UFC 140 : גונס - מאצידה

lionardo11

New member
לגבי נוגירה, אכן הקרב היה בידיים שלו ובגלל

הגאווה הוא נשאר בלי יד אחת......

cat food

New member
UFC140 - דעות באיחור

טוב, למפגש לא הצלחתי להגיע בסוף. ובתור אוהד מאצ'ידה מספר 2 (P:) בארץ אני ממש מבואס מן הסתם. בריאן אברסול -קלוד פטריק: העמידה של פטריק יפה מבחינה טכנית וגם על הקרקע היו לא הרבה יציאות יפות להכנעות. אבל אברסול נראה פי אחד וחצי יותר ממנו בגודל. הקרב היה צמוד מאוד, אבל זה ברור ששופטי MMA לא מכבדים בניקוד ניסיונות להכנעות מלמטה ולכן 2-1 לאברסול. קוריאן זומבי - מארק הומיניק: אין יותר מידי להרחיב,הומיניק הלך קדימה וקיבל קאונטר מדוייק לכפתור. תאונה חזיתית. טיטו אורטיז - ליטל נוג: אורטיז בא עם גיימפלן ריאן ביידר. כלומר להסתער מוקדם כל עוד יש לו כוח לעמוד על שתי הרגליים העייפות שלו. נוגיירה בעמידה לא רואה את אורטיז ממטר, ואורטיז לא יכול לספוג מכה כיום בשום מקום בגוף בערך. הצלעות שלו הן מרגרינה כבר. ביג נוג - פרנק מיר: למיר יש סנטר חרסינה פשוט. הוא מתחיל לרקד מכל מכה שהוא חוטף, תוסיפו לזה את יכולות ההיאבקות שלא נראה שהוא שיפר יותר מידי (נוגיירה הפצפון הזה אפילו הצליח טיפה להצמיד אותו לגדר ולתת לו איגרופים) ואני צופה שפרנק מיר יישאר במקום שבו הוא היום 3-5 ב-HW. על הקרקע אני חושב שלמרות שביג נוג בעל ידע גדול יותר, לפרנק מיר יש מספיק ידע כדי להיות ביתרון שם בגלל העובדה שהוא גם הרבה יותר חזק פיזית מנוגיירה. לי היה קשה מאוד לראות את השבירה הזאת, אבל הבנתי שזה מה שהולך לקרות כי נוגיירה לא ידפוק ומיר היה חצי מסטול עוד מהאיגרופים שהוא קיבל וזה היה הסיכוי שלו לצאת מהסיבוב הזה בחיים. באשר לעמידה של נוגיירה, האיגרוף שלו בסדר ואני יודע שיש לו כוח טיבעי והוא בהחלט מסוגל להרדים לוחמים גם היום, אבל ספציפית מה שמיר חטף וזעזע אותו כל כך לא היה נראה לי חזק. מיר עוד יילך לשון בהמשך הקריירה שלו שוב עם סנטר כזאת. ליוטו מאצ'ידה - ג'ון ג'ונס: פשוט כואב לי, כי מאצ'ידה בא סופר מוכן (לא קונה את השמועה על השפעת) ועם גיימפלן מתוקתק. סיבוב ראשון ניצח יפה גם ברמה הטקטית וגם התקפית. הבעיה שברגע שזה מגיע לקלינץ' ג'ון ג'ונס פשוט שואב אותך למטה ועושה נזק שיבוא לידי ביטוי באיזשהו שלב. מאצ'ידה אמר בכנות יפה בסוף הקרב שאחרי המרפק הזה שהוא חטף הוא כבר לא חשב צלול והוא בעצם לא היה בקרב. ג'ון ג'ונס מדהים, אבל לא כיף לי לראות אותו. הוא טוב מידי והכל נראה קל מידי. וגם לא איכפת לי ממנו, הוא לא מעניין בתור בנאדם/לוחם. באשר למאצ'ידה, ממש לא ברור לי לאן פניו הלאה. זה נראה כי מאצ'ידה של נגד ג'ון ג'ונס יכול לנצח כל אחד ב-LHW שהוא לא ג'ונס. אבל מה הטעם? באשר למעבר מעניין שלו ל-MW, זה אפשרי, אבל הוא לא יילחם נגד אנדרסון וזה ברור. תוסיפו לזה שהוא בן 33 כבר. וגם אם הוא עכשיו ייצבור רצף נצחונות שיביא אותו שוב לטייטל שוט הוא יהיה באזור ה-35. הקריירה שלו מדהימה גם ככה, אבל אני מרגיש פספוס קל בנתיים לכשרון הזה. בגדול, אני חושב שאיך שהוא נלחם נגד ג'ון ג'ונס (למרות שזה נגמר כבר בסיבוב השני), היא יותר מכובדת משוגאן וראמפייג' שהגיעו עם ג'ונס לסיבוב רביעי.

למעלה