to be my own person

אני אסביר

חלק נהנים והופכים להיות תלותיים רוצים עודדד....הנתינה שלי לא זמינה כל הזמן וזה לא קל להם... אני אוהבת חופש, מרחב,זמן עם עצמי,עצמאות חלק קשה להם לכבד את זה יש מחוייבויות קטנות כאלה של נימוסים שאני לא טובה בהם....אני סובלת....אז אני לא עושה לרוב....כמו טלפונים ערב חג....כמו בוקר טוב בפורום....איך אתם מרגישים? ו....ו....ו... יש אירועים שאני מדלגת עליהם מדי פעם (לפעמים זה בא בגל חחחח)כמו בריתה בצהריים...מי צריך את זה תגידו לי? זה מספיק? הבנת את הרעיון? חושבת תמיד מותחת עד כמה שאני יכולה מבלי שזה ישגע אותי וגם את זה אני עושה בבחירה ומרצון גבר! מה אתה אומר?

חחחחחחחחחחחחחח

זה חיסול חשבונות ביני ובין הגברים שפונים אליי אישה! רוצה שירגישו את מה שאני מרגישה
לא להפריע חחחח

לאאאאאאאאא

הכוונה לא להתייחס למילה גבר! כי זה רק בצחוק עם דיסו ואחרים חחחחחחחחחחחח רוצה אותך ואת כווווולם על הבמה ,תמיד

טוב, או קיי

עכשיו, משאמרת ואני יודעת שזה מה שאת רוצה, אכנס בחופשיות... אגב, מה את אומרת? האם יש במה בלי צופים? יש אנשים שמסתכלים/צופים ולא משתתפים, מה את אומרת עליהם?

יש במה והיא במה מפוארת וטובה

ויש צופים והם יקרים מאוד. ויש לי המון כבוד לבמה ,לצופים ולמשתתפים.

אני חצי גבר וחצי אישה!

עשו לאחרונה איזה מחקר,וקבעו שנשים נוטות לבכות יותר,וגברים הם יותר דעתנים.. אז אני חצי חצי.... המקור לתשובה נמצא אצלך לדעתי,(מקור=פיתרון),כי את הסביבה לא נוכל לשנות וסליחה שאני מדבר ברבים,אבל נראה לי שלא רק אני לא מסוגל לשנות אחרים, ומאד מאד מאד עדיף לא לנסות לשנות אף אחד.. כנ'ל לגבייך,אני סבור. לפעמים זה נשמע פשוט,ובכל זאת ההבדל הוא בין להגיד,לבין לא לאמר כלום.. פשוט תאמרי כשצריך,כי לפעמים קורה שאת משדרת,לא ממש את מה שאת קולטת, ובמילים אחרות,אם את קולטת "רעש",אז תשדרי "אני רוצה שקט"..... אני למדתי לתת כבוד לאנשים,עד כדי קשרים אישיים חלקיים,כחלק מוויתור למען נשואי הקשר שלי,ידידים,מכרים,ומעט חברים... אני רץ לאביבה....

אהלן גבר נשי ../images/Emo13.gif

אני חושבת שאתה צודק הפיתרון אצלי התובנה הזו הייתה חסרה לי הרבה שנים זה דורש שינוי בדפוס ההתנהגות שלי זה קשה לי לשנות ועוד יותר קשה לאחרים להתרגל היה לי חלום ובחלום היה לי אביר סמכתי על האביר והוא איכזב אני רואה סרט והוא רואה תמונות היום יותר ברור.

דיסו יקר, איך למען השם אני אמורה

לחשוב עם המוח שלי, החשיבה שלי, ההבנה שלי, מה מקור הקושי של מישהו אחר? האם זה ישנה משהו מהעובדה הקיימת שיש קושי? מה זו ההתחסדות הזה? יש למישהו קושיםעם מה שאני. נקודה. אתה מצפה ממני שאני עכשיו אחשוב למה? שאנסה "להשתנות בשבילו/ה"? מה אני אעשה בדיוק עם התוצאה הלא רלוונטית הזו שתצא לי כי איננה נוגעת לאף אדם אחד חוץ ממני? למה אני צריכה בכלל לחושב מה מקור הקושי של מישהו איתי? כדי להיות "בסדר" איתו? שירגיש יותר נוח ונעים על חשבון ההרגשה המזופתת שלי? הרי אם היה לו/לה טוב איתי, זה היה קורה מיד...בלי שאלות או התלבטויות. אם אל, חבל על הזמן.... קיצוני לאללה, אני יודעת, וכל המתפשרים והמתלבטים למיניהם יגיבו בחריפות ובהתחסדות אבל... זו דעתי. מעבר לכך, שורש כל אי ההבנות בין בני האדם הוא אי ההפנמה של נקודה זו - הקליק קורה עוד הרבה לפני שאנחנו מודעים איליו. אם בא לי לזיין מהשנייה הראשונה, אני אזיין למרות הכל, אפילו אם זה יקח עוד 20 שני, אני אעשה את זה... אם לא...לא משנה איזה בריטני ספיירס תהיה מולי... לא אזיין אותה. גבר גבר!

אינטפרטציה!

אביבה,שאלתי בכדי לנסות להבין מה מקור הקושי של אחרים,ולא על מנת לכוון את "אישה",או לאמר לה שהפיתרון שלה נעוץ בהתכווצות לרצונות של האחרים. היה רק נסיון לחשוב ביחד,לא רק איתה,למה העולם נראה ככה,זה הכל.. זו הפעם השניה השבוע שזה קורה לי,והיה לי משהו דומה עם רוח מדבר,כאשר דיברתי על אובייטיביות שלי,והוא טען שאין דבר כזה,למעט מיקרים נדירים! הוא לא ענה לי,לצערי כששאלתי אותו מהם אותם מיקרים נדירים..... ואין לי בכלל מחלוקת איתך,אביבה,אני חושב שכל אדם ללא חופש הוא אסיר של החיים,ולא בכדי האסירים מרצים את העונש במקום ששולל מהם את החופש... אישה מדברת על עונש ממש,ולכן זה באמת קשה לשמוע ממנה על מה היא מדברת, אבל מה לעשות,שלפעמים אני לא חושב שיש לי תרופות סבתא,גם לא לעצמי, ואז אני מוצא את עצמי גולש לשאלות פילוסופיות,שלא ממש נוגעות בבעיה!! האמת היא שעניתי לה לפני מספר דקות,ואולי משם ניתן להבין מה בערך דעתי על כך.... וכל מה שבא מהלב מהיר יותר ממהירות האור לדעתי,את צודקת! הזיונים הכי מהירים שלי בחיים,קרו כשנדלקתי ולא שאלתי הרבה שאלות.... "מה באת לזיין,או לזיין את השכל?..." אביבה,אני מעט מדוכדך היום ולא היה לי הכח להיכנס ממש לעובי הקורה עם "אישה",ובתוספת הנסיון שלי לשאול שאלות שלא תומכות בדעות ו/או ברצון שלי לייעץ,ו/או לעזור ו/או לדון על זה,נוצר מצב של אינפרטציה לא מדוייקת מצידך כלפי,ואין אני כועס כלל,אלא רק מסביר את עצמי. תודה,ולהשתמע.

אינטפרטציה=אינטרפרטציה

אביבה,למה זה תמיד צורם לי כשאני טועה בהגיית מילה? את סבורה שהתיקון היה מיותר? לכשעצמי,אני חושש לטעות בהגייה של מילה,כי יש בזה משהו שהוא מאד חשוב לי,להתנסח נכון,בעוד שבנושאים אחרים,אני פחות דופק חשבון.... שיהיה...

אני מצאתי אפשרויות מאוד גדולות

בטעויות. לדעתי הן המקום הכי בולט של חשיבה יצירתית ומשוחררת. כל תיקון רק משבש את התהליך היצירתי ואומר למוח שלך "נוּ נוּ נוּ...?" אם אדם לא הבין אח"כ אפשר לחזור ולתן את הבנתו, אבל אם תתן לזה לקרות תראה שיש לפעמים דברים נהדרים שקורים מטעות קטנה אחת...וזה כבר שווה את ההרגשה ה"לא נעימה" שהיה כשהיא קרתה. ממילא "מבינים" באמת רק אחוז מאוד קטן ממה שנאמר, אם בכלל, טעות אחת יכולה לשנות לטובה את המאזן הזה שאינו כל כך משמח. יום נעים

נשאלת שאלה מעניינת!

האם הסיכוי שטעות תניב משהו אחר,משהו חיובי,הוא גדול יותר מתיקון הטעות שיש לו משקל גדול מאד,אצל קולט התיקון... ממש כמו שקרה אמש,שאת ממש החלפת צבעים,וכבר ראיתי אותך הולכת ומתנפחת בדמיוני,ועוד רגע היית ,בולעת אותי בלי מלח",כשבסך הכל לא התכוונתי, למה שאת חשבת שהתכוונתי לאמר ל"אישה אורחת"... ואז אני תיקנתי,והמשכנו לדבר על התיקון,כדאי או לא כדאי.... אם לא הייתי "מתקן",במקרה שלי,זה להסביר טוב יותר,כי הייתי חייב,היית אולי מפתחת אלי אנטגוניזם שבסיסו,שאני אדם כובל,שולט,וכו.... הרי את בן אדם כמו כולם,ואת מושפעת מדעות של אחרים,ואם לא הייתי מתקן או במילים אחרות,מסביר את עצמי יתר על המידה,מעניין מה היה קורה אז, כי אין לי שום מטרה שיחשבו שאני א' בעוד אני ב',ואני סבור שכל אדם נורמאלי לא מעוניין שייחסו לו דעות שאין לו....גם את? יום נעים לך אביבה. עוד מעט חג....ואני מריח את השינוי......מעכשיו.....

זה ציטוט שלך אישה אורחת

מהודעת שלך בשרשור המינים (או אחר, לא זוכרת כרגע). הוא מתקשר לכאן מאוד חזק. "תשוקה של אישה לגבר זה עניין של אמון, עד כמה היא סומכת עליו ויודעת שיש לה על מי להישען. התשוקה שלי פחתה כשהבנתי שאין גבר מולי".

נכון,זה קטע מהכתבה שצטטתי

"תשוקה של אישה לגבר זה עניין של אמון, עד כמה היא סומכת עליו ויודעת שיש לה על מי להישען. התשוקה שלי פחתה כשהבנתי שאין גבר מולי". רציתי שנדון בזה וכתבתי שם "תשוקה...אמון...שיש על מי להישען ? היתכן ? יש בזה לא רק משהו ...אלא הרבה....אבל משהו בניסוח לא נכון לי מי רוצה לעזור לי?" מה את חושבת על המשפט הזה שלה?

חושבת הרבה הרבה הרבה...

רק שעכשיו אני הולכת להמשיך ולצייר את היום שלי. היה לי מענג לשוחח איתכם היום. תודה רבה לכם. אנחנו נדבר בזה עוד, אישה, אל דאגה, אם אוכל עוד הערב במידה ואהיה ממוקדת כמו שאני אוהבת. המשך יום נעים בינתיים

למעלה