלה נעוץ בהתכווצות לרצונות של האחרים. היה רק נסיון לחשוב ביחד,לא רק איתה,למה העולם נראה ככה,זה הכל.. זו הפעם השניה השבוע שזה קורה לי,והיה לי משהו דומה עם רוח מדבר,כאשר דיברתי על אובייטיביות שלי,והוא טען שאין דבר כזה,למעט מיקרים נדירים! הוא לא ענה לי,לצערי כששאלתי אותו מהם אותם מיקרים נדירים..... ואין לי בכלל מחלוקת איתך,אביבה,אני חושב שכל אדם ללא חופש הוא אסיר של החיים,ולא בכדי האסירים מרצים את העונש במקום ששולל מהם את החופש... אישה מדברת על עונש ממש,ולכן זה באמת קשה לשמוע ממנה על מה היא מדברת, אבל מה לעשות,שלפעמים אני לא חושב שיש לי תרופות סבתא,גם לא לעצמי, ואז אני מוצא את עצמי גולש לשאלות פילוסופיות,שלא ממש נוגעות בבעיה!! האמת היא שעניתי לה לפני מספר דקות,ואולי משם ניתן להבין מה בערך דעתי על כך.... וכל מה שבא מהלב מהיר יותר ממהירות האור לדעתי,את צודקת! הזיונים הכי מהירים שלי בחיים,קרו כשנדלקתי ולא שאלתי הרבה שאלות.... "מה באת לזיין,או לזיין את השכל?..." אביבה,אני מעט מדוכדך היום ולא היה לי הכח להיכנס ממש לעובי הקורה עם "אישה",ובתוספת הנסיון שלי לשאול שאלות שלא תומכות בדעות ו/או ברצון שלי לייעץ,ו/או לעזור ו/או לדון על זה,נוצר מצב של אינפרטציה לא מדוייקת מצידך כלפי,ואין אני כועס כלל,אלא רק מסביר את עצמי. תודה,ולהשתמע.